Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24863) Puma K válasza #92888064 (#24851) üzenetére


Puma K
veterán

Ha a kocsik a levegőben voltak akkor ott szerver elérési probléma lehetett. Vagy a neteddel vagy az adott szerverrel volt a gond.

A fegyvereket szintezéssel lehet elérni így ösztökélve az embert, hogy játsszon. Ha az elején meg van minden akkor nem tolják annyira az emberek, mert eggyel kevesebb dolog van amiért meg kell küzdeni.
Én most 74lvl-es vagyok, de nagyon akarnám a második távcsöves puskát megszerezni... ezért rajta vagyok, hogy minél több XP-t adó küldetést csináljak (Ron, Martin, Trevor stb emberkék által adott Mission, meg survival adja a legjobb XP-t meg pénzt és ezek gyorsan is lemennek), de azért szoktam menni heist-re is ha hívnak vagy kedvem van hozzá.

Ha zavarnak a páncélozott verdás emberkék akkor passzív módban létezz míg nem tápolod fel magad és nem tudsz minigun-t és RPG-t venni heavy armor-al együtt, hogy kicsináld őket.

Belépési problémákat nem tapasztaltam eddig.

Pénz az nem volt gond nekem, mert nem költekeztem túl magam.
Igaz, hogy kaptam kezdő $1m-t Online amiből kapásból elköltöttem egy vagyont ruhákra (ha már női karakterrel vagyok akkor öltöztetem), majd $490k-s lakást vettem aztán maradt az egész után $200k. Ahhoz szereztem $300k-t és rendeltem is a páncélozott Kuruma-t, ami sokat segít a küldiknél. A fegyvereket is kimaxoltam ami meg van (grip, scope, stb). Eddig legkevesebb $130k volt a karakteremnél. Azóta vettem tankot $1.5m-ért meg egy Zentoro-t ($750k) amit feltuningoltam (csak a turbó $50k és még jön a váltó, motor, felfüggesztés, stb) amire megint elment egy vagyon.

Ha meg játszol és bekerülsz random emberekhez akik esetleg magasabb szintűek és jól nyomod (nem halsz meg, sok ellenséget leszedsz csinálod a feladatot) akkor felvesznek friends list-re és invelnek küldetésekre. 20-30lvl között volt velem az, hogy 60lvl feletti emberekkel játszottam (akik között mostanra 100lvl-től nincs kisebb szóval nyomják rendesen) és jött a pénz dögivel, a küldetéseket is megismertem és a kiskapukat is.

Szóval csak játszani kell és egyszerűbb lesz minden, mert lesz tapasztalat meg pénz.

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.