Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76396) #48613632 válasza Vismajor01 (#76387) üzenetére


#48613632
törölt tag

Ezek közül csak a tisztítás az, amibe részemről bele tudok kötni. Nekünk a gázt egyszerűbb volt, a hagyományos kialakítás miatt.

Ez az AEG egy csoda, de a 45 fokban elhelyezett kezelőgombok, a süllyesztett LCD az agyamra mennek, mikor tisztába kell tenni csórikámat.
Egyébként max 5-10 perc, amit azért rá lehet szánni, csak idegesítő, hogy úgy kell kikapirgálni a maradványokat a perem alól. Plusz, én a gombokat is le szoktam húzni, hogy rendesen körbe tudjam törölgetni körülötte.

Azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy erről nem a technológia tehet. Itt az esztétika és a funkcionalitás oltárán feláldoztak némi praktikumot, ami végülis bocsánatos bűn, de ettől még tényleg az agyamra megy, amikor idő van.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.