Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajo13
senior tag
válasz tévelygő #81049 üzenetére
Ha gyors TV-t szeretnél felejtsd el a webOS-t, a teljesítménye csapnivaló, a szimpla menükezelés is megizzasztja. Kétmagos procin vajsimán kellene futni akár játékoknak is, nemhogy a menünek.
De mint a neve is mutatja a webOS webes technológiákra épít, javascriptes varázslatok vannak benne, ezért olyan lassú, amit egyféleképpen tud optimalizálni az LG...4 magos és gyorsabb procit teszi alá Csak ezzel a TV ára is felszökik.
-
MrSealRD
veterán
válasz sajo13 #81051 üzenetére
Hát nem tudom... Én még nem tapasztaltam semmi lassú dolgot.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
cidalain
veterán
valakinek valami infója arra vonatkozóan hogy hogyan lehet kikapcsolni egy LB sorozatú tévén azt hogy kirakja a képre hogy van frissítés?
eddig is volt ilyen kiirás, ami automatikusan eltűnt x másodperc után, és csak bekapcsolás után egyszer jelent meg. de az elmúlt héten valami változott, és folyamatosan bejön, sőt, sokkal nagyobb részt takar ki a képből, és nem tűnik el automatikusan.
értettem az üzenetét, de én nem szeretnék szoftvert frissíteni. most még. a figyelmeztetés viszont rohadtul zavar.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
rokendrol
senior tag
Lenne egy kérdésem smert tv -re tudok valakinek küldeni videót vagy fotókat és ha igen hogyan lehet? és ő hogyan tudja megnézni?
-
edeleny
őstag
Sziasztok!
Miután a 32Le5500 elhalálozott, boldog tulajdonosa lettem, egy 55UH6157-nek!
Sokat foglak zaklatni titeket!
Először:
Az LE5500-nél, és az LV5590-nél is van olyan hogy hotel menü, ahol le lehet tölteni a csatornakiosztást, és PC-n szerkeszteni!
Itt van erre lehetőség, ha igen hogy?
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
aram01
nagyúr
válasz huncutka1029 #81034 üzenetére
Köszönöm ez sokat segített
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Bali27
addikt
Sziasztok.
7507-em van, és azt írja ki a tv hogy nincs újabb szoftver, a szoftverfrissítési módnál
Most a 04.30.40 van fent, a hivatalos honlapján meg 04.30.70 van(812 Mb ). És ezt 2016 12. hóban tették fel.
Első kérdésem hogy a tv miért nem találja ha van újabb?
És ha letöltöm a szoftvert a sz.gépre, hogyan tudom a tv-re feltenniM ugyan így a firmwareval amit a hivatalos honlapon se találtam meg. -
huncutka1029
addikt
válasz Bali27 #81058 üzenetére
a fw régiónként kerül fel a szerverre.
ha a tv nem találja, akkor egy usb kulcsról tudod frissíteni.
Kb egymilliószor leírtuk ogy kell frissíteni- az összefoglalóban is benne van.
Formázz egy pendriveot FAT32-re
hozz létre egy LG_DTV nevű mappát a gyökerében
ebbe a mappába bontsd ki a letöltött frissítést
kikapcsolt tvre dugd a pent
kapcsold be tv-t várd meg a frissítést, kikapcs után húzd le a penta női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz edeleny #81056 üzenetére
ebben nem kell hotel mode ot keresni
csatorna menüben benne van a csatornák másolása menü.
Ha a biztonságotk kikacsolod (szülői zár, pin kérérs)
akkor megjelenik a tv-usb-re opció. Amíg a biztonság be van kapcsolva, addig csak a Usbről tv-re opciót látod
Ott tudod letölteni, visszamásolni.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz rokendrol #81055 üzenetére
hogy érted, hogy valakinek küldeni?
Ha ott vagy valakinél, akkor ha a tv-ben van wifi csatlakoztatodd a telefonodat, és miracast, wifi display stb programmal megjelenítheted párosítás után a kívánt média tartalmat.
