- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
de ha veszek egy rollert amin lecserélgetem a szarokat szervizeltetem mert ugye valakinek össze kellene rakni akkor még drágábban jövök ki. értem én hogy gyengébb a minőség de azért azt kétlem hogy egy használhatatlan szar lenne. és még mindig ott a garancia. ha lötyög kopog és szét esik visszaküldöm és helyreteszik. amit meg szétkaptam azt már nem fogják, és ugye a jobb minőségre sincs garancia hogy nem megy tönkre.
Somatom
akkor dobj már egy példát hogy az általam kinézett rollert miből tudnád összetenni ennyi pénzért. lehet én értem rosszul a garanciát de pl egy latopnál is bukod a garit ha megbontod akkor is ha egy szar memóriát cserélnél benne. mivel azt is csak garancia utón szerviz csinálhatja.
PociAti
ez a te véleményed. érdekes módon vannak olyanok akiknek semmi gondjuk vele. és az sem mindegy kinek mi felel meg az hogy téged mondjuk zavar hogy hallasz valami zörgést nem biztos hogy ez mást is zavar. lehet hogy téged zavar ha nem egy bizonyos márka neve van ráirva de mást nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vicces videók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest