Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Sordoran
üzenetére
A havazás nem azt jelenti, hogy akkor el kell tenni télire a rollert.
Hanem a mechanikai akadály nem teszi lehetővé a haladást. Illetve a sótartalmú latyak roncsolna amit ér. Ez csak pár nap kihagyást jelent (kb. 5-10 napot), de nem jelenti a roller elcsomagolását.Én rövid utakra használtam, így nem volt ideje az akkunak átfagyni. Otthon is és munkahelyen is 16-18°C körüli helyiségben pihent.
Ha kínozni nem szeretnéd, akkor próbáld kevésbé dinamikusan hajtani.
-
Aaron14
őstag
válasz
Sordoran
üzenetére
Én tavaly március óta megállás nélkül használom napi szinten. 5 300 km körül járok most. Kihívás volt már a mai reggel is, de az a tapasztalatom, hogy 0 fok alatt nincsenek akkora különbségek. Volt, hogy - 10 fok volt reggel és fújt a szél, tehát simán lehetett - 15-nek érezni. Aláöltözet, tollkabát, sapka, nyakmelegítő, kesztyű, dupla kapucni.
Természetesen a hatótáv lecsökken télre, viszont én az akkumulátort olyannak érzem, mint új korában. Tehát a tavalyi tél nem tett benne maradandó károsodást.Nekem most a Bluetooth hol működik, hol nem. Reggel, bent a házban tudott csatlakozni a telefonom, de a vonaton már nem. Lehet köze a hidegnek hozzá?
-
gergo5991
őstag
válasz
Sordoran
üzenetére
3 szobás panelba lakok, egy ninebot g30 simán elfér akármelyik szoba sarkában, szóval nálam bent van mindig a gép, 20-23 fok van a szobában, ha ilyen rollerral bemegyek melóba ami 6km, ugyanúgy az aksi 20+ fokon marad, max speeden megyek és az is melegiti, meg nem érkezik lehülni 15-20 perc alatt, szóval nem lenne ez neki kinzás. Inkább nekem kinzás 5 fok alatt menni a rolleron, multéven majdnem arcüreg gyulladást kaptam tőle, az meg pláne hogy softshell kesztyüben ami állitólag szélálló anyag, szarrá fagyott a kezem. Kéne rá eszkabálni valami olyasmi kézvédőt ami a motorokon is van és tereli a szelet a kézről..
-
Peaceliker
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Pont ilyesmit kérszültem kérdezni.

Nekem kint egy fűtetlen tárolóban van a gép, de az éjszakai mínuszoknak akku nem örülne (de majd mérek hőt, pár fokkal tuti melegebb van bent, mint az udvaron). Viszont, amíg napközben 10 fok fölött van a hőmérséklet, addig lehet gurulnék vele néha (8 fokban még elég komfortosan voltam). Ha bejön a tartós fagy, jön be a házba, de nem könnyen hozzáférhető helyre tudom betenni és 34 kilót (kormányt sem lehet beakasztani) nem mókás pakolgatni.
Addig ok, hogy hideg akku nem szereti a gyepálást, azt be is tervezem tartani, hogy első pár percben csak szolídan mennék vele, hogy melegítsem az akkut picit.Nade a kérdésem az, hogy valamivel bebugyolálni a gépet érdemes lehet estére? Rongy agy gyártsak eps-ből vanak rárakható "ketrecet" (marad szigetelséből anyag). Lenne egyáltalán értelme?
-
PociAti
őstag
válasz
Sordoran
üzenetére
Szerintem mindenkinek a rollerén ott volt eredetileg a kupak.
Viszont kinyitáskor, ha a csengőnél lévő kioldót nem nyomjuk be teljesen, akkor letépi, magával húzza a gumikupakot és leesik a földre. Könnyű így elveszíteni.
Én szerencsére ezt otthon játszottam el és pont észrevettem amikor leesett. Vissza se tettem, mert nem szerettem volna ha elveszik. Viszont én kb. havonta egyszer csukom össze, így nincs nyoma a csengőn. Nem is gondoltam volna, hogy lekoptatja. Valami jóféle ragasztóval gondolom rögzíthető. (Bár nem olyan evidens feladat, mert egyszerre kell fémre és gumira is alkalmasnak lenni a ragasztónak.) -
R a y
senior tag
-
kakuk.tamas
addikt
-
Somatom
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
No, igen. Amikor először rollereztem, rögtön tudatosult bennem, hogy ez nyugdíjas jármű. Húsz centiig járda előtt nem is lassítok bringával, tempóból felugrok rá. Pár fokos lépcsőnek fölfelé is nekimegyek. Vagy, pl. ezen bringával naponta le/fel közlekedek. Rollerrel itt már megállok és tolom.
-
-
Tamás9x
őstag
válasz
Sordoran
üzenetére
Kerékpár törzskönyv

Na meg a kormányrúdba vagy a nyakba kell beleragasztani. Én is most tervezek vennid e még nem tudom, hogy mit. -
-
gergo5991
őstag
válasz
Sordoran
üzenetére
úgytudom az airteg-et csak akkor tudod bemérni hogy hol van, ha valakinek az iphonéján keresztül csatlakozik a bt-hez és ha be van kapcsolva a mobilnetje akkor továbbitja a jelet iCloudba.. de amúgy keresheted airteggel ha a legtöbb ember androidot használ, azt is úgy hogy mindig le van kapcsolva a mobilnet és ha valamit keresnek neten csak akkor kapcsolják vissza..
-
-
válasz
Sordoran
üzenetére
Van egy kis video a Xiaomi oldalán, ahol bemutatják a Mi 3-as roller újdonságait:
https://youtu.be/XccIXuJLiS8Valószínűleg nemsokára lesz egy Mi 3 Pro is, amiben egyesítik végre a hármas újdonságait a 2 Pro nagyobb akksijával.
-
fradi81
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Kompresszorból szerintem 1S-t érdemes venni a régebbit nem az lassabb.
* Xiaomi owner's guide v2.5-1 szerint ajánlott keréknyomás beállítása:
testtömeg első hátsó
70 kg alatt 3,5 4,0 bar
70-90 kg 4,0 4,5 bar
90-100 kg 4,5 5,0 bar
100-110 kg 5,0 5,5 bar
110-120 kg 5,5 6,0 bar -
Tamás9x
őstag
válasz
Sordoran
üzenetére
Fékek első pár km alatt bekopnak majd utána kell álltani. A keréknyomás kg függő, de ezt sok csőlátónak mai napig nem lehet elmagyarázni
se rolleres se kerékpáros se motoros sőt még autós fronton se. A feltüntetett számok iránymutatóak csak, nekem 5,6Bar. minél nagyobb ballonos annál kevesebb nyomás elegendő, Nézni kell terhelés alatt a felfekvési képet, ne legyen túl kemény mert pattogni fog, és nincs felület amibe kapaszkodhat és túl puha se, mert felkoppan sérül a felni. -
fradi81
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
A 3-asnál kicsit komolyabb a hátsó fék, és 1 kilóval könnyebb, a pro 2 kormánya magasabban van kb 5 centivel(olyan 180 centis magasságtól ez már kényelmesebb lehet) és jobb akksi kb ennyi a különbség az áron kívül.
Lakatból végül egy ilyet vettem, elég komolynak tűnik egyszer használtam jó nagy szóval kényelmesen le lehet zárni bárhova, csak kicsit nehéz de felhegeszthető a kormányra a tartója ha épp kell.

-
Tamás9x
őstag
válasz
Sordoran
üzenetére
Csak saját 90+ os véleménnyel tudok szolgálni, ha sima az út, akkor nincs gond, még erdő is oké, de a térkő, és macskakő, úthibák, 8,5 collal rettenetes, 10-el elviselhetőbb, teleszkóppal élhetőbb minden. Nekem, de láttam M365 meg Pro2-vel macskakövezni 50kg körüli gyerekeket, egy rossz szavuk nem volt.

DonThomasino: külföldi képeken láttam beazonosíthatatlan talán Ninebot gépeket is, cserélhető aksikkal... gondolom azok rendelésre készültek.
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Byintek Love U14 Projektor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

se rolleres se kerékpáros se motoros sőt még autós fronton se. A feltüntetett számok iránymutatóak csak, nekem 5,6Bar. minél nagyobb ballonos annál kevesebb nyomás elegendő, Nézni kell terhelés alatt a felfekvési képet, ne legyen túl kemény mert pattogni fog, és nincs felület amibe kapaszkodhat és túl puha se, mert felkoppan sérül a felni.