Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87651) -NoVa- válasza andor80 (#87650) üzenetére


-NoVa-
őstag

Közelitől a távoli felé:

Yinyoo 4 core 5N UPOCC 5N
Linsoul LSC08 6N
NiceHCK C16-3
Linsoul HC-08

Tizenpártól 50USD-ig nagyjából ezeket tudom ajánlani. A legpuhább és legolcsóbb a NiceHCK, az szinte szövetszerűen nem merev, ez lehet előny, hátrány, épp mire kell. Illetve ez, és a HC-08 nem tartalmaz earhookot, lehet egyenes alsócsatlakozóshoz is használni, de over ear is kényelmesek.
A Yinyoo nálam az ideális ár-értékarányú cucc, most is megtalálni 32$-ért akciózva Alin. Meg 85-ért is :)

(#87652) dm1970


dm1970
tag

Sziasztok!

Újra itt.
Erre: [link] már nem érkezett válasz, de mint írtam is, jobban utána akartam olvasni az ajánlott SM E10-nek. Aztán a nagy review keresgélés közben beleszaladtam egy SM PL30+C telekomos hirdetésbe. kemény 3e forintért. Többen érdeklődtek itt előttem, mikor indult az akció, de nem nagyon volt infótok róla, aki meg megrendelte nem írt semmit. Úgy voltam vele pár külföldi (de inkább sima P30) teszt után, lesz ami lesz ennyiért megrendelem. Ráadásul nem nagyon bíztam benne, hogy küldenek, mert a honlapjukon közvetlen már nem találni, csak a google által feldobott linken keresztül tudtam megrendelni, s ugye tavaly éveleji volt az akció. A lényeg ma megjött a füles, muzix matricával (?). Egy kicsit járatom, s írok majd néhány infót.

(#87653) Goxi


Goxi
tag

Sziasztok!
Sok dicsérő szó után vettem egy Soundmagic E10-et. És bár nem vagyok egy nagy basszushuszár, mégis csalódástkeltően kevésnek érzem a mély tartományt ebben a fulesben. És bár bőséges az illeszték kínálata, mégsem az igazi az élmény. Rátettem kis gagyi Alis lekerekített szivacsost, az sem segített érdemben.

Tudom, ennél az árkategoriánál csodákat nem lehet várni, mégis az ATH-m40x után vékony az egész (még akkor is ha gondolom, fejest fülessel nem igen lehet/érdemes összehasonlítani).

Tudnátok ajánlani olyan illesztéket ami javít a hangzáson?
Köszi előre is.

(#87654) Goxi


Goxi
tag

Más: tudnátok ajánlani ATH-m40x hez rövid (1.2m) egyenes utángyártott kábelt ami jó minőségű. Egyáltalán merjek venni vmi kínai utángyártottat, vagy az para? Hangminőség rovására mehet ha tré a cucc? Kicsit sokallom a gyáriért a 7 ropit (postával).
Köszi ezt is.

---most jutott eszembe hogy ez füles topik. Bocs, talán maradhat.

[ Szerkesztve ]

(#87655) Tototom


Tototom
friss újonc

Egy nagyon láma kérdésem lenne.
Ha a teló képes a 20hz alatti hangok lejátszására de rácsatlakoztatok egy dacot aminek 20hz az alja akkor az nem korlátozza le a jelet a füli felé ha az képes a 10hz megszólaltatására is?
Mondjuk én ezeréves olvasatból úgy tudom hogy a 17hz alatti hangokat már nem halljuk mert azok már csak rezgések.
Valaki világosítsa fel az agyamat légyszi.

[ Szerkesztve ]

(#87656) -NoVa- válasza Tototom (#87655) üzenetére


-NoVa-
őstag

Lead az, legfeljebb kevésbé precizen. Aztán a fülesed át tudja-e adni, az már egy másik téma, nekem csak a FiiO FH3 és a Periodic BE megy le tisztán 10Hz környékéig.

(#87657) Tototom válasza -NoVa- (#87656) üzenetére


Tototom
friss újonc

Ennyire jó lenne a fiio?
Egy ibasso it00 vagy egy AK billie jane el mennyire van pariba?
Az ára duplája az ibasso nak az ak duplája a fiionak.
A paraméterek meg majd ugyan azok talán az ibasso hangosabb lehet az alacsonyabb ellenállás miatt.

[ Szerkesztve ]

(#87658) -NoVa- válasza Tototom (#87657) üzenetére


-NoVa-
őstag

Megnéztem alaposabban, több DAC-cal, többek között a FiiO Q3-nál 20Hz~65kHz között írja a specifikáció. Ennek ellenére a BE-n 6Hz-et még hallani rajta, de azért 15Hz alatt ott is esik a hangerő szépen. Az FH3, és az Urbanfun YBF-ISS014 hasonló karakter, kb ugyanaz, de kicsit halkabban a Legacy 3 és a Tin P1 is tisztán szól 12Hz-ig lefelé.

Az it00 - Billie Jane összevetéshez valamelyiket legalább illene hallanom :), de neked is nagyon ajánlom a próbát, az olcsóbb, mint beleugrani valamibe. Rosszul egyikkel sem jársz, de nagyon sokféle hangzást lehet szeretni, és nem szeretni, és a forrás sem mindegy, egy basszusosabb forrásról az iBasso nekem már csak akkor érne valamit, ha épp nincs migrénem, de szeretnék, míg pl egy középhangsúlyos BTR3-ról valószínűleg tetszene elektronikus basszusos széles hangú dolgokra.
A FiiO térben, és részletességben túlteljesíti a legtöbb DD-t, avagy jóval magasabb árkategóriában kezdődnek azok, amiket nem.
Az AK már pár éve kint van, nem tudom, a mostani mezőnyben mennyire érvényes még az árazása. Szóval elmész, megnézed, döntesz :)

(#87659) Tototom válasza -NoVa- (#87658) üzenetére


Tototom
friss újonc

Köszi. :R

(#87660) Tulku válasza Tototom (#87655) üzenetére


Tulku
veterán

Bármennyire is kevéssé szofisztikáltnak tűnik a következő mondatom, de ki kell jelentenem:
Sok minden képes sok mindenre...
Az hogy milyen berendezés mit ad ki magából, illetve milyen specifikációt rittyentenek elé, az köszönő viszonyban sincs egymással...
Én mutatok olyan planárt, ami biztosan rebesgeti a 10 Hz környéki hangok átadását is (de felhívom a figyelmet, hogy itt már szétesik a basszus hang vibrálás hallható inkább 20 Hz alatt) de egy jól dübörgő 100 Hz-en erősen kiemelt középbasszusos AT agyonveri mélyenergiában, mert annak csak az van (persze semennyire nem szép és jó, de mennyiségi)
Szerintem ne foglalkozz Hz-ekkel, a frekimenet sem igazán mérvadó, de nyilván egyes esetekben döntjet (mély, közép, magas szekciók aránya).
Nem ez határozza meg a hangkeltők minőségét, mivel a hallás a leginkább entitás függő (és biza a legszenzitívebb) érzékelési forma, ezért újabb bölcsességet javaslok...
Hallgass a füledre, senki másra....

[ Szerkesztve ]

(#87661) kemcso válasza Tulku (#87660) üzenetére


kemcso
Ármester

Maximálisan egyetértek. Annyit fűznék hozzá, hogy a frekimenet is csak egy jellemző, közel sem biztos hogy egy jól kinéző diagram jó hangú fülest takar (ha van hozzá vízesés-diagram, már egy fokkal többet mutat, de még az sem helyettesíti a meghallgatást). Volt itt már olyan kolléga, aki a nagy hype és a rajz alapján vásárolt és egy fos volt, minden tekintetben.

(#87662) -NoVa- válasza kemcso (#87661) üzenetére


-NoVa-
őstag

Avagy akármilyen elképzelése van az embernek a tökéletes grafikonról, az még csak egy valami, pláne, hogy mekkora eltéréseket tudunk jónak találni. Tulku G6-ját ugyan nem hallottam (de ha már egyszer bedobta ide a mérését, használom referenciának), de akadnak hasonló helyen hasonló rajzokat produkáló dolgaim, amikből sejtem, hogy csodajó bigyó lehet. És akadnak nagyon nem hasonlók is, amiket szintén szeretek, legfeljebb más hangerőn más környezetben, vagy más zenékkel. A BE 5k-s csúcsa pl tud kellemetlenül harsány is lenni, máskor meg pont azzal szól valami hátborzongatóan kellemesen, inkább meg sem próbálom érteni. A lényeg, hogy a grafikon nem dealbreaker, csak támpont.

És akkor a forrás karakterisztikája meg az egyéb okkultista feketemágiák (EQ) is beleszólnak.
Én meg aztán mindent is tudok szeretni, a BL03 emelt mid bassától a a P1-ig.

(#87663) r4z


r4z
nagyúr

Sziasztok!

Olyan IEM-et keresek, ami minden reszletet kihoz a zenebol, es jo tererzetet ad. Hangszerhuseg nem kell, szinte csak elektronikus zenet hallgatok. Tovabba feszes, porgos melyekre van szuksegem - nem baj, ha kicsit visszafogottak, de legyenek precizek es reszletesek.

Jol sejtem, hogy full BA felepitesu fules valo nekem? Mik az ajanlottak ilyen parameterekkel 20k kornyekeig, amiken van mikrofon is? Tesztek alapjan a KZ AS10 szimpatikusnak tunik $43-ert. Erdemes olyat vennem, vagy vannak jobb alternativak?

[ Szerkesztve ]

I don't love people. I love 911s, Astral Projection and french fries, in that order.

(#87664) -NoVa- válasza r4z (#87663) üzenetére


-NoVa-
őstag

Az első feléig még egyenesen irányítottunk volna Tulkuhoz, vagy valami Fearless S8F felé, erre leromboltad az illúziót az összeghatár és a KZ emlegetésével :)

A mikrofonnal végképp leszűkítetted a lehetőségeket, tipikusan pocsék mikrofonos kábeleket kapni csak, de majd Lalee ha benéz, ebben megerősít/cáfol. És megmondja, hogy erre tényleg Blon BL01 kell neked, vagy sem.

(#87665) -Skylake- válasza r4z (#87663) üzenetére


-Skylake-
addikt

Elektronikára miért kellene full BA ? Én elektrora DD-t vennék. Nekem egy FH3-am és egy Periodic Beryllium-om van , az FH3 DD+2BA , a Periodic az sima DD és lényegesen jobban teljesít elektronikus zenekében a Periodic. Nyilván abba ne menjünk bele, hogy mennyivel komolyabb DD a Periodic mint ami a FiiO-ban van , de én nem látom túl sok értelmét elektronikus zenére BA-nak. A mélye például sose lesz olyan egy jó BA-nak mint amilyen egy jó DD-nek. A jó hibridek meg drágák.
Én valami komolyabb DD-t keresnék, 20k körül szerintem már lehet venni SE80-at , annak vannak mélyei. FiiO FD1 nem tudom milyen lehet , de az is egy komolyabb DD-nek tűnik , az 25ből megvan hivatalos magyar forgalmazótól.

[ Szerkesztve ]

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#87666) r4z válasza -Skylake- (#87665) üzenetére


r4z
nagyúr

“Elektronikára miért kellene full BA ?” Mert nem technot meg EDM-et hallgatok, hanem psytrance-t, ahol 20-30 egyszerre szolo hangsav teljesen normalisnak szamit. Ha ott par hang nem tud ervenyesulni, az elegge hallatszik. Gondoltam a tobb driver jobban le tudja kovetni ezt a sok kulonbozo hangot egyszerre, mint egyetlen darab.

[ Szerkesztve ]

I don't love people. I love 911s, Astral Projection and french fries, in that order.

(#87667) pulutodurumo válasza r4z (#87666) üzenetére


pulutodurumo
őstag

"Gondoltam a tobb driver jobban le tudja kovetni ezt a sok kulonbozo hangot egyszerre, mint egyetlen darab."
Elméletileg igen. De ahhoz tervezni kell, meg dolgozni vele hogy ez tényleg így legyen. Az olcsó kínai füleseket inkább csak összedobálják, aztán vagy pont jól sikerül, vagy nem. Ha van kedved és időd utánajárni, lehet hogy találsz olyan típust aminél szerencséjük volt.

"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"

(#87668) kemcso válasza r4z (#87666) üzenetére


kemcso
Ármester

20e-ért nincs jó BA, ami mélyben is megfelelő lenne. Tiszta BA-ban valahol a kereted 4-5x-ösénél lehet elkezdeni keresgélni.

(#87665) -Skylake- van olyan BA, ami mélyben is jó, de nem ennyiért. Pl Layla, Angie

(#87669) -NoVa- válasza -Skylake- (#87665) üzenetére


-NoVa-
őstag

Én itt kicsit bonyolítanék. Azonos forrásról, 3.5mm-en hajtva vezet a BE, de az FH3 + BTR5 balanced már mindenben felülmúlja nálam. Aztán hozzá jön még a BE 5k emelése, azt csak akkusztikus gitárnál érzem jobbnak. Egyéni halláson meg fül kialakításon is múlhat bármi.

(#87670) Tulku válasza -Skylake- (#87665) üzenetére


Tulku
veterán

SE80 erre szerintem nem túl alkalmas...analógos, meleg hangzás, kissé mosottabbb magasakkal....semmi esetre nem ajánlanám ilyen fúziós zenékhez...feszesebb kell ide...

DD persze jó lehet, de vmi merevebb membrán anyag kellene erre...nyilván a csodaanyagoknak meg van a maga áruk...

(#87671) -NoVa- válasza Tulku (#87670) üzenetére


-NoVa-
őstag

Összeghatáron, forrásigénytelenül, telefonról hajtva az Urbanfun YBF-ISS014 pont ideális erre. BE coated DD, könnyű, gyors, részletes, sok rétegnél is tiszta, széles (mélysége nincs, psytrance nem igényli), de... Egyfelől nem mikrofonos a kábele, semmilyen értelemben sem :), másfelől pont az a szabványszéli MMCX, aminél nem is lehet venni hozzá valami mikrofonos kábelt, nagyon kevéssel kompatibilis. Meg erős QC lottó, akinek működik, imádja, extrémet nyújt 60-70$-os áron, de elég szép százalék a kontakthibás.

De a mikrofonigénnyel eleve meglőtt minden lehetséges igazán jót áron belül, úgyhogy csak nagyon halkan írom ide: Sony MH750
És akkor abból egy nem hamisítványt.

(#87672) r4z válasza -NoVa- (#87671) üzenetére


r4z
nagyúr

A gyarilag kontakthibas cuccot szerintem felejtsuk is el. Ha mar kiadok 20k-t egy fulhallgatora, nem akarok lottozni. Az elozo Xiaomi Hybrid Pro nem-HD-mat is 5 evig nyuztam, pedig azt valami 6k-ert vettem.

Ha kivesszuk a mikrofont az egyenletbol, mire lehet meg loni?

[ Szerkesztve ]

I don't love people. I love 911s, Astral Projection and french fries, in that order.

(#87673) -NoVa- válasza r4z (#87672) üzenetére


-NoVa-
őstag

Azt legalább konkrétan ismerem, és van is egy méretes továbblépés róla Japánból.
Zero Audo Carbo Tenore:

Ebayen Japán kereskedőktől 14-15k huf körül van, tiszta, részletes, minőségi darab, V karakter, mint a Xiao, de sokkal kifinomultabb hangolással. Finom apróság, óvatosan kell bánni a kábelével, hogy ne törjön meg 1-2 éven belül, de mióta nem gyömöszölöm farmerzsebbe a füleseimet, bírja.
A Xiao után olyan lesz, mintha lehúznának néhány réteg fóliát a zenéről, az 5.78mm micro-DD gyors, részletes, jóféle bigyó.

(#87674) RetepNyaraB válasza -NoVa- (#87673) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

Up a tenorra, az mindenre is jó. BA-t nem érdemes venni ennyi pénzért. Régen volt egy svéd Nocs ns800-am, mielőtt megszűnt a g@cibe az egész divízió. Egy BA, ehhez képest príma hang, 100EUR. Nadema ezek az 50dodós kínaiak patkányirtásra jók legfeljebb.
Tenorhoz képest aztán a jelenlegi SM E80 megint egyértelműen és minden tekintetben jobb. Stb. Mindig van eggyel feljebb...

Ja, a tenor szűrőrácsa nem fém, hanem szövet. Hajlamos bezsírozódni és akkor alkoholban ki kell picit főzni.

[ Szerkesztve ]

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#87675) weres78


weres78
senior tag

Sziasztok!

Igazából headsetre van szükségem, és bár nem erről szól a topik, beleolvasva óriási rálátása van pár tagnak a témára, ezért hátha...
Tehát telefonhoz kellene egy headset, aminél a hangzás nem is annyira fontos, csak a beszéd érthetősége. Ami miatt kérdezek az sokkal inkább a mikrofon. Létezik esetleg valamilyen aktív zajszűrős megoldás, ami által engem tisztán hallanak?
Mindennapi tennivalók intézése közben is sokszor tárgyalok, és folyamatos probléma van a széllel, illetve hogy a háttérzajok erősen, zavaróan hallatszanak.

(#87676) flymi


flymi
addikt
LOGOUT blog

Előző telefonom egy Lenovo P70 volt, illetve még mindig megvan csak a funkciója változott...
A telefonhoz anno mellékelt füles igazából egészen jó, de sajnos az idő lassan azt is megeszi. Még egy tavalyi tisztításnál kicsit erősebben húztam meg a bal füles kábelét és a műanyag burkolat elvált az elágazásnál de ami a rosszabb, h a drótok is kezdenek szétfesleni ott és félek már az utolsókat rúgja.
Tehát kellene egy másik füles az egyel újabb telefonomhoz ami egy Redmi Note 9, de fogalmam sincs milyet vegyek. Ami biztos, h elég a normál vezetékes kialakítás, agybadugós nekem tökéletes de nem akarok rá vagyonokat költeni (<20k), nem vagyok hiperérzékeny vájt fülű. Zenében szeretem "érezni" a mélyet, de különböző zenei stílusok közt csipegetek (rock, trap, trance, dub, stb...) és van a lejátszón EQ úgyhogy nagyjából a tiszta hangzás a lényeg.
Szeretnék néhány tippet kérni, h mi most az ajánlott füles!
Esetleg márkán belül az Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD-ról van-e tapasztalat?
Előre is köszi minden segítséget! :R

/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

(#87677) nyikszi


nyikszi
őstag

Sziasztok! Bocs, hogy ilyen dologgal zavarkodok, de már egy fél órája túrom a netet és nem találok megoldást. Egy ilyen fülhallgatója van a Nagynénémnek és kitalálta, hogy kisebb kell neki. Túl nagy a fülébe azt mondja, így 5 év után :( 80 éves, szóval nem tudom meggyőzni.

Hama füllhallgató

Szóval csak én nem találok ilyet vagy tényleg nem létezik? Max 3000 Ft-ot szánnék rá.

''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

(#87678) kemcso válasza nyikszi (#87677) üzenetére


kemcso
Ármester

Earbudok viszonylag szabvány méretűek, kicsi a szórás. Lényegesen kisebbet nem fogsz találni, de próbálj bemenni mondjuk az MM-be, hátha. (A keret gondolom Mo-i, így kb mind1, hogy mi érné meg ennyiért)

(#87679) flymi válasza flymi (#87676) üzenetére


flymi
addikt
LOGOUT blog

Pioneer-ekről esetleg valami vélemény?

/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

(#87680) kemcso válasza flymi (#87679) üzenetére


kemcso
Ármester

Amit én hallottam abban mély volt, az se jó minőségű. Ettől még ki lehet fogni belőle jobbat, de meg sem fogja közelíteni az ajánlottakat, ami az összegfoglalóban van. Mo-ról a SM termékei pl.

(#87681) flymi válasza kemcso (#87680) üzenetére


flymi
addikt
LOGOUT blog

SM mint soundmagic?

/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

(#87682) nyikszi válasza kemcso (#87678) üzenetére


nyikszi
őstag

Kösz, akkor holnap ellátogatok oda, meglesem. Itthon van 4 füles, mindegyiket telefonhoz adták, de ugyanakkorák.

''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

(#87683) Tulku válasza nyikszi (#87677) üzenetére


Tulku
veterán

A kisebb azt is jelentheti, hogy kiesik a füléből (erre reflektálta a nagy jelzőt szerintem) így egy in ear fülessel is próbálkozhatsz esetleg, megfelelő illesztékkel...

(#87684) -NoVa-


-NoVa-
őstag

Mangird Tea:



Bármennyit tudnám dícsérni, kényelmes, csodás a hangja, könnyed, részletes, tiszta, számomra tökéletes lenne... Ha nem lenne a kínai QC lottó, azaz a bal oldalon nem szól a titánium DD, csak a 4 Sonion 2600 meg a 2 Knowles RAD-33518. Napok óta megy a supportlevelezés, mértem, bizonyítottam, gondolom kapok újat, csak rengeteg idő, és csak remélem, hogy nem kell még vissza is postáznom a hibásat, kivárni, hogy ők is megmérjék, és küldjenek utána egy másikat.
Úgyhogy a szokásos módon ezt is azoknak ajánlom, akik szerencsejátékként tekintenek a ChiFi vonalra, és erre dedikált játékpénz keretösszegből nem fáj nagyon, ha ilyesmibe futnak. Azaz nekem mindenképp, másnak saját felelősségre :D
Hogy a rendesen meghajtott P1-nél biztosan jobb-e, azt majd akkor tudom megmondani, ha nem kell a bal fülemnél odaképzelni az alját, de már most is gyanús, hogy igen. Nincs harsány terület, nincs gyenge pont, nem túloz, nem hiányzik, csak a bal oldali basszus.

Igényesen mértem persze, a Sony MH750 semennyire nem lineáris és kalibrált mikrofonjára szigszalagozott eartipből gyártott mérőállvánnyal, sima szinuszhullámot végigjátszva :) , de abból is jól látszik, hogy 800Hz-nél talál egymásra a két oldal, addig az egyik döglött

Hang +video alapján is egyértelmű: [link]

(#87685) -NoVa-


-NoVa-
őstag

Ezt kellett volna venni Taobao-ról, akkor nem tűnne fel, ha 1-2 armatúra asszimetrikus. Esetleg 5-10 :DDD


(#87686) Tulku válasza -NoVa- (#87684) üzenetére


Tulku
veterán

Ha visszaküldés nélkül küldenek újat, akkor ránézhetek...lehet hogy forrasztás ...

(#87687) -NoVa- válasza Tulku (#87686) üzenetére


-NoVa-
őstag

Erre tippelek én is, megpróbálok majd rendesebben belefotózni, hátha látszik bármi. Most van jó fény, úgyhogy autószerelőnél várok, sötétben meg a képeken látszik, hogy nem ideális napnyugta után makrózni egyetlen zseblámpával.

Viszont kaptam shipping labelt, úgyhogy elrontották a tákolás örömét... Szemetek :(
:)

(#87688) laleeee válasza -NoVa- (#87685) üzenetére


laleeee
őstag

PayPal visszafizeti a visszaküldés díját, de a Linsoul-al azt is meg lehet beszélni hogy küldjenek egy DPD futárt a házatok elé, az négy nap alatt visszaviszi Kínába.

(#87689) -NoVa- válasza laleeee (#87688) üzenetére


-NoVa-
őstag

DHL most épp, aztán holnap felkapják, és viszik, majd jön az új.

Némi évzáró csájna review idefér. Durva, hogy egy év alatt mi szemetet összehord a posta, idén nem tervezek ennyit, aztán majd jövő januárban visszanézve kiderül, mennyire sikerül visszafogni :)

A Tape Pro-t leszámítva mind simán csodajó EQ nélkül, de durva hogy egyedül a háttérben csillogó BL03-nál nincs panasz a gyártási minőségre. Sima fémházas 1 DD 2 pin, és működik. Még a másik háttérben lévő YBF is kockázatos az elcseszett MMCX miatt, a többi meg lottó. A Tulkuhoz került P1 is hibás volt eredetileg, FH3-ról is hallottam hibás csatlakozóra panaszt, Tape Pro pár nap utáni driver failure is fordult már elő másnál, ez az olcsóság ára. A garancia valamennyire működik, kezdik érteni a kereskedők, hogy a vevők könnyen tudják a panaszukat publikálni, és nagyjából megszűnt a pár évvel ezelőtti általános arrogancia, és szőnyeg alá söprés. Azért óvatosabbaknak egy Paypal vagy Amazon jellegű köztes réteg még nagyobb biztonságot ad, meg persze a kipróbálhatóság is komoly érv a hazai kereskedők javára, de jobbnak érzem ezt a kupacot, mint ha közel ugyanannyiért vettem volna egy kifutó Westone UM Pro30-at, amíg még volt.

(#87690) flash-


flash-
veterán

üdv
milyen fülest ajánlanátok?
telefonról lenne zenehallgatás(asszonynak)
igazából csak annyi az elvárás hogy valamennyire tartós legyen( a xiaomi belépő fülesének egyik oldalija elhalkult pár hónap után, azért ennél csak van tartósabb)
nekem pl a soundmagic e80s már 1.5 éve bírja, a legolcsóbb sm-ek is vajon ilyen tartósak?vagy egyéb? mit javasoltok?

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#87691) fericske válasza flash- (#87690) üzenetére


fericske
addikt

Valószínűleg csak bepiszkolódott.
Óvatosan meg kell tisztítani a rácsot rajta. Folyadék ne érje a membránt mögötte. Egyik módszer, hogy az előzőre figyelve alkoholba mártod, áztatod.
Illetve valami kefével tisztítod (fogkefe jó) a füles rácsa lefelé néz közben.

(#87692) flash- válasza fericske (#87691) üzenetére


flash-
veterán

azt már próbáltam de nem volt javulás,

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#87693) kemcso válasza flash- (#87690) üzenetére


kemcso
Ármester

Hasonló építési minősége az E10-E11-nek van, az ES18-nek igen vékony a kábele.

(#87694) 19_OsY_81


19_OsY_81
aktív tag

Praktikus, jól rakodható hordozható füles tárolót keresek az alábbiaknak. Valami hasonlót, mint ami volt az RHA t20i fülesemhez, csak kicsit nagyobb. Tehát adott egy:

FiiO FH7 füles
Iphonehoz USB átalakító
Dragonfly Cobalt DAC

A gyári fiio tároló tök jó, de itthonra. Mondjuk abba sem tudom beletenni a kellékeimet.

A neten eddig semmi olyat nem találtam, mint ami tetszett volna.

Köszi.

[ Szerkesztve ]

iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K

(#87695) flymi válasza kemcso (#87680) üzenetére


flymi
addikt
LOGOUT blog

Ok, engem rá lehet beszélni a jóra.
SM E10/E10C és E50 közt vacillálok, de túl sok különbséget nem látok (max E50C-nél láttam, h van hangerő szabályzó is). Megéri az 50-es a felárát?

[ Szerkesztve ]

/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

(#87696) kemcso válasza flymi (#87695) üzenetére


kemcso
Ármester

Más a hangképük. Az E50-ben több mély van, mint az E10-ben.

(#87697) laleeee


laleeee
őstag

Jó ez a kis szilikon (w01), wide bore,shallow fit. [link]

(#87698) flymi válasza kemcso (#87696) üzenetére


flymi
addikt
LOGOUT blog

Köszi! :R

/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

(#87699) onkelz


onkelz
aktív tag

Sziasztok

IMR R1 Zenith-szel kapcsolatosan van valakinek tapasztalata?
Esetleg a gyártóval kapcsolatosan van valami infótok?Megbízható régi cég vagy valami kickstarter őrület?

Köszi

(#87700) kamikaze7 válasza laleeee (#87697) üzenetére


kamikaze7
tag

Iszonyat jók a bgvp illesztékek. A basszus tippek is nagyon jók. És olcsók

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.