Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37747) CactuS válasza cyberkind (#37746) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Csak az a baj, hogy úgy tűnik, hogy az RS*t ez nem érdekli. Nézegettem másik fórumokat is és igazából a modmenükből már most van működőképes darab. Szinte semeddig nem tart nekik hozzáigazítani a patchekhez. A másik oldalt meg meg nehéz megítélni, van aki azt mondja, hogy kapott 1x moddolt pénzt, kb. fél éve, abból vett autót, eladta és utána egyből kapta a bant. (Dobták a pénzt, nem magának adta) Ha ez igaz, akkor így utólag szerintem már inkább genyóság, főleg, hogy akarva-akaratlanul is bele lehet futni, pontosabban lehetett futni pénzesőbe. A másik, hogy pénzt kapott, kirakták, majd visszajött. Eladott 2 autót és repült megint... Ha az autót is jogtalaanul vette, akkor mi a fenéért nem vette el azt is a support az első ban után? :F Kérdés, hogy a történetek mennyire lettek kifényezve.

Lassan már jó néhány órája csinálom a gyűjtögetést és közben azt nézem, hogy egész jól lépem a szinteket. 2k RP lazán jön, ami nem tűnik soknak, de folyamatos + nincs egy töltőképernyő sem. Ha épp szünet van, akkor mehet a VIP work.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.