- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
válasz
DigitXT #14093 üzenetére
Igen, és újra mellélőttél/benézted mert nem is én írtam hogy fikázta, hanem akinek válaszoltam, és ő sem azt írta hogy fikázta hanem hogy szídta.
Én csak összeszedtem mit írt"Eddig a G2 Pro volt az isten
H-h visszatérsz a Xiaomi Pro2-höz? Nem túl rég amikor még arcon pörögtél itt, ezerrel szídtad."
Ja az építést azt ezután is vállalni fogom, de lehet munkahelyet kell váltanom
-
Tamás9x
őstag
A megoldás rá: [link]
Hamarosan megvan a magyar cikk is hozzá csak idő hiánya áll fent.
C is limited to 25 kmh/15.5 mph (G30)
D is limited to 30kmh/18.6 mph (G30)
E is limited to 20 kmh/12.4 mph(G30D blue)
P is limited to 20 kmh/12.4 mph (G30D yellow)
S is limited to 30 kmh/18.6 mph (G30P/US) -
Somatom
veterán
válasz
gergo5991 #14095 üzenetére
Pontosan ezt írtam, hogy miért nem szabad irígykedni. Valamit, valamiért. Én beérem nettó 600 -zal (+ némi okosság
), viszont csak két hetet melózok havonta, a másik kettő teljesen szabad. Nekem ez a beosztás jobban fekszik, mint minden este fáradtan hazaesni és vagy van hétvégém, vagy nincs.
Amúgy a pihenők nem így vannak. A normál az napi 11 óra, a csökkentett az napi 9 és minimum minden második hétvége minimum 45 órás pihenő. -
ultio
aktív tag
válasz
Thunderzolee #14094 üzenetére
Tudom, hogy global verziót vettem, csak úgy emlékeztem, hogy olvastam valahol, az ország beállítással korlátozza 25-ben.
A gyorsulás miatt lett volna jó számomra, ha S módban 25 km/h a max sebesség.Tamás9x
80 kg vagyok és Gen2-es a motor.Buherálni nem szeretném, marad így.
-
gergo5991
őstag
válasz
Somatom #14091 üzenetére
nettó 1 milla nemzetközi kamionosként szerintem nagyon gyenge
se családod se kutyád se macskád, éjjel nappal uton vagy, reggeltől estig dolgozol, annyi pihenőd van amennyit a törvény előir szóval 8 órás pihenők 2 muszak között kamionosként..minimum 5000-6000 euró nettóért kamionoznék, és ennyire is legyek bejelentve, ne 220k nettóra meg a többi bóünuszba
aztán a sok felelőség, a büntetések mert még a legjobbakat is megbüntetik, a sok stressz hogy nincs parkoló, meg szűk utcába kell bemenni, meg hogy fogok onnan kijönni, szar időben idegeskedni ha esik ha fúj ha havazik menni kell, az egézség romlásról nem is beszélve, ülsz egész nap, semmi mozgás,aztán aszalódsz a napon a kamionban hiába a klima vannak képek hogy az ember arca a sok fénytől hogy néz ki, a szemed is szétbaszod a sok vezetéstöl, arról nem is beszélve egész nap csak a kormot lélegzed be, főleg autópályán.. cigány élet a kamionozás -
Azért 30 a vége, mert "global" verziót vettél. A Dhgate is global verziót küld.
G30D német verzió (20km/h)
G30E EU verzió (25km/h)
G30P global (USA) verzió (30km/h)Egyébként a G30P-k mind gen2-esek.
A D és az S mód között nem csak a végsebesség különbözik, hanem D-ben lomhábban gyorsul, az S az fürgébb, plusz emelkedőn felfelé D-ben nem megy annyira, ilyenkor át kell kapcsolni S-re.
Szoftveresen lehet állítgatni, majd mások adnak hozzá linket, illetve rolleres szervizekben is tudnak segíteni, pénzért persze.
-
DigitXT
félisten
válasz
Somatom #14091 üzenetére
Itt az ideje egy C+E-nek...
saril: amúgy ebben semmi "fikázást" nem látok,
annyit írt, hogy más kávéház. Ami nyilvánvalóan igaz is, egy rugózó, nagyobb
teljesítményű (de nehezebb) roller használatakor, egy merev felfüggesztésű, s
gyárilag gyengébb (firmware tuningtól most tekintsünk el) modellhez képest...Szerk: építs sok akksit 30-50K munkadíjért, és mindjárt ki is jön egy nagy vas.
Btw. amikor egy utcáról beeső kezdőnek magasabb nettót ajánlanak, mint ami
egy 14 éve a pályán lévő seniornak jutott, akkor azért nyílik az a bicska...
De úgy vagyok vele, hogy ha fizetgetnek, akkor dolgozgatok: kis pénz, kis foci. -
Miikee
csendes tag
válasz
smallcurrant #14069 üzenetére
Igen, egy régi megmaradt telefon fóliaból vágtam ki, abszolút low budget
-
Tamás9x
őstag
scooterhacking
hány kg vagy?
1 vagy 2. gen motort kaptál? -
smallcurrant
tag
válasz
Thunderzolee #14083 üzenetére
Értem, köszönöm szépen!
-
saril
senior tag
válasz
Vodike #14070 üzenetére
[link]
"
Kugoo G2 Pro? Én tegnap óta használom, egy álomXiaomi M365 Pro-t váltott. Egész más kávéház és az ára sem vészes. Persze nem is 15kg önsúly kategória, 23kg. Mondjuk nyilván nem a hátán cipeli az ember, 1-2 rövid szitu erejéig (vonatra felcuccolás, vagy pár emelet) meg ássa el magát az ember, ha nem birkózik meg ilyen súllyal.
Csak ajánlani tudom!"[link]
"Tegnap óta G2" 2022-04-26 11:55:43[link]
"Ma megváltam a G2 Pro-tól." 2022-05-23 10:58:19
Én csak arra vagyok irigy hogy 200-300e Ft-os rollereket a must have érzés után egyből meg tudjátok venni, majd kevesebb mint 1 hónap használat után eladni, nekem sajnos MÉG nincs ilyen anyagi helyzetem -
ultio
aktív tag
Megjöt a G30 a dhgate.com oldalról.
Nagyon tetszik eddig, viszont a 30 km/h sebességet soknak érzem. Magyarország van az app-ban beállítva, de így is maradt a 30.
D módban használom, így 25 a max, de mintha nem gyorsulna olyan jól, mint S módban.Hogy tudom beállítani, hogy S módban 25 km/h legyen a max sebesség?
-
-
válasz
smallcurrant #14065 üzenetére
Ilyet használ mindenki.
Vagy telefon üvegfoliából/hydrogelből kivágnak egy darabot, ahogy mutatta itt feljebb valaki.
Ez a "leeső" fajta. De nekem még sose esett le, meg nem is nagyon hallottam róla, h leesne. Rászorul szépen, ill. adnak hozzá két csík kétoldalú ragasztót is, amivel oda lehet ragasztani.
A gond az vele, h alig látszik át, napsütésben egyszerűen nem látni mit mutat a kijelző.
Nem mintha nézegetném, de emelkedőn felfelé azért eleinte szerettem tudni, h mennyire lassult be a roller.A másik: ha néha leveszed, akkor már nem fog úgy tapadni. De inkább az ellopása az, ami jellemző, mármint valami idióta rongálási szándékkal leveszi róla, ha már a rollert ellopni nem tudta.. :/
Ne misztifikáld túl, elvan a kijelző ilyen nélkül is.
-
hito
nagyúr
válasz
Thunderzolee #14078 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Vodike
tag
válasz
smallcurrant #14079 üzenetére
Egyik sem érintőképernyős. Fizikai gomb van és bár kicsit jobban kell megnyomni, de működik.
-
Vodike
tag
válasz
Thunderzolee #14077 üzenetére
Rollermágus vagy The One
Akár egyedit is nyomtatnak neked, egyébként legjobb cucc.
-
Egyébként nagyjából megegyezik.
https://youtu.be/XccIXuJLiS8Ennyiért pedig csodálom, h nem vitték még el előled.
-
-
Casseius
tag
válasz
smallcurrant #14065 üzenetére
-
Segway KickScooter P65E van valakinek infója, hogy ez kapható lesz nálunk?
Illetve G30 II-vel szmezek még. Neki van valami alternatívája ami hozza ezt a minőséget és hatótávot olcsobban?
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Rollert szeretnék venni. Xiaomi pro 2es néztem ki kb árba ennyi amit szánnék rá. Esetleg van valami alternativa? 105 kiló vagyok ezzel kb mennyi lehet a hatótávja.
Esetleg xiaomi pro2-je nincs valakinekneladó? Jóáron:D
-
hito
nagyúr
Ma megváltam a G2 Pro-tól. Xiaomi Pro 2-t néztem ki 145-ért 30km-t futott. Tudnátok alternatívát javasolni minimum ugyanilyen paraméterekkel maximum ennyiért? Vagy ez a roller ennyiért best buy és ne is keressek alternatívát?
A Xiaomi Mi Electric Scooter 3 csak hatótávban tud kevesebbet, egyébként kb. megegyezik?
-
Miikee
csendes tag
válasz
smallcurrant #14064 üzenetére
-
Ezekiell
veterán
Rég nem írtam ide, de elmesélem a tegnapi "esésemet", alul fotókkal:
Egy Mi Electric Scooter Pro 2-m van, 1 éves. Elöl Monorim V4, hátul ESR1 lengéscsillapító. Napi használatban, pár kilométeres távokra, jópár száz km benne van. Súlyhatár közelében vagyok, de nem lépem át.
5-6 km/h óra körül mentem, gyalogosok között, ez volt a szerencsém, így nem estem nagyot, gyakorlatilag csak erősebben letérdeltem.
Mint ahogy a fotókon is látható, a hátsó felfüggesztést tartó kis lapka egyszerűen elhajlott - nem kicsit, simán 90 fokban lehajlott, a hátsó kerék ezzel gyakorlatilag kiszakadt a helyéről. A roller nyilván azonnal megállt, és meg betérdeltem a betonba. Most írok egy mailt a Monorimnek, hogy ez így mégis hogy, és mivel gari időn belül vagyok (<1 év), valamit okoskodjunk - majd megírom, mit reagáltak. -
smallcurrant
tag
Ilyen kijelzővédőt használ valaki? [link]
Ti milyet használtok?
Érdemes ezt választani?
Melyikek a "könnyen leeshet" kategóriások? -
mrrr74
aktív tag
válasz
Vikthor #14057 üzenetére
Valószínűleg meg, de akkor érdemes elindulni, amikor kevesen túráznak ha megteheted. Sajnos a Magas-Tátra lengyel oldaláról már kitiltották az elektromos rollereket, oda elég sokat járok és terveztem, hogy felmegyek pár szép helyre, ha lesz egy off-road-képes gépem. De ez már kimarad. Gödőllő környékén van pár szép hely (Babatpuszta az elhagyatott istállóval, Domonyvölgy), onnan Szadáig gond nélkül lel lehet úgy gurulni, hogy nem találkozol emberrel - főleg hétköznap. Ha nem hajtod, akkor oda-vissza bőven megvagy 1 töltéssel (20 km alatti táv), bár ott csámborogni is nagyon jó. Kisfiammal bicajozunk arra sokat, rollerrel még nem voltam, de egy terepre alkalmas rollernek nem jelenthet akadályt.
-
Bella80_
tag
Sziasztok!
Olyan rollert keresek aminek a kormánya állítható, lányomnak szeretnék egyet venni. Kugoo roller kivételével várok ajánlásokat. Xiaomi mi pro 2 van nekünk, csak sajnos annak a kormánya neki magas.
-
-
Casseius
tag
Milyen választásom van még ekkora kapacitás, fényerő és minőség mellett ebben az árkategóriában? Kiváncsian várom a lehetőségeket.
Állítható teljesen 500 tól 2500 lumenig több lépcsőben is, így nyilván akkor használom ki a teljes erejét amikor kell is.
Nekem valahogy nem volt nagy gond 9 mp alatt felraknom a powerbank részét.
Ha egyben van akkor az azt jelenti h kicsi az aksi, nem szeretem naponta töltögetni a kiegészítőket, de szerintem más se, persze nem vagyunk egyformák -
Miikee
csendes tag
válasz
smallcurrant #14041 üzenetére
Szia! Én csak egy megmaradt telefon kijelző védőfóliából vágtam egy darabot a bekapcsoló gombra, mert állítólag ott tud beázni, és itt nekem azt mondták, hogy teljesen jó és eddig be is vált.
De szinte bármelyik roller boltban kapni szilikonos kijelző védőket, viszont úgy tudom, hogy abból némelyik könnyen leeshet. -
saril
senior tag
válasz
Casseius #14048 üzenetére
Jó, de ennyiért rengeteg választásod van már ilyen árban, hogy mit veszel, ez pl. a szembejövőt teljes mértékben levakítja, ha ez nem gond, akkor tényleg jó.
Azonkívül nem értettem sosem miért jó ha külön van az akkupakk a lámpától, az a jó szerintem ha egyben van, egy gondal kevesebb, egy dolgot kell rögzíteni kettő helyett.
pl. Könnyebben leszerelhető mikor beugrasz valahova. -
phoenix1989
őstag
válasz
Reggie0 #14045 üzenetére
Akkor nem foglalkozom vele. Így is azt hittem rossz a töltő mert ha csak a rollerhez dugom van egy kis csattanó hang és zölden világít a töltő pedig nincs is bedugva a falba de aztán mégis jó mert tölti a rollert. Illetve rejtett beállításoknal 48v rol 52 re állítottam mert állítólag így pontosabban mutatja az akku szintet és merülést. Viszont így 4 csíkot tölt csak 5 helyett. Mármint 4 csík akkor a teli ugye? Azt sajnálom az RGB T nem lehet kikapcsolni külön.
-
bkiky01
senior tag
Van aki használt g30 max gen1 és gen2 motorral is, tapasztalat? Gshopper-ről jött gen2-k milyenek?
-
Reggie0
félisten
válasz
phoenix1989 #14044 üzenetére
Nem hinnem, hogy ez problema lenne, a vezetekezesen, az akkuban levo vedelmi eszkozokon is esik egy kis feszultseg, a toltes sem 4.2V-on kapcsol le, hanem amikor 4.2V alatt mar toredekere esik a toltoaram, ezaltal nem pont 4.2-on all az akku.
-
phoenix1989
őstag
Egy olyan kérdésem lenne az mitől van hogy a roller 54 - 54,2voltig tölt de amikor lekerül a töltöröl 53,7 voltig esik le . Kugoo m4 pro.
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Vikthor #14039 üzenetére
Szerintem kevés itt az olyan roller tulajdonos akinek offroad-képes rollere van. Személy szerint én már a Navee-val is kimerészkedek murvás, agyagos terepre, de reményeim szerint a Kugoo Kirin G3 klasszisokkal jobb lesz terepre.
Szerintem első körben mindenképpen érdemes olyan helyet keresni ahol kevesen túráznak és nem túl nagy a szintemelkedés, az elég nagy szívás ha végig tolni kell a rollert felfelé. Elvileg a túraútvonalakon nem lehet még kerékpározni sem, bár számtalanszor találkozom kutyasétáltatás közben természetvédelmi területen benzines quadosokkal, velük sem nagyon foglalkozik senki, ők azért már más kategória.
Ha van mező a közeledben én ott nézelődnék, majd szép lassan nehezebb terepen próbálnám. Ugye a hely attól is függ, hogy merre laksz. -
gergo5991
őstag
nami rs viper - [link]
-
smallcurrant
tag
G30 LE-re milyen kijelző védőt javasoltok és honnan érdemes beszerezni?
-
Offroad körülmények között rollerezik errefelé valaki? Ha igen milyen utakat vagy kirándulóhelyeket érdemes felkeresni?
-
gergo5991
őstag
Nesztek uj dualtron klon olcson
[link] segwag 30 feat dualtron = 560 euro -
saril
senior tag
válasz
Miikee #14024 üzenetére
Persze hogy tetszik, hisz az olcsó rollerem az alapja, amit itt mindenki lefikázott hogy nem lesz hozzá alkatrész, nézd meg mennyi hasonlóság van: [link] [link] [link] [link]
Ennyit arról hogy ismeretlen szar, mivel 3 külünböző márkaként is árulják!
Ha az Apriliát is beleveszem akkor 4 kül. márka, csak a 4. módosítással árulja...Szóval ami egyezik, a komplett kormány, kormányoszlop, motor, az egész platfor/ váz szerkezete és a megint csak leggagyibbnak titulált első teleszkóp, de még sorolhatnám
szóval kb minden!
