Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
ralfee106
üzenetére
Szia! 188/93 vagyok, volt G-Boosterem, ahhoz vettem egy kormanymagasitot, utána váltottam Zero 10x re, ott megfelelő volt a magasság, most egy Wolf King GT-m van, ott is tökéletes a magasság, + megfelelően széles a kormány.

Sajna az utolsó 2 már messze nem a 400e kategória, de pl ujan egy booster belefér ebbe az összegbe, vagy használtan picit hozzateve mantis dual. Az is elég magas, már gyárilag is.
-
-
PociAti
őstag
válasz
ralfee106
üzenetére
Egy éve már előkerült ez a cseh cég, mert akkor is valaki az interneten belefutott egy termékükbe.
Teljes név: NEMO Czech sro
Székhely cím: SMÍCHOV, NA SKALCE . 941.Célszerűbb lenne inkább magyar cégtől vásárolni. Sajnos forgalmi adatot nem közül az Opten, pedig kiindulási alapnak jó szokott lenni.
-
Tamás9x
őstag
válasz
ralfee106
üzenetére
Nem, ha megállít, álló helyzetben megpörgeti a kereket, és ha 25- nél többet tud akkor megy a bünti, így van ez SMK motorkerékpároknál is tele van az internet motoros razziákkal, rollerest még nem láttam, de él kint több ismerős is, ezért vannak az újraindjtásig működő CFW-k.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Automobilista 2
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest