Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gejza1981
tag
csak nehogy az legyen, hogy annyira beindulnak hogy a 200-s csomagra is rárakják a korlátot, mert akkor inkább vissza a 80/25-t csak korlátlanul...
-
NyuszyCaster
senior tag
jó ez a reklám szöveg!!
csak a korlátozásról nincs benne egy szó sem
Tesztelje a fantasztikus gyorsaságot!
Az 500/100 Mbps sebességű internetkapcsolattal akár 7 perc alatt tölthet le egy HD minőségű Blu-ray filmet, de az online játékok is zavartalanul, akadásmentesen játszhatóak!
Az 1000/100 Mbps sebességű csomaggal – mely Magyarország leggyorsabb lakossági internetes csomagja, fantasztikusan alacsony áron – garantált a gigantikus száguldás! Egy DVD film (átlag 4,4 Gbyte) akár 36 másodperc, egy Blu-ray film pedig akár 3 perc alatt letölthető ilyen sebesség mellett. A DIGINet 1000-rel akár a család összes tagja egyszerre száguldhat a neten zavartalanul. Egyidőben tölthetnek le, csetelhetnek, böngészhetnek, filmet nézhetnek és játszhatnak a neten lassulás és akadozás nélkül.
HTC desire 500
-
Dot
őstag
válasz Watercolour #19337 üzenetére
Azért használtam ezt a verziót, mert amikor kijött az újabb(akkor még 2.0) sokkal instabilabb volt ráadásul nem tudta a sebességet se tartani.
Frissítettem.
Van valahol javasolt beállításokra leírásélj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
ACE-
addikt
válasz NyuszyCaster #19353 üzenetére
Azt nem írja hogy egynél több Bluray filmet is letölthetsz....
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
törölt tag
Csak sajna a szerződés alapja nem a reklámszöveg, hanem az ÁSZF. Abba meg beleírták a két leggyorsabb csomagra a korlátot.
Ráadásul így: "350 Gigabyte" .... tehát tévedés kizárva.
Max. még nullát/kat lehetne utána írni, hogy javuljon a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
lalus8706
tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Tervezem, hogy 1000-es sávszélességre váltok, mert elvileg nálunk azonnal megoldható, mivel nem is olyan rég húzták be az optikai kábelt a házba.
Az a kérdés merült fel bennem, hogy a jelenlegi wi-fi routerem bírni fogja-e a terhelést? Linksys wrt320n (1x WAN (1000Mbps) + 4x LAN (1000Mbps)) típusról van szó, amit pont a 80-as netre váltásnál vásároltam. A wifi nem olyan fontos, a pc-n gyors net viszont annál inkább.
A másik kérdésem a korlátozással kapcsolatos. Lakossági használat esetén van korlátozás?
Előre is köszönöm a válaszokat, remélem, nem lett offtopic.
Üdv,
L -
törölt tag
válasz NyuszyCaster #19361 üzenetére
Semmire nem kötelez. Amíg alá nem írod az újat, a régi él.
No, és persze az is felmondható bármikor, max. Okoscsomag esetén anyagi ráfizetéssel. -
bluobluo75
őstag
válasz NyuszyCaster #19350 üzenetére
elég az! pár pillanat és leszívja
Akkor mi értelme a nagy sávszélnek? -
unknownuser
tag
válasz NyuszyCaster #19361 üzenetére
Aláírtál valamit, amire rá van írva, hogy kötelezve vagy bármire? Ennyi.
-
xxSanchez
őstag
-
bluobluo75
őstag
hát igen de csak a városban, aztán mi van azon kívül??
-
Dot
őstag
Már 40Mbit a feltöltésem, ip csere nélkül!
Ramot 3,5Gigát a win+ a megnyitott böngészők esznek! 4,5-öt még a 1.7.7. utorrent.
Az új utorrent ~1G használ!
cask elég későn kúszott 40MB/s fölé, de majd mindjárt meglesem a fórumát!szerk: ip csere, már 45Mbit a feltöltés! hát így tényleg meg lesz jövőhétre!
[ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
sethyx
csendes tag
-
Dot
őstag
válasz radi8tor #19373 üzenetére
Nem
viszont elfelejtettem, megnézni, hogy mennyit neteztem azóta! saccra olyan 50GB-nál tarthatok!
+ a forgalomkorlát a bix-en keresztülmenő adatra van(upc-nél se számított bele a hálózaton belüli adatforgalom/legalábbis 2005 tájékán mikor nekem az volt/).Ja most néztem nekem fut a cfosspeed ping javításra állítva. Átállítottam adatforgalomra, nem lett jobb!
Azaz a feltöltés már 50Mbit! (de ez folyamat növegszik)élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Kecskoss
csendes tag
Azért arra kiváncsi lennék, hogy mi van olyankor, ha TOPNet-em van, és én egyáltalán nem akarom, hogy újra kábelezzen a lakásban. Most volt festés, kábelek eldugva, ne gányoljanak össze semmit.
És elég lenne 100/50-es net is. Oké, hogy van okos csomag hűség aláírva, de ezzel egy teljesen új helyzetet teremtettek, amiről a hűség aláírásokor még szó sem volt...
Ilyenkor ha nem engedem meg a kábelezést, akkor hagyja a 80/25-öt, mert ezt írtam alá anno...
Vagy max a 100/25-öt???
Az ezer forintal olcsóbb csomagba meg dupla annyi a feltöltési sebesség... -
kisbalazs83
aktív tag
Ezzel a 350GB korlátozós hülyeséggel nem kicsit járatja le magát a Digi. Szerintem ezt azért lépték meg, mert előre félnek/tudják hogy nem fogja bírni a hálózatuk a terhelést. Igenis növekedni fog a terhelés!
Ha elér egy meghatározott "kritikus közeli" szintet, lekorlátozzák az 500 és 1000-es előfizetőket. Akik ugye használnák is amire befizettek "a gigantikus száguldást". Reklamálhatsz hogy 1000-res csomagom van és hé nincs meg a garantált 300/50 Mbps, csak most nem azt válaszolják majd: "A jelzett probléma már kivizsgálás alatt van kollégáink által, a probléma elhárításáig szíves türelmét, az okozott kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük." Hanem dobnak egy email/sms-t, hogy elérted a 350GB-os korlátot, ez azért van, és ezt az összes 500/1000Mbps-esnél el lehet játszani, mert a 350GB nevetségesen kevés. Aztán úgy játszanak a sávszéllel ahogy nekik tetszik. Nem a 350GB a lényeg. Ennyi erővel azt is írhatták volna az ÁSZF-be, hogy az 500Mbps és 1000Mbps csomagot választók önként beleegyeznek hogy szükség esetén 90%-al csökkenthetik a sebességüket.Ettől függetlenül megrendeltem az 1000Mbps csomagot, de a router vásárlással még várok. Ahogy egyszer is a 350GB-os ürüggyel lekorlátoznak, visszaváltok a DigiNET200-ra. Azt meg még talán elbírja a D-Link DIR-825 routerem vargalex build-al.
65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
eisento
addikt
estet igen tudom lusta diszno vagyok de, nem tudja valaki pontosan hogy a topneteseknek mikor allitjak at az uj sebesseget? augusztus vagy meddig zarul le az atallas? vagy semmi info rola?
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
zsolt501
nagyúr
Ha minden igaz most fogják országosan az ONT-ket frissíteni, akinek kihelyezett ONT-je van, vagyis kapott a lakásba az ne áramtalanítson.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Tournament
aktív tag
[link] 200/50 nagyon franko most mértem
[ Szerkesztve ]
-
Fehér Csaba
csendes tag
Egyébként hol található meg az ONT mindenkinek van vagy hogyan van ez?
-
törölt tag
válasz Fehér Csaba #19387 üzenetére
Családi házas ún. FTTH területen van minden előfizetőnek ONT-je. (Egy doboz, amibe belemegy a DIGI optikai kábele.)
(Társasházaknál ún. FTTB területen közös ONT van, valahol a házban egy fém dobozban. Azzal nem kell az előfizetőnek foglalkoznia.)
Az ONT egyébként egy rövidítés (Optical Network Terminal = eszköz, ahol az optikai hálózat végződik).
[ Szerkesztve ]
-
Fehér Csaba
csendes tag
Igy már értem .
És mit várhatunk a Frissités után?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
válasz Fehér Csaba #19390 üzenetére
Ha jól tudom akkor a egy korlátozás miatt frissítenek, ami a max sebességet adja meg kliensenként az ONT-n.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
g0dl
addikt
Én alapvetően nem tartom a forgalomkorlátozást ördögtől valónak. Ez egy lakossági szolgáltatás, és 260TB (csak lefelé) havi forgalom nem tekinthető a jelenlegi viszonyok közt magán felhasználásnak ( hivatásos torrentezés sem az). Aki többet forgalmaz az fizessen többet. Különösen a külföldi vonal tekintetében ezt nem lehet (ilyen áron) biztosítani.
A gyors sebességben nem kizárólag a nagy forgalom a jó, hanem az adatok gyorsabb eljuttatásának lehetősége.DE az 1Gbps sebességhez a 350GB nagyon kevés. Ez kb. 7/24-ben 0,13%-os kihasználtsággal kimeríthető.
Én első olvasásra napi 350GB-ot olvastam, amit akár normálisnak is gondolnék, de havonta ez valóban nagyon kevés. -
Mangerd
aktív tag
válasz kisbalazs83 #19378 üzenetére
illetve Mr. Janó
Jó, hogy rátaláltatok a 350GB-ra az ÁSZF-ben, úgy 4 éve vagyok digis (talán 5) de amikor kiépítették nálunk és átjöttem, már akkor benne volt a 350 GB az ÁSZF-ben. Nem most került bele!
Tegye fel a kezét, akit az elmúlt 4 évben lekorlátozott a Digi!!!
Pedig elárul volt olyan hónap, hogy az adatforgalmam simán meghaladta a 350et, sőt volt amikor az 1 terát is súrolta...Ha eddig nem korlátoztak, akkor ezután miért tennék?
-
janos1988
addikt
Tehát épült egy 2x8 sávos autópálya New York City és Philadelphia között, de ha túl nagy lesz a forgalom rajta, akkor lekorlátozzák 2x1 sávra. Végül is logikus.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
sethyx
csendes tag
válasz Mangerd #19394 üzenetére
Nem volt benne:
"... 2014. július 15. napjától hatályba lépő módosításait ..."
http://digi.hu/uploads/documents/aszf_revisions/20140715_aszf_mod.pdfVisszamenőleges ÁSZF-ek is fent vannak, link ha megtalálod valahol.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa