Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz pazola #18098 üzenetére
Áhh, értem.
Hát sztem inkább Xiaomit vettek ez helyett, mivel ugyanaz a kettő. Ezért nincs senkinek ilyen.
Egyéb tapasztalat is ugyanaz lehet vele kapcsolatban, vagyis egy 1S- ről elég sok ismertető, teszt, video van a neten, ez meg kb ugyanaz lehet.Ha szétszednék egy szervizben, ugyanaz a belseje is, mint egy 1S-nek. A klón rollerek általában nem eredeti Ninebot feliratú nyákot tarzalmaznak, vagy pl vékonyabbak a vezetékek, kisebb értékű áramköri elemeket szereltek a nyákra, ilyesmivel lehet pénzt megfogni a gyártás során, de sztem ennél az Acernél erről nincs szó, inkább licencelthették a Xiaomit, ezért ugyanaz a kettő.
A színe mondjuk kifejezetten tetszik (egyedi a zöld/fekete), de akkor se vennék 250W-os motorral rollert ma már.
Bár a kedvező feltételű részletfizetés miatt érthető volt a választásotok.Vagy milyen más tapasztalat érdekelne?
Hát irjál róla te ismertetőt. :)
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
pazola
tag
válasz Thunderzolee #18091 üzenetére
Kedves vagy, de ezen már túl vagyunk jelentős mértékben a te írásaid miatt rendeltük meg végül ezt (a másik jelentős rész meg a 3 évre 9,9%-os THM volt ).
Azért kérdeztem, mert azóta sokan vehettek, de itt sincs róla semmi, és hát furcsa, ha valaki utána akar nézni, esetleg tapasztalatot írni, akkor azért olyan túl sok hely nincs...
-
buherton
őstag
Köszönöm!
Alapvetően ha kapok egy eszközt, akkor első nap frissítem a FW-t rajta, hogy ha gond van, akkor még visszaküldhessem és aztán nem szoktam bántani. Ez a roller dhgate-s, így nem mertem meglépni.
Az álláspontotokat megértve nem fogok upgradelni.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Reggie0
félisten
válasz buherton #18092 üzenetére
En a galaxy watch 2-ot (es a hozza tartozo telefonos app-ot) eveken at csak akkor frissitettem, ha mar nem volt hajlando kapcsolodni a telefonhoz. Samsung nem a stabil okosora fw-krol ismert, mar regen is allandoan brickeltek az orakat, ha eppen nem az akkuidot feleztek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
buherton
őstag
válasz Thunderzolee #18090 üzenetére
Mármint tényleg ne? Vagy csak a szarkazmus szólt? Írásban nem jön át. A gyári FW van rajta.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
veterán
válasz pazola #18086 üzenetére
Xiaomi 1S az adatlapja alapján.
250W, 36V - 7800mAh akkumulátor
De legalább az Acer nem ír oda 30km-es hatotávot, csak 25-öt - ez mondjuk becsülendő.
Viszont azért mert Acer, még nem lesz jobb a Xiaominál.Hány kiló vagy?
Mekkora hatótávra lenne szükséged?
Emelkedőkön is fogod használni, vagy szinte csak teljesen sík terepen?
Jó minőségű aszfaltozott bicikliúton fogod használni, vagy rossz úton?
Mennyit költenél rá? Vagy minél kevesebbet?Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
szpali
addikt
-
veterán
Van valami spéci módszer amit meg kell csinálni a roller télire elrakása előtt?
Letörölgetem, feltöltöm. Másvalaki? Télen párszor érdemes az aksira rátölteni? -
pazola
tag
válasz pazola #17591 üzenetére
Valakinek azóta van tapasztalata ezzel? Acer ES3 Elektromos Roller
-
buherton
őstag
Sziasztok!
Van egy Ninebot MAX G30 rollerem és szeretném megkérdezni, hogy szabad upgradelni a firmware-t? [kép] Olvastam, hogy másnál voltak ezzel problémák és ezért először inkább kérdezek.
-
bkiky01
senior tag
válasz CHIPman #18078 üzenetére
Nekem is van egy g30, ha hosszabb útra használom, de megyeszékhelyen A-ból B-be az 1S a 12,5 kg-jával ajándék, nem beszélve arról, hogy az iroda a 4.-en van, ha feleségem nem viszi el tuti azzal megyek, pedig nekem csak 25-t tud, ami legtöbb helyen a gyalogosok és a bringa út "viszonya" miatt inkább fele, első a biztonság, nem csak az enyém.
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Vicoo
senior tag
Megoldódott, a vám elrontotta a szállítást.
-
Vicoo
senior tag
válasz Casseius #18079 üzenetére
Köszi szépen! Csak hirtelen elapadt a kommunikáció aztán nem tudom hogy várni kell (mert volt akkor is és most is amire előrendelés van) vagy elkeveredett a rendelésem, esetleg a Foxpost szart be.
Monorim X-Lock kormányzár NE V2.0 | Xiaomi M365 széria - fekete
(#MNR-BIK-XL-013) -
CHIPman
nagyúr
válasz Thunderzolee #18074 üzenetére
EU-s 1S-em van, másfél éve tökéletes arra amire használom. Használtan találtam egy kínai 1S-t, amit öcsémnek fogunk megvenni mindenképpen, csak érdeklődöm, hogy a megnézésnél hogyan lehet leellenőrizni az adatait, mert a tulaj nem használja az appot hozzá, viszont le van csatolva az első tulajéról.
A link a kérdésedre volt válasz, nem pedig azt fogom megvenni, nyilván egy használt 1S már nem ér ennyit.
Nem tudom miért nem ajánlod egyébként, magamnak nem is tudnék elképzelni jobbat. 10 másodperc alatt bevágom az autó csomagtartójába, és ha nem az autóval megyek valahova, akkor 10 másodperc alatt kinyitom, egy gombnyomás és megyek azzal. 31km/h a vége D-ben, még sok is általában.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
-
Vicoo
senior tag
Rendeltetek már a monorim magyar oldaláról?
-
veterán
-
CHIPman
nagyúr
válasz Thunderzolee #18070 üzenetére
[link]
Ezt találtam. Köszi a leírást, akkor szoftveresen ugyanaz lehet, vagy azért az is különbözhet valamiben? EU régiós Mi Home-ra csatlakozik vajon, vagy át kell állítani?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
veterán
válasz CHIPman #18043 üzenetére
Műszakilag ugyanaz, csak a kínai verziónak a hátsó sárvédőt nem tartja semmi, vagyis nincs merevítő, plusz a hátsó lámpa kisebb, és rendszámtartó sincs rajta.
Az EU-s verzió annyival másabb, h az EU-s biztonsági előírásoknak jobban meg kell felelnie, emiatt nagyobb lámpa van rajta, és a sárvédőívet is fixen rögzítették merevítéssel.
-
veterán
-
rRiddick
újonc
válasz Peaceliker #18068 üzenetére
Nehéz egyébként darabokra szedni?
-
-
addikt
válasz Casseius #18062 üzenetére
November végétől Ali -ról már csak akkor rendelek, ha nagyon ráér. Mert van hogy simán bejön kb. 2 hét alatt, de van amelyik csomagom szeret ilyenkor kallódni. Nem mintha ez annyira sürgős lenne..
Matricákat szerintem onnan fogok, de ezeket megveszem itthon. Szóval köszi, a méteres azt hiszem pont jó lesz. Majd meglesem.
Szerk.:
Még egy kérdés a topik lakóitól. Sisakoknál hogy megy ez a méretezés. Pontos, vagy ott is érdemes próbálni, mint bármilyen más cuccnál?Sosem vettem még...kinéztem egy fullface plexis sisakot. Nem lenne baj, ha passzolna.
Gondolom ajánlott próbálni...(?)
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
"Jármű: közúti szállító- vagy vontató eszköz, ideértve az önjáró vagy vontatott munkagépet is. A mozgáskorlátozottak közlekedésére szolgáló, emberi erővel tolt vagy hajtott kerekes szék és a gépi meghajtású kerekes szék – ha sík úton önerejéből 10 km/óra sebességnél gyorsabban haladni nem képes, továbbá a gyermekkocsi és a talicska – azonban nem minősül járműnek. Az ilyen eszközökkel közlekedő személyek gyalogosoknak minősülnek.
Ez alapján a görkorcsolya is jármű, hiszen nem rokkantkocsi, gyerekkocsi, vagy talicska. Sőt!
"Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti. A kerékpáron a kerékpárt nem hajtó személy is szállítható erre alkalmas ülésen. A kerékpáron utánfutó vontatására alkalmas berendezés helyezhető el."
