Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
adakiller
senior tag
openwrt alatt mik a tapasztaltok sebességügyileg? 50/30-nál max 30/15 jön ki(TP-Link TL-WDR4300 v1 - OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342). speedtestnél megvan a max 50/30. elég torrent fut, és lenne is mit uppolni
-
zsolt501
nagyúr
válasz worxland #18150 üzenetére
És az mitől van, hogy a város másik felén nincs ilyen gond, csak a környékemen, a Szeged Csillagtéren. Amúgy épp az előbb ment el megint az internet nagy örömömre...
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz adakiller #18152 üzenetére
Tul regi az a build viszont ennek ellenere wifin vagy kabelen? Kabelen rohogve at kell tolja a 250et...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
NyuszyCaster
senior tag
nem igazán szoktam reklamálni főleg nem olyankor mikor mindenki várja a beigért nagybb netet és folyik a munka bár szerintem ilyenkor este már nem dolgoznak
de ez kicsit tulzás ma háromszor tünt el a net a tv és a telefon utoljára kb 10 perce épp itt a főrunon olvasgattam és off vissza jött gondoltam mérek egy sebeséget ime az rebmény....azért a top netnek ettől kicsit többet kellene menni még akkor is a dolgoznak rajta és akkor is ha salgótarjánról van szó
HTC desire 500
-
TeeJay
félisten
emberek tessék router nélkül tesztelni lehetőleg gigabites LAN kártyával vagy olyan laptoppal amibe az van.
tessék PPPoE kapcsolatot csinálni, egy felhasználónév meg jelszó kell ami ott van a szerződésben
csatlakozni aztán megnézni hogy 100-as vagy gigabites-e a link illetve ott kiderül hogy mennyi az annyi mert nem fogja vissza a router.
utána lehet okoskodni. nálam is ez van jelenleg mert speedtest mérésre elég a WR841ND router de masszív torrentre amikor fel és letöltés is van már kevés, nem tud 11,5megabájttól többet oda vissza irányban összesen.
router nélkül 15MB a maxNyuszyCaster
ftp.fsn.hu tesztfájl mit mutat letöltésre?[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
poli27
veterán
Szted ami nem szerepel a bix grafikonon az nem forgalom, azok nem terhelik a hálózati elemeket?? Azért mert a bixnél van kapacitás attól még betelhet a hálózat az említett szolgáltatók közötti kapcsolat miatt, és a bixen ez mégse létszik... , úgy viselkedsz mint egy sértődött óvodás mert 25 mega a feltöltésed 50 helyett
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz NyuszyCaster #18159 üzenetére
Nálam szombat óta a TopNET sebessége Kaposváron:
Szombaton bejelentettem. Tegnap kérdeztem a Digi facebook oldalán hogy állnak a fejlesztéssel, de nem válaszoltak.[ Szerkesztve ]
65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
zsolt501
nagyúr
válasz gerenda110 #18158 üzenetére
Azzal a routerrel nem is nagyon fogod érezni az emelést, mert PPPoE esetén olyan 50-80Mbit körül van a teljesítményének a vége, ha jól emlékszem, mert sajnos a PPPoE kapcsolat eléggé megterheli.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz TeeJay #18160 üzenetére
nekem nincs ruter.. anélkül annyi a lan gigbites bár.. annak idején a fehér digis cuccban amibe minden bele megy tv teló net minden át dugaták velem az utp kábelt egy másik ajzatba és itt már nem kéket világit a lan kari csak zöldet annó kék volt ...
ezt amit irtál sehol nem találom ftp.fsn.hu tesztfájl <---eztazt mondták akkor hogy az első csatin ip tv fog menni és azért nem tudtunk akkor azon csatizni és akkor hivtuk telón a digit és az ügyfeles hölgy mondta hogy dugjuk a másikba
HTC desire 500
-
zsolt501
nagyúr
válasz NyuszyCaster #18166 üzenetére
Én biztos kipróbálnám a többi csatlakozót, veszteni nem vesztenék vele, max vesszadugnám oda ahonnan indult a dolog.
-
-
ToBeY
nagyúr
Valahogy még nem az igazi ez...
-
NyuszyCaster
senior tag
most meg ennyi nem értem én ezt .....
HTC desire 500
-
Dot
őstag
Miért lesz az az érzésem, hogy 16-án mikor beslattyogok a digihez az 500-as csomagért, közölni fogják, hogy csak FTTH-s övezetben érhető el(és máshol nem is lesz elérhető/FTTB/).
Ne fessem az ördögöt a falra?!élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
törölt tag
-
Sultan
tag
Budapest 18. kerületében gyorsabb lett már valakinek?
Apple fan! :-)
-
zsolt501
nagyúr
válasz Flashget #18178 üzenetére
Ó engem már ismernek ott
Volt már ügyem velük, ami után kötbért fizetett a szolgáltató... akkor is meg akartak győzni, hogy nálam van a gond, ez nem jött nekik össze.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
SirKero
őstag
Akkor nekünk a ZTE modem az úgynevezett ONT?
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
TeeJay
félisten
gigabit LAN-on nézed?
100/25-ös csomagod van szerintem igencsak jó ez ahhoz főleg 100-as LAN porton
majd ha gigabites lesz megy az 104-106megabites letöltésre is nyugi
addig meg türelem tornaterem
nem kevés helyen alakítják most a dolgokat, senki se várja hogy 2hét alatt az ország összes lépcsőházában gigabites switch fog működni pláne úgy hogy eszméletlen összeg lenne
majd ha felmérik hol van sok érdeklődő akkor ott cserélikMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
fcc
aktív tag
Helló!
Topnet-em van, és olvasom , hogy megemelik 200/50-re. TP-Link 941-em van jelenleg, ezt cserélnem kell(ene)?
Melyik TP-Linket érdemes megvenni? -
HZoli87
veterán
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Akkor fussál neki még1x és le van írva hogy 100/25 lesz átmenetileg, és az év végéig mindenkinél meglesz a 200/50!!! 100 megás switchen nem fog menni a 100 mega csak 94-95mbit kb....
Tplink 1043ND ez V1 vagy V2 mert ha V1 akkor cserélheted is le mondjuk V2 re mert el fog vérezni! A gyári szoftal 130 mega körül fog menni, alternatívval menni fog a 200 de torrentnél sztem elhalálozik mert gyenge vas már!
Gigantikus internet sebesség növelés a DIGI-nél!
Készült: 2014-07-07 18:05:54
A közel 800 000-es ügyfélkörrel rendelkező kábelszolgáltató július 6-tól meglévő ügyfeleinek automatikusan 2,5-szeresére emelte az internet sebességét változatlan áron és extra kötelezettségek nélkül. A DIGI korábbi csomagjait a DIGINet 50, DIGINet 100 és DIGINet 200 elnevezésű csomagok váltják fel.A DIGI meglévő ügyfelei az eddigi 20/10, 40/20 és 80/25 Mbps csomagok helyett mostantól 50/30, 100/50 200/50 Mbps sebességgel száguldhatnak a világhálón.
A 2,5-szeres fantasztikus sebességnöveléssel a DIGI meglévő ügyfeleinek a piacon hűségvállalás nélkül is a jelenleg elérhető egyik legjobb ár/érték arányú internet szolgáltatásokat biztosítja. Július 6-val befejeződött a 20/10 és 40/20 Mbps csomagok sebességének növelése, a jelenlegi TopNet csomaggal rendelkező ügyfelek szolgáltatásának fejlesztése pedig folyamatban van, átmeneti lépésként a DIGI 100/25 Mbps-re gyorsította ezt a csomagot.
„Előfizetőink eddig is elismerték az internetszolgáltatás magas minőségét, a szinte teljesen optikai üvegszálas technológia által biztosított stabil és zavartalan szolgáltatást. A DIGINet sebesség-forradalmát szerettük volna elsőként velük megosztani, ezzel is minél tartalmasabb szolgáltatást lehetővé téve számukra a korábban már megszokott ügyfélbarát árazási politika mellett.” – nyilatkozta Kállai Annamária, a DIGI marketing managere.
A meglévő ügyfeleknek szóló sebességnövelés egyben beharangozója a közeljövőben bejelentésre kerülő új 500 és 1000 Mbps-os gigantikus net csomagoknak.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
nem kell a jövőre gondolnod mert otthoni felhasználásra nincs 10gigabites LAN egyelőre
gigabitesből meg az összes itt ajánlott tudja a 930-940megabitet átnyomni WAN-LAN irányban
wifi-n meg el kell felejteni a 80+ megabitet max AC-vel lehet próbálkozni de olyan drága hogy vegyen akinek két anyja vanMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Dictator^
veterán
-
TeeJay
félisten
szépen jönnek majd a karbantartási hírek ahol nem bírja a hálózat szóval lehet nézni kinél mikorra várhat javulást. http://digi.hu/rolunk/hirek-es-media/kozlemenyek/
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
csomi1977
aktív tag
Kistarcsán TP-Link WDR4300-as router
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic