Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
negyven2
veterán
válasz homerhamm #84805 üzenetére
Az a Cayo Perico-on lévő reptér hangárja.
Mivel a sziget gyakorlatilag free mode-ban is ott, csak rejtve, így oda lehet menni. És ha oda megyünk akkor látható lesz az aljnövényzet, és pl. a hangár is. Pegasus járművet és a tengeralattjáró látható lesz scope alatt is, más jármű nem.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
Maga a sziget nincs ott Free Roam-ban (vagyis, de csak láthatatlan). Csak a növényzet egy része és a hangár.
Egy fontos dolog. A játék inditása után már voltunk a szigeten akkor nem fog látszódni semmi. Ez esetben indítsuk újra a játékot és úgy menjünk ide ezen az útvonalon. A jelöléstől nem messze van a hangár.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Üdv!
Ugye a heist előkészítés közben van olyan lehetőség, hogy pénzért( 10-25 e dollár) lehet vásárolni néhány dolgot, amik elvileg segítenek majd, mint pl. egy sniper. Na, most ezeket, hogy lehet lehívni, vagy aktívvá tenni majd a küldetés közben, mert erre még nem jöttem rá?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
negyven2
veterán
Trükkösen. Mivel Mikor vissza mész (vagy oda) a szigetre, akkor te maradsz ugyan abban a free roam session-be. Így én a Hydra-át úgy vittem oda, hogy oda repültem ahol a hangár van, és leszálltam rá. Majd elindítottam a sziget felderítést. Így a gép ott volt. Ahogy a tengeralattjáró is, mivel ott hagytam. Csak mivel berakta alá a szigetet így feldobta a felszínre. Viszont a hangjára óvatosan kell leszállni, mert be tud bugolni (mivel kívülről nincs tető).
Azt még nem próbáltam, hogy valaki a szigeten van és a korábban lehívott Pegasus járművét valaki oda visszi. Elvileg a kinti játékos nem látható, de a jármű igen.Plusz ha otthagyod pl. a party helyén a járművet, akkor ha kijössz a szigetről majd vissza mész bulizni akkor ott lesz az adott jármű (lásd, Hydra)
-
Nagus
senior tag
Ezt dobta a gép, többször elpróbáltam ezt a felállástszórakozásból és, hogy egyedül lehet e az elite-et.
Gyakorlatilag a main dockhoz csak 3 pakk cuccot tesz nekem mostanában, és a liftnél sincs festmény amikor gyémánt a fő célpont. Így nem telik meg a táska és nincsen meg az elite.
A terv az volt, hogy elmegyek a main dock melletti kokóért, majd onnan a main dockba a fűért és a maradék helyet pénzzel töltöm meg, majd távozom. Az már az elején egyértelmű volt, hogy elite nem lesz meg mivel ez több, mint 15 perc mivel összesen 7 pontos lövést kell leadni a két helyen és a kis csatornánál a kettő között nem lehet átmenni, mert az nagyon védve van így sok a kerülőút.
Amivel nem számoltam az lett a legnagyobb probléma és a bukta. Mire átmegyek a kokótól a main dockba a cuccokért addigra vagy az egyik helyen vagy a másik helyen jön egy jeep és kiszúrja a hullákat mivel az őrök a jeep útvonalán mozognak. A legtöbbször a main docknál a fű és a pénz szedésénél ért oda pont egy jeep és kiszúrta az ezen az úton sétáló két halott őrt. Kevesebbszer volt olyan, hogy a kokó pakolása közben jött egy jeep és kiszúrta az ottani halott őrt. Volt olyan is, hogy már televolt a táska amikor a kokó helyén jött a jeep és riasztó.A végeredmény az lett, hogy feladtam az elite-et és simán a main docknál bepakoltam a 2 pénzt és 1 fűt és elhúztam majdnem teli táskával. Egyszerűen ezt a felállást amit mostanában dob nem lehet 100%-ra megoldani, szerintem ez már valamilyen kis "nerf" eredménye.
Volt egy merész tervem is amit meg sem próbáltam. Haloval landolok a kokónál amit begyűjtök, majd main docknál a fű és pénzt. Innen hajóval elmegyek a villa rácsához és teli zsákkal megyek be. Amikor megvan a gyémánt akkor a víz alatti rács fölötti erkélyről ugrom a vízbe és azzal a hajóval távozom amivel odamentem.
A nagy kérdés ennél, hogy a hajó ottmarad-e? Illetve, hogy lehet-e arról az erkélyről ugrani a vízbe? -
Wiz Khalifa
veterán
Elit simán megy egyedül. Még ilyen szétszórt felállásba is mint neked. Csak rohanni kell és a villába kezdeni, ha ott meg vagy irány mocival a többi hely persze a helit elkerülve. Simán benne vagy a 15 percben. [link]
Ami fura hogy nálad a mozgó kocsik észre veszik a hullákat. Nekem mindig simán el mennek mellette.
Smoke some weed nigga!
-
skedek187
újonc
Sziasztok! Bocs a láma kérdésért, de most játszom először a gta sorozattal. A cyberpunk után kaptam hozzá kedvet. A minap meg is vettem a GTA V-öt ,játszok már vele egy ideje sztori módban. A kérdésem az,hogy csak egy szál van a történet szál? Nincsenek mellék küldetések, mint a cyberpunkban pl? Arra gondolok,amikor tele a térkép megoldandó feladatokkal. Most csak 1 feladatom van Franklinnel az meg egy autóverseny. Ez kialakul valamikor vagy én csináltam valamit rosszul? Köszönöm a válaszokat!
-
Plata
félisten
válasz skedek187 #84824 üzenetére
Lesz egy rakás mellék küldi.
Minden szereplőnek más mellék küldetései lesznek.
ha szeretnél sok pénzt keresni a tőzsdén akkor majd például Franklin bérgyilkos küldijeit hanyagold.
Itt egy link hogy hogyan keress sok sok milliót bérgyilkos küldikkel meg a tőzsdével.
[link]
De M és T is kap mellék küldiket.
Mivel T egy falusi tahó ezért ő például vadászós meg fejvadászós küldiket kap.
F például még paparazzi-nak is fel csap.
Ezek jutnak hirtelen eszembe..
Jah egy jó tanács,ha nem akarsz szívni ne kezdj bele boltokba.Ha veszel magadnak boltot vagy egyéb üzletet folyton szívatni fognak.[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
válasz skedek187 #84824 üzenetére
Pár mellékküldi. Ez nem egy rpg, de legalább akkora szabadságérzetet nyújt a város, mint a CP-ban.
-
SkyLine3000
addikt
válasz skedek187 #84828 üzenetére
Ne aggódj. Lesz annyi küldetés/mellékküldi, h csak győzd őket megcsinálni. Meg minek is kapnál meg egyszerre mindent? Ha meg majd megunod a story-t és belekezdesz az online-ba, ott is a bőség zavara lesz. Annyi küldetés, feladat, verseny, stb van, h meg sem fogod tudni csinálni mindent.
-
Giii
senior tag
Sziasztok!
3 év után beléptem az Online részbe de nem tudom hogyan lehet beállítani azt,hogy ne mutasson ennyi féle fajta ikont.Egyszerűen zavaró mert a térkép tele van ikonokkal.Bocs a hülye kérdésért.AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
ledgeri
nagyúr
-
Giii
senior tag
ledgeri még egy bugyuta kérdés.Szeretnék írni,ugye ilyenkor ha jól emlékszem meg kell nyomni a T betűt.Nyomkodom mit a bajnok de nem jön elő.
De este bele ásom magam újra mi micsoda mert megkopott a tudásom.AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
ledgeri
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #84835 üzenetére
A team-ben ki lenne?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Plata
félisten
Kb mekkora eséllyel kapok jobb cuccot rablásnál ha törlöm a jelenlegit?
Mivel megint piát kéne lopni. -
addikt
Üdv!
Valaki világosítson már fel, mert szét vet az ideg. Csinálnám a gyémántlopós heistet. A bejutást a tengeralattjáróval végezném, a csatornán keresztül, mert ahogy nézegettem videókat, ez a legegyszerűbb módja a bejutásnak.
Az indításnál ennek megfelelően állítottam be mindent:
Indítom a küldetést, majd amikor már a tengerben vagyok a búvárruhában, és odaérek a csatorna bejáratához, a bejutási pontnak a villa főbejárata van megjelölve, és nem a csatorna:
Mi a gond? Már háromszor indítottam újra, és mindig ezt dobja.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
highness
tag
-
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz pendre54 #84848 üzenetére
Pro tipp:
Ha nyugisan akarsz rámolni nem berontva akkor a Demolition Cage felesleges mint prep és a 3 könnyítés is teljesen felesleges. Hard meg annyiban másabb a normáltól hogy több az ujjlenyomat feloldás. Ha a liftet akarod hekkelni akkor 3 helyet 4 ujjlenyomat, ha meg lent mész be (gyorsabb, jobb szerintem) akkor ott 1 ujjlenyomat helyett 2 van hardon.Smoke some weed nigga!
-
bubumaci74
tag
Sziasztok!
Megint a keresztgyereknek van kérdése hozzátok!
Azt kérdezi, hogy miért dobja őt ki az online részről random!
Játszik, belép valami körbe(?) és egyszer csak kilépteti a játék!
Tudom nehéz így, de hátha van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Autóhifi
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest