Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyipapa
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz negyven2 #84503 üzenetére
Nekem meg megvolt az első látogatás a szigeten. Sikerült olyan jól eltalálni az irányt, hogy a fél szigetet körbe kellet úsznom. Sanchezt nem láttam csak a két terepjarót, meg a kamerán a fehér Grottit. Amúgy az a nagy teherautó nem IFA?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
negyven2
veterán
válasz Wiz Khalifa #84506 üzenetére
Telefon felhív téged English Dave, hogy kell ez meg az.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
hegyipapa
senior tag
válasz Wiz Khalifa #84506 üzenetére
Jól írja negyven2
Egyet nem tudok, hogy ezt már létező feladat, vagy csak akkor kerül be amikor az autó is. -
ProgenXL
őstag
-
ledgeri
nagyúr
Ez a Still Slippin és a küldije az még megcsinálható, vagy mindenki megkapta.... és így buktam, a 250k-t?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
válasz SkyLine3000 #84514 üzenetére
Azt mondod két napja csinálta, de ma meg írták hogy a hóval együtt a rádió is elérhető lett, azért kérdezte, mert akkor ez így nem egyértelmű.
-
SkyLine3000
addikt
válasz #81556480 #84515 üzenetére
Lehet, hogy csak kiírta, hogy elérhető lesz hamarosan. Már nem emlékszem. De tegnap sztem már volt a rádió. De annyira nem foglalkoztatott. Azt nem tudom, hogy a hónak van-e köze hozzá? Ki kell próbálni.
Csak most találtam, hogy 54db kártyalapot is össze lehet gyűjteni. Ez nekem új.
Meg volt vmi, hogy táblákat, vagy valami ilyesmiket kellett talán kilőni? Nem emlékszem pontosan. Azért nem foglalkoztam anno vele, mert nem volt repülő alkalmatosságom és asszem azokat szinte csak arról lehetett megoldani. Mivel azóta már van, meg kéne azt is csinálni, csak nem tudom miket kell kilőni, vagy mit kell velük csinálni?[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
-
lohn
tag
válasz SkyLine3000 #84518 üzenetére
Én is csak most csináltam meg a Movie props-t. Signal jammer-ekre keress rá, azokat lehet még szétlőni
https://www.youtube.com/channel/UCgMa4yBZEp-ALnsqH_ZtvrA
-
SkyLine3000
addikt
A lányom megtalálta az utolsó mozi kelléket. Kapott körözést. Menekült a rendőrök elől. Közben elfogyott az idő, hogy visszavigye Solomon garázsába (nem is tudtam, h ez is időre megy...) és nem tudott beállni a garázsba. Nála a terepjáró a cuccal. Ilyenkor mi van?
[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
Hello
Adott egy pc amin az Epic-es GTA van felrakva, vele együtt ugyebár az RS Launcher. Beléptem az én accountommal az rs launcherbe és pl RDR2 simán feltudtam tenni, viszont GTA-nál csak"play on epic" van, viszont nem tudok játszani, mivel nem az én accommal van összekötve ugyebár.
Lehet ezzel valamit kezdeni, hogy tudjak játszani? máshova feltelepíteni vagy valami?They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Plata
félisten
válasz negyven2 #84524 üzenetére
Ehhem,szóval aszondtátok én fogok lezuhanni a tengeralattjáróval,hát nem jött be.
Mert Negyven zuhant le vele.
Szóval ez már nem jött be.#84525homerhamm
Vízen én is tudok futni,de gyalog.
Múltkor vagy 20-30 métert futott a karim a vízen.Felakartam ülni jetski-re csapattárs mögé de közben elindult,a kari már el indult a jetski felé hogy felszáll és amikor az elindult lazán utána futott a vízen.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A cutting powdert csak akkor lehet használni ha megvan belőle 3 ?
-
Plata
félisten
-
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #84534 üzenetére
Akkor úgy fogalmazok, hogy Heist-enként egy vehető és használható fel. De nem azt még nem néztem meg a 20-30 Heist alatt, hogy mi van ha otthagyom. Elvileg ez az őrök számát és pontosságát befolyásolja csak.
De én mindig felveszem, mert pont útba esik.
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
Több forrás szerint a Rockstar a későbbiekben is készít ilyen soloban is teljesíthető dlc-ket.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Kiskokó
veterán
Mellesleg senki se szúrta ki, hogy az első szigetre repülésnél mikor hozzák a dj csókákat, az egyik kocsival jön Dr.Dre is ? !!!
Whizzz, legalábbte!! Csaalódtam benned
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
CactuS
Arcképgyáros
Megjött a hó és a karácsonyi ajcsi is.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Plata
félisten
Srácok a heist-nél support crew-et érdemes felfogadni?
-
negyven2
veterán
Ez csak rajtad múlik, hogy szeretnél-e. Ha nem a pénz érdekel, hanem egy kis RP is akkor talán. Amúgy fölösleges. Kivéve ha a Velum-al szeretnél megérkezni, mert akkor kell a Weapon Stash (már ha nem szeretnél egyből riadót és lövöldözést).
-
Nagus
senior tag
Ez a vw bogár instant vétel, imádom!
Azok akik leöltek minden őrt a villában, kaptak olyan kulcsot amivel a bezárt fószert lehet kiszabadítani? Esetleg a pumát?
Amúgy azon gondolkodtam, hogy vajon miért ilyen könnyű heist került be. A kaszinóhoz képest ez lófing, csak egy kis séta. A fullos tengeralattjáró (heli, kocsi, mini tengeralattjáró, szonár, rakéta, fegyverszekrény) ára 5 nap alatt visszajött. Az arcade esetén azért ez jóval több idő volt.
-
szTotyy
őstag
Kb. mennyi idő végigtolni ezt a heistet prepekkel együtt?
Meg ha jól értem le lehet tolni lopakodva vagy szétdarálva mindenkit. -
Plata
félisten
válasz szTotyy #84548 üzenetére
Prep-ek rövidek,egyedül a jármú prep szar,azt ne egyedül csináld.
Prep-ekkel gyorsan végeztem,kivéve Kosatka.
Az egyedül rohadt szívatós volt.
De az intel még egy hét után sincs kész.
Ha átmegyek a szigetre fürkészni,akkor az lesz belőle hogy el lébecolok a szigeten és kb nem csinálok semmit. -
Mr.Csizmás
titán
"simán" hogy lehet átutazni a szigetre?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest