Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ralfee106
tag
Ismeri valaki ezt a Cory márkát? A Cory Cool típus egész szimpi, csekk:
https://cory.hu/cory-elektromos-roller/cory-cool-elektromos-roller-500w-fekete/ -
-
Casseius
tag
válasz
phoenix1989 #13593 üzenetére
az szabja meg a kapacitást, ergo a hatótávot amit menni tud.
Egy roller legdrágább alkatrésze torony magasan mindig az aksi, így az ah ill a feszültség mellett kb a legfontosabb alkotóelem, majd ezt követi a motor[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Van erről bőven infó, miért nem szerelés előtt néztél utána? De fel is hívhattad volna a monorimeseket is.
-
phoenix1989
őstag
az hogy hány ah-s az aksi az mennyire számít?
-
Rolleres szervizekben nem kérdezted?
Mikor a Mi 3-asra akartam Sarksetet tenni, a Rollexben mondta a srác, h nem tudja, olyat még nem csinált, és annak kicsit másabb a nyaka.
Aztán közben egy G30-at szereztem be, így a Mi 3-as maradt lengéscsillapító nélküli.
Nyomtatni nem lehet oda valamit kopásálló műanyagból?
Egy ilyen alakú közdarabot, alátétet, perselyt? Vagy hát persze cnc-vel fémből?
Ez lenne a piaci rés, amivel most nagyot lehetne kaszálni, ha a népek tömegesen elkezdenek Mi 3-at venni, a Monomrimnál meg még nem vették észre, h a jelenlegi lengéscsillapítóik nem teljesen kompatibilisek. :/ -
ZS3NI
őstag
Hi,
Xiaomi MI3-ra tett valaki monorimet? Elvileg jó lenne rá, gyakorlatilag nem,.
Az MI3 vázon az alső részen ki sem jön a csapágy, olyan mintha préselve lenne. Az eredeti villán van egy fekete hengeres alkatrész -szintén préselve- ami ide felül és szépen központosítja az egészet.A monorim teljesen sík felület, a csomagban nem volt semmi ami így beleülne a csapágyba. Kotyog lent mint az állat... Csomagban nincs semmi ami közponotosítsa... Én rontok el valamit? Help pls
-
Horn Ákos
csendes tag
válasz
phoenix1989 #13585 üzenetére
Valami olcsó számzáras lakatot.
Ha megszabadítanának tőle, akkor ne bánd hogy a zárat is elvitték magukkal. -
Tamás9x
őstag
válasz
Somatom #13581 üzenetére
Csak akkor ha szeria hiba, vagy tenylegesen bizonyithato, hogy hibas hegesztés. De ezek azert ugy vannak meretezve, hogy nem jellemző nagyobb márkáknál. Ahol igen ott pedig sorozatba kijon, ezert is szoktunk ismert tomeg cuccokat ajanlani aminel hamarabb kijonnek ezek a hibak ha vannak. G30-at es m365 szeriat extrrm esetbe lattam csak torni, ellenben a noname cuccokkal.
-
Dave™
nagyúr
válasz
phoenix1989 #13573 üzenetére
Akkor mi a gond? Hogy szóvá tették, hogy lötyög? 45-nél csak nem olyan zavaró már. A lényeg, hogy sokat tud és olcsó, ez a legjobb párosítás!
-
kakuk.tamas
addikt
Hali Skacok!
Nem is tudtam, hogy van ilyen fórumunk is, ráadásul milyen aktív.
Múlthónapban megvettem az első (tanuló) rollerem, egy Xiaomi Essentialt. Rögtön meg is hackeltem, 30 a max 20 helyett (valójában 29,1-et mértem vele). A hatótáv a gyári érték 75%-a kb, olyan 85%-os töltöttségig bírja a 30-at, utána 27-re beáll és 20%-os töltöttségig bírja. Utána viszont max 15km/h amit kilehet hozni belőle. Nem mondanám, hogy melegszik nagyon, egy 5km-es út során alig érezhető a hatás.
Kíváncsi vagyok meddig fogja bírni így.
-
Tamás9x
őstag
válasz
A szerintem, az szubjektív, mondok valós tényt. Nem szűnik meg a garancia, csak ha leszeded a talplemezt és megsérted a zárócímkét. De ez boltja válogatja, mechanikai sérülésre nincs gar csak elektronikaira.
-
Miikee
csendes tag
válasz
Thunderzolee #13578 üzenetére
Még nem nagyon rendeltem kintről dolgokat, főleg ilyen nagy értékben, ezért próbálok óvatos lenni, infókat szerezni a nálam tapasztaltabbaktól, plusz az eroller témaban is kezdő vagyok.
Előre is köszönöm, ha megosztod majd az infókat, ha megkaptad a rollert. -
válasz
Miikee #13570 üzenetére
Miről
szól a vita?tanácskoztok?
Az a téma, h érdemes-e megvenni a Gshopperes G30-at?Várj még pár napot.
Ketten is rendeltünk a múlt hét elején innét a topicból.
Holnap-holnapután kapjuk meg.Tudtommal a global verziókat (G30P) az új motorokkal szerelik, és a G30E, G30D kapja a gen 1-es motorokat.
Illetve II-es verzió ez már, tehát a rendszámtábla, meg a prizmák/lámpa az újabb fajta.
De pár nap, és kiderül.Azt még várd meg, utána könnyebb lesz döntened, h itthoni garist veszel 300felett, vagy berendelsz egyet te is Gshopperről. A Napidroidon folytatódik az akció, a tegnapi listában is hirdették.
De lengéscsillapítót ehhez is fogok venni, Sharksetet. Nem nagyon izgat a garancia megléte, az ízületeim, csuklóm, (kényelmem) fontosabb, és ha ezen múlik, h ne repüljek le a rollerről egy nem időben észrevett úthiba miatt, akkor megéri az a párszáz Euro a lengéscsillapítókra.
Meg sajnálom szerencsétlen gépet is, mi mindent el kell viselnie, az úthibák miatt, így talán hosszabb távon megóvom az szétrázódástól. -
phoenix1989
őstag
de ha veszek egy rollert amin lecserélgetem a szarokat szervizeltetem mert ugye valakinek össze kellene rakni akkor még drágábban jövök ki. értem én hogy gyengébb a minőség de azért azt kétlem hogy egy használhatatlan szar lenne. és még mindig ott a garancia. ha lötyög kopog és szét esik visszaküldöm és helyreteszik. amit meg szétkaptam azt már nem fogják, és ugye a jobb minőségre sincs garancia hogy nem megy tönkre.
Somatom
akkor dobj már egy példát hogy az általam kinézett rollert miből tudnád összetenni ennyi pénzért. lehet én értem rosszul a garanciát de pl egy latopnál is bukod a garit ha megbontod akkor is ha egy szar memóriát cserélnél benne. mivel azt is csak garancia utón szerviz csinálhatja.
PociAti
ez a te véleményed. érdekes módon vannak olyanok akiknek semmi gondjuk vele. és az sem mindegy kinek mi felel meg az hogy téged mondjuk zavar hogy hallasz valami zörgést nem biztos hogy ez mást is zavar. lehet hogy téged zavar ha nem egy bizonyos márka neve van ráirva de mást nem.[ Szerkesztve ]
-
PociAti
őstag
válasz
Lehet neked van igazad!
Az elhangzottak alapján egy konstrukciós hibákkal rendelkező rollerra van szükséged.
Eredeti hibáit nem szeretnéd kézenfekvő megoldásokkal orvosolni
Többet nem költenél rá csak azért, hogy ne hibás rollert vegyél.Az is lehet, hogy kifejezetten a hibái miatt esett erre a konkrét típusra a választásod.
Léteznek önsorsrontó emberek, ezt másoknak tiszteletben kellene hagyniuk.
-
Somatom
veterán
válasz
A kerekek visszakerülnek. Elöl/hátul a villa cserélődik, ami egyszerű lemez. Nem az az érték a rollerben. Továbbá a műanyag sárvédők, amik szintén elhanyagolható tételek.
Amit lecsavaroztak, azt vissza is lehet csavarozni, tehát a gyári állapot visszaállítható. Az pedig garis.[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz
Szerintem félreértetted, az értékes gyári alkatrész ami megtartandó, ami kotyog, lötyög gyárilag selejtes, azt kell lecserélni egy masszívabb, használható darabra. De én azt mondom neked, vedd meg a rollert, használod pár hétig és rájössz magadtól hogy miről beszéltünk.
-
phoenix1989
őstag
miért ne lenne. "Adott áron adott tudást csak alacsonyabb minőség mellett kapsz meg,"
itt a válasz.
#13571Somatom
szerintem a garancia abban a pillanatban bukik hogy leszerelsz valamit és mást teszel a helyére. az értékes gyári alkatrész nem marad kihasználatlan? ha kivetted belőle akkor nem használod. csak van a semmibe, valahol egy polcon, vagy szekrény mélyén, ez miért jó? -
Dave™
nagyúr
válasz
phoenix1989 #13561 üzenetére
Ezzel meg is válaszoltad az alap problémát. Adott áron adott tudást csak alacsonyabb minőség mellett kapsz meg, ha nem szeretnél problémákat, akkor DIY módon kell fejlesztened rajta. Mivel ezt nem szeretnéd (én sem akarnék bütykölni rajta), így vagy az igényekből (funkcionalitásból) adsz lejjebb, vagy árban mész feljebb. Más megoldás nincs.
-
Somatom
veterán
válasz
phoenix1989 #13568 üzenetére
Ne így nézd! Értékes gyári alkatrész nem marad kihasználatlanul. Nem átalakítasz, hanem fejlesztesz. Ráadásul a fejlesztésnek nagyobb a használati értéke, mint amilyet gyárilag kapsz. Itt írták korábban a Shark és a Monorim közti különbséget és még a Monorim is különb az ilyen Csing-Lung-Lee -szerű "márkákban" találhatóktól. Egyébként nekem eszembe nem jutna nekiállni. Biztos, hogy olyannal csináltatnám, akinek rutinja van ebben. A gari sem bukó, hiszen az alap rolleren csak csavarozás történik.
[ Szerkesztve ]
-
Miikee
csendes tag
válasz
Tamás9x #13556 üzenetére
Köszönöm. Igen, én is ezen gondolkodtam, hogy a különbségből kijönne a lengéscsillapító, melyet, ha felszerelnék, akkor egy hazai vásárlásnál is buknám a garit, így szinte mindegy, hogy van-e rajta eredetileg, vagy sem.
Egyre erősebb a vágy, hogy megrendeljem.
Megírom, ha sikerült döntenem. -
akos86
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon frissítettem a Xiaomi 1S rollerem fw-jét a legfrissebb verzióra így 25km/h helyett csak 20km/h sebességgel tudok vele haladni. Annyit tudtam kideríteni hogy az enyém német piacos dupla fékkaros verzió. Van lehetőségem visszaállni a régebbi fw-re hogy ismét tudjon a roller 25km/h-val haladni?
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
válasz
Somatom #13562 üzenetére
Majd ha születik ilyen ráérek akkor foglalkozni ezzel. Az viszont továbbra sem tűnik számomra logikusnak hogy vegyek valamit amit szetkapok és újjá építek. Ennyi erővel vehetnem darabokban mint egy pc T. Viszont míg azt szívesen összerakom , ezt nem. Ráadásul bukok minden garanciát. Ez hol éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Van valami támogatás e-rollerekre?
-
Sziasztok!
Tavaly Xiaomi Essential rollert használtam, idénre Xiaomi mi electric scooter 3-ra esett a választás. Tegnap feltöltöttem, ma kipróbáltam mennyi km a hatótávja. A kistesó kb. 9-10km-t bírt, a hármas verzió 15km-t a teljes lemerülésig. 100kg vagyok, így ez elfogadható számomra. Viszont amit észrevettem, hogy egyenes talajon, olyan 30% töltöttségnél megjelent egy hőmérséklet ikon a kijelzőn. Semmit nem találtam erről a leírásban. Valaki tudja mit jelenthet? Szoftverrel ránézve a roller és az akku hőfoka se volt 30-35 foknál több.
-
Somatom
veterán
válasz
phoenix1989 #13561 üzenetére
Na, ezért alakítanak át inkább egy megbízhatót rugósra. A sebesség pedig rizikós. Egy 350 Wattos tucat Segway, vagy Xiaomi ennyire képes, viszont szinte biztosan bele fog férni a születendő új szabályozásba.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz
phoenix1989 #13559 üzenetére
Én csak arra próbállak rávezetni, hogy ne vedd meg ezt a rollert, ha elfogadsz egy jó tanácsot, nekem volt ilyen, egy hónap után túladtam rajta, buktam rajta 30000 Ft-ot de mégsem bántam meg, hogy eladtam. Ha van kedved kísérletezni próbáld ki és kívánom hogy ne bánd meg és használd egészséggel.
-
Sordoran
addikt
válasz
Thunderzolee #13551 üzenetére
Xiaomi Pro 2, de ugyanúgy pálcika.
(persze családban mindenki azt mondja hú de nagy, de csak mert nincs összehasonlítási alap) Sajnos fecske vagonok vannak (aki tudja, annak nem kell mondani mennyire szűkös, csak ajtóknál tudom tartani), szóval próbálok ott felszállni majd ahol nagyobb a tér. Le kell így mondanom arról, hogy üljek a vonaton, de cserébe nem kell fél órát sétálnom.
-
synar
őstag
válasz
phoenix1989 #13552 üzenetére
Akkor biztos nem fognak zavarni az első csattogó teleszkópok sem a kisebb döccenőknél. Ha elfogadsz egy tanácsot és még nem határoztad el magad, inkább ne vedd meg és válassz egy másik megbízhatóbb típust akár kis ráköltéssel, itt biztosan kapsz tanácsot.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Miikee #13553 üzenetére
A hazai dragabb verzionak mas a kormanyzarja is. Gen 1-2 kozott CFW modositas es plusz aksi nelkul nem sok különbséget fogsz erezni. En a 220k-s kulfoldit vennem es hozza kesobb kijon egy Monorim, vagy Shark teleszkop ;) Az aksira am is csak 1 ev van a motor nem fog leegni, es minden mas is minosegibb benne, minthogy 3 even belul elhalalozzon, de ami elromolhat az el is fog, lehet epp neked lesz peched, de lehet nem. Beazasra meg nincs gar.
saril: vasboltban altalaban tartanak, ha nagyobb varosban vagy akkor ott lennie kell rugo szakuzletnek. Nalunk sajna nincs vagy nem tudok rola, de ha mas nem meretek alapja szetszedes utan netrol siman lehet rendelni csak azt nem tudod megnyomogatni eleg puha vagy kemeny-e
[ Szerkesztve ]
-
Miikee
csendes tag
válasz
sagesz93 #13537 üzenetére
Köszönöm neked is.
Én még agyalok rajta (tudom, nem vagyok egyszerű eset, de hát elég sok pénzről van szó)
Szerintem egyébként ezt a verziót adják a Rollexnél kb. 290e-ert, de náluk van rá 2 év gari.
Próbálom felmérni a különböző g30 típusok közötti különbségeket is.
A D és E gen 2-esekknél azt látom, hogy nagyobb a hátsó lámpa, a hátsó sárvédő erősített (vastagabb) a tövében, több macskaszem van rajta, más a kormány lehajtásnál a zárszerkezet és a gen2-es motor.
A Gshopperen található az a P-s global, amin talán csak a motor az újabb.A gen1 és gen2 motor közötti különbségnek meg azt nézem, hogy máshogy vannak hangolva. Az 1-es jobban gyorsul, de hamarabb esik le a végsebessége. A 2-es lassab gyorsul, de alacsonyabb (ez mondjuk nem tudom pontosan mennyit jelent) töltöttség mellett is tudja a max sebességet.
Szóval én még vacilálok....
-
-
Miikee
csendes tag
válasz
Thunderzolee #13534 üzenetére
Köszönöm
-
Sordoran
addikt
Gyors kérdésem lenne, hogy jelenleg szabadon lehet-e MÁV vonatokon szállítani elektromos rollert? Ha igen, kell-e külön jegy?
Eddig nem nagyon fordult meg fejemben, de most hogy már megvan a gép, elég ciki lenne ha ez tenne keresztbe.Főleg régebbi (mai világban pár éves cikk annak számít) információ találtam, és itt van ahol azt írják 300W-ig szabad csak (bár nem kifejezetten rollerre értik), máshol pedig hogy lehet nyugodtan. Látom itt a topikban is volt pár hozzászólás, hogy lehet plusz jegy nélkül, de ez szabályilag így van, vagy csak nem törődnek vele a kalauzok?
-
synar
őstag
válasz
phoenix1989 #13547 üzenetére
Rögtön nézz hozzá fix, nem összecsukható a kormányt is, mert az őrületbe fog kergetni az öt percenként kilazuló két hollandi anya kotyogása. Vagy ajánlom ezt a megoldást: [link]
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
milyen zárat tudnátok javasolni egy kugoo kirin m4 pro hoz? emagról lesz a roller szóval jó lenne ha ott kapható lenne a zár is.
-
Tamás9x
őstag
-
Tamás9x
őstag
Nem nekem, a fizikanak kell hinni, de ha belefogsz akkor ne gumi lapot hanem "O" gyurut rakj bele a legjobb az ek alaku, de olyat max gyartani lehet, az jobban deformalodik, van aki rugot rakott az ellenkezo oldalra, az sem rossz, csak sok tagnal el van preselve a vege es nem csavarozhato. Bringa boltban lehet tudnak olyat adni ami szerelheto teljesen, egy probat megerne.
-
PociAti
őstag
Ha már helyiek ennyien összejöttünk, én itt a város déli részén az ellenkezőjét tapasztalom. Sok új kerékárutat adtak át. Meg általában amerre közlekedem, nem is igazán találkozom problémás szakasszal.
Ha van is pár rövid rész, azt is ki tudom kerülni más útvonalat választva.
Aminek igazán örülök, hogy 5-10 év távlatában is megfigyelhető a fejlődés az útépítőknél. Korábban új utak építésekor az útkereszteződéseknél 3-4 centis szintkülönbségeket hagytak, azóta több helyszínre is visszatértek és javították a hibákat, illetve az újaknál sokkal ritkábban fordul elő ilyen baki. -
sagesz93
addikt
válasz
Miikee #13513 üzenetére
Gshopperen nekem 227ezerre jön ki, DHGate-n most egy 30usd kupon van amivel 220ezer az ára [link]. Van f40 szintén 30km/h végsebességgel az 170ezer lenne, az sem rossz.
Kérdésem: ha ezeket megrendeljük és itthon beállítjuk akkor nem veszti el a 30km/h végsebességet? Valakinek van ezzel tapasztalata? Én is szeretnék rendelni de majd csak júniusban, remelem akkor is lesz majd valami jó ár…
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz
Tamás9x #13532 üzenetére
oké, neked lehetetlen, én meg azért meg fogom nézni hogy mit lehet ellene tenni, ha szét lehet szedni a tagot, tehát ki lehet húzni egymásból, akkor onnantól nem gondolnám hogy nem tudnék bele lyukasztani valami gumilapból csillapítást, de majd kiderül ha szétszedem aztán ha neked lesz igazad úgy is megírom
-
Joshi
titán
válasz
Tamás9x #13511 üzenetére
Legszívesebben fel se raknám még ezt a monorimet se, mert nekem fontosabb hogy könnyű legyen a roller. Tényleg csak azért vettem az első kerékre lengéscsillapítót, mert botrányosan szarok az utak (Győr). Én nagyon ritkán használom a rollert, nekem a semminél biztosan jobb lesz a monorimes lengéscsillapító is.
-
-
válasz
DonThomasino #13516 üzenetére
Ajánlottuk már a G30-ast, de írtad, h ~150-ből szeretnéd letudni.
Annyiért csak Mi3-ast kapsz, 8.5"-os kerekekkel.
Vagy hát Akait pl.Nem véletlenül ajánlgatom boldog boldogtalannak, mert a 300ezres ár helyett 220ezerért megvehető. Na ez egy jelentős akció, ha telik rá, nem érdemes gondolkodni, h hátha lesz jobb ajánlat, a végén addig vársz vele, míg lejár a kupon.
G30D német (20km/h)
G30E EU (25km/h)
G30P global(USA) (20mph)
G30LE kisebb akksis EU-s
G30LP kisebb akksis global20mph = ~32km/h
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz
wanted5 #13526 üzenetére
Downgradelni kell. Nekem is fel volt frissitve 1.7.3-ra. jelenleg 1.2.6-al használom.
Betettem a Soft rugókat, a Shark-ba... egy álom
Olyan szinten vaj puha a térköven, hogy elmondhatatlan. G30-nál nem heggesztve van a kormány nyak, hanem szegecselve, ha leheggesztem, akkor vajon eltűnik a recsegés ?
saril: jobban jársz ha veszel bele egy másik tagot, régen sem lehetett megszűntetni a koppanást amikor bejöttek az öszteleszkópos gépek. 150mm-es növeléssel változik a geo is pozitív irányba.
[ Szerkesztve ]
-
-
saril
senior tag
-
Somatom
veterán
A szatyortartó kampómat is lecserélem, mert EZ egy kalap kaki. Ilyet ne vegyetek!
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz
Ha ilyet akarsz, akkor sztem ennyiért le kell csapni rá. Azt nem tudom, hogy milyen gari tartozik ehhez az árhoz. A "P" global piacos verziót jelent, vagyis az USA -ban érvényes 20mp/h = 32Km/h korlátozást.
-
mrrr74
aktív tag
válasz
-
DonThomasino
veterán
Ez a 228e ár a G30 esetében mennyire mondható jónak ?
Szoktak ettől komolyabb akciók is lenni vagy kb. mindig ennyi mikor action van?
A G30 P a "p" mit jelent ? -
Tamás9x
őstag
válasz
Miikee #13513 üzenetére
Geekvuying-rol mar rendeltunk tobben, ott is 230k a 800w az hulyeseg, 350w a gyari es maximum 800w-ot tud minden gyari G30.
[ Szerkesztve ]
-
-
Miikee
csendes tag
Sziasztok!
Több kínai cuccokat tesztelő, ajánló oldalon (pl napidroid) ajánják a gshopper oldalt. Van valakinek tapasztalata velük? Már többedszer futok bele az oldalukon kedvezményesen ajánlott g30-ba [link] és elég jó áron van, de ha nem kapok semmit, akkor viszont nagyon drága lenne....
Előre is köszönöm az infókat. -
Tamás9x
őstag
Igen, + 20K egy gagyibb levegős teleszkópra, hogy ne olyan suta legyen, és nem számolom a postát, meg a szerelést, és már ott vagy, hogy kijön egy Sharkset, állítható dupla rugóval.
Addig nem érted meg a különbséget amíg rá nem állsz egy komolyabbra.
Aztán még számolhatjuk a pár száz km utáni csavarok cseréjét, mert a Monorim nem hibátlan, és eszi a teleszkóptartó csavarokat... na meg a csapágyak amik szépen elkezdenek recsegni, mivel ki van spórolva a 2ZR Na ez a Sharksetnél mind minőségibb darab, és szabvány cserélhető.
Monorimnél már most érdemes venni alsó felső teleszkóptartó csavart lehetőleg 8.8-as keménységben, ha nem akkor akar kapkodni az ember amikor már "C"-be hajlott.
Azt tudja valaki, hogy Pro 2 esetében ha 300W-os motort 350W-ra cserélem akkor a végsebességben mennyi a veszteség?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
G30 -ra milyen címszóval kéne olyan táskát keresnem, amit a trepni és a kormány csuklópontja közötti vázra lehet rögzíteni? Tud vki ilyet itthon?
-
Tamás9x
őstag
válasz
kisgerely #13501 üzenetére
Nem éri meg, leginkább elöl érzed a lengéscsillapitó hatását, a hátsó rész már jobban elpattog magától. Érdemesebb vagy komolyabb tagot előre nézni, vagy ezt eladni, és gagyibb szériából egy öszteleszkóposat venni, és akár azt tuningolni. Már én is ott tartok, hogy használtan kijönne egy komolyabb Kugoo G2 Pro 800W
-
Gézengúz
addikt
válasz
Thunderzolee #13495 üzenetére
Paypalom nincs, és a kártyaadatok sincsenek elmentve.. hogy tudom hozzáadni?
-
-
PociAti
őstag
válasz
kisgerely #13501 üzenetére
Macskakő ellen a 10-es kerék sokat segítene, főleg ha ballonosabb, szélesebb és rugalmasabb kialakítású.
Itt került szóba a 2,125 széles PMT gumi: (#12908) Casseius 2022-04-13Ezért lengéscsillapító kiválasztásakor én figyelembe venném a kerékcserét is, nehogy ne férjen be az ilyen utakra ideális gumi.
De ha a két átalakítást a Xiaomi Essentiál árához viszonyítod, talán célszerűbb lenne erre a terepre alkalmasabb rollerre átnyergelni, nem a most meglévőt alap gépet tuningolni.
-
kisgerely
csendes tag
Sziasztok.
Napi 4 km teszek meg új Xiaomi Essential rolleremmel, de sajnos ez mind macskakő...
Szóval hátulra is szeretnék rugós lengéscsillapítást, de két tengelyhosszhoz lehet kapni.
88mm -est (elvben M365 és 1S típushoz) és 98mm-est (Pro, Pro2)
Szóval az Essential melyik mérettel kompatibilis?
/A tolómérővel pont nem tudom lemérni amit le kellene/Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Macska topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Dji Avata Pro View Bundle + Fly more combo kit + Remote Controller 2
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest