Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71170) st6969 válasza GAbre (#71148) üzenetére


st6969
őstag

Jogos, tényleg nem írtam, hogy hűtő (igaz, nem is az, hanem fagyasztó :DD ), mindössze csak azt szerettem volna megjegyezni, hogy pont ez a téma.
Amúgy engem nem különösebben zavar, ha valaki nem olvas vissza...sokszor nekem sincs időm beleásni magam egy adott témába, ami lehet, hogy nem is érdekel, csak van egy kapcsolódó kérdésem, vagy beszerzési tipp kell, esetleg máshonnan ide irányítottak. A válaszadónak is sokszor kb. ugyanannyi energiájába telik megadni eg rövid választ, mint kiosztani a kérdezőt, hogy olvasson vissza. Hozzáállás és egyén függvénye...

#71152 GAbre
Jogos, igazad van :R Elég megtévesztő így a leírás, viszont ezek szerint a valóságbak megfelel. Bár, attól függ, milyen értékre van állítva. A miénk -18°-ra, de van alacsonyabb, és magasabb hőfok beállítás is, tehát még erre is lehetne fogni, ha nem jönnek a számok.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.