Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Nem néztem a színét… Igazából kb 3 mp-ig húztam a fékkart, aztán elengedtem, mert nem nagyon csinált semmit. Utána kapcsoltam ki a rolit, és adtam át magam a kaszásnak.
Kb 78 kg vagyok.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz bkiky01 #16365 üzenetére
Nem volna azzal semmi gond, ha a beállókat sikerült volna mindenhol a bicikliúttal egy szintbe hozni, hogy ne legyen patka.
De örülök, hogy vannak rajtam kívül is zegiek itt.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
-
kakuk.tamas
addikt
Ma szerintem világrekordot döntöttem a kis Mi3-as rolleremmel.
Az életemért kapaszkodtam a kormányba, 62 (!!!) km/h-s sebességnél.Történet:
Én barom kitaláltam, hogy Zalaegerszegen Aranyoslap felé megyek dolgozni. Van egy domb felfelé, már ott elakadtam, úgy kellett felráncigálnom a rollert. De utánna…
Nem tudom ki ismeri a helyet, de utána egy minimum 80-100m hosszú lejtő van (Zalabesenyő felé). És elég meredek.
Hiába húztam a féket, ugye nem ekkora sebességre találták ki, nem is fogott szinte semmit. A motorfék dolgozott ezerrel. Sípolt a roller össze vissza, 46-nál menet közben kikapcsoltam a rollert. Motorfék elenged, és én átadtam magam a fizikának és a Kaszásnak. A telefon a kormányon 62-nél akadt ki.Leértem a lejtő végére, óvatosan fékeztem, megálltam, és hálát adtam Istennek, hogy nem jött szembe senki. A roller is szerencsésen megúszta, szerintem azért, mert időben kikapcsoltam. Még az eset után egy órával is remegtek a lábaim.
Plusz “poén”, hogy az aszfalt nedves volt.
Egy szónak is száz a vége: senki se legyen ekkora pöcs, hogy ilyeneket kipróbál. Tényleg az életemért kapaszkodtam. Ha ott elesek véletlenül, vagy jön szembe egy autós, most tuti nem írom meg a történetet.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Thunderzolee #15202 üzenetére
Én múltkor így estem el… Hoztam haza csomagot (nagy dobozba volt). Kézzel megnyomkodtam a tetejét, mondom ez elbír, ráülök. Ahham, az első apró gödörnél horpadt be a seggem alatt a doboz és rántottam el a kormányt.
-
kakuk.tamas
addikt
Most cserélek (xopok) 8,5-ről 10-esre kerekeket a kis rolleremen. Hány bar-ra nyomjam majd? A régi 3,5-4-en volt…
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Tamás9x #15056 üzenetére
Remélem is, hogy az lesz. Ez a gyári fék nem nagyon tud mit kezdeni a 30-as tempóval, meg nem nagyon bízok benne.
-
kakuk.tamas
addikt
Nah, megjött a 10-es kerékszett, az alsó világítás meg a Monorim hátsó fék is. Márcsak a hátsó lengéscsillapító kell, és teljes az öröm.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Tressy #15046 üzenetére
Ha megpörgeted a kereket kézzel, normálisan pörög? Nem akad? Nem lassul be hamar? Szerintem túlmelegszik, de ez csak egy tipp. De ha így van, jó lenne kideríteni miért…
-
kakuk.tamas
addikt
-
kakuk.tamas
addikt
Mire fel?!
Ha megállít a rendőr, én kérem, hogy jelentsen fel. Majd a bíró körberöhögi.Ez a Borbély Zoltán egy f*sz. Miazmár.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Casseius #14951 üzenetére
Kíváncsi vagyok mit találnak ki. Ha leküldik a rollereket az útra, abból hatalmas balhé lesz.
Se index, se visszapillantó. És ezek csak a kisebbik gondok…Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
Hali All!
