Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-21 19:00:29

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#112006) Intelligencs válasza Ronam (#112004) üzenetére

Tegnap este újra elolvasva az ügyfélszolgálat levelét rájöttem, hogy ők beleraktak egy linket is, ahol be tudom jelenteni a készüléket javításra. Ezt meg is tettem, és ma, pont mielőtt átugrottam volna a szervizbe, fel is hívtak.

Én két hibát jelentettem be, az egyik, hogy mindig elfelejti a csatornákat, a másik pedig az a hiba, ami neked is van. A két hiba kijavítására adtak egy 91 ezer forintos árajánlatot, de külön rákérdeztem, hogy csak a színprobléma kijavítása mennyibe kerülne, és azt mondták, hogy 51 ezer forint. Szóval PLaci58 tökéletesen eltalálta. :) És ha jól értem ez az összeg már a kiszállási költséget is tartalmazza, szóval nem kell vinni sehova, hanem otthon megjavítják neked. Persze gondolom ez függ attól is, hogy hova kell kimenniük, esetemben a XI. kerületről van szó.

Szerintem te is jelentsd be a hibát, írd bele a címet, ahol javítani kéne, és akkor ők fel fognak téged hívni az árajánlattal. Javaslom, hogy készíts fényképet a tévé képéről (hogy pontosan mi a hibajelenség), és azt is csatold bele a félreértések elkerülése végett.

Itt tudod bejelenteni:
https://www.lg.com/hu/tamogatas/javitas-garancia/javitas-igenyles-bejelentkezes
Adtak egy telefonszámot is: 06 1 54 54 054

Amúgy nagy piros pont az LG-nek, mert eléggé gördülékenyen ment az ügyintézés. Nyilván a javítást nem rendeltem meg, mert 91 ezer forintot én már gazdasági totálkárnak értékelek, egyszerűen nem éri meg. Esetedben még akár meg is érheti, ha amúgy elégedett vagy a tévével.

Anyósom tévéje egy belépő modell, borzasztó lassú, okostévének teljességgel használhatatlan volt mindig is (bár elvileg az). Szóval igazából örülünk is, hogy megszabadulhatunk tőle. Csak azért javíttattam volna meg, ha valami értelmes összegért megcsinálták volna, hogy elajándékozzam egy rokonnak. De ennyiért nem kell.

[ Szerkesztve ]

The Amiga, Born a Champion

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.