Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Roland861010: Negyven előtt: amikor már a pihenést is luxusnak érzed
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Norton licencek összefűzése
- RawrrSoul: 70 ezer meg egy kicsi Liával...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramirex
csendes tag
Ha szereted a metroidvania játékokat akkor a Prince of Persia the Lost Crown nagyon ajánlott és a F.I.S.T.
-
aquark
aktív tag
És a 18. hozzászólás:
Scarlet Maiden (18+,
) -
aquark
aktív tag
Mindenkinek köszönöm, sok tippet kaptam!
-
Soderes
senior tag
A Yooka-Laylee and the Impossible Lair felkerült életem legrosszabb játékélményei közé. Az utolsó pályáig egy cuki, mondhatni könnyed kis platformer, amit még én is ajánlanék. Azonban az egészet tényleg egy szinte lehetetlen pálya zárja le. Túl nagy a nehézségi ugrás az utolsó pályán, ráadásul a játék szerves részét képező mechanikának is búcsút lehet mondani (tonikok használata).
Jött hozzá ugyan könnyítő javítás, de még azzal együtt sem ajánlanám az utolsó pálya miatt. A játék nem készít fel arra a kihívásra, amit az utolsó pályán az arcodba tol és még a segítő tonikokat is elveszi.
Én élveztem az egészet.
Brutális, tudom. De fel kell kötni a gatyát.
Super Meat Boy is pokolian nehéz.
Minden platformerben vannak húzós pályák. -
AnonymusX
őstag
A Yooka-Laylee and the Impossible Lair felkerült életem legrosszabb játékélményei közé. Az utolsó pályáig egy cuki, mondhatni könnyed kis platformer, amit még én is ajánlanék. Azonban az egészet tényleg egy szinte lehetetlen pálya zárja le. Túl nagy a nehézségi ugrás az utolsó pályán, ráadásul a játék szerves részét képező mechanikának is búcsút lehet mondani (tonikok használata).
Jött hozzá ugyan könnyítő javítás, de még azzal együtt sem ajánlanám az utolsó pálya miatt. A játék nem készít fel arra a kihívásra, amit az utolsó pályán az arcodba tol és még a segítő tonikokat is elveszi.
-
AnonymusX
őstag
Pedig a NES, SNES az ilyen játékok terén kész aranybánya. Gyerekkori kedvenceim:
Tiny Toon Adventures
Tom and Jerry
A Jackie Chan Action Kung Fu-ra ráhúzott Mario (Kung Fu Mari
) is nagy élmény. -
Soderes
senior tag
Az utobbi időben sokkal játszottam.
Sonic Mania
Yooka-Laylee and the Impossible Lair (ne nézd le, hogy 3D-s. Elképesztőn jó platformer!)
Blasphemous (ha szereted a Metroidvania-kat)
Giana Sisters - Twisted Dreams
Contra - Operation Galuga
Kaze and the Wild Masks -
Samus
addikt
N++ ? Bár sokkal keményebb, mint a Super Meat Boy. A Limbo-t már ajánlották, én az Inside-t is hozzátenném.
Little Nightmares
Mark of the Ninja -
aquark
aktív tag
-
thesound
addikt
-
aquark
aktív tag
Szia! Ajánlataim:
PC-re: Super Meat Boy, Celeste, Ori and the... játékok, Braid, Limbo, Cuphead
NES-re: Adventure Island 2, Duck Tales, Darkwing Duck, SMB3, Kirby's Adventure
SNES: Super Mario World, SMW2: Yoshis Island, Donkey Kong Country
Meg a Super Mario Wonder is fantasztikus, Switch-en (vagy öö... alternatív módon.
)Köszönöm, Wii U-t és Switch-et emulátorozom, de lehet kipróbálok egy SNES-t is! Néztem egy SM Wonder videót, jónak tűnik, viszont az Ori-kat valahogy nem szeretem... Donkey Kong viszont szerintem van U-ra, Switchre.
-
bbattila92
csendes tag
Szia! Ajánlataim:
PC-re: Super Meat Boy, Celeste, Ori and the... játékok, Braid, Limbo, Cuphead
NES-re: Adventure Island 2, Duck Tales, Darkwing Duck, SMB3, Kirby's Adventure
SNES: Super Mario World, SMW2: Yoshis Island, Donkey Kong Country
Meg a Super Mario Wonder is fantasztikus, Switch-en (vagy öö... alternatív módon.
) -
aquark
aktív tag
Megaman pack-ben nem szokott vészes lenni anyagilag.
köszi, most pont akciós steamen!
bár kicsit félek, mert nehéznek írják (MM 11.)
-
Klaus Duran
senior tag
Megaman pack-ben nem szokott vészes lenni anyagilag.
-
Victoryus
addikt
-
aquark
aktív tag
-
aquark
aktív tag
Hajlott korom ellenére igen nagy Mario fan vagyok, annak a játéknak mélységei vannak!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 312 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4060
- Konzolok Sony Playstation PS5 Slim Lemezes/Digital
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana 15 HX B14WEK Gamer notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB WIN11
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Új kijelző! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i7-1250P 32GB 512GB 14" FHD+ TouchScreen 1 év gar
)
) is nagy élmény.