Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
anorche1
őstag
Egy kedves, 95kg -os baratom teszteleskent elesett a g30 -ammal. Kulserelmi nyom nincs, a srac a vallara esett, viszont azota nyoszorog a gep. Ettol egy picit finomabban, de ugyan ez a jelenseg, ugyanekkor tudom a normal haladas mellett elodiezni:
Rare sound from steeringA "stucni" csavarjait meglazitottam, a belso, kozepso csavart meghuztam, majd a kulsoket, finoman, felvalltva mindket oldalon, de nem mult el, el rohadt idegesito egy 2 hetes rollernel.
Azt megtanultam, hogy soha a budos eletbe ne adjam kolcson masnak.
Lehet ezzel kezdeni valamit? A hozzaszolasokban is csavarak megszoritasarol irnak. Allitottam a szoritos mechanikan is, hogy az is feszesebb legyen, de tovabbra sem jo.
Nem latok sehol semmit eltorve, megrepedve.Van valakinek esetleg otlete?

-
-
janes1976
őstag
https://olkt.net/bukosisak-es-jogsi-kell-a-rollerekre-nem-mehetnek-jardan/
-
válasz
szpali
üzenetére
Kroxne.com-ról, a Sharkset oldalán nem lehet rendelni. Nem is értem.
Igen, G30-hoz.
165 az első + 230 hátsó + 70 szállítás = 465 Euro.
Sztem nem éri meg, de van pénz lóvéra, úgyhogy úgy voltam vele, ám legyen.
#Casseius:
Igen, tudom, hátra csak Monorim van.
Ez volt az egyik oka, h a Mi 3-asra nem vettem inkább semmit, a G30-ra meg nem nagyon kell, mert a nagyobb kerekek annyival komfortosabbá teszik a használatot, h mondom nem is nagyon fog kelleni, de már inkább nem várom meg, h 450 legyen az Euro, így végül megrendeltem.Az elsőhöz többfélét is árulnak, ahogy ki tudtam venni, azok légrugósak, és attól függ az ár, milyen rugós tagot adnak hozzá.
-
PociAti
őstag
válasz
eFeMeR74
üzenetére
(#15478) eFeMeR74
"Csak 1 kérdésem van.
Van ilyen rollered?"Van. Több, mint 1 éve és kb. 1.200 laza kilométerrel ezelőtt vettem ilyen, legfeljebb 100 kg teherbírású Xiaomi 1S rollert. Firmware kivételével minden az eredeti.
63 kg vagyok, ha 10 kg súlyt viszek magammal látványosan megérzi a roller, teljesen máshogy gyorsul. De most nem erről van szó.
"És had én döntsem el mit ajánlok.
Majd az információkkal akit érint eldönti mit kezd."Pont ezért fogom hangoztatni, hogy ne hallgassatok ilyen emberekre!
(#15480) Somatom,
hackelés kifejezést nagyjából annyit tesz: más viselkedést kihozni az eszközből, mint amit azt a gyártó eredendően megalkotott. Ez rendszerint a "védelem" kikerülésével érhető el.Ha egy 25 km/h sebességű rollerből valaki többet passzíroz ki, azzal az akku, a vezérlő élettartamának csökkenését kockáztatja (ennyi extra amortizáció sokaknál belefér). A kellemetlenebb eset az, amikor a fékrendszer nem követi le a sebesség növekedést, és az így létrejött alulméretezettség már veszélyes szintet ölt. De vannak olyan módosítások, hackelések, amik nincsenek negatív hatással a rollerre. Szóval hackelés, nem feltétlenül "bűnözés", vagy károkozás. Én a tempomat bekapcsolásának idejét vettem alacsonyabbra, az indulási sebességet 3 km/h-ra, és a Drive mód sebességhatárát kb. 26 km/h-ra (20 helyett). Néha szükségem van 20 km/h fölötti sebességre, de a Sport mód indokolatlanul dinamikus alattam, kíméletesebb a Drive mód.
-
Casseius
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nagyon irigyellek h a tiedre van, Xiaomira baszták megcsinálni a hátsó lengőt
-
szpali
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
honnan rendelted?
G30-ra lesz? -
Somatom
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Azért csak hajrá!
Kíváncsi vagyok az eredményre, véleményedre. -
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
wanted5
üzenetére
Ez egy fórum ahol megvitathatjuk a tapasztalatainkat. Hány ember perelte be a gyártot anyaghiba miatt lásd DigitXT. Ô tudna beszélni a törésről pedig ugy tudom gyári súly alatt használta a rollerét és mégis nem egyedi eset. Mondom az egyik legelterjetebb Xiaomi rolleről beszélünk. Elég sok tapasztalat van vele. Defekt,kormánykopás,recsegés stb. Te nyugottan tarsd be a gyári ajánlásokat ( Mindenben) és ne vegyél olyan rollert ami 100kg enged hivatalosan. Sőt levegős gumis rollert se használj, mert defektet kaphatsz és tolhatod vagy fejreállsz. Nem a súly határ miatt lesz balesetveszélyes egy roller. (Müxaki állapot,guminyomás,fék állapot,sebesség stb.)A gyári guminyomás ajánlás a 8,5col Xiaomi roller esetében 3,5bar használd azon és ne foglalkozz azzal, hogy aki 90+(Az alatt is egyébként) annak már 4-4,5 bar javasolt. Tapasztalatok alapján. A firm módosításról már ne is beszéljünk Én értem mit akarsz mondani, de ha én vagy bárki leirja a véleményét ami a te elképzelésed szerint felháborító, mert ez és ez van akkor ne foglalkozz vele.
Átlapozod. De én akkor is leirom, hogy ez a roller használható (Szerintem)120kgig is sik terepen és kész.
Ha valaki ragaszkodik a gyári adatokhoz és mondjuk 110kg akkor majd eldönti, hogy ez jó igy neki vagy nem. De , hogy jogilag megállja a helyét hozzáteszem " Csak saját felelőségre"
Ami egyébként amúgy is igy van minden veszélyes eszköz használatánál. Na ennyi. -
wanted5
őstag
válasz
eFeMeR74
üzenetére
Nem, ebben nincs igazad. Ajánlhatsz telefont, laptopot, cipőt, órát, akármit. Azokból, ha nem jó, akkor maximum nem olyan ár/érték arányú, vagy gyengébb a wi-fi, vagy nem olyan az anyagminőség / összeszerelés.
DE egy olyan eszköznél, amivel a saját és mások testi épségét is veszélyeztetheti, ha nem a megfelelő van, ne mondj hülyeséget!
Én se mondom, hogy 101 kg-nál összecsuklik alattad, nyilván nem. De nem véletlenül van 100 kg ráírva, addig a határig vállalja a gyártó, hogy kibírja huzamosabb ideig a rendeltetésszerű, napi használatot.
Valamint azt sem szabad elfelejteni, hogy tömegcikkről van szó és ezáltal a gyártástechnológiából fakadóan simán lehet, hogy egyik széria bírja a 120 kg-t is, másik meg mondjuk csak 110-et.
És nem hiszem, hogy te felelősséget fogsz vállalni azért, mert egyszer 25-el száguldva az autók mellett egy 115-120 kilós ember alatt az anyagfáradás vagy egyéb hiba miatt kifordul a roller és szanaszét töri magát. Mi lesz a válasz? "hát az enyémnek semmi baja pedig 120 kg vagyok én is?"Mások pénzével lehet játszani, de az életével ne, maradjunk ennyiben.
Nem véletlen tartják a többiek is a gyári adatokhoz magukat, valamint nem véletlen nincsenek ajánlva noname kínai vackok se, mert azokon nincsenek rajta a szigorú EU-s tanusítványok.
-
PociAti
őstag
válasz
eFeMeR74
üzenetére
Ha egy járműnél megadják a felső határt, azt nem azt jelenti, hogy csak azon az értéken lehet és szabad használni. A megtehető hatótávot sem annál a max terhelésnél fogják mérni.
Szó szerint idézlek: "A Xiaomi Pro is max 120kgig."
Ne ajánlgassunk már terhelhetőség feletti rollert!
Nem önkényesen lettek a határok megalkotva."A te olvasatodban a 100 kg felett ez a roller használhatatlan."
Használhatatlan? Élő példa van rá, hogy rövid távon használható. Két ember is elfér rajta, vagy három gyerek.Ha otthon gyerekágyon alszol, legyen a saját problémád ha összetörik alattad. Négy fal között marad az ügy. De forgalomba nem menj már ki túlterhelt eszközzel. És ami még fontosabb, ne ajánlgasd másoknak!
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
PociAti
üzenetére
Ha 100kg a roller max súlyhatára akkor miért 45 km hatótáv van megadva?
Amikor azt 75kg adják meg.
A te olvasatodban a 100 kg felett ez a roller használhatatlan. Azért adják meg mert erre a súlyra tudják garantálni, hogy mindenféle károsodás nélkül birja a váz, kormány a terhelést akkor is ha leugratsz vele a járdáról is.
Normál használat mellett ( mint mindent) 20-30% nagyobb terhelést is el kell tudni birnia gond nélkül visszont, ha gond lenne nem reklamálhatsz.
Ezért szépítik a hatótávot felfelé a súlyt pedg lefelé. Marketing. Szerinted, hány ember használja 100kg+ felett. És ebből hány törés származott?
Itt inkább azzal kell foglalkozni, hogy 100+ felett már a roller inkább sík terepen és rövidebb etapokra jó az emelkedőket el kell felejteni.
A gyári adatokat mindenki megtudja nézni. Itt a tapasztalatokat kell megosztani és ezért ajánlottam 120kgig a Xiaomi Pro rollert
Csak megemlítem használtam 130kgval is. -
PociAti
őstag
válasz
eFeMeR74
üzenetére
Ha tudod mi van ráírva, akkor miért nem azt írod te is?
Ha a marketingesek megtehetnék, simán ráírnák a 120 kg terhelhetőséget, vagy akár a 150-et is.
A specifikációban nem azért adtak meg 100 kg-ot, mert így vonzóbb lenne eladni, vagy több ügyfelet nyernének. Sőt, épp az ellenkezője igaz. -
zs2994
tag
Sziasztok , ingyen sisakos ~130ezres ninebot D28 spanyolbol:
Tudom semmit mondó a 3 nap , de eddig szuper , 80kg , kigurultam a gyari ertekeket minden nap ..
szerintem egyben van , a szine jo , nagyon feltuno 🤷🏻😆
4baron a gumik,
- nekem elso roller , kollega szerint neki jobban “recsegett” a xiaomi …
meglatjuk ….. -
palik
csendes tag
Valaki meg tudja mondani miért van az,hogy szeretnék rendelni egy g30-at dhgate-ről és 592 dollár ami 255.000ft.nekem sehogy nem jön ki a matek.430-as árfolyammal számol?tegnap aliról amit rendeltem az max 410 el számolt.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nem sokat, ( 1000km)mert van egy komolyabb gépem azzal többet járok.
Mondjuk nálam hobby nem minden napos használat. Mindig ellenőrzök mindent. Viszont szerintem a legjobb gyári firm van rajta. Jól húz és sik terepen Sport mod szinte végig.nyél gáz 26.km hatótávja volt 125kgval. De a párommal, ha turázunk akkor 40km benne van. Pont múlt hétvégén mentünk 36.km és még volt 20% az akkuban
Szerintem nem véletlenül lett a legfelkapottabb.
[kép] [kép] -
-
-
El kell engedni ezt a súlykorlátot. Én egyébként diétába kezdek, és visszamegyek a régi súlyomra, ~90kg körül voltam. De én jelen pillanatban sem törődöm azzal hogy 100 felett vagyok. Nézd meg ezt a videót, [link] ez a roller 120kg-ig terhelhető, de a srác nem 120kg, abban azért szerintem nem tévedek. Hosszú távon lehet hogy probléma az ha a megengedettnél többel van terhelve, nem tudom, majd kiderül.
-
szpali
addikt
-
indulok
csendes tag
Hello,
Újonc lennék itt....
Kérdezném lenne-e valakinek eledó/felesleges...stb, Esegw. 500 2021. 2. gen. jobb első fékkar, a "hosszú" elektr. kábel fogadására alk. verzió.
Előre is kösz,
30/9541238
Tamás -
AliasB
senior tag
válasz
geotigris9
üzenetére
Valami tépőzáras gumis dolog biztos megoldja a problémát

-
AliasB
senior tag
válasz
geotigris9
üzenetére
Örülök, hogy a bluetooth csatlakozás megoldódott
biztos van valami megoldás a kód nélküli automatikus csatlakozáshoz is
-
geotigris9
tag
Tapasztalat, hogy érdekesen van megoldva a roller összecsukást/rögzítést gátló kar biztosítása. Amit egy darab műanyaggal oldottak meg folyamatosan zörög kopik, koptatja ott a rollert. Úgy lehet összecsukni a rollert és nyitni a gyors zárat , hogy ezt a műanyagot csak fel kell csúsztatni.
Erre valamit ki kell találni tök zavaró főleg a zörgése a rázkódás miatt főleg rossz utakon. -
geotigris9
tag
válasz
geotigris9
üzenetére
Vélhetően azért szívok mert már nem volt dobozos a gép.
