Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz nfsu17 #185350 üzenetére
Egy brutál tok minden esetben ajánlott. Gyakorlatilag nem létezik olyan okostelefon, még a méregdrága titán vázas, legjobb Gorilla Glass-os telók se, amiket ha rendesen megröpptetsz, akkor ne károsodna. Lehet nem törik azonnal ripityára, de karcolás, lepattanás, kissebb-nagyobb karcok biztosan lesznek rajta.
A törés teszteket általában 1-1,5 m magasról végzik, normál leejtéssel. Ezek nem életszerű tesztek. Amikor topa mód kiesik egy teló a kezedből, akkor az pördül, repül akár m-eket is, és mit ad Isten, mondjuk pont sarokra esik, és máris bepókhálósodott a kijelző. Ettől a NASA technológiás titán váz se védi meg, hidd el.
A kifejezetten strapa telefonok már ellenállóbbak, de azok meg nem általános hétköznapi használatra vannak kitalálva. Ennél jobb egy normál teló+tok/fólia kombináció. Ár érték arányban is kifizetődőbb.
Nem gondolom, hogy ennek kéne döntőnek lennie telefon vásárláskor, hogy vegyél-e rá egy 3-6e Ft-os tokot. Tok nélkül előbb-utóbb minden teló törik, csak idő kérdése.[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Drughi
addikt
válasz Viktor0610 #185348 üzenetére
És valóban szebbnek hat. Pedig nincs szemem ilyenekhez.
-
default.
őstag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy egy régi okostelefon (pl. iphone 5s, SE) alkalmas általános használatra? Azt tudom, hogy régi az op.rendszer, és nem lehet frissíteni, de ettől még használható, nem?
Köszönöm, üdv -
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Új telót kell vennem, kisebb méret jöhet szóba. A legfontosabb a fotó minősége. Iphone 15 vs Galaxy S24. Ti mit gondoltok?
-
modflow
veterán
Utazáshoz tudnátok ajánlani telefonhoz egy powerbankot?
Annyi kellene, hogy ha nap közben lemerül a teló (Honor 20 Pro), akkor legalább egyszer fel tudja gyorstöltéssel tölteni. És zsebben elférjen, ne legyen nehéz. -
Bandus99
őstag
válasz tranceplanet #185345 üzenetére
Kösszi, igen lehet, hogy jobban járnánk egy "normál" telefon + valami armor tok
Viszont amit javasolsz telefont hasonlóan mint a most meglevő Doogge V20 64MP a fő kamerája. Jó tudom onmgaban a MP nem minden. Ha megnezek egy tesztet a V20-ról az nem is tűnik annyira borzasztónak.[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
AttilaMvh
tag
válasz modflow #185358 üzenetére
Szia, én egy ilyet használok túrázáshoz: A+ T97 Külső akkumulátor, - 10.000 mAh Quick Charge 3.0+ PD 18W, 2 port, micro USB csatlakozás, pl. Emagon megkapod ha rákeresel. Kétharmad akkora mint egy telefon, persze ketszer vastagabb, 175g, elbírom az övtáskában is. Egyszer biztos, feltölt egy 5000-es telefont akár zéróról is, de inkább másfélszer.
-
szs85
tag
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Iphonra is elérhető valamilyen módon a youtube vanced, módosított spotify, dns.adguard.com és hasonló finomságok?
-
atee_13
őstag
Üdv!
Bocs, ha rossz a topik. Kijelzőn flippes tok volt ami amolyan áttetsző műanyag szerű volt és apró karcolások lettek a kijelzőn meg olyan mintha foltos is lenne. Van valami "házipraktika"/ csodaszer amivel ezek eltüntethetők?
Ilyesmit találtam, de nem tudom ez valóságban ér e valamit.
DISPLEX PLASTIC karcolás-eltávolító mobiltelefon kijelzőhöz vásárlása - Conrad Electronic
-
demmer123
őstag
Általános felhasználásra, játékokkal nem játszom, fontos így is a több tam?
Poco x6 pro 8 gb ram / 16 gb
Böngészés stb. -
Graphics
Jómunkásember
Halihó, 50-ert keresnék Android készüléket, ami fontos lenne.
- vizjelezheto fotók lehetősége, dátum kellene
- közepes kamera
- 4-6GB memória
-64-es tarhelyMárka kikötés nincs, céges dokumentálása a lényeg, eszközpark fotózásra bérbeadás előtt.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
borix
őstag
válasz tranceplanet #185374 üzenetére
Lehetne pontosabban is meghatárzoni, pl általában 8GB esetén x alkalmazással a háttérben mennyi szabad marad.
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
A Samsung Galaxy S23-at vagy az iPhone 15-öt érdemesebb megvenni?
-
addikt
válasz timelord1987 #185382 üzenetére
Mind a kettőt
neked kell dönteni droid vagy iosiPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
vacs
veterán
Itt igazából az a kérdés, hogy droid vagy ios!
A i15 nem az igazi csúcs, mert az a Pro verzió.
Az S23 viszont már majdnem csúcs, mert alig tud kevesebbet, mint az Ultra verzió.(^)(>.<)(^)
-
tibbike01
őstag
Akkor már miért nem S24?
Egyébként én is pont ezen dillemmázok, hogy S24 vagy i15. Ha az S24 olyan fotókat csinálna, mint az i15, akkor nem lenne kérdés, mert szeretem az Androidot. -
zozek
tag
Sziasztok,
Páromnak keresek új telefont egy samsung A70-et váltana, nagy kijelző fontos netflix és youtube miatt.
Az S23+ illetve iphone 15 plus-t néztem T-nél. Melyik az ajánlottabb? -
szlibud
tag
Sziasztok, létezik olyan max 0-1-2 éves modell bármelyik márka közép/felső kategóriájában ami max 6,2-es kijelzőjű és lehet bele micro sd-t tenni?
Az ár egyenlőre nem is lenne érdekes. Eddig különböző galaxy S mobiljaim voltak, jelenleg S20, de ennél nagyobbat nem akarok, és a micro SD nélkülit sem, így a galaxy elesett számomra, viszont a többi márkát nem ismerem annyira. azt tudom hogy az iphone-nak sincs, pedig a méret miatt még hajlandó is lettem volna váltani. -
zozek
tag
Egyébként ez a gorilla glass victus 2 milyen? Szükséges valamilyen fólia a telefonra?
-
amol
addikt
Sziasztok! 100e körüli Samsungok közül (A25, A34, A35 stb) melyik készít jobb fényképet/szelfit? Illetve van-e köztük olyan ami egyértelműen jobb vétel? 12 éves fiúnak lesz. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Visszatértem a telefon kérdéssel.
Xiaomi Redmi Note 12 4 GB/128 vagy Xiaomi Redmi Note 13 6GB/128GB ?
Megéri a + nettó 15k felárat a 13-as?Alza összehasonlítóban néztem a különbségeket.
Kijelző fényereje nagyobb, ami nem tudom mennyire érint engem.
Nagyobb kamera felbontások, amit az én felhasználásomnál nem igen számít.
Több ram, de a mostani is 4GB-os és elégséges.
Tavalyi modell mindkettő, igaz van egy android verzió különbség ami szintén nem tudom hogy megérős kategória e számomra."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Linux kezdőknek
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bestbuy játékok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest