Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#48201) King Unique válasza sgtGiggsy (#48200) üzenetére


King Unique
titán

Az már az előző válaszban le volt írva, hogy a Windowsban nem nagyon mit kezdeni a RAW kötettel azon kívül, hogy törlik és újraparticionálják a lemezt. Illetve előtte szükség esetén lementik róla külső programmal az adatokat, majd újraparticionálás után visszamásolják. Ez lehet kissé körülményes és időigényes megoldás, de biztosabb, mint a partíció direkt visszaállításával kísérletezni. Pláne, hogy az említett program nálam egy rendszermeghajtónál elég rendesen elcseszte ezt (példa). Ha az én merevlemezemről és adataimról lenne szó, biztos nem szórakoznék ilyenekkel, max. csak az adatok lementése után...

A Samsung már egy ideje offolta és lepasszolta a merevlemez üzletágát a Seagate-nek. Tehát az előbbi márkaszervizben nagy valószínűséggel már nem is foglalkoznak belső / külső merevlemezekkel és ez ügyben eleve a másik gyártóhoz kell fordulni, vagy intéztetni a vásárlás helyén az adott boltnál. Viszont mivel a D3 Station egy gyári kiszerelésű külső HDD, ezért a házilagos megbontás a garancia elvesztését vonja maga után. Ha maradt külsérelmi nyoma, volt belül zárjegy és fel lett tépve, akkor meg pláne... Az meg a másik, hogy az ilyeneket általában nem állnak neki javítgatni a garancia keretében sem, hanem kompletten kicserélik az egészet egy másikra.

[ Szerkesztve ]

(#48202) Saltwater válasza sgtGiggsy (#48196) üzenetére


Saltwater
aktív tag

Szia!
Másik ugyan olyan ház-elektronikával látni fogja a fájlrendszert, mert az említett típusnak az USB chipje egyedi szektorméretekkel dolgozik. Normális hogy SATA-ra dugva RAW-ként látod.

https://hdd-adatmentes.hu

(#48203) huskydog17 válasza King Unique (#48191) üzenetére


huskydog17
addikt
LOGOUT blog

Köszi szépen! A HD Sentinel és a HDparm is segített a problémámon. Bár a HD Sentinel esetén én nem a "Leállítás akadályozása" funkciót használom, mert az adatforgalmat generál és nagyon fluktuál a fordulatszám. Az APM átállítása hozta meg a kívánt eredményt. :R

Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

(#48204) STC Speed


STC Speed
őstag

Sziasztok!

Adott egy új külső 1tb-os samsung vinyo, windows nem ismerte fel,ezért easeUS programmal akartam particionálni, azt irta,hogy kész,de azóta egy program sem látja , kivéve a HD sentinel,de ez is kérdő jellel,se teljesitményt nem ir,se kondiciot, A merevlemez állapota ismeretlen.

parancsorban sem látja a gép, lemezkezelőben sem,csak az eszközkezelőnél a lemezmeghajtóknál.
Probáltam még 5 programmal, de vagy kifagynak, vagy nem látják a vinyót.

Van tippeteket esetleg erre? :R

(#48205) Doky586 válasza STC Speed (#48204) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Köszönet az élménybeszámolóért, de esetleg pár screenshot hasznosabb lett volna..

(#48206) Gyaur kutya


Gyaur kutya
csendes tag

Kedves Fórumtagok!
Az alábbi probléma orvoslásához kérem a segítségeteket:
Vásároltam egy WD40PURZ típusú merevlemezt, amelyet nem tudok használatba venni egy ASUS Z97 Pro Gamer alaplapban. A BIOS (UEFI) a legfrissebb verziójú, amely látja is a merevlemezt, ahogyan a Hard Disk Sentinel is. Viszont a Lemezkezelő (Win10 x64) nem látja, tehát nem tudom inícializálni, illetve formatálni. Próbáltam Windows telepítővel formatálni, de ott sem látszik. Valahol azt olvastam, hogy a Windows memóriadiagnosztika futtatása segíthet az operációs rendszernek felismerni a merevlemezt, de ez sem vált be.
Kérlek, adjatok tanácsot!

(#48207) Doky586 válasza Gyaur kutya (#48206) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Köszönet az élménybeszámolóért, de esetleg pár screenshot hasznosabb lett volna..

(#48208) STC Speed válasza Doky586 (#48205) üzenetére


STC Speed
őstag

Igazad van, máris csatolom :)
Sajnos más program nem látja.

(#48209) Doky586 válasza STC Speed (#48208) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Kábel nem törött, nem kontaktos? Másik kábel? USB port rendben? Alaplapi csatiban.
Ha a lemezkezelő sem látja, akkor annak annyi..

[ Szerkesztve ]

(#48210) STC Speed válasza Doky586 (#48209) üzenetére


STC Speed
őstag

Nem látja sajnos, kábelt próbáltunk, + még 2 másik gépet, akkor ennek kampó?!

Köszi a segítséget!

(#48211) King Unique válasza STC Speed (#48208) üzenetére


King Unique
titán

Az még nem feltétlen hiba, ha az eszközkezelőben a köteteknél nem látszik semmi. Nálam is pl. ilyen és ilyenkor a "beolvasás" gombot meg kell nyomni az adatok megjelenítéséhez. Viszont az már nem éppen normális, ha a HDS sem ismeri fel és a Windows is hibaüzenetet dob.

Ilyenkor egyébként a másik válaszban javasolt módszereket célszerű végigpróbálni. Tehát lehetőség szerint másik USB-portokban, másik USB-kábellel, másik gépen és OS alatt stb. A másik OS lehet akár egy pendrive-ról bebootolt Live Linux is, amit értelemszerűen a jelenlegi gépen is ki lehetne próbálni.

Ha sehol nem akarja az igazat, de amúgy a merevlemez rendben felpörög, akkor lehet a külső ház, illetve az elektronika ment tönkre. Viszont ennél a típusnál ehhez hasonló integrált megoldás van, tehát hiába szeded szét, nem fogod tudni a merevlemezt SATA-n csatlakoztatni... Némi trükközéssel ugyan megoldható, illetve bizonyos esetekben akár a hibás elektronika cseréje is, de egyik sem feltétlen házilagos művelet. Az ilyet célszerűbb inkább adatmentéses helyre elvinni és szakemberre bízni. Ha ez számodra nem opció, vagy eleve nincsen rajta pótolhatatlan tartalom, akkor viszont nem érdemes vele szórakozni. Ha van még rá garancia, akkor csere, ha nincsen, akkor kb. kuka...

[ Szerkesztve ]

(#48212) STC Speed válasza King Unique (#48211) üzenetére


STC Speed
őstag

Köszi, még a másik OS-t megpróbáljuk, új a cucc, megpróbáljuk gariztatni.
Már első indításnál is kifagyasztott mindent, és a particionálásnál is kifagyott a program vele. :U

(#48213) DonThomasino


DonThomasino
veterán

Tegnap sikersen leejtettem egy notebook winyó, 30-40 cm ről a járólapra.
Azóta kerreg a rendszer nem látja a BIOS viszont igen.
Van még remény vagy kuka?
:R

[ Szerkesztve ]

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#48214) Gyaur kutya válasza Doky586 (#48207) üzenetére


Gyaur kutya
csendes tag

Szia Doky586!
Jogos a felvetés. Parancsolj:

(#48215) SzlobiG


SzlobiG
félisten

Sziasztok!

Van nekem egy 2Tb-os WD Green merevlemezem ami torrentezésre van használva.

A gondom az, hogy iszonyat lassú, pl torrent ellenőrzés közbe nem éri el a 20mb/s-es adatátvitelt. Miért ilyen lassú ez vajon? Disk benchmark alatt a szekvenciális sebessége majdnem elérte a 100mb/s-t.

100/100-as sentinel szerint.

Van olyan hogy hálózaton keresztül nézek filmet nagyobb terjedelműt és nem bírja el, csak ha kikapcsolom a torrentet, de volt olyan hogy még anélkül se bírta állandóan töltögette a filmet. Cseregyanús?

[ Szerkesztve ]

(#48216) Doky586 válasza Gyaur kutya (#48214) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Csinálj Lemezkezelővel rajta egy GPT partíciót, formázd le, adj bötüjelet nökijje és használd. :B

(#48217) Gyaur kutya válasza Doky586 (#48216) üzenetére


Gyaur kutya
csendes tag

Bár ilyen egyszerű volna, de nem látja a lemezkezelő:

Az Eszközkezelőben látszik, a rendszer szerint megfelelően működik, viszont nem található a lemez kötetinformációja, feltételezem azért, mert nincs inicializálva/formatálva:

(#48218) TriX2010 válasza SzlobiG (#48215) üzenetére


TriX2010
tag

Bocsi, ha ezen már túl vagy, de nincs szarrá töredezve esetleg? :U

\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!

(#48219) SzlobiG válasza TriX2010 (#48218) üzenetére


SzlobiG
félisten

De lehet, sose futtattam mentesítést. :)

Gyorsba meg is néztem azt írja OK 8% csak a töredezett, meg automatán csinálja is a win ahogy nézem.

[ Szerkesztve ]

(#48220) Doky586 válasza Gyaur kutya (#48217) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Szerintem inkább valami megosztott portba dugtad. Valamelyik meglevő CD -ről dugd át az adatkábelt, mert az alaplapod nem tud többet kezelni..

(#48221) Glaz-dozfhut válasza SzlobiG (#48219) üzenetére


Glaz-dozfhut
őstag

Szerintem valahol abból ered a lassúság, hogy a torrent visszafogja mint kiderül. A p2p megosztás jellegénél fogva, nem a szekvenciális olvasás sebessége a mérvadó. A torrent fájl beállításától függően lehetnek 512kb, 1MB, 4-8 esetleg 16 MB-os szeletek létrehozva, amire elosztja a teljes, mondjuk 4 GB-os file-t. Ha véletlen 200 torrent fut, izmosabb feltöltési sebességgel, minimális RAM cache-el, akkor lenullázhatja a merevlemezt. A programon belüli ellenőrzés, az lehet a program sajátossága, mert µTorrentnél észrevettem én is, hogy áthelyezéskor nem arányosan a HDD sebességével történik. Bár a hibás leállítás utáni ellenőrzést, az erőforrás-figyelőben 100%-al csinálta máskor. Ja és a lemezed mérése:[link]

- Glaz-doz-fhut -

(#48222) Doky586 válasza SzlobiG (#48219) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Cseréld le a HDD-t egy SSD-re az nagyságrenddel gyorsabban végzi a 4K írást is, így nem kell leállítanod a torrentet ha filmet akarsz nézni.. :K

(#48223) TriX2010 válasza SzlobiG (#48219) üzenetére


TriX2010
tag

Én azért rányomnám manuálisan, menjen csak végig. Mivel azt mondod hogy akkor is akad probléma, ha leállitod a torrentet... Akkor meg már nem kéne hogy akadjon... Persze kérdés hogy milyen filmről van szó? A nagy terjedelem tág fogalom... Bitráta mennyi? FHD vagy UHD film... FHD-nél töredetettség ellenére sem szabadna akadnia, ott nicns akkora bitráta... UHD-nél már előfordulhat ez is.

Amit a kolléga irt, hogy a p2p stb stb lenullázhatja a vinyót, az teljesen igaz, nálam is megesik, de ha le van lőve akkor ez ugye nem lehet kiváltó ok.
Akkor a töredezettség evidensnek is tűnhet... Esetleg más terheli le a vinyót... (Érdemes a lassulás bekövetkeztekor megnézni a feladatkezelőt...)

\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!

(#48224) TriX2010 válasza Doky586 (#48222) üzenetére


TriX2010
tag

500k ... :Y a hülyének is megéri... :C

\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!

(#48225) SzlobiG válasza Glaz-dozfhut (#48221) üzenetére


SzlobiG
félisten

Na erre nem is gondoltam, de jogos amit írsz a net sebességét se tudom kihasználni a lassú hdd miatt. :(
Áhh nekem közel se tud ennyit 100mb/s sem éri el a szekvenciális sebessége. Megnéztem van ahol 1mb-os szeletek vannak a torrent fileok alatt. :Y

(#48223) TriX2010 Elindítottam már csinálja, de mondom automatikusan is hetente karbantartja. BD50-es filmek alatt szokta csinálni ahol jó magas a bitráta ilyen 30mb/s körül.

Megy a háztól ez a hdd veszek egy gyorsabbat. Toshiba P300 jónak is tűnik ár/telj szerint.

[ Szerkesztve ]

(#48226) TriX2010 válasza SzlobiG (#48225) üzenetére


TriX2010
tag

A heti automatikussal az a baj, hogy nem tudod, hogy végig ment-e.... :K

\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!

(#48227) Gyaur kutya válasza Doky586 (#48220) üzenetére


Gyaur kutya
csendes tag

Megoldódott a probléma. Köszönöm szépen a segítségedet.

(#48228) Bici válasza SzlobiG (#48219) üzenetére


Bici
félisten

A torrent mellett nalam tokeletesn megy a film lejatszas linuxon, de en 5-6 torrentnel tobbet nem szoktam futtatni.
Ha a Sentinel 100-asra ertekeli, akkor ott nem a winyo lesz a gond, hanem valami szoftveres cucc.

Azt nezd meg szerintem, hogy amikor szaggat, akkor a procid mennyire van terhelve. Siman lehet, hogy a torrent kimaxolja a procit, ha regebbi vagy lassabb a gep, netan ha sok a torrented.

[ Szerkesztve ]

Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html

(#48229) Sztenn


Sztenn
tag

Sziasztok!

Lenne egy problémám: A WD külső vinyóm (Modell: WDC WD40EZRZ-00WN9B0) betettem a gépbe. Egy partíció volt az egész. Sajna miután betettem, az alábbi képen látható (Lemez 3) mizéria fogadott.
Ez kb. annyit jelent hogy partíciós tábla meggebedett? Régebben ha jól emlékszem így volt 3 partícióra bontva ez a hdd.

Lehet vele valamit kezdeni vagy csak formázással működne újra? Jó volna ha még meg tudnám menteni a képeimet.

Köszi srácok!

(#48230) King Unique válasza Sztenn (#48229) üzenetére


King Unique
titán

Ennél is az lehet a probléma, amiről nemrég, illetve tavaly volt szó. :D

Tehát egyedi szektorméretet használ az USB-s külső ház és ezért nem lehet SATA-n hozzáférni a lemez tartalmához. Viszont, ha visszarakod a külső házba, akkor újra OK lesz minden és hozzá fogsz tudni férni az adatokhoz. Feltéve persze, hogy SATA-n nem piszkálod, nem formázod stb. Aztán, ha SATA-n akarod tovább használni a merevlemezt, akkor először USB-n csatlakoztatva kell lementeni róla az adatokat, majd utána SATA-n újraparticionálni és visszamásolni rá mindent.

[ Szerkesztve ]

(#48231) Doky586 válasza Sztenn (#48229) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Azt elfelejtetted leírni mi a probléma..?

Ha sata-n akarod használni akkor törlöd a partíciót és létrehozod azt ami kell. És használod..

(#48232) mckay


mckay
aktív tag

Sziasztok!

Van egy 3TB western digital green green diszkem. Egy áramszünet óta sajnos nem látja semmilyen gép, se sata kábellel, se usb kábellel.

Egy évvel ezelőtt egy ugyanilyen áramszünet után volt rá segítség. Akkor még voltak rajta adatok, amik csak egy példányban voltak meg ezen a diszken. Elküldtem egy adatmentő céghez, akik nagyon kedvesen felajánlották bevizsgálás után, hogy eltekintenek az adatmentéstől, hiszen a bevizsgálás érdekében helyrerakták a firmware-t. Mondjuk ez a nagyvonalúság sem volt kevés pénz, szerintem óradíjban így is a pénzüknél voltak...
;)

Most viszont nem vállalják a "bevizsgálást". Merthogy tulképp valóban nem adatmentésre vágyom, hanem a firmware javítására.
:U

Tudtok valakit, aki Pécsett vagy Budapesten meg tudná javítani a firmware hibát?

Köszi!
:R

(#48233) SzlobiG válasza Bici (#48228) üzenetére


SzlobiG
félisten

Alig terheli a cpu-t szoktam nézni, a hdd teker 100%-on. 16giga ram van szóval az sem fogy el soha a hdd lesz a kevés ma is figyeltem ment a film meg a letoltes és mar határon mozgott szóval mese nincs jön egy toshiba p300. :)

(#48234) Bici válasza SzlobiG (#48233) üzenetére


Bici
félisten

Gyanus, hogy nem hibas a winyo, de az lehet, hogy ennyire lassu gyarilag. :U
En meg annyit megprobalnek, hogy minden cuccot atmasolni mashova, majd format, es vissza.

Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html

(#48235) Jarod1 válasza mckay (#48232) üzenetére


Jarod1
addikt

Kürt?

(#48236) pjen válasza mckay (#48232) üzenetére


pjen
félisten

Mért nem dobod ki azt a HDD-t.Nekem is van és a cégnél is van pár HDD,és áramszünet is volt párszor,de sohaegyik sem romlott el.

(#48237) Sztenn válasza King Unique (#48230) üzenetére


Sztenn
tag

Köszi szépen működött a dolog. Furcsa hogy 3-ból csak 1nél csinálta ezt, de attól független így már menni fog.

Köszi még 1x!

(#48238) mckay válasza pjen (#48236) üzenetére


mckay
aktív tag

hát azért nem dobnám ki, 3GB-ról beszélünk, még ha már nem is garis

mondjuk lehet, hogy átköltöztetem a mi panellakásunkba, ott 20 éve nem volt áramszünet

10 pénzt szerintem megérne simán, ha valaki tudna rá firmware-t...

(#48239) pjen válasza mckay (#48238) üzenetére


pjen
félisten

Most fizetsz 10K-t,alsó hango ,esetleg holnap megint?Ha Neked megéri? :)Egy szünet mentes táp?

[ Szerkesztve ]

(#48240) mckay válasza pjen (#48239) üzenetére


mckay
aktív tag

igen, ott ahol évente 2x áramszünet van, oda nem megy vissza ez a megoldás
mármint a 3TB + USB rack
ott kitalálok majd valamit
talán pont szünetmentest

de nekem otthonra nagyon is jól jönne egy 3TB
és nálunk 20 éve nem volt áramszünet
és én otthon Linuxra dugnám, talán ez is előny

szóval nem szívesen dobnám ki ezt a 3TB lemezt, csak valaki segítsen!!!
plz!!!

(#48241) SzlobiG válasza Bici (#48234) üzenetére


SzlobiG
félisten

Hamarosan kiderül, csak még vacilalok hdd legyen, vagy ssd. :)

(#48242) Bici válasza SzlobiG (#48241) üzenetére


Bici
félisten

Egy Toshiba P300 mindenkeppen jo valasztas szerintem, es ha kesobb SSD-t vennel, akkor sem koltottel tul sokat, es egy kis plusz terhely kesobb is jol jon.

Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html

(#48243) mckay válasza mckay (#48240) üzenetére


mckay
aktív tag

No még egyszer utoljára nekifutok:

Tudtok valakit, aki Pécsett vagy Budapesten meg tudná javítani a firmware hibát?

:R

(#48244) pjen válasza mckay (#48243) üzenetére


pjen
félisten

Kürt?

(#48245) mckay válasza pjen (#48244) üzenetére


mckay
aktív tag

annyit azért nem ér egy 3TB lemez
15 pénzt, maximum 20-at
szerintem
hiszen újonnan is 2X ezer forint

(#48246) Doky586 válasza mckay (#48243) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Nem értem miért ragaszkodsz ehez a firmware frissítés bűnbakhoz.. :F

Érthető hogy akkoriban erre fogták a dolgot, de hogy ez ennyire rádragad senki se gondolta.

(#48247) SzlobiG válasza Bici (#48242) üzenetére


SzlobiG
félisten

Lehet megvan a hiba, lecseréltem az utorrentet másik kliensre és ott a visszaellenőrzés is 100mb/s-el ment 20-30 helyett és nincs belassulva a program sem. Szóval sanszos, hogy az utorrent volt a hibás, de ettől függetlenül csere lesz egy P300-ra.

(#48248) vottokar


vottokar
senior tag

Sziasztok. Van egy WD10JFCX 2,5-es merevlemezem. Egy DIR860-as routerre van USB3-as porton egy iocrest SATA-usb adapterrel rádugva nas-ként használva. Eddig nem igazán volt vele bajom (cca. fél éve), de mostanában gondjaim kezdtek lenni az olvasás írással. Mivel nem igazán használom sokszor ezért nem igazán foglalkoztam eddig vele. Most lehúztam és windows10 alól próbáltam feltölteni rá párszáz giga adatot. Sajnos nem boldogult vele. Elindult a másolás, néha megtorpant a folyamat akár percekre is, és hibaüzenettel megtagadta az adott file másolását. Próbaként rádugtam az iocrestre egy samu 160G-ás hdd-t ott semmi ilyesféle probléma nem volt. Utalhat ez arra, hogy a WD Red-em valahogy megmakkant?
A HD Sentinel amúgy 100/100-asnak mutatja. kevés leállással és nem sok üzemidővel.
Anno a router tápját kimértem, bőven tudott adni feszültséget az USB-s eszköznek is, úgyhogy nem gondolnám, hogy tápellátási gondjai vannak. A notin, amin a másolást végezném meg USB3-as port van, aminek illene elég áramot adni neki és anno nem volt gondom mikor feltöltöttem rá a párszáz gigányi adatot..

"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

(#48249) mikromanus


mikromanus
veterán

Sziasztok!
Egy korábban szerzett USB 2.0-s Sharkoon dokkolóba beraktam 1-2 nagyobb vinyót. Utólag nézem, hogy ennek a modellnek max 2 TB az USB-s kapacitása. Mindenesetre így is "felismerte" a nagyobb vinyókat. A gond az, hogy az egyik vinyón a 2 TB partíció jónak tűnik, a másikra azt mondta formázzam. Ezt azóta nem néztem. A másik vinyó nagyobb volt. Ott a mappákat látta, viszont a nagyját meg se jeleníti a tartalomnak. Gondolom ez is a limittel kapcsolatos gond. Miután az újabb dokkolóba betettem ahol már kezeli a 8TB-os vinyókat is a hiba megmaradt. Valahogy javítható ez a vinyó, vagy ennek (vagy a tartalomnak) kampec? Egy helyreállító szoftvert futtatok most rajta. Ez legutóbb segített kimenteni a sérült (vagy ugyanígy elcseszett) vinyó tartalmát. Vagy van valami standard mód visszaállítani ilyen esetben a fájl információkat és elérhetővé tenni a HDD tartalmát? A fájlok nem látszanak, de a helyet foglalják a lemez tulajdonságai alapjén (használt-szabad terület). Erős lenne bukni a biztonsági mentéseit a kis gyűjteményemnek.

Mindenesetre a 2.0 dokkoló megy nyugdíjba. Picit hardvergyilkos az már manapság...

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#48250) Doky586


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Szerintetek mit kell egy szinte üres hdd-n optimalizálni..?
Arra számítottam hogy fél perc alatt végez, de ehelyett már fél órája csinálja..

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.