Mivel a görkorcsolyának több, mint két kereke van és emberi erő hajtja, ezért konkrétan kerékpár. Vagy mégsem?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Casseius
tag
Jó kérdés, 2x vettem tőlük védőt, 2 különböző típus volt, de igen szerintem/mèter.
Ali amúgy nem vészes mostanában legtöbb shopban van olyan hogy ha 4e felett rendelsz akkor garantált 15 nap alatt szállítanak, nekem azóta volt h 7, 11, ill 12 nap alatt érkezett meg.Don't Worry, Be Happy
-
addikt
válasz Casseius #18057 üzenetére
Király, köszi. Akkor rendelek egyet.
Látom van a gépen kábelvédő. Azt nem tudod, hogy a Rollex melyiket árulja? Mert elég hiányos a termékek adatlapja... Az 1 méteres lehet?
Vennék még pár dolgot, nincs kedvem most Alira várni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Rossz a megfogalmazás a cikkben. Vagyis félreérthető. Természetesen 25 km/h a vízválasztó, tehát felette kap más besorolást a roller a tervek szerint.
Szerk.:
Egyébként ezzel a roller kérdéssel foglalkozhatna az Unió is, és mindjárt nem kellene várni a sült galambra egyes országokban. Csak le kellene harmonizálni.Vannak most is olyan uniós szabályozások, amik így működnek és az országok rugalmasan tudják kezelni. Például szigorúbb feltételek mellett is érvényesíthetik, ami lehetőséget nyújtana arra, hogy Németország (is) tartani tudja a jelenleg érvényben lévő szabályokat.
[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
válasz PociAti #18047 üzenetére
"A nyugat-európai minta alapján azt javasolták az államtitkár szakértői, hogy a 25 km/óránál kisebb végsebességű elektromos rollerekre a kerékpárhoz hasonló szabályok vonatkozzanak, amelyek pedig ennél gyorsabb haladásra is képesek, azokra a segédmotor-kerékpárok szabályai vonatkozzanak."
Ebből megint baj lesz. Tehát csak a maximum 24 km per óra sebességre képes roller lesz kerékpárnak minősíthető, az ennél nagyobb, tehát 25 km per óra sebességre képes már SMKP! -
Somatom
veterán
válasz Reggie0 #18046 üzenetére
Te nagyon rosszul emlékszel. Az egy biztosítós állásfoglalás volt, miszerint villanyrollerre azért nem köthető KFB, mivel az csak gépjárműre köthető. Erre írtam, hogy ez úgy kamu, ahogy van, mivel SMKP -ra is kell KFB, pedig az nem gépjármű. Egy másodpercig sem vitattam, hogy a roller az jármű. A kerékpár is jármű. A roller miért ne lenne az.
Értem én, hogy SMKP -nak tekintik, de ezt tudatták már a biztosítókkal is? Milyen SMKP az, amire nem kötelező a KFB? Ez a kérdés azért is fontos, mert ha odakényszerítik, ahol az SMKP -k is közlekednek, akkor meg fog nőni a balesetek száma.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz INGJOKE #18049 üzenetére
Ez igazából nem olyan állítás, ami annyira előnyös lenne egy állami szervezetnek, vagyis a rendőrségre nézve. Szóval számomra ez a része emiatt is hihető, mert láthatóan van bőven probléma, és ezt időszerű lenne rendezni.
Vagy úgy is mondhatom, hogy e tekintetben hátra megyünk, nem előre.
Szerk.:
Amúgy én sem igazán csípem, tehát nem erről van szó.[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz PociAti #18047 üzenetére
Van egy vezess.hu link a cikk elején, ahol részletezik (némileg...) a Kúria indoklását, de valóban, egyelőre csak akkor keresnek nevet a "gyereknek", ha szabálysértéssel vagy bűncselekménnyel kapcsolatos.
A konszenzus rész az meg ugye a KRESZ módosításra vonatkozik, ami még csak egy javaslat. Tehát egyelőre nem ad hozzá semmit az ügyhöz. Remélem ez hamarosan megváltozik.
Révész Máriusz nyilatkozta, hogy sok panasz érkezik be arról, hogy segédmotoros kerékpárnak minősítik a rollert. Ez mondjuk érdekes egy kérdés...viszont mérhető, ellenőrizhető dolog, tehát valószínű létező probléma.
Szerk.:
Amúgy egyáltalán nem baj, hogy ilyen cikkek vannak, mert sok ember fejében nagy a homály.Sokszor látok például Facebook -on is olyan állításokat, hogy mivel nincs nevén nevezve a roller, így nagyjából bármit csinálhatnak vele.