Yutube esetében úgy is lehet, hogy a tv-n elindítod a YT klienst, bejelentkezel a saját fiókodba, azután a telefonon is elindítod a YT-t és akkor a videó indítása után megjelenik egy kis ikon, küldés megjelenítőre.
arra koppintva a tv-n fogja lejátszani a videót.Vagy LG cloudba feltöltöd a tartalmat, amit valakinek akarsz küldeni, ő meg a tv-n bekeresi és megnézi.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
rokendrol
senior tag
válasz huncutka1029 #81061 üzenetére
youtube azt tudom ,de hogyan töltöm fel LG cloudba .és hogyan küldöm neki ,és ő hol találja csak gépem van telefon nincs
[ Szerkesztve ]
-
edeleny
őstag
válasz huncutka1029 #81060 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam, már félig meg is vagyok vele!
Mondjuk úgy, hogy nem lett egyszerűbb a menü!
Nyilván szokni kell, de alig találok valamit!
A TV leírásában az van, hogy tudja a DTS-t, viszont a Dolby digitalt nem!
Az az,jól gondolom, hogy ha sima 5.1-t játszok le (átlag mkv), akkor az optikai kimeneten nem fogja kiadni az erősítőnek a hangot?
(még nem a helyén van a TV, hanem a nappaliban, mert szekrényt kell bontanom hozzá, az erősítő a hálóban van!)Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
huncutka1029
addikt
válasz rokendrol #81062 üzenetére
közösen hozatok létre egy lg cloud fiókot.
Bejelentkezel, pcről, és feltöltöd amit akarsz.
Ő meg telepítse a tv re az lg cloud appot, és ugyanazzal az azonosítóval jelentkezzen be, amivel te feltöltesz.
ennyi.
pont mint a face, vagy mail fiókoknál.
mindegy melyik eszközön jelentkezel be, ha ugyanazt az azonosítót használod hozzá.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
gydani20
tag
üdv! már korábban irtam hogy problémám van a háttérvilágitással annyit kérdeznék hogy bejutottam a tv service menüjébe itt lehet állitani a háttérfényt?
-
Bali27
addikt
válasz huncutka1029 #81059 üzenetére
Elnézést a figyelmetlenségemért, és köszönöm! Keresőbe beírtam a Fw / frissítés stb-t de az összefoglalót valóban nem néztem meg.
Ha a régiót Angol / Amerikaira állítom van esélyem rá hogy felfrissíti, majd vissza teszem magyarra?
Lehet tudni hogy attól ami most van fent, ahhoz képest az új frissítéssel mit nyerek? Ha egyáltalán nyerek valamit mert tartok tőle hogy nem véletlenül nem találja meg.
Válaszod előre is köszönöm!
Többet már nem kérdezek -
törölt tag
válasz gydani20 #81066 üzenetére
Csak óvatosan, mert nehogy kockát csinálj a tévéből, én nem piszkálnám. Vidd vissza, ha nem jó.
cidalain Általános menü> a tv leírása. De ha már rajta van, akkor késő, engedd frissíteni, és megszűnik.LG márkahétvége , akciók, trükközések és ál-akciók is vannak.
Egy érdekesség: van nekik 49UH8507 300k, és 55UH8507 is, és utóbbi éppen hogy drágább, 319k.[ Szerkesztve ]
-
bufi01
tag
válasz #94529552 #81068 üzenetére
sziasztok.látom az új akciót és a 2 modell ami közt vacillálok benne is van.A kérdés megéri-e a felárat a 55uh7707 az 55uh7507-hez képest?? (34k felár).mik amivel többet nyújthat ?
Vagy esetleg nyelni egyet és 400k-ért (szerintem már túlzás ez a pénz egy TV-ért) megvenni a LG 55EG910V OLED-et??
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Hi!
Vagy Lg L42LD650 TV-m ami nem kapcsol be.
A led villog pirosan a statusznál ahogyan be akarom kapcsolni a távval akkor látom hogy érzékeli mert villan egyet de mégsem kapcsol be!
Az oldalán levő bekapcs gomb-al sem tudom bekapcsolni.
Mi lehet a baj kit tudtok ajánlani aki megtudná ésszerű áron csinálni?Nem hirtelen jelentkezett a probléma hanem szépen lassan először csak ritkán nem kapcsolt be így utána sűrűbben,most már egyáltalán nem!
Nem mai darab de hátha meglehet menteni!Nekem megfelelt a minősége eddig.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
válasz tobias40 #81072 üzenetére
Ha szerencséd van, akkor csak a elektrolitkondik száradtak ki a tápegységben. Célszerű a szűrő és a csatoló elektrolitkondenzátorokat kicserélni. Jobb lett volna már akkor javíttatni, amikor még bizonytalanul indult, mert akkor még biztosan nem volt félvezető alkatrész hiba. Most csak reménykedhetsz, hogy a kondikon kívül nincs más baja. A hibás kondikat egyébként egy ESR mérővel pillanatok alatt ki lehet szűrni kiforrasztás nélkül.
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
tobias40
veterán
válasz farkas-j #81073 üzenetére
Sajnos vidéken lakom,tudsz ajánlani vkitaki ért is hozzá és megcsinálja?(szolnok megye)
Szakszerviz-be nem akarom vinni mert ott tuti lehúznak rendesen..
Ha csak a kondik akkor kb. mennyi lehet a javítási költség munka díjjal?
Egyáltalán érdemes-e rákölteni..(nyilván ha 10-2000-ből kijön akkor igen)Vagy nem marad más választás?
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz #94529552 #81068 üzenetére
kösz. nem tudom mit csinált az asszonypajti tegnap, de most visszament az eredeti állapotra, hogy csak bekapcsoláskor figyelmeztet egyszer. és ez teljesen jó így nekem
valahogy úgy vagyok a frissítésekkel, hogy ami működik azt nem bolygatom, mert úgyis csak rosszabb lesz>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
farkas-j
őstag
válasz tobias40 #81074 üzenetére
Tolna megyei vagyok, így nem tudok a környékeden ajánlani senkit. A jobb minőségű szűrőkondik (pl. 1000-4700uF) ára 200-400Ft/db. Ezekből van néhány darab (pl. 2-6db). A csatoló ill. hidegítő kondikból (pl. 1-47uF) is szokott lenni pár darab (2-6db, 50-100Ft/db). A munkadíj meg nagyon változó. Ráadásul sajnos még kevés szervíznek van ESR mérője amivel villámgyorsan lehet ilyen jellegű hibát behatárolni, így több órát is rászámolhatnak. (Igaz egyébként is rászámolhatnak akármennyi óradíjat.) Ráadásul sok helyen nem is óradíjat számolnak, hanem a hiba jellegéből adódoan "hasraütéssel" szabnak árat. Kompenzálniuk kell pl. a szivatós munkákon bukott időt is. Ha esetleg már félvezető hiba is van, akkor óriási az anyagköltség szórás. De bizakodjál, amikkel eddig találkoztam, azok megúszták a kondicserével.
Esetleg a "LCD, plazma és projektoros TV-k hibái" topikban keresd meg axlrose32-t, ő szervizes. Csak az el és visszaszállítás lehet zűrös.Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
amadeus11
senior tag
WebOS 3-as tévén hogy tudom legegyszerűbben megoldani a kábel és műholdas csatornák közötti váltást? A my channel-be raktam egy egy csatornát, de odáig eljutni nagyon körülményes. A live menüvel is elég körülményes eljutni a műhold kiválasztásáig. Távirányítón a TV/rad gomb előhozhatná ezt a funkciót is. Így nagyon macerás.
[ Szerkesztve ]
There is a star
-
gydani20
tag
üdv! azt szeretném kérdezni hogy van 2 db led tv-m mind a 2 43 colos az egyik egy 4k felbontású ami batört a másik egy full hd felbontásu az alaplap hibás ! Annyit kérdeznék hogy a 4ks tv-be ami betört át e lehet rakni a full hd kijelzős tv kijelzőjét??
-
tomyka74
senior tag
hát srácok nekem nagyon fura,hogy egyre jobban nincs igény a 3D funkcióra! egyszerűen úgy kell "vadászni" manapság,hogy olyan tv-t tudj venni ami 3D-s. miért van ez így?
én el nem tudnám képzelni,hogy ne legyen a tv-m 3D-s 2017 !!!!!!!-ben
anno megvettem a 42LM660S-t és már akkor tudtam ha cserélem majd nagyobbra első és legfontosabb,hogy 3D legyen az utódja is. most meg nézegetem a tv-ket és szomorúan látom,hogy egyre kevesebb szinte alig van már 3D tv.
vagy a 3D filmezés csak nekem tetszik ennyire?!már nem is tudom. én pl. hiába nézegetem ezeket az új UHD tv-ket valahogy nem nyűgöz le,rögtön azt kérdezem az eladótól,hogy 3D-s? és hát nem! hát el vagyok keseredve. hova lettek azok az igazi fasza 3D-s tv-k?! -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz tomyka74 #81080 üzenetére
a 3D nem hozta az elvárt, vélt vagy valós álmokat, így búcsút intenek nekik a gyártók [link]
halkan, megjegyzem, nekem is van 3d tévém, de már vagy egy éve nem néztem 3d filmet...[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Ramos_
tag
üdv
a vásárolni kívánt tv LG 32LH530V
de most szembesülök vele, hogy ennek a tv-nek tényleg nincsen semmiféle audiokimenete?olyan überextra funkcióra lenne szükségem hogy néha fejhallgatóval filmeznék rajta, de ugy látom ebben az árkategóriában nem jellemző a fejhallgatókimenet
na most milyen lehetőségeim vannak erre ennél a tv-nél? (scart - jack átalakító? vagy nemtudom tök hülye vagyok ehhez)
és milyen van olyan tv-nél aminek optikai audio kimenete van? -
tomyka74
senior tag
válasz Lacielvtárs #81081 üzenetére
én a mai napig minden új filmnek a 3D változatát várom és azt töltöm le úgy nézem meg.de már egyre kevesebb az is,én nagyon sajnálom.
valahogy át kell majd "állnom" ugy látszik az UHD-ra ha kihalnak a 3D tv-k! -
tomyka74
senior tag
válasz Lacielvtárs #81081 üzenetére
és neked milyen tipus meg mekkora a 3D tv-d?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz tomyka74 #81084 üzenetére
nekem egy ilyen tv-m van: LG 42LB650V 3D
anno én is rá voltam függve, de nagyon kevés az elérhető tartalom.
valamint akkor élményt nem hoz, mint amiért érdemes lenne ülve tévéznemés akkor ne is beszéljünk az olyan 3D-ről, ami valójában nem is 3D kamerával készült...
volt olyan film, amit fél óra után kikapcsoltam a 3D-t, mert semmi 3D élményt nem kaptam..."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
gydani20
tag
üdv! valaki tudna segiteni hogyan tudnám a tv-t egy régebbi firmware visszarakni? lg43uf640v
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
Sziasztok,
43LH630V-t vennék. Edigiben és MMben van jó gari kiterjesztés 5évre, a többi boltnál elég drága.
Van esetleg tapasztalat ezen a téren velük? Érdemes egyáltalán költeni rá?
más kérdés: UH610V panelban tényleg gyengébb? MMben most kb egy áron van.[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz cidalain #81092 üzenetére
kiegészítenélek, ha nem baj.
a kiterjesztett gari, az eredeti gari lejárata után érvényes, és általában a törés, másodlagos kár (villámcsapás, stb) re nyújt védelmet a normál garin kívül.
De én azt mondom, mindenképpen megéri, ha van rá keret.
A biztosítás olyan "pénzkidobás" amire szívesen áldozok én is.
Mert volt már rá példa sajna, hogy a gariidő után 1-2 héttel halt meg az alaplap, és az bizony 40-50 ezrest kóstál, ha nincs gari, vagy kiterjesztett gari...a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
törölt tag
válasz #41133696 #80932 üzenetére
Windows 10 alapból 300%-ot akar beállítani:
Ami szerintem azért túlzás, az előző tévémnél 150%-ot akart és 0 % lett beállítva
Jelenleg 150%-on hagytam, mert így kellemesebb mint 0 %-onEgy ekkora kijelzőjű 4K-s tévénél milyen beállítást alkalmaznátok a Windows 10-ben? 0%-on így nézne ki.
-
törölt tag
válasz Ramos_ #81087 üzenetére
Ha usb-ről filmeznél rajta, az nem fog menni a Scart-ról, mert oda csak a tv adás hangja megy ki.
1, A legegyszerűbb megoldás, ha a gépedről vagy egyéb külső lejátszóról használod HDMI-vel, aminek van hangkimenete, van az S905-ös vagy médialejátszó topik.
2, Olyan tévét veszel, aminek van fejhallgató, vagy optikai kimenete, pl. ezek közül. De azt még biztos nem tudod, hogy a dts hangot se játsszák le az olcsóbb alap tévék. Ha beltérit használsz, akár azzal is működhet a lejátszás, meg kell nézni.
Hooper Most volt hasonló kérdés[link].
nyesix Azt hogy előtte felárazzák, vagy hogy online nincs fent 1 típus, de attól boltokban helyileg még lehet/van készlet.Például az LG 49uh7707 ezek szerint most 217k a médiában .
-
amadeus11
senior tag
Serviio megy az új tévékkel? Hol találom?
There is a star
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hálózati / IP kamera
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