Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72913) trialboj


trialboj
őstag

Sziasztok.
kb 10 évvel ezelőtt még a nagy dji láz előtt én is építgettem quadcoptereket, de nagyon sok jelvesztésem volt, és egy idő után ráuntam javítgatni, egy gépem el is szállt teljesen ezután minden alkatrészemet stb eladtam.
Aztán nem rég elkezdtem azon agyalni hogy ismét belevágok és pont ekkor jött ki az őj dji avata. (megjegyezném elég fura hogy egy szó nem esett róla eddig, vagy ha igen a kereső nekem nem mutatta)
Nem tudom van-e külön topikja, első sorban azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e ezzel kapcsolatban kérdéseket feltenni?
Első nekifutásra csak összeírtam mennyibe kerülne az avata csomag, és listáztam az előnyöket hátrányokat, de mivel egyiket sem próbáltam már nagyon rég, nem tudom hogy mennyire reális a meglátásom.

Tehát a kérdésem még egyszer az, hogy itt feltehetem az avata vs DIY quad kérdéseimet, vagy a topikban mindenki HC quadcopter arc, és nem téma a dji játékszere?
köszi

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.