Az is újdonság pár embernek, hogy ittasan veszélyes, és nagy valószínűséggel következmények is lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
PociAti
őstag
Egyetlen tényszerű megállapításból áll a cikk, az elején felhívják a figyelmet arra, hogy ittas rollerezés is büntethető. És őszintén valljuk be, ez így rendben is van.
És a teljességhez tegyük hozzá, jármű abban az esetben, ha ittas vezetéssel kapcsolatos büntethetőségről van szó. (Más esetben lehet más lenne a megállapítás. Pl. nem jármű, hanem sporteszköz.)A cikk közepén ez olvasható:
"teljes konszenzusra jutottunk. ... Van egy kész javaslat."
Tehát a cikk eleje a Kúria állásfoglalása, utána pedig már csak egy javaslatról van szó.A cikk végén a kijelentés pedig kifejezetten téves: "az egyenruhások segédmotor-kerékpárnak minősítik az összes rollert". Ez marhaság! Volt olyan rendőr, aki bepróbálkozott ezzel, és ha valaki továbbvitte az ügyet, akkor szinte minden esetben ellentétes ítélet született.
Ezért van az, hogy csak kirívó esetekben próbálkoznak be ezzel a "trükkel" a rendőrök. Szabályozás hiányában elég üres az eszköztáruk, így jobb híján marad ez a gyakorlat, még ha ők maguk is tudják hogy nem fog működni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
bkiky01
senior tag
Joyor S8-al vakaki találkozott már? Egész jó kütyünek tűnik. G30-at tavasszal lehet lecserélem, kellene helyette egy kis "ugrás"..
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Kínai verziós 1S-ről van valami összefoglaló, hogy miben más, mint az EU? Keresve nem találtam.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Casseius
tag
Bocsánat a dupla hsz-ért már nem engedte szerkeszteni.
Összehasonlítom az adatokat pl. a Dual mantissal, úgy h ha itthon veszed az apolló 140-el drágább konkrétan.Motor: Apollo 2x500, Mantis 2x 800.
Aksi: Apollo 48V 13,5Ah, Mantis 60V 18,2Ah
Fék: Apolló dupla dobfék, Mantis dupla hidraulikusKonkrétan semmi sincs amiben jobb mint egy Mantis, ami már egy agyonvásárolt cucc, minden ismert nyűggel és hibájával, hazai garival, töménytelen alkatrésszel.
Tehát kérdezem én miért is ajánlod?[ Szerkesztve ]
Don't Worry, Be Happy
-
Casseius
tag
válasz yodamester10 #18032 üzenetére
Uhh tényleg?
Csak azért elmentem a Future Boardba valamelyik nap h kipróbáljam az új Segway GT2-t, ami egy mocskosul jó gép pl, Namik, Dualtronok, Inokimok is elég jól vannak összerakva, Mantis Dual ha lejjebb megy az ember, Pálcikában meg nálam a G30 Max a favorit, annak ellenére hogy nekem Xiaomi van, amire több mint egy milliót költöttem már és még felet bele fogok ölni minimum, szóval kifejezetten vicces hogy nekem pont a pénzzel jössz[ Szerkesztve ]
Don't Worry, Be Happy
-
Peaceliker
addikt
-
PociAti
őstag
A kritikám a rollere visszavonom. Egyedül a kép megszerkesztéséért és interneten publikálásért jár korbácsolás.
ESG ebben az esetben Electric Scooter Guide magazint jelöli, ami a hazai törvényjavaslat alapján SMKP kategóriájú rollerek egyik szaklapja. Elsősorban ezekkel a nagy gépekkel foglalkoznak. Ha jól számoltam 20 témakörben osztottak díjakat. Ezzel minden támogatónak lehet adni díjat, és ha nem lenne elegendő, akkor feltűnés nélkül létrehozhatnak egy olyan új kategóriát, amiben nyerni tud majd az is, aki amúgy kimaradt volna.
"Best Rain or Shine" (esőben és napsütésben) díjat a IP56-os vízállósági besorolásnak köszönheti, illetve ahogy azt sikerült elérniük.
