Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86583) -NoVa- válasza f4lcon (#86580) üzenetére


-NoVa-
addikt

Vonuljon le a pestis, úgyis meg akartad nézni az L3 - FH3 vonalat is, összeszervezünk mindentől sokat.
Egyetlen kontra érvet tudok a Rosemarynál, de nem tudom tökéletesen megmagyarázni. A magasak minősége, vagy inkább dinamikája marad el az IEM-jeimhez képest. Nem kevés, nem mestreséges, még fátyolosnak sem hat, viszont nem szól jobban a BTR5-ről az ES100-hoz képest, pedig minden másomnál érezni a generációs minőségi ugrást a magasak tisztaságában. Legalább újra befogtam rendszeres használatba az ES100-at, van haszna. Kapott +3dB sub basszus emelést, -1.5dB 4K csökkentést, meg +1dB 16K-t, amivel a 3 réteg rárakott szivacsot kompenzálom valamennyire, így kényelmesebb.

Filmszerű élmény, hogy úgy szól az aláfestő zene, hogy közben megmarad a szélzúgás, madárcsicsergés, motoszkálás, stb. Szerintem nem állok attól messze, hogy a Samsung TWS babszemjeiből vegyek, kábel nélkül jobb lenne.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.