Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79047) time87 válasza erahurka (#79004) üzenetére


time87
csendes tag

Švejk, erahurka, hroberto, köszönöm szépen a válaszokat!

Švejk
Szemeztem én is a 1 Gb-os 635-el, egyedül a led villanó hiánya ejt zavarba (elemlámpának esténként jól jön, ha másra nem is), illetve eddig azt hittem, hogy kisebb órajelen ketyeg, mint a 735, de ahogy most megnéztem a specifikációkat, ugyanazt tudja. Illetve kisebb az akksi is egy kicsivel, de kialakításra meg egy fokkal jobban tetszik, illetve a kijelző mérete miatt lehet, hogy még használhatóbb lenne számomra. Köszönöm szépen a tippet, elgondolkodtatott, pedig szembejött velem is ez a típus, de valamiért hamar leszámoltam vele. Bár elképzelhető, hogy az idő megoldja a problémát, 1-2 hónap biztos lesz, mire veszem a telefont, addigra akár ki is futhat, lévén most is hiány van belőle a telenornál, ahogy láttam a webshopban. Így lehet a 735 marad, bár nem szívesen adnék ki ennyit egy telefonért (38.000 2 év hűséggel), a sony ericsson k750i-nél megtanultam, hogy nem szabad, de ha muszáj, akkor muszáj, elég hulladék dolgokat árulnak emberi áron. :'( De csak lehet, hogy én vagyok túl skót. :D

erahurka
Elgondolkodtat a 635, bár a fentebb írt dolgok miatt lehet, hogy mégis a 735 lesz. Az 532 így akkor nem esélyes, jó lenne, ha a kijelző használható lenne a telefonon.

hroberto
Ezeket a típusokat nézegettem én is, lehet, hogy a 635 szóba kerül a vásárláskor még.

Reméltem, hogy esetleg van valami rejtett készülék még, vagy valaki tud valami titkos infót, hogy a microsoft most jön ki használható 4"-es készülékkel, de ezek szerint nem. Próbáltam körbejárni a témát én is részletesen, köszönöm szépen a megerősítést abban, hogy a 635/735 típusok közül tudok választani, ha kisebb kijelzőt szeretnék.

Valamerre láttam összehasonlító videókat, amiben szerepelt a 735, s elég meggyőző a kijelzője, így lehet, hogy az lesz a végső választás, a 635-nél zavarnak kicsit az ostoba butítások, amivel beskálázzák egy szinttel lentebb a készüléket. Értem én, csak kicsinyesnek tűnik kissé a led villanó lefelejtése például.

Aztán ki tudja, lehet, annyira kézre áll/meggyőző lesz az ára, hogy inkább mégiscsak az lesz.

Köszönöm szépen még egyszer a segítséget!

Ide kéne egy ötletes aláírás, gondolkodnom kell még rajta! -- kulagép -- kulatelefon

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.