Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Nyáron bármely időpontban láthatsz ilyeneket a főfalu turistanegyedeiben. Én azonnali jogszabálymódosítást alkalmaznék. A rendőröknél rendszeresíteném a matchbox-pálya műanyag sínjét és bevezetném a nyilvános elfenekelés nevű büntetést. Több, mint 35 éve, hogy apám legutóbb kontaktusba hozott ezzel az eszközzel, de ma is élénken él az emlékezetemben.
Ez onnan jött, hogy tegnap vettem át egy ajánlott küldeményt a Fővárosi Kormányhivataltól, és a főispán nevében írták. Nem hittem a szememnek. Egyből Döbrögi jutott eszembe![ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
yodamester10
őstag
Mielőtt ezt megvettem nagyon sok tesztet és típust megnéztem,300 ezer volt a határ.Az enyém rugós kivitel felhajtod és beugrik a helyére.A Zero 8-nál meg menetes.Annyira nem nagy szám így utólag bármely Mijia,ha sok pénzem lenne roller-ra feleslegesen akkor ilyet vennék,ez roller [link]
-
Bastee
tag
-
-
veterán
-
AliasB
senior tag
De szupi nekem is ilyen van de ezt vagy 8 néven árulták legalább sok helyen azt írják nincsen hozzá alkalmazás pedig van. Én hetekkel a megvétel után tudtam meg, hogy rá tudok csatlakozni és van hozzá androidos app mert semmi bluetooth jel és nem is látszik semmi ami erre utalna. Amikor bluetoothon keresel semmi sem látszik. Csak az alkalmazás látja semmi más. És vannak olyan funkciók amik csak alkalmazásban érhető el. Nagyon praktikus a kivehető akku mert nem lenne kedvem cipelni a rolit de elég csak az akkut. És a 10Ah-s akkuval az én kb 70kilómmal elmegy 35km-t is. És nagyon kényelmes a 10es felfújható kerék. Nekem nagyon tetszik eddig 500km-t mentünk és mindig nálam van mert az autó csomagtartójában lakik így sosem felejtem otthon max az akkut ja és a max sebessége 32km/h de mentem már vele gyorsabban is mert sík terepen meg tud lódulni 35el is
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
PociAti
őstag
"Érdekesség, hogy teljesítik az IPX6 követelményeit, ami ritka ebben a kategóriában."
Akinek ez nem mond túl sokat,
víz elleni védettség:
4: Fröccsenő víz ellen védett minden irányból (nem károsító mértékű szivárgás megengedett)
5: Kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból (nem károsító mértékű szivárgás megengedett)
6: Erős vízsugár és vízbe merítés ellen védett (rövid ideig tartó merülés, nem károsító mértékű szivárgás megengedett)
7: Vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15–1 m között 30 percig) -
phoenix1989
őstag
ja mármint ugy értem hogy annak az oldalnak. gondolom belül is sérülhetett de azt csak most vettem észre. tompább kicsit a hangja a hangjelzés végén meg olyan zümmögő csak. ha rendelnék hozzá újat azt hol tudom bekötni? szét kell szedni az egész rollert? mert akkor hagyom a fenébe max a panelt cserélem le hogy ne legyen törve. amugy sem hiszem sokat fogok indekszelni. meg ez az rgb világitás amit jo lenne ha lehetne ki be kapcsolni.
-
Sordoran
addikt
Annyira nem megy könnyen, kell azért húzni, csak már nem kell erőlködni. Imbuszkulcsot viszem magammal azért a héten, és szükség esetén szorítok még rajta szükség szerint.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Meglazítottam, össze se lehet hasonlítani. Most már nagyon könnyen megy (talán túl könnyen is, inkább magamnál tartom az imbuszkulcsot hogy szorítsak rajta ha kell ). Lötyögést nem érzek, szerintem így jó lesz. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Casseius
tag
A régiekben is 2 betét van, a különbség hogy az új az 2 karos!
Régi az fogja és egy karral amin van fékpofa hozzányomja a tárcsát a féknyereg másik oldalához amin ugyancsak van fékpofa.
Az újon 2 kar van ami egyszerre fogja közre a tárcsát, előnye h sokkal kiegyensúlyozottabban fog, és nem kell olyan sűrűn állítgatni illetve nem tesz egy szép 8ast a tárcsádba egy idő utánDon't Worry, Be Happy
-
Tamás9x
őstag
A 2 fékbetét az fix, van 1 és 2 oldalú mozgó munkahenger, az már valós, mert az olcsóbbik szériában a belső pofát egy inbuszos csavarral lehet közel állítania tárcsához, és a másik oldalról 1 munkahenger tolja rá (ilyenkor ráhajlik a tárcsa belső fékpofára, szó szerint hajlik) majd szorítja oda a tárcsát, igaz paraszt megoldás, de évtizedek óta működik, kb fele akkora fékhatással mint a 2 munkahengeres verzió. Mindehol olvasom és hallom ezt a 2 betétes szlogent, szerintem valami gagyi kínai fordítás redménye.
A szóban forgó Mi 3 fékje mindkét oldalt mozgó munkahengerrel rendelkezik, így jól beállítva központosítva fog rá a tárcsára deformálás nélkül, kb dupla erővel.
A fékerőt, nagyban lehet növelni minőségibb fékbetéttel, én szintereset használok mindenhol rozsdamentes tárcsákhoz, de ehhez tudni kell hogy mikro hol és hogy ahsználjuk a gépet mik az elvárások, és a megfelelő beállítás sem utolsó.[ Szerkesztve ]
Internetradio: ESP32 2.8" Touch +DAC 10K // ESP32 2.8" Touch + DAC + Encoder 15K
-
phoenix1989
őstag
de ha veszek egy rollert amin lecserélgetem a szarokat szervizeltetem mert ugye valakinek össze kellene rakni akkor még drágábban jövök ki. értem én hogy gyengébb a minőség de azért azt kétlem hogy egy használhatatlan szar lenne. és még mindig ott a garancia. ha lötyög kopog és szét esik visszaküldöm és helyreteszik. amit meg szétkaptam azt már nem fogják, és ugye a jobb minőségre sincs garancia hogy nem megy tönkre.
Somatom
akkor dobj már egy példát hogy az általam kinézett rollert miből tudnád összetenni ennyi pénzért. lehet én értem rosszul a garanciát de pl egy latopnál is bukod a garit ha megbontod akkor is ha egy szar memóriát cserélnél benne. mivel azt is csak garancia utón szerviz csinálhatja.
PociAti
ez a te véleményed. érdekes módon vannak olyanok akiknek semmi gondjuk vele. és az sem mindegy kinek mi felel meg az hogy téged mondjuk zavar hogy hallasz valami zörgést nem biztos hogy ez mást is zavar. lehet hogy téged zavar ha nem egy bizonyos márka neve van ráirva de mást nem.[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
Sokkal jobb egy Ninebot G30, szinte azonos árban is vannak, a beépített töltő, és kapásból 3 féle teleszkóp előre, plusz a rengeteg kiegészítő, plusz alkatrész ami, egy bukás esetén jól jöhet. Papíron 350W ami még igazoltatásnál jól jöhet, vagy egy Xiaomi Pro 2
Aki hosszan akarja használni, gondolnia kell az alaktrész ellátottságra is, mert előre sajna semmit sem lehet tudni.
[ Szerkesztve ]
Internetradio: ESP32 2.8" Touch +DAC 10K // ESP32 2.8" Touch + DAC + Encoder 15K
-
Reggie0
félisten
Ekezet nelkul is magyar nyelvu. En az ekezetnelkuliseget tamogatom, es mint nyelvujito az ekezetnelkuli szabalyok szerint irok. Igy a lehetseges megoldasok a problemara:
1. odakepzeled
2. nem olvasod el
3. fizetsz erte (mivel nyug, nem kedves nekem, de van az a penz)[ Szerkesztve ]
-
Horn Ákos
csendes tag
Csak a saját sovány teljesítményéhez képest ment jó tempóban, de nem a forgalom ritmusához képest. És ez a lényeg. Nem csoda hogy közutálat tárgyává vált. Aztán jön az általánosítás és egy kalap alá veszik az összes rollerest. Azt is, amelyik jobban felméri a lehetőségeket és szembe állítja a realitással.
Valójában az úthálózatot kellene szidni, illetve azt a terhelést, amit el kell viselni.Vannak olyan kétkerekű eszközök, amik nem tartották volna fel a forgalmat, de azokat ne hívjuk már rollernek. Én is nagyon várom nagyon a KRESZ módosítását, és azt, hogy teljesítmény alapon létrejöjjön egy külön kategória!
-
Reggie0
félisten
Majd maskor masfele megy a taxis. Bezzeg azert nem megy tuntetni, hogy a roller a jardan is kozlekedhessen.
Amugy a taxis kulon allatfaj. Nekem az autosokkal jo tapasztalatom van a belvarosban. Persze van 1-2 kirivo eset, de en ugy tapasztaltam, hogy segitokeszek es turelmesek.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
Ezért kell kb. 2000W, hogy menjen 40-45-tel felfelé (is)...
Vagy hát a mellékelt ábra szerint 50-60-at... Nekem ezzel az az
egy bajom van, hogy 50-60-nál gyorsabban történnek a dolgok,
és ezeknek a lélekvesztőknek a menetstabilitása, khm... Szar...
(Kicsi a kerék, meredek a villaszög, jajj annak, akinek tempónál
beszitál a kormány. Kurvagyorsan lehet nagyon nagyot esni.) -
Skynet258
veterán
Megy ennyit. Én néztem anno teloval is, hozta amit a kijelző kiírt, plusz asszonynak egy 1s van húzás nélkül, állandóan figyelnem kell rá, hogy ne hagyjam ott nagyon. A gyorsulás is érezhetően jobb emellett. Én vásárlás után szerintem 2 hónappal már tettemmis fel a módosított szoftvert, mert még hiányzott az a kis plusz. Most úgy ok de jó lenne nekem is egy 40es vég, szóval még tudom érteni a kollégát. Annál több nagyon erre a konstrukcióra persze nem kéne már.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Ilyenkor hány napig szokott ez a kód működni?
Nem fogadja el a bankkártyám, nem tudom kifizetni.
És Paypalon se fogadja el ezt a bankkártyát, így átutaltam a Paypalra 115ezret, de ahogy nézem, az nem azonnal fog megérkezni, csak 1-2 napon belül.
(Mi a fxszt ül rajta a Unicredit? Miért nem megy ez azonnal, perceken belül?!)
És miért nincs nagy betűkkel kiírva a Paypal oldalán, h helló, látjuk, h bankszámlaszámról még csak elsőre utalsz, tudnod kell, h ez nem lesz meg azonnal, 1-2 napig fog tartani mire ideér a pénz, úgyhogy ha azonnal kellene a Paypal szolgáltatása, akkor ez nem fog működni, stb) - ha ezt tudom, keresek inkább valakit, aki kifizeti, én meg átutalom neki a pénzt.Ebben a hónapban van a bankkártyám lejáró dátuma (03/22), gondolom ezért nem akarja elfogadni se a Gshopper, se a Paypal.
(Paypalt utoljára olyan régen használtam, h még a korábbi kártyám volt hozzárendelve.)
Na mondjuk ezt se értem, ha köztudott, h ez ilyenkor a hónap végéig érvényes, akkor mit szórakoznak, h nem fogadják el a kártyát.
Az új kártyáról meg pont ma jött értesítés, h mehetek érte a bankfiókba, de az meg egy másik városban van, a héten már nem tudom átvenni.Eszem fxszom megáll, h ilyen ostobaságokon fogom elbukni ezt a rxhadt rollert.
# ZS3NI:
Együttérzek.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Somatom
veterán
No, igen. Amikor a Max G30II -nél januárban azzal szembesültem, hogy kifogyott a karácsonyi készlet, amit mindenhol 250 -ért árultak és a német Amazonon 800 Euró, akkor gyorsan lecsaptam egy karácsonyra vásárolt "használtra" 220 -ért. Most az Aqua adja 285 -ért, máshol 297.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Twing94
újonc
Nagyon szépen köszönöm, majd ha lesz tapasztalatom tartósabb használatról akkor írni fogok egy élménybeszámolót!
A futureboard(https://www.futureboard.hu/) budapesti üzletében vettem, ahol most baromi jó akció van minden rollerre és nem mellesleg szép kártyával tudtam fizetni.
Ajánlom a srácokat, nagyon segítőkészek, meg lehet vizslatni a rollereket, rá lehet állni, segítenek a választásban és rengeteg termék azonnal raktáron is van. -
Twing94
újonc
Múlt héten próbáltam egy F30e-t, ahogy előttem is írták, kicsit nehezebb és robosztusabb. Én meglehetősen magas vagyok és ezáltal a súlyom sem 75kg(nem is lenne egészséges) így nekem kényelmesebb modell az f30-f40 páros. Súlyban kb. 1-2kg-al tűnik nehezebbnek a pro2-höz képest. Továbbá nem tudom, hogy a 8,5 col vs 10 col kerékméret neked mennyire fontos szempont. Én tuti az f30 vagy f40ből ruházok be tavasszal!
-
PociAti
őstag
-
synar
őstag
Megérkezett az új összecsukható kormány az M4 pro-hoz. Első tapasztalatok: masszívabb, egyszerűbben összecsukható, mint ez eredeti, és ami a legfontosabb, hogy ennél már nem jelentkezik, a gyári csavaros konstrukciónál menet közben tapasztalható kilazulás, kotyogás. Ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémával küzd.
[ Szerkesztve ]
-
ivógéptanács
tag
Ettől én is féltem, de élőben sokkal nagyobb minden.
Háromféle módon próbáltam állni (cipő méret 45),
első láb elől hátsó láb hátul de még a deknin nyilván valamennyire oldalra fordítva a hátsó lábat,
első láb középen, hátsó láb hátul a szögben álló sárvédőn,
ill. a klasszikus két láb egymás mellett hátul, ekkor ne a legszélesebb cipődet használd.
Mindegyik mód kényelmes, innentől gondolom egyéni ízlés dönt.
A dekni méretei: 420x145mm a szögben álló rész 275mm. -
DigitXT
nagyúr
Ez poénnak jó, de amúgy a mi éghajlatunkon nagyjából értelmetlen: jégen
van jelentősége a szögeknek, de épeszű ember jégen nem rollerezik.Sima hóban so-so, de ott amúgy is rohadt óvatosnak kell lenni, ha viszont
csak vizes az aszfalt, konkrétan rontja a tapadást a szöges megoldás: ez
inkább terepre való. Eleve a minta is olyan. De ki jár földutakon munkába? -
Reggie0
félisten
Arra nem tudnak megbuntetni. A jarmunel a tervezesi sebessegrol van szo, aminel szituaciotol fuggoen tudhat gyorsabban menni. Peldaul lejton siman mehet 25 felett, vagy ha jo hatszeled van. Kerekparuton szabad 25-nel tobbel menni, a sebessegmeres pedig nem bizonyitja azt, hogy mi a roller tervezesi sebessege. Peldaul labbal rahajtva is mehetsz 25 felett.
[ Szerkesztve ]
-
mrrr74
aktív tag
Véleményem szerint ez lesz az új Kugoo S1, főleg a mostani árával. Az, hogy fokozatok nélkül állítható a kormányoszlop magassága, elég egyedi, hátul hajt, elég méretesek a gumik is. A simával (nem Plus) kettes fokozaton (18 km/h), sík terepen elmentem az órám szerint 21+ km-t (párszor kihagyott a GPS), az LCD 26-27 között mutatott (a valós a kettő között lehet), 82 kiló vagyok. 38 km/h volt a legtöbb amivel le tudtam gurulni egy lejtőn, az még vállalható. Ami nagyon jó, hogy 19 cm széles és fél méter hosszú a deck, az elég nagy.
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
DigitXT
nagyúr
Csak az index kép alapján: bátor ember, ennyi kavicson.
Nekem valószínűleg vmi kavics vághatta ki ma a gumimat...
A változatosság kedvéért az elsőt. Viszont a TPMS kiválóan
vizsgázott, amint indultam hazafelé, tudtam mire számítsak.
(Hiszen amit eddig tökéletesen tartott nyomást, visszahűlés
után csak a hátsó tudta, az elsőből hianyzott 0.4 bar. Ennyi.)
Szó se róla, hazahozott, ha a belső lyukad, az inkább gyors...
Csak kicsit kezd elegem lenni... Komfortos, meg minden, ám
ha ilyen gyakorisággal lyukad ki a bicikliúton*, akkor felejtős!*: no para SMKP-ként amúgy sem használható bicikliúton.
-
DigitXT
nagyúr
Ez a jelölés elvileg azt jelenti, hogy ez az abroncs maximális terhelhetősége,
és ehhez szükséges hidegen az adott nyomásra fújni. (Haladás közben ugye
alapból nő az abroncs hőmérséklete, rollernél meg különösen, hiszen befűti a
motor is, szóval egy nyugalmi 3.4 bar simán lehet 3.8 bar az út végére. Ekkor
nem releváns mérni, főleg beállítani... Ezért sem az igazi a benzinkúton sem.)Ui: ha nem "egykerekezel", egy 80 kg pilóta soha nem fog egyetlen abroncsot
80 kg-mal terhelni. Tengelyenként nagyjából 40-40 kg jut. Persze ez sem igaz:
a súlyeloszlás attól függ, hogy épp hol állsz a taposón/dinamikusan is változik.
Szerk: persze hozzá kell számolni a roller saját súlyát is, ami lehet 20-30 kg...Szerk2: az, hogy a user manual nem ír semmit a nyomás helyes beállításáról,
eléggé meglepő. Motornál simán megadják, hogy mennyi az annyi: ha utast is
viszel pl. akkor két tizeddel több. Tudom, valaki nem érzi, én sem, de ezt írják.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
Szerintem mindkettő rohadt drága ahhoz képest, amit nyújt.
Az az 500-600W nem akkora tűzijáték, amitől igazán jól tudna
hegyet mászni, cserébe legalább SMKP-nek lesz minősítve és
bicikliúton se használható... Ez az a kategória, amit szerintem
abszolút nem érdemes megvenni. (Ha nem bicikli kategória
valami, akkor legyen oka neki: legyen valóban használható ott,
ahol a kiskerekű*, igen a 8" is az, kategória nem igazán...)Ui: az se jó, hogy hátul tömör gumi, elöl meg pneumatikus.
Menetkomfortban sz.r lesz a hátulja miatt, az elején meg tök
ugyanúgy defektet kaphatsz... Amúgy annyira nem szar. Ez a
200x60-as gumi sokkal kényelmesebb, mint bármely 200x50,
beleértve a méhsejtrácsos Kugoo-t. Egynek jó, de drága és
nem akkora erőgép(ek), hogy lehessen SMKP-ként használni!
Ja, és az 500 vs. 600W papíron különbség: érdemben semmi.
(Az akku kapacitás inkább lehet fontos, de kérdés, mi a célod.
Általában minél nagyobb az akku, annál nehezebb is ugye.)*: 10" se túl nagy, de jelentős a különbség. Ha már SMKP, hát
legyen dupla motor, min. 1000W, akkor odébb lehet vele állni.[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Két nagyon hasonló kinézetű és árú típus marad fent a rostán, a Zero 8 (500w, 10Ah) és a Kugoo X1 (600w, 13Ah), papíron az utóbbi jobb tulajdonságokkal rendelkezik, hogy ki koppintott a másikról az kérdés talán a Zero a régebbi és ezért kiforrottabb lehet. Kérdésem az lenne, hogy ennek ellenére szerintetek megéri-e a Zero helyett a Kugoo x1-et választani az erősebb paraméterek miatt? Valamint jelent-e komolyabb hátrányt, hogy mindkét roller esetében csak a hátsó kerék fékezhető? Köszönöm a választ előre is.
[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
Elsőnek a lámpán vettem észre este. Arra gondoltam, hogy biztos azért hord egy kicsit jobbra, hogy ne vakítsa el a szembejövőket, de aztán a kormány is feltűnt.
Ha neked is / másnak is ilyen, akkor nem foglalkozok vele, a közlekedésben nem zavar, csak az OCD becsípődésemet piszkálja.[ Szerkesztve ]
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
mrrr74
aktív tag
Szerintem N1 már nincs a Tomtopon, csak N2, N1-ről tudok nyilatkozni.
Keveset használom, de ennyi pénzért úgy gondolom jó vétel volt akkor is amikor kijött (270$).
Max. 75 kilós sofőrrel sík úton kimegy a világból, felette és emelkedőre nem való, kevés a 250W. App. nincs, ahogy statisztika sem, viszont az úthibákat jól tolerálja. Akku könnyen cserélhető, viszont a kormány magassága fix, könnyen nyitható/csukható.Amit akkor hiányoltam benne, az majdnem benne van az N2-ben, erősebb motor, nagyobb akkukapacitás, a kerekek is megnőttek, 3 mód van és a kijelző is más, nem tudom statisztikát mutat-e.
[ Szerkesztve ]
-
mrrr74
aktív tag
Nem kell ott tartani, én sem ott tartom, de a kisfiamnak ott kényelmes, bár jóval kisebb a lába. A tesztek alatt sokszor mentem vele huzamosabb ideig is (ca. 1 óra) és nem volt vele gondom. Nem tudom ez hosszú időnek számít-e.
-
Grafiqs
őstag
Nézegettem az 1S-t is, de attól tartok az én használati céljaimra kevés lenne a hatótávja.
Konkrétan napi melóba járás 8-9km télen.Gyorsabban válaszoltál, minthogy kiszerkeszthettem volna a kérdést.
G
[ Szerkesztve ]
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Grafiqs
őstag
Igen, láttam kommented. Onnan is az inspiráció.
A fellépő része ami engem is elgondolkodtat. Bár nincs nagy lábam (42), kérdés, hogyan férnék el rajta.G
[ Szerkesztve ]
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
synar
őstag
Azt hittem hogy jóval nagyobb a kínálat ezekből a fellépő deszkákból, de csalódnom kellett, nagyon nehezen találtam. Egyelőre ez a svéd webshop ami a legelfogadhatóbb kínálatban és árban is, bár nem olcsó ez sem(€90.75, DHL szállítással), de legalább EU-n belül nem jön rá ezen kívül plusz költség. Egyelőre még nem rendelem meg, megvárom hátha tudtok jobbat ajánlani ennél.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest