Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9037) Zinho válasza szakibá... (#9036) üzenetére


Zinho
aktív tag

Értem én amit mondasz, meg tulajdonképpen egyet is értek a mondandóddal (fej- és fülhallgató más kategória egyrészt, és másra/máshol is használjuk); meg ne is élvezkedjen az ember az utcán zenét hallgatva, mert elüti a kombínó.
Sajnos CK9-et sem hallottam még, ezért továbbra is csak csodálkozni tudok, hogy a többivel egy lapon említed, de lehet hogy a hangképe pont nem tetszik neked. Az árától függetlenül gondolod úgy, hogy nem szól jól, vagy most ár/érték arányról beszélsz, és nem szívesen viszed ki az utcára, mert túl drága, és ahhoz képest nem elég jó?
A Koss-t már hallottam, ugyan nem sokáig, de az alapján számomra cx300 kategória. A mostani fülesem (Soundmagic pl50) kicsivel több mint 10e ft volt, és nagyságrendekkel kiegyensúlyozottabb és jobb hangja van minden szempontból. Vagy akkor egész egyszerűen te már a 10e+ kategóriát is sokkallod utcára?
Na de a lényeg: hogy is van akkor azzal a CK9-el? :) Jöhet priviben is ha úgy gondolod.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.