Nem baj, adjatok ki érte 3x annyit, biztos megér annyit egy nagyobb akkupakk és egy hátsó csillapítás meg egy okosabb elektronika, én nem vitatom
Nekem még mindig 105eFt-ba van és már 200km-nél járok
kis lépesekkel haladok előre, de év végére tuti 1000km felett leszek, addigra megcsinálom a telo tuningot, M25-ös menetfúró kell a teleszkóp felső részébe és két erős menetes kupak, meg két jófajta rugó!
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Miikee #14024 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik, de ez már az úgymond a pálcika csúcsa és súlya is egyben.
19kg val azért fel le a bkv,hév stb. nem egy leányálom az biztos.
Viszont szinte minden igényt kielégít mivel van 10es kerék elől hátúl rugózás és nagy hatótáv.
Kellemes felépítmény, bár az ára miatt biztos nem lesz tömegcikk. -
Amp_usr
csendes tag
válasz
smallcurrant #14017 üzenetére
"Van látható különbség a két pumpa között?
1
Ha könnyen kiszúrható a különbség, akkor egy esetleges.... "Valaki itt belinkelte az összehasonlítást, keresd vissza!
A régin a csatlakozó cső menetes rész műanyag, az 1s talán réz.
A régin a csatlakozó cső hüvely körben piros, az 1s talán szürke (vagy ezüst)
A régin a kijelző pálcikás, az 1s pontozott.Ennyire emlékszem.
-
Miikee
csendes tag
válasz
fradi81 #14021 üzenetére
Szia! Lazítsd ki a külső kis csavart a fülön, így ki tudod majd nyitni. Utána belül a kontra csavart lazítsd ki, majd a hosszabbik anyacsavart állítsd be, hogy tudjon zárodni, de ki is nyíljon. Addig ne húzd meg a kontra anyát amíg nem állítottad be a helyes pozícióját a hosszú csavarnak. Az eredeti állapothoz képest csak nagyon kicsit kellett volna beljebb tekerni.
Bocs, azt hittem jót teszek, ha megosztom ezt az infót. -
Miikee
csendes tag
válasz
eFeMeR74 #14006 üzenetére
Egyre jobban tetszik az aprilia, ami belinkeltél. Meg is találtam egy magyar webshopban [link] , csak még utána nézek mennyire megbízható. Árban nem sokkal drágábbak, mintha kintről rendelném.
Tényleg ilyet kerestem, thx, ezzel ki lehet maxolni a pálcika roller kategóriát, a hévre is fel tudom tenni.
Annyi, hogy max az 500W os motorral lehet bajom, ha tényleg a kiadott terv szerint módosítják a kreszt, de azt gondolom, hogy ennél egy átmatricázás hihető lehet. Ha meg megméri a sebességet, az 25km/h lesz.... -
Miikee
csendes tag
válasz
fradi81 #14019 üzenetére
Szia! Én azt vettem ki belőle (és ezt is csináltam), hogy ha kis anyát fellazítod, akkor a hosszabik anyát eltekerve be tudod állítani a pozíciót, hogy a kis fül hova zárodjon. Én csak egy nagyon picit beljebb tekertem, kb. fél-1 fordulatot, majd visszaszorítottam a kontra anyát. Ezzel el kell játszani, amíg nem lesz jó, hogy zárni és kioldani is tudd a zárat és megszűnjön a nyekergés, de túl feszes se legyen.
Megj. Én nem vettem le a hosszú anyát, de gyanítom, hogy a fehér cucc menetrögzítő.
Remélem tudtam segíteni. -
fradi81
veterán
válasz
Miikee #14015 üzenetére
Ennél már csak az lenne jobb ha közben el is magyarázná valaki hogy mit miért csinál hogy a hülye is megértse a lényeget, ne csak másolja a mozdulatokat. Itt a menet tiszta kell hogy legyen, vagy valami anyagot raktak rá gyárilag?
Az egyik kommentben csavarrögzítőt írtak. -
gergo5991
őstag
válasz
smallcurrant #14017 üzenetére
leirás alapján ez az új lesz, látható különbség a kettő között hát nem tudom. Max ha lejön akkor keresel rajta valami cimkét szériaszámot vagy valamit amiből talán ki lehet silabizálni
-
smallcurrant
tag
válasz
gergo5991 #13986 üzenetére
Értem, köszönöm az infót.
Itt találtam 1S-t, de nem vagyok benne biztos, hogy tényleg az 1S-e. [link]
Van látható különbség a két pumpa között?
1
Ha könnyen kiszúrható a különbség, akkor egy esetleges megrendelésénél hamar kiderülne és vissza is tudnám küldeni a 30 napos visszaküldésivel. -
Miikee
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis infó Xiaomi pro 2 kormány nyekergés megszüntetés kapcsán, bár lehet csak én nem tudtam eddig. Kb 800 km után nálam is előjött a nyekergés a kormánynál, melyet olajozással és a beakasztó fület tartó külső csavar állításával próbáltam orvosolni inkább kevesebb mint több sikerrel. Aztán találtam egy videót a yt-on, ahol mutatták, hogy a mögötte lévő csavaron kell állítani, és ez bevállt.
[link] -
Tamás9x
őstag
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Miikee #14005 üzenetére
Amit belinkeltél oldalt szinte minden infót közöl róla. Pro-Kontrát felvonultatva.
Nagyon jól leir mindent.
Ezek után neked kell eldönteni, hogy a te felhasználási igényeidnek megfelel.
Kb 3 kg nehezebb mint a xiaomi rollerek, ugyanúgy nincs lengéscsillapítás valamint a szerviz háttért meg kell nézni.
Kb ugyanannyit megy el mint egy xiaomi pro.
Jó ez a nfc tech, de ha elveszted a kártyát akkor megszívtad😁.
Nem hinném, hogy sok ember ment ill használt ilyen tipust.
Akkor inkább ezt [link]
Ugyan annyiba kerül elöl hátul lengéscsillo erősebb 48v rendszer nagyobb akku és szerintem jobban néz ki😁 -
Miikee
csendes tag
Sziasztok!
Újabb kinézett roller után szeretnék érdeklődni, hátha valakinek van tapasztalata, vagy hallott róla valamit. Ducati pro 3 [link] .Most visszatértem a max 350w-os roller kategóriában történő válogatáshoz, abból kihozni a legkényelmesebbet, de lehetőség szerint tunning nélkül, és ennek nekem nagyon tetszik a kinézte, persze ez ízlés kérdése. Ha jól látom ezt tényleg a motoros Ducati gyártja, így talán nem lehet olyan rossz. És nagyjából G30 áron lehet megvenni.
Előre is köszönöm az infókat. -
Reggie0
félisten
válasz
Thunderzolee #14003 üzenetére
Meglepodnek, ha ennyi idejuk lenne felesleges iranyokban nyomozni. Latjak, h konnektor vegen levo cucc gyulladt ki, akkor automatikusan a juzer a hibas es kesz.
-
válasz
Reggie0 #14002 üzenetére
Ez így van, de ha valóban felgyullad valami, és nyomozás indul, akkor őt is meg fogják kérdezni, h miért vállalta el a létesítést, mikor tudomására jutott, h a konnektorba majd olyan fogyasztót akarnak dugni, amit felügyelet nélkül fognak hagyni, miközben tudta, h ezt nem volna szabad a társasház többi lakójának tudomása, ill. engedélye nélkül megtennie; mivel adott helység olyan tűzveszélyességi kategóriába tartozik, ahol csak tűzjelző berendezés mellett lehet magára hagyni elektromos készüléket.
Vannak ilyen (fontoskodó) villanyszerelők, akiknek épp elég munkájuk van, nem akarnak ilyenben inkább részt venni, én megértem.
Én ilyeneket megcsinálok.
Vagyis hasonló helyzetben nem kérdezem meg, van-e engedély konnektor felszerelésére, mivel nem azzal bíztak meg, h létesítés engedélyezésnek is járjak utána, egyszerűen csak egy konnektort kértek és kész. Ha műszakilag megvalósitható, akkor tőlem mehet.A vezeték-keresztmetszet az, amiből nem szoktam engedni, ha nincs pénz a szabványok betartására, akkor nem csinálom meg vékonyabb vezetékből csak azért, mert szépen megkértek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest