Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9803) DjDanee87 válasza gduck (#9788) üzenetére


DjDanee87
addikt

Az ajándék 10 milla édeskevés, ha olyan célt tűztél ki magadnak, hogy megszerezz minden autót. Szerencsére valóban durván tud jönni a pénz a játékban, így csak sikerült még elérnem tegnap a célom. Az utolsó autó megvásárlása. Mindenféle exploit nélkül sikerült sok-sok autópálya versennyel. Ja igen, most az ajánék heti 2 autót nem tudom átvenni, mert nem maradna több hely a garázsban, várjuk a garázsbővítés patchet.

(#9784) SpongyaBob: Én az Nvidia ShadowPlay-t használom screenshot készítésre, nemtudom a játék alapból hova menti a képeket.

(#9798) Bib: Én is automata váltóval játszom. Tudok róla, hogy gyorsabb tudna lenni a manuális, de mindig így játszottam és nem vagyok hozzászokva a váltáshoz játékokban.

(#9801) Dante73: Én is a TDU1el használtam utoljára kormányt (Logitech Formula Force EX), aztán FH3 közben inkább beruháztam egy xbox kontrollerre a PChez és mivel sokkal egyszerűbb használni (elővenni, összedugni) és irányítani vele az autót maradtam is ennél az opciónál és a kormány porosodik régóta.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.