Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87092) -NoVa- válasza laleeee (#87087) üzenetére


-NoVa-
őstag

Azt már tapasztaltad, hogy van a kábelek között hangzásbeli eltérés. Ha hozza a szükséges specifikációkat, akkor minimális, de van. Alapvetően valahol 8$ és 30$ között megvan a lépcsú nagy része, fölötte már apró, egyre kevésbé érzékelhető eltéréseket lehet vadászni, vagy épp az adot füleshez, adott zenéhez adott ízléshez legmegfelelőbb karakterisztikát, és mellette persze a puhas, könnyű, hajlékony, nem csavarodó kábel, adott karakterisztika mellett, stb. Hallom a különbséget a 30 és 50$-os kábeleim között is, de nem akkora, hogy mindenen lecseréljem 50$-osra, és átadjam az "olcsó" kábeleket a korróziónak.

De nem fog megmenteni egy nem megfelelő fülest egy 800$-os kábel, csak kihozhat egy jóból valami olyan többleet, ami kevésbé hangsúlyos mással.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.