"Best Integrated Design", kedvelem ezt a témát. Annyit tesz, hogy nem a polcról leemelhető tucat alkatrészekből legóznak össze egy gépet, majd igénytelen bilincsekkel, kívülről rögzítik a kábeleket a rollerhez, hanem saját alkatrészeket fejlesztettek, és ebből építettek kompakt rendszert. (Ez kellett a vízállóság eléréséhez is.)
Azt írja az indoklás: "az Apollo szoftver- és hardvertervezésben szerzett tapasztalataiból kiindulva, valamint hogy áttértek a saját fejlesztésű alkatrészek alkalmazására, értek el előrelépést a hatékonyság és megbízhatóság területén."(#18037) Peaceliker,
a spec lehet nem erős, de itt pont a megoldásokra fektettek nagy hangsúlyt. Hogy ez egy nagyon átgondolt csomag legyen. Az integrált indexre, a Teslához hasonlóan folyamatosan bővülő applikációra, a lehető legkevesebb csavarra.[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz yodamester10 #18027 üzenetére
A specs azért sztem nem túl erős ilyen árért. Legalább akkuval lenne jól megpakolva, ha powerrel nem is(az nem feltétlen kell mindenkinek annyi )
"Oh my Goa'uld!"
-
XoZ
aktív tag
válasz PociAti #18028 üzenetére
A webáruházas képen nincs rajta, de itt lehet megnézni, hogy miért kapta a díjat a roller: https://electric-scooter.guide/best-rated/best-electric-scooters/#City-Pro-2022 ("Best Integrated Design" és "Best Rain or Shine")
-
Somatom
veterán
válasz Revolit #18034 üzenetére
Sztem a miért benne volt a hsz -ben. "Békéltető testület". Vajon milyen lehet egy webshopon rendelt termék miatt, kínai békéltető testülethez fordulni? Bár a békéltetés a 14 napos visszaküldés értelmezésbeli különbsége miatt vált szükségessé. Külföldi webshopos rendelés esetén nincs ilyen, hiszen a 14 napos elállási jog sem létezik. Ezért fölösleges procedúra sincs. Beszopod és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
-
PociAti
őstag
válasz PociAti #18030 üzenetére
És ha már a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot szóba hoztam, megosztanék veletek egy esetet (ahogy én megismertem a történetet)
Az illető egy hazai kereskedőtől vásárolt egy rollert, kipróbálta, nem tetszett neki, 14 napon belül visszaküldte, várta a pénzt a csak nem jött...
(A történet szempontjából lényegtelen, de az adott roller bosszantó szériahibával rendelkezett, ezért lett visszaküldve. Később rendelt máshonnan egy ugyanilyen rollert, de az újabb szériából valót. Azért lényegtelen, mert visszaküldéskor nem kell megindokolni miért lett visszaküldve.)
A kipróbálás mértéke, ami a feszültséget okozta a két fél között. Csak hogy értsétek, ez kb. a roller egy töltéssel megtehető elvi távolsága.
Az eladó nem a teljes összeget szerette volna visszafizetni, hanem közel 30%-kal alacsonyabb összeget.Ebből végül Békéltető Testület lett, ahol az eladó felolvasta az ÁFSZ-t.
"1 km-nél többet futott terméket csak amortizációs díj levonásával tudunk visszavenni.
A 14 napos elállási jog nem vonatkozik 10 km-nél többet futott termékekre!"És itt jön képbe a tisztességtelen magatartás, mivel ez nem az az ÁFSZ volt, amit az ügyfél a vásárláskor megkapott, hanem egy frissen létrehozott, annál lényegesen szigorúbb szerződés.
Végül közeledtek az álláspontok, sikerült megállapodniuk. Viszont nem szép húzás volt az eladó részéről ez a trükközési kísérlet.Nekem van olyan érzésem, hogy az új ÁFSZ-t a Fogyasztóvédelmi Hatóság simán visszadobná. Olyan feltételek szerepelnek benne, aminek kikötésére nincs lehetősége az eladónak. (Megértem az ő álláspontjukat is, vannak olyan "ügyfelek" akik csak 10 napon át ökörködni akarnak az eszközzel, majd visszaküldik. Mint amikor valaki Olimpia, foci EB / VB esetén a webshopból "kikölcsönöz" egy nagy TV-t, majd esemény után visszaküldi.)
Mi a tanulság? Online vásárlás előtt olvassátok el az ÁFSZ-t, és mentsétek le magatoknak.
És minden esetben, nagy értékű eszköz vásárlásakor ellenőrizzétek le az eladót. (Erre is többször kitértem már.) Mióta létezik a cég, mi a fő tevékenységi köre, éves forgalom, alkalmazottak száma, stb, ezek mind publikus adatok. Mennyire gázos környéken működnek (Google Street View), milyen értékeléseket kapott a cég, feketelistán szerepelnek-e? -
PociAti
őstag
válasz yodamester10 #18029 üzenetére
Az árát meg se néztem, meg a paramétereit sem. Nem azon a vonalon indultam el.
Van működő rollerem, szeretem, nem keresek helyette másikat.De a szélhámosságot nem kedvelem. És sajnos az elektromos roller között nagyon sok olyan akad, akik fűt fát megígérnek, és vagy egyáltalán nem teljesítik azt, vagy csak rövid távon.
És a magyar piacon amúgy is sok szélhámosságot / csalót (vagy tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot) látni. Úgy látszik valaki kevésbé érzékeny rá, én ennél a pontnál kezdem a termék vizsgálatát. -
yodamester10
őstag
válasz PociAti #18028 üzenetére
Te ebben a fórumban csak hibákat keresed pedig nem régóta olvasgatom az itteni hozzászólásokat.
Szerintem teljesen mindegy milyen díj van odabiggyesztve ez egy jó roller és simán venném,de a PHEV autóm mellé elég a mostani hiley is.Írd azt,hogy neked nem futja rá és kész. -
PociAti
őstag
válasz yodamester10 #18027 üzenetére
Rákerestem mi lehet az a díj, amit a promó kép alapján megnyertek.
Best of 2022-23. (Mégis milyen kategóriában???)
https://www.esg-awards.com/ csak 2021-es díj lett kiosztva, a 2022-nél minden kategóriánál a page not found hibaüzenet fogad.
Igazából arra voltam kíváncsi, hogy ez is egy pénzen megvásárolható díj, mert abból elég sok van.Előítéletet erősíti bennem, amikor valaki látványosan büszkélkedik egy beazonosíthatatlan díjjal.
-
yodamester10
őstag
válasz kovipetiii #18025 üzenetére
Ha tehetném én ezt választanám és még olcsóbb is
[link] -
pescara
aktív tag
Sziasztok! nagyon amator kerdesem lenne. Roller kerekebe is lehet nyolcas, mint a bringaknal, ha nem tokeletes tukorsima uton hasznaljak? (mert abbol ugye nem sok van egy ut kozben) Koszi, ha valaszoltok!
-
kovipetiii
csendes tag
Sziasztok. 1,1 M Ft +- a keret . Mit választanál kaabo vagy dualtron rollert ? És miért ? Melyik típust .
Iphone 13pro, Ps 5,Lg nanocell tv, Chevrolet orlando , peca.
-
jUUh
addikt
-
jUUh
addikt
válasz Peaceliker #18021 üzenetére
Egyébként nézelődve amiket írtatok feljebb, kicsit mások az árak. Az M365 Pro-k pl. inkább sima 365-ök 100 felett mind.
Samsung Galaxy S23+
-
z67
őstag
válasz Peaceliker #18018 üzenetére
Sima. Wayteq, Lurdy márkaboltos. Megnéztem az árakat a Jófogáson és az alá lőttem be. Ott is adtam el, ilyesmit könnyebb ott. 263 km volt bennem, a lányom használta. Nem volt fw trükközés, szinte új állapot. A záró nyelvet lecseréltem egyedi rozsdamentesre, a gyárit adtam mellé.
-
z67
őstag
válasz szotyika77 #18016 üzenetére
Nekem most ment el 90-be. Potkerekkel.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Xiaomi M365 gépem, 2019 év végi vásárlás, nagyon keveset volt használva, kb 50km ha van benne. Mindene gyári, defekt még nem volt, szoftveresen sem volt hozzápiszkálva. Januártól céges kocsit kapok, és így feleslegessé válik a roller.
Ha eladnám, akkor kb milyen ársávba lőhetem be szerintetek? -
jUUh
addikt
válasz Thunderzolee #18014 üzenetére
Köszi szépen, nézegetem amiket írtatok! Megmondom őszintén, egy 1S /m365 is "csábít" mert kétlem, hogy engem ne szolgálna ki, de még meglátom mi lesz a vége.
Samsung Galaxy S23+
-
veterán
M365 --> S1 = 250W motor 30km
M365 Pro --> Pro 2 = 300W motor 45kmA Pro nem csak abban különbözött, h nagyobb a hatótávja, informativabb a kijelzője, de a motorja is erősebb volt. Tulajdonképpen a Mi 3 megjelenése előtti idökben csak a Pro-t volt érdemes megvenni, még akkor is, ha nem kellett akkora hatótáv, mert abban volt akkora motor, amely kell ahhoz, h érdemben használni lehessen egy rollert.
Természetesen ezzel nem degradálni akarom a sima M365, vagy az S1 tulajokat, a maga idejében azok is rengeteg embert kiszolgáltak, de az tény, h egy egy testesebb embernél már számít, h 250, vagy 300 Wattos a roller, mennyire lesz dinamikus a mozgás, gyorsulás.A rollerek 25-el tudnak csak menni, szoftver módosítás kell hozzá, ha gyorsabban akarod használni.
Mi 3 elég az igényeidnek, esetleg Pro 2, vagy 10"-os kerekekkel F30, D28.Ezt a táblázatot meg már láttad gondolom:
https://prohardver.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_17652-17652.html[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
válasz Peaceliker #18012 üzenetére
Értem, köszönöm!
Természetesen ha valakinek van még valamilyen javaslata, várom szívesen!
Samsung Galaxy S23+
-
jUUh
addikt
válasz Peaceliker #18010 üzenetére
Ez az m365 jónak tűnik. Sima verzió csak azért nem, mert a Pro is kifoghato ugyanannyiért? Ahogy látom ezek a m365sek kevésbé garisak, az inkább 150ksokra jellemző
Samsung Galaxy S23+
-
jUUh
addikt
Sziasztok!
Abszolút laikusként a témában volt szerencsém kipróbálni pár órát vmi 100k-s Aovopro (?) rollert így életembe először, és nagyon király volt. Nyilván olvasgattam ezt-azt, itt is, máshol is, ebből az jött ki, hogy nem egy nagy petárda az a cucc. Arról kérdeznék, hogy mennyiért lehetne legolcsóbban kihozni olyan eszközt, ami megfelelne a felhasználási körülményeimnek, tehát:
kisvárosban lenne, sík terepen használva, 75kg vagyok, szerintem heti szinten a kezdeti öröm után körülbelül 5km-t ha lenne elővéve. az aovo pro csoda cucc az 25km-nél beadta az unalmas, ha nagyon hajtottam lejtőn lefelé 26-27-et elbírt...
tehát a kérdés, hogy ilyen minimalista felhasználással (ha ez az?) mit érdemes venni, akár használtan is? köszi előre is a segítséget!
Samsung Galaxy S23+
-
Peaceliker
addikt
válasz phoenix1989 #18007 üzenetére
Netrális sziló, bár az átlátszó.
De amúgy jobb letenni. Motorba ha bejut (és be fog) megeszi a mágnest. Előbb fog az elfeküdni, mint a szabi avgy akku...oda nehezebben jut be.
Én kényszerültem menni egy kicsit pici esőben zero 10-el, de ortt gumi szélesebb, mint felni/motor, így oda semmit nem csapott fel, pálcika szerintem feldobja oda ahova nem kéne.De a lényeg, hogy egyszerűen vízálló roller nincs.
szerk: ja meg kijelzők/kapcsolók/gázkarok tudják feladni meglepően gyorsan víz miatt meg.
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
phoenix1989
őstag
válasz phoenix1989 #17842 üzenetére
Valaki esetleg?
Illetve ebben a csöpögő , ködös időben ki használja a rollert? Én egy ideje letettem mert nem merek kockáztatni. Lenne baja? Lakásból reggel dolgozni mennek de ott viszont végig kint lenne. Okozna ez gondot? Lecsapódik rá a pára stb.
-
Casseius
tag
-
DGery
aktív tag
Hali!
Én ilyet használok, és tök jól beváltby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
creedszl
aktív tag
Sziasztok!
Télire milyen arcvédő megoldást tudtok ajánlani úgy hogy a bukósityak is felvehető legyen még?
Hulligaaan
-
Aaron14
őstag
válasz PociAti #17982 üzenetére
Na ez tök jó. Én pont most estem egyet reggel egy kanyarban. Kicsúszott alólam a roller, ahogy bedőltem kanyarodás közben.
Azt meg lehet állapítani valahogy, hogy ez okozott-e olyan kárt a rollerben, ami esetleg kormánytöréshez vezethet?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest