- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miikee
csendes tag
válasz
sagesz93 #13537 üzenetére
Köszönöm neked is.
Én még agyalok rajta (tudom, nem vagyok egyszerű eset, de hát elég sok pénzről van szó)
Szerintem egyébként ezt a verziót adják a Rollexnél kb. 290e-ert, de náluk van rá 2 év gari.
Próbálom felmérni a különböző g30 típusok közötti különbségeket is.
A D és E gen 2-esekknél azt látom, hogy nagyobb a hátsó lámpa, a hátsó sárvédő erősített (vastagabb) a tövében, több macskaszem van rajta, más a kormány lehajtásnál a zárszerkezet és a gen2-es motor.
A Gshopperen található az a P-s global, amin talán csak a motor az újabb.A gen1 és gen2 motor közötti különbségnek meg azt nézem, hogy máshogy vannak hangolva. Az 1-es jobban gyorsul, de hamarabb esik le a végsebessége. A 2-es lassab gyorsul, de alacsonyabb (ez mondjuk nem tudom pontosan mennyit jelent) töltöttség mellett is tudja a max sebességet.
Szóval én még vacilálok....
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!