Holnap jönnek meg a Monorimről a cuccok (fék, első-hátsó lengéscsillapító), és most gondolkodom: a hátsónál az a kampó az összecsukáshoz van, igaz?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz wanted5 #14896 üzenetére
Nem is akarok ilyet venni, kérdeztem, hogy milyen lehet…
Éppen ma rendeltem be 80ért cuccot a rolleremhez, egyenlőre marad ez, ameddig bírja a strapát. (Szerintem nyár végére már halott lesz. )Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz andrisbandi #14890 üzenetére
Milyen elírás? PP-n 217,67 dollárt kell fizetni (van 3% adó).
-
kakuk.tamas
addikt
Ez milyen lehet? Kuponnal 188 ezer helyett 80ezer… Német raktárból.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz alázógyík #14844 üzenetére
Ugyanezt tudja a Xiaomi pumpája is.
Nem is értem miért nem találták ki ezeket már sokkal hamarabb.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Reggie0 #14641 üzenetére
Pont ezt mondom: ameddig nem jönnek rá minek minősül, addig jogszabályt se tudnak írni rá. És addig a közlönyben se jelenk meg, ergó ez megint hangulatkeltés adópénzből.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kakuk.tamas #14636 üzenetére
Amúgy én a Bubi helyében úgy beperelém az M1-et álhír terjesztésért, ha csak egy forinttal csökken a bevételem, mint a franc…
-
kakuk.tamas
addikt
A közszolgálati adón mindig olyan témák vannak, amik érdeklik az adófizetők kétharmadát, és nem olyanról, ami a maradék egyharmadot (mint pl a majdnem extramagas infláció).
Most ez a téma volt a soros…
(Jézus, mennyi utalás volt ebben a szövegben… Ha lehet, úgy kérem a bant, hogy a privátokat tudjam olvasni, válaszolni, van futó hírdetésem. )
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Sordoran #14631 üzenetére
Én is. Szerintem buszoznék fel Pestre, és b***nám be a Parlament vagy OV ablakán a rollerem.
Ha lesz is jogszabály, nem olyan hamar. És nem egyik napról a másikra.(És szerintem a Parlament környéke tele lesz Bubis rollerrel a jogszabály bevezetésének másnapján…)
-
kakuk.tamas
addikt
válasz phoenix1989 #14629 üzenetére
Csak a szokásos M1 hazugságot nyomják főműsor időben tízmilliárdokért. Meglepődtél?
[ Szerkesztve ]
-
-
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok!
Ajánlanátok pár rollert 350-400k-ig ami naaagyon jó?
Leakarom cserélni a kis Essentialom.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz McNamara #14604 üzenetére
Kimondhatatlanul extra nagyon. Mióta megvan a roller (kb 3 hónapja), használtam már jópárszor (rollereket, bicikliket, labdát pumpáltam), és még csak egyszer töltöttem az akksiját. Imádom, aki látja, mindenki kérdezi mi ez, majd rendel ő is.
-
kakuk.tamas
addikt
-
kakuk.tamas
addikt
válasz phoenix1989 #14527 üzenetére
Ehhez bármilyen tracker progi jó. Legyen az futós/biciklizős/gyaloglós… Nézd meg melyik mit tud pluszba, és használd azt.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Reggie0 #14375 üzenetére
Akkor sok roller kerékpár… 300W (vagy az alatti motor), max 25km/h sebesség. És ha úgy nézzük, rolleren is rásegítés a motor, mert álló helyzetben nem indul el ha meghúzod, kell hozzá emberi erő is. Nem?
Tudsz rollerral normálisan rollerezni, csak nagyon szar…
És ember legyen talpán, aki erre ki fog találni egy normális szabályt… Nem irigylem akinek ez a dolga…
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Engem egyszer se állítottak meg eddig. Pedig egyszer majdnem előttünk nyakaltam el, amikor 'indexeltem' a bal kezemmel (jobbal meg gázt adtam valamiért )...
De van "kötelezőm", ha balesetezek fizet a biztosító. Egyedül a jogsi hiányzik.Jómúltkor nekem is mondták ezeket amúgy, de mondtam, hogy a Magyar Közlöny a mérvadó, nem pedig akármilyen híroldal...
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
De ez akkor is baromság. Ott az elektromos bicaj. Azzal még gyorsabban is tudsz menni, mint sok rollerral…
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz gyuri6 #14362 üzenetére
Forrás? Ameddig a közlönyben nem jelenik meg nem igaz...
És akkor az elektromos biciklire is kell jogsi? Az öregek elektromos járgányára?
Megnézném Margit nénit bukósisakban, gyökalattkettővel a városban "száguldozni" az 50-60-al haladó autók között.Ez baromság...
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz PociAti #14355 üzenetére
Gondoltam, hogy valami kapcsolat van a két cég között.
És akkor várható szerintem egy hasonló Xiaomi is majd.
Legalábbis jó lenne, mert bejövős ez a szekér.
[ Szerkesztve ]
-
-
kakuk.tamas
addikt
Én felfedezni véltem pár Xiaomis dolgot rajta (kijelző, formák, alkalmazás).
Nem azt mondtam, hogy már van ilyen roller, hanem azt, hogy szerintem nemsokára viszontlátjuk a Xiaominál.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
Az ilyen kapmányokban az a rossz, hogy vagy-vagy… Vagy lesz belőle valami, vagy nem.
Ahogy elnézem ez is valami Xiaomis koppintás lesz. Szerintem nemsokára látjuk az említett név alatt a rollert.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Tamás9x #14346 üzenetére
Arra gondoltam… És a lényegen nem változtat, hogy semmit se kellett átírnom hozzá…
És ha tudsz iOS-re más progit, megírhatod. ThX.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Tamás9x #14344 üzenetére
Érdekes, én az Essential-omon nem írtam át semmit, csak rátöltöttem a módosított szoftvert… És ugyanúgy megmaradt a fiókban a roller, nem kellett újra aktiválnom meg semmi se. És köszöni szépen 30-al repeszt is (beletettem így már párszáz km-t)
-
kakuk.tamas
addikt
válasz asprey #14341 üzenetére
Jah, aztán meg pont van olyan roller, és annak a tulaja nem fogja tudni aktiválni a sajátját.
Ilyen baromságot se hallottam még…Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz IntelKiller7 #14329 üzenetére
Vissza emaghoz. És elfelejteni ezt a retek céget. A héten Te vagy a második, aki ilyennel jön a fórumba.
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz bkiky01 #14172 üzenetére
Engem a lopás része nem érdekel. De az igen, ha nekitetszek menni egy autónak, könnyebb legyen kifizetni a kárt…
Rablásra is fizetnek egyébként, csak azt ott nem írják, csak a szerződésben.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz w.miki #14170 üzenetére
Küldd vissza. Vagy az emagtól kérd el az előző tulaj adatait…
Elég balfasz az emag, ha ilyenekre nem figyelnek… Hogy tesztelik le a visszaküldött árut, hogy jó-e?
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz w.miki #14162 üzenetére
Hát itt max az első kerék felett elvezetve a kormányon átcsavarva tudom elképzelni. Erre még tárcsafék zárat se lehet tenni…
-
kakuk.tamas
addikt
Én az elöbb közöttem a hello.hu -n. A Posta van mögötte, a prémium csomag 3500/év és esetenként max 3milliót, egy évben pedig max 6milliót térít.
Remélem sose lesz rá szükségem, de jobb félni…
-
-
kakuk.tamas
addikt
Hali All!
Ti kötöttetek rollerra felelősség biztosítást?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Twing94 #13725 üzenetére
Menni fog a 30 is, ha maxra van töltve az akksi. Legalábbis nálam így tudja a kis Essentialom a 30-at.
-
kakuk.tamas
addikt
Hali Skacok!
Nem is tudtam, hogy van ilyen fórumunk is, ráadásul milyen aktív.
Múlthónapban megvettem az első (tanuló) rollerem, egy Xiaomi Essentialt. Rögtön meg is hackeltem, 30 a max 20 helyett (valójában 29,1-et mértem vele). A hatótáv a gyári érték 75%-a kb, olyan 85%-os töltöttségig bírja a 30-at, utána 27-re beáll és 20%-os töltöttségig bírja. Utána viszont max 15km/h amit kilehet hozni belőle. Nem mondanám, hogy melegszik nagyon, egy 5km-es út során alig érezhető a hatás.
Kíváncsi vagyok meddig fogja bírni így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest