Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostromo73
tag
-
Kobak 27
tag
válasz
Szepi1979
üzenetére
Gondolkoztam rajta, hogy valamilyen quadro vagy firepro kártyával nézzem, de akik használják azt mondták, hogy az új vga-k már elég jók munkára is. A benti gépeinkben quadro van, nagyon jó, de ugye csak és kizárólag munkára. Ezt meg használnám esetleg játékra is.
Workstationök közül melyikre gondoltál? Azért ahogy mondtam 350 körül van a lélektani határ nekem.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Szepi1979
üzenetére
Elvileg köze nincs a vga-hoz,de amúgy szinte biztos hogy vakon van itt mindenki...Ez csak egy bla-bla amit a MS ír,az okot ők sem tudják biztosan,vannak sokan akik megjelenés óta hibátlanul használják AW-n.Viszont az is biztos hogy AMD kártyás AW-n nem történt még füstölés,LG és Samsung paneleket érintett,és most a legújabb verzió hogy a PrecisionX lehetett a ludas,a többi meg majd még kiderül.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Szepi1979
üzenetére
Mán te is kezded ezt a "mesterezést"
megtisztelő lenne ha az lennék,de nem vagyok az,úgy hogy légyszi hanyagoljátok!

...amúgy a gépre itt az élő példa,akkora procilimit van mint a ház,a vga meg csak malmozik szerencsétlen ~40% kihasználtság környékén
[link] Ezt a videót kéne elküldeni annak a gyökérnek aki kitalálta ezt a párosítást...
...ez se gyenge,és ez csak single player,multiban még kb. feleződne az FPS 64-es szerón
[link] -
Muerte
Topikgazda
válasz
Szepi1979
üzenetére
Kepler a TIER_2-őt támogatja,no para,ettől függetlenül az utolsó 4 NV driver Keplerre egy rakás kula...úgy látszik most hogy a Maxwell arat,a régebbi cuccok le vannak ejtve...pedig nem volt ez divat eddig NV-nél,csak AMD-éknél

echterion: Az R2-őt már nem javaslom hosszútávra bár az egyik legmegbízhatóbb konstrukció,de ahogy írtad is csak 5-éves cucc az már hiába nah... Az R3 még vállalható,de inkább R4 az amire azt mondom hogy bátran vehetsz,(lehet nekem is lesz egyébként hamarosan egy R3/R4 eladásra
) -
Jazz
veterán
válasz
Szepi1979
üzenetére
Házi barkács tuning egy ilyen hűtésre? [link]
Itt nem disszipál semerre. Gondoltam arra hogy egy második ventillátorral elvezetni a gpu-t a második hdd helyére.
Vagy: vastagabb réz-híddal vinni a cpu-gpu-t a ventillátorhoz, ahol ugye találkoznak a bordával (de nem egymással). A lamella helyére meg egy izmosabb lamella sort beépíteni, akár annak árán hogy kicsit kilóg a gépből. V-alakban elrendezett lamellák: [link] Persze nem ilyen nagyot. -
Goblin12
őstag
válasz
Szepi1979
üzenetére
Nehari, de a 3dmark baromira hidegen hagy.

(#3520) adamssss: Nincs az forrasztva, ha jól tudom megint nem MXM szabávnyú VGA-t raktak bele, így csak az Asus saját VGA-jat tudod belerakni 970m-et vagy 980m-et attól függően, hogy épp melyik van a gépben.
Szóval se downgradelni nem se upgradelni új szériára.
-
-
kreten67
senior tag
válasz
Szepi1979
üzenetére
Én ezzel nem értek egyet,az egy hibátlan és megbízható gép,akár egy gtx780m -ig is upgradelhető,de hogy az optimus mi a fenének kell neki bele? Csak a baj van vele.inkább örülnie kellene hogy nincs benne.
Ezzel a hozzáállással inkább valóban el kellene adnia,és helyette egy Dell 17r 7720-ast vásárolni ami a jelenlegi hardverétől erősebb ,van benne az áhított optimus és még pénze is marad! -
Muerte
Topikgazda
válasz
Szepi1979
üzenetére
Miért? kéne egy fullos AW?
Megmozgassak minden követ?
...Viccet félretéve,nincs ennek már piaca itthon srácok egyébként sem
Most őszintén,vagyunk itt vagy 20-an kb az Asus tulajokkal együtt,aki komolyabb gépet használ és nem nagyon jönnek az újabb és újabb tulajok csak elvétve 1-2 hónap alatt egy esetleg 
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Szepi1979
üzenetére
Sokkal minőségibb egy Precision ez nem is kérdés,láthattad te is hogy mekkora meló egyet szétbontani az is arra utal hogy azt komolyan megtervezték nem csak belehajigálták a cuccokat,ezek mellett nem kimondottan játékra lett tervezve hanem komoly melóra és strapabírásra.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Szepi1979
üzenetére
Szerintem is túl szép hogy igaz legyen
ez az ár nagyon irreális 
...Lőttem pár képet BF3-ban Gulf of Oman-on,kimaxolva minden 4x-es élsímítás+HBAO.Ez a pálya a leg erőforrás igényesebb az összes közül.Biztosan procilimitem volt már meg a FRAPS is levett az FPS-ből,de még így is elég durva
Gulf of Oman -
Muerte
Topikgazda
válasz
Szepi1979
üzenetére
Valami nem kerek az eredménnyel
alapon ha megy a boost (758Mhz) 6300-6400 Graphics score-nek kell lenni.Ha inaktív és csak 720MHz-en megy a mag akkor meg ~ 6000-6100-nak. Nem az össz. eredményről beszélek,csak a G.score-ról! Reméljük nem throttling,csak valami driver bug lesz 
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Gumi és felni topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- X1 Carbon 10th, FHD+ IPS érintő, i7-1270P, 32GB, 512GB magyarított (lézerezett), ujjlolv, IR kam gar
- HP ENVY X360 / TOUCH FHD / Ryzen5-4500 / 8GB DDR4 / 512gb NvMe SSD / WIN11
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

megtisztelő lenne ha az lennék,de nem vagyok az,úgy hogy légyszi hanyagoljátok! 

Megmozgassak minden követ?

Muerte