- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Durrogtass
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fény derült a Loch Ness-i szörny titkára
Új hozzászólás Aktív témák
-
ralfee106
tag
Sziasztok! Van itt olyan aki ~190cm magas (85kg), és talált magának olyan rollert aminek nem rövid a kormányrúdja? Vagy olyat ami ugyan alapból rövid, de állítható? Már a 400 ezres kategóriát nézegetem, nincsenek nagy igényeim, de valamiért mindegyik kiesik.
-alapból rövid a kormányrúd és nem is állítható
-elég magas a kormányrúd, de a gázkar ilyen újjal húzós amit nem szeretnék
-jó a kormányród, nem újjal húzós a gázkar, viszont első kerekes
- fentiek közül minden stimmel, de tömör kerekes...Egyet találtam ami a kugoo G2 Pro (nem a 2022-es hanem a korábbi), de ez meg krva nagy, nehéz, nem is lehet összecsukni (lehet csak a kormányrudat nem lehet beakasztani ezért nem lehet egy kézzel vinni).
Szóval egy egyszerű, 10"-os pneumatikus kerekes, min 600w-os, állítható, vagy alapból magas (és széles) kormányos gépet szeretnék, lehetőleg itthonról, garanciával, akár használtan is. A büdzsé olyan 350k, minimális eltéréssel....
Esetleg ha valakinek beugrik valami szóljon.
G30II max-ot néztem már sokat, de nincs semmi rugózása, illetve alapból alacsony a kormánya úgy gondolom, és a trepni se túl nagy (46-47-es a lábam).
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
ralfee106
tag
válasz Tamás9x #13602 üzenetére
Épp a cserélhető akksi ami egy pozitívum számomra (ha kiveszem és úgy zárom le, kisebb eséllyes lopják el), valamint a lábfék, a magas és széles kormány, + a széles és hosszú trepni (46-os lábam van), és a hátsókerék hajtás. A G30P lenne a másik kiszemelt, azzal már van sok tapasztalat, tuti lesz cserealkatrész, viszonylag olcsó..... hát nemtom...
#13601 Pociati: Van ismim szlovák cégtulaj, megkérdezem tőle, van e kinnti céginfós hozzáférése. Jó ötlet köszi.
-
ralfee106
tag
Ismeri valaki ezt a Cory márkát? A Cory Cool típus egész szimpi, csekk:
https://cory.hu/cory-elektromos-roller/cory-cool-elektromos-roller-500w-fekete/Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
ralfee106
tag
válasz Tamás9x #13394 üzenetére
"Németbe már 1500 euro ha 25-nél többet tud a roller."
Úgy helyes, hogy akkor bűntetnek ha többel mész, akkor nem ha a roller amúgy tudja, de max 25-el használod.... (tippelek, de szerintem lakott területre vonatkozik csak....)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest