Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissb0913
csendes tag
MSI Gamer laptopok miért nem jók? Gondolok most elsősorban az újabb gt70-re. A hűtése miatt nem ajánlott?
Már csak azért is kérdezem, mert ezekben a gépekben elvileg lehet upgradelni később a videókártyát, ha jól tudom.Vagy erről az új msi gt72-ről mi a vélemény. Ahogy nézem, ennél a hűtési gondot már megoldották. Gondolom ez meg árban lesz húzósabb jóval mint az Asus g750jz.
-
kissb0913
csendes tag
Így a tesztet olvasva nagyon jónak sikerült ez a masina! Kell egy ilyen!
Az lenne a kérdésem, szerintetek mennyire éri meg a felárat a Core i7 4860 HQ proci? A teszteket nézegetve nem nagyon látok különbséget a Core i7 4710HQ procihoz képest. Egyet értettek a cikk írójával ebben a kérdésben? Mert akkor a különbségből már inkább egy 256 GB ssd-t bele szerintem.
-
kissb0913
csendes tag
Úgy érzem, így ez a kérdés el is dőlt! Köszönöm a választ! Nekem az Optimus nem szükséges, így az újabb integrált vga nem izgat.
Bár átlag embernek már ezek a laptop árak is elég horrorisztikusak, azért feleslegesen mégsem szeretnék pénzt kidobni az ablakon. Nekem az ár-érték arány nagyon fontos.[ Szerkesztve ]
-
kissb0913
csendes tag
Kérdés az, mennyire jó a hűtése, bár már ez is két ventilátoros és ha jól emlékszem, egész jókat olvastam róla korábban. A későbbi upgrade lehetősége pedig elég csábító, csak ne lenne ennyivel drágább mint az Asus g751.
Bár az MSI-ket nagyon sokan leszólják a hűtésük miatt, de nekem speciel tetszik ez a gép, csak az ára nem. -
kissb0913
csendes tag
A 72 fok nagyon szimpatikus. A porszívó hangról már én is olvastam , ez is olyan tipikus MSI betegség mint általában a hőfok, de úgy látszik ez a gyártót nem igazán zavarja.
IPS vs. TN panel örök vita. Mindig azzal jönnek, hogy a TN panel gyorsabb. hmmm... nem tudom ezen a szinten, hogyan képes bárki észre venni, azokat az icike-picike különbségeket. Lehet én vagyok vak, de én nem érzem. Lehet mert szemüveges vagyok?Ha mondjuk 500 ezer lenne az ára (számomra lélektani határ), én bepróbálkoznék vele. Bár végig gondolva, nem tudom később vajon mennyire bővíteném. Lehet 2 év múlva inkább eladnám és vennék újat... Sokszor ahogy elnézem az új mobilkártyák árát...
Mikulásba: Tuti ezen is le van ragasztva a csavar. MSI-nek ez is nagy szokása.
-
kissb0913
csendes tag
válasz adatfalo #3393 üzenetére
A Radiumot nagyon sokan szidják, a szürke import végett. Legalább is itt a fórumon mindig ezt olvasgatom. Nekem semmilyen tapasztalatom nincs velük, nem tudom mi az igazság, csak a kíváncsiság végett kérdezem:
Valaki árulja el nekem, hogy lehet az, hogy az Asus g751 magyar billentyűzet kiosztású? Ha szürke importos, akkor nem lehetne az, vagy tévedek. Nem láttam a gépet, csak adatfalo állításából indulok ki.[ Szerkesztve ]
-
kissb0913
csendes tag
Nem értem az egész vitát,mert ha garanciás akkor vigye el a Dell aztán megcsinálja! Úgy is azt írjátok háztól-házig van. Hová ettől jobb? Semmi pénzbe nem kerül senkinek, csak a Dellnek. Felesleges vele szarakodni.
Egyébiránt csak halkan jegyzem meg, hogy bármilyen adásvétel tárgyáért felel az eladó, ha tudomása volt a rejtett hibáról. A linkelt hozzászólás alapján pedig úgy tűnik, hogy tudomása volt.
De, ezen már kár szarakodni! Szervizbe vele, aztán had működjön rendesen! Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- World of Tanks - MMO
- Nők, nőügyek (18+)
- Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest