Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-05 18:11:35

LOGOUT.hu

DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60509) MrCsiT válasza #29810560 (#60508) üzenetére


MrCsiT
addikt

Szánalmas, hogy több, mint 1 év alatt nem tudott erre az Asus megoldást adni. Tavaly márciusi volt kb. az utolsó FW, amikkel még az Asus-ok normálisan működtek, HA be merte kapcsolni a tulaj a Trendmicro-s AI protectiont vagy a szülői felügyeletet.
Épp emiatt váltottam Synology RT2600ac-ra (Asus RT88U-ról) : ott nincs ilyen gond, plusz a frissítések gyakorisága, illetve a biztonsági problémákra reagálás is rendben van.

SentryGun, DonJoee: A Merlin FW az Asus-ok normál felületén betallózható, miután letöltésre került. Ugyanilyen módon, egy korábban letöltött gyári is gond nélkül visszatehető, tehát semmilyen garanciális problémát nem okozhat a Merlin FW használata. ( Nem mellesleg elég sok funkciót emelt át az Asus a Merlin FW-kből, nem véletlenül. )

SentryGun: a 87-es Asus a Qantennás chip megoldás ( talán melegedése?? ) nem feltétlenül ajánlott router - vagy inkább úgy fogalmaznék: nem jó ötlet megvenni - hiába vannak szép számai papíron.

(miközben a 88U-t amit vettem online, visszaadtam 14 napon belül, mert az is érintett volt a hibával, naprakész FW esetén) egy AC68U-t adtam vissza a kereskedőnek az Asus-al történt levelezésemet követően és azt csatolva, mikor meguntam, hogy ha a hypolt és azért hasznos fukciókat elindítom az eszközön (AiProtection, szülői felügyelet) akkor 250-300Mbps-re esik vissza a netsebességem és erre nem tudott az Asus megoldást. Így annak az árát felhasználva váltottam másik gyártó routerére, mint fentebb is írtam.

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.