Sajnos azt is észre vettem már az első nap, hogy összecsukva a hátsó sárhányónál található akasztó gumis része már le volt amortizálódva. (Gumis bevonata) -
KrAt
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ez a nyűgöm nekem is, 140kg vagyok, és nem tudom, mit vegyek

-
janes1976
őstag
https://tesztarena.hu/nagyon-olcso-az-egyik-legjobb-legkenyelmesebb-elektromos-roller/
https://www.gshopper.com/hu/product/detail/3000023610
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Egy ideje gondolkodunk párommal egy rolleren. Városi rohangálósra kellene, melóba járni ide-oda. A kritérium, hogy kb 30km hatótávval rendelkezzen, 100 kiló feletti teherbírással és hazai forgalmazótól vennénk a külföldi rendelés kizárt. Tudtok valamit ajánlani 200e alatt inkább max 150 körül?
-
Revolit
senior tag
Azért remélem a kerekek totális beszorulása nem olyan gyakori, mint azt az utóbbi pár hozzászólás sejteti

-
Dave™
nagyúr
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Akkor ne vegyél Pro 2-t sem, mert csak 100kg-ig ajánlott.
-
-
Dave™
nagyúr
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Infláció, EUR/HUF, ellátási gondok és még lehetne sorolni. Én 160-ért vettem itthon tavaly, ennyi minden történt azóta. Jó roller egyébként, de 5-6km-re teljesen felesleges ekkora kapacitásút venni, én 20km-re használtam, és még úgy is maradt benne 50-60%. Persze függ a súlyodtól is.
-
Sziasztok!
Xiaomi Mi Pro 2 jó vétel lehet? Munkába járás a cél, napi 5-6km összesen.
Azt szeretném kérdezni hogy mennyi szokott lenni az ára? Vagy mi a reális ára?Azt nézem hogy egy normálisabb boltból jelenleg 220e forint, amit személy szerint egy kicsit sokallok. Eddig azt hittem hogy ilyen 200e körül van.
Köszönöm.
Üdv! -
Motogp57
csendes tag
válasz
geotigris9
üzenetére
-
DigitXT
félisten
válasz
Tamás9x
üzenetére
Miért csúsztatná a fékpofát? A fékkarnak alapból kell legyen holtjátéka,
így amíg nem ér bele a fékpofa a dobba, a kapcsoló már simán bejelez,
és működik a motorfék. Azt hittem ez teljesen alap dolog, és mindegyik
rolleren beállítható. (Az, hogy gázelvételnél kezd fékezni nagy hülyeség,
abszolút megértem, ha valaki azt ki akarja kapcsolni, hadd guruljon ki...
De hogy a fékkar mozdulattal még a mechanikus fékhatás megjelenése
előtt ne lehetne a vezérlőnek jelezni, az nekem új. Nekem működött jól.)Ui: amúgy nem hülyeség külön fékkar a hátsó/ első fék működtetésére,
elvégre minden motorkerékpáron így van (igaz, csak robogókon vannak
mindketten kéznél, váltós motoron a hátsó lábfék). Sőt kerékpárokon is,
azon egyszerű oknál fogva, hogy az első kereket sokkal óvatosabb mód
kell megfékezni. Viszont, ha nagyon meg kell állni, akkor oda kell az erő,
hiszen a hátsó kerék akár el is emelkedhet, jóval kisebb a lassítóhatása.
Nem véletlen van a G30-on is elöl a dobfék, sokkal jobb elrendezés.
(Viszont bátran mehet mellé mindig a hátsó e-fék: sosem lesz túl erős.) -
DigitXT
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
Még szerencse, hogy egy leégő vezérlő miatt rövidzárba menő tekercsek
nem tudják blokkolni a motort. Ezer oka van annak, hogy spontán szaltót
mechanikai hibán kívül (pl. széttörik a csapágy, leszakad egy mágnes
)
szvsz más nem tud (elektronikusan) okozni. Természetesen a fékhibát, s
véletlenül fékkarba markolós satuzást leszámítva: nincs annyi nyomaték.Igen, csúnya hangja lesz, és fékez, ha nincs szinkronban, de nem áll meg.
Megkockáztatom, hogy annyira se tud fékezni, mint visszatöltésnél teszi!Ui: az, hogy a kétkerekűn a hátsó kereket könnyebb blokkolni közismert...
(De egy visszatöltős elektronikus fék erre abszolút nem alkalmas. Kisebb
tempónál mintha ott se lenne. Álló kerék esetén nincs gerjesztett fesz.
) -
-
25re korlátozott rollernek mennyire árt, ha feloldom benne a tiltást? Nem folyamatosan nyélgázon menne, városi használatról lenne szó.
-
-
-
-
válasz
Somatom
üzenetére
Nálad jobban szerintem senki sem tudja, hogy miként kell a fékekkel spórolni, de mi a helyzet, ha lejtőn vagy csúszósabb úton a vezérlő beszarik, és satura veri a hátulját? G30nál.... az még a kissebb probléma, de a legtöbbnél elöl van a motor
Nem legenda, kaptam már satut Pro-val. -
Somatom
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Inkább az akku legyen KO, mint én. Az a fingilingi dobfék nem állítja meg a 100 kilómat.
-
válasz
szpali
üzenetére
Szerintem a visszatöltést ha kikapcsolod, akkor nő a hatótávod, mert ha gázelvételkor nem kezd el egyből fékezni, hanem ha kigurulni hagyod, akkor km-eket lehet nyerni ezzel.
Én is maxon használom a kerst, de nekem nem kell hatótáv, úgyhogy nekem mindegy, h mennyit vesz le a hatótávból, én az automatikus fékezés miatt használom maxra állítva, így gázelvételkor, pl váratlan dolog fellépésekor, stb azonnal elkezd megállni a roller, nekem ez így nagyon jó, h nem kell fékeznem szinte sosem, mert magától fékez.
Az egyébként nem ad hozzá az akksihoz érdemben, ha amiatt raktad a visszatöltést maxra. Ahhoz egy marha nagy lejtő kellene, ahol már érdemben százalékokat lehetne nyerni, de az meg ritka.
Így viszont azon kívül, h rongálja a vezérlőt, még indokolatlanul hamarabb is fogy el a hatótávod, mivel a kigurulás adta plusz tízméterek-százméterek-km-ek nálad nincsenek meg.
Teszteltem, van egy 10%-os lejtőnk, félig volt az akksi, kb 5-6száz méteres a lejtő, maxon levő kers 3%-ot töltött az akkuba.
Tehát volna ennek értelme, de ahhoz az kell, h lemerült akksival egy hegy tetejéről induljunk el, akkor esélyes, h hazáig nem kell tolni, mert visszatölt érdemben annyit, h lesz belőle pár km-nyi hatótáv.
De minden hozzáértő azt javasolja, h kapcsoljuk ki a kerst, mert csak legyilkolja a nem erre felkészített akkupackot, vezérlőt. -
-
-
szpali
addikt
Sziasztok!
2 hónapja használom a G30P-t és nem igazán vagyok megelégedve a hatótávjával.
kb 90-95kg a menetkész tömegem, de olvastam fb csoportban, hogy valaki ennél nagyobb súllyal is 50-55km-t ki tud hozni belőle.
Nálam teljes töltöttség esetén ugyan az app kiírja a 65km-t, de a valóságban kb a felét tudja megtenni, de tegnap pl. a kiírt távolság harmadát tudta csak (bár ehhez köze lehetett az erős szélnek is)
Sport helyett már inkább csak D-ben használom. A visszatöltés maxra van állítva, többnyire motorfékkel fékezem. Rosszul használnám?
Na most lehet, hogy nekem nagyok az elvárásaim, de szerintem ez karcsú.
Másoknál mik a tapasztalatok? -
Motogp57
csendes tag
válasz
geotigris9
üzenetére
Elvileg holnap nekem is megjön a Ducati remélem nem lesz gond
-
-
Casseius
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ha nem meloznék én is kinéznék

-
Nyeheheee... A rolleres futárok talákozót tartanak a főbb hidakon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem szokásom "gurulni" járni, de ide most elmegyek.
-
válasz
geotigris9
üzenetére
Szia
most bontottam ki az enyémet, nem kért kódot, egyből, magától csatlakozott.
Feltettem a gyári appot, az megtalálta a gépet, csatlakozott, ennyi. Ha neked ez nem megy, akkor a boltba menj vissza, mert lehet, h másik apphoz van még csatlakozva a gép. -
AliasB
senior tag
válasz
geotigris9
üzenetére
Bluetooth párosító kódot nem tudnak csak úgy megváltoztatni
De a 6db nulla jó lesz szerintem
-
geotigris9
tag
-
bkiky01
senior tag
Kugoo G2Pro-ról vélemény, ad többet, mint G30 szerintetek?
-
AliasB
senior tag
válasz
geotigris9
üzenetére
Szia! Érdekes ez a bluetoothos párosítás mert szerinte nem kér!
Próbáltad a 6db nullát is? Lehet épp 000000 a pin kódja a bluetooth párosításának
-
PociAti
őstag
válasz
Revolit
üzenetére
(#15390) zs2994 "Megrendeltem a d28-at…
kivancsi leszek…"(#15398) Revolit "Én is berendeltem d28e-t
"Mivel ennél léteznek jobb rollerek, célszerű lenne a későbbi kérdések miatt learchiválni magatoknak azt a piaci körülményt, amikor vettétek. A használat 3-5 éve során biztos fel fog merülni bennetek, hogy miért nem a G30-at, annak erősebb modelljét vettétek meg, de akkor jusson eszetekbe, hogy ez akciós webshopban került 137.700 Ft-ba + ingyen Ninebot bukósisak járt hozzá. És IPX6-os. Miközben:
Segway KickScooter D28E boltban 169.000 Ft (28 km hatótáv, 300W)
Segway Ninebot Kickscooter F30E 175.000 Ft (30 km hatótáv, 300W)
Segway Ninebot Kickscooter G30LE 220.000 Ft (40k hatótáv, 350W)
A többi roller esetén is elegánsabb lett volna az aktuális webshop árakat hozzávetni, de nem álltan neki kitúrni a friss akciós árakat.
Majd írjatok róla beszámolókat.
-
PociAti
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére

-
válasz
janes1976
üzenetére
Na meg ez is.
Volt is már kitéve, meg is vitatták páran a cikkben leírtakat itt is.

totalcar.hu/2022/07/09/az-olcso-roller-arat-a-szervizben-fizeted-ki/
Én még bele is szoktam szerkeszteni, h rövidebb legyen a link kiírása. -
válasz
janes1976
üzenetére
Nem lehetne a "[link]" helyett betenni, h konkrétan mit is linkelsz?
https://napidroid.hu/bezior-s500-max-roller-cafago/
https://cafago.com/en/p-rtysy-s500maxb-eu.html?aid=4220Őstag vagy és ezt mondani kell?
Pont pár napja volt szó ugyanerről. -
janes1976
őstag
Egy érdekes cikk:
[link] -
geotigris9
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Már elhasználtam egy hagyományos lábbal hajtós rollert és abból már a mosodáikat használom. Kedvetelésből vettem ugye az említett elektromost rollert, mert van amikor jó nem csontig leizzadva megérkezni valahova. Általában az van, hogy bringa és hagyományos rollerezés kapcsán ez nem megvalósítható. Meg hát kedvetelésből vettem egy ilyen elektromost az eddigi tapasztalatok alapján ami fő szempont volt, hogy tömegközlekedésen is viszonylag egyszerűen szállítható legyen jó legyen a lengéscsillapítása és viszonylag nagy legyen a hatótávja mint főbb szempontokat szem előtt tartva és ez tűnt jó választásnak úgy , hogy az árban is most volt eddig a leg kedvezőbb.
App nélkül jól is jól használható megy szépen az EU-s 25 km/h korlát azért nagyon zavaró, de tudtam le lesz fojtva a teljesítménye.
(3 év a gari. a rollerra) Azért már bőven 100 km fölött járok vele pedig a bringa van előtérbe használatban.
#15399Casseius "Itt" is írtam .. - meglátjuk. - köszi az infót.
-
Üdv.
Ahogy látom, az 1S-re dedikált scooterhacking varázsló nem működik (a "global" pedig DRV155-tel adja ki a főzöttet), SHFW-t pedig nem szeretnék felrakni. Mivel lehetne minden gyári adatot megtartva, csak a speed limitet kitolni 1S-en, lehetőleg nem 155-ös DRV-re downgradelve? -
válasz
Nordik
üzenetére
A nagyobb kerék mindig jobb, mint egy kisebb kerék.

Én inkább a 38-ast vettem volna, erősebb a motorja.
Nyilván oka van, h jelentősen olcsóbb a G30-asnál, de sztem hosszútávon se lesz gond ezekkel se. Mégiscsak Segway.
Mondjuk nem tudom miért tértek át az új rollereiknél (az F sorozatnál is) az elsőkerék hajtásra.Talán ami kérdéses, az a lengéscsillapító, mármint, h a Xiaomikhoz leveszik a polcról a Monorimet, ehhez meg még csak most fogják elkezdeni kikísérletezni, de talán nem csak a negyedik verzió lesz a legkiforrottabb.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
)

kivancsi leszek…"