Hirdetés
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
válasz Insolent #13780 üzenetére
"Érdekes nálad elég egyforma eredmények vannak.."
Aha, még a GTS Datanetnél is 44/20 Ezekkel a kis méretű fájlokkal nem érdemes tesztet futtatni. uTorrent a legjobb sebességmérő.Az is érdekes, hogy ha a hálókártyám legfrissebb driverét használom, akkor a feltöltési tesztet nem csinálja meg, helyette bontja a kapcsolatot.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
A mondatokat záró írásjelek szerepe kettős. Részben a mondatok szerkezetét, tagolódását, részeik-részleteik egymáshoz kapcsolódását tükrözik, részben némiképpen a beszédnek betűkkel ki nem fejezhető sajátságaira, a hanglejtésre és a beszédbeli szünetekre utalnak.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz Keresztapper #14800 üzenetére
Szia
Láttad a DLink használati utasítását (15. oldal)?
Ha tényleg nem jó, akkor olcsó, vezetéknélküli TP-Linkre voksolnék.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz Keresztapper #14802 üzenetére
Azt írtad, hogy "nem tudott PPOE módban kapcsolódni".
Ezt furcsának tartottam. hiszen a kézikönyve szerint működnie kell.Összekötötted a gépet a routerrel utp kábellel. Beírtad a böngészőbe: 192.168.0.1 vagy http://dlinkrouter
Beállítottad a DIGIs PPOE kapcsolatot felhasználónévvel + jelszóval.
Utána engedélyezted a wifit, amit titkosítottál (WPA/WPA2) jelszóval.
Vagy hol akadtál el?¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz Keresztapper #14804 üzenetére
Nem feltételeztem, hogy nem értesz hozzá. Én voltam hitetlen a D-linkeddel (még nem volt olyanhoz szerencsém).
Akkor még egy indok, hogy routervásárláskor TP Linkért érdemes pénzt adni.¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
Mi az amire nem elég a 20/10, 40/20, 80/25?
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz IO.sys #16550 üzenetére
Már rég használtam netet router nélkül. Nekem úgy működött, hogy a kapcsolat létrehozása után kapcsolódási ikon került az asztalra, amit az Indítópultba dobtam.
Végül beállítottam, hogy csendben, ablakfelugrás nélkül kapcsolódjon.
Ha jól emlékszem nem kellett várni (sokat) a programoknak a hálózatra.¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Aranyosak vagytok, hogy úgy várjátok a gigabitet mint ha a jelenlegi csomagok lassúak lennének.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
upc topikban savanyú a szőlő
szerk: nézzük a telekomosat is.
szerk2: ott is[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz forrest85 #16874 üzenetére
Ennyi a jelenlegi, összes információ: DIGI BOEING 1G SPOT
Én türelmesen megvárom mi sül ki ebből, mert van telefon és a routerem is 54M.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz Flashget #17095 üzenetére
Az van a reklámban, hogy az ország leggyorsabb lakossági internete. Egy UPC-snek még barátkozni kell ezzel a mondattal.
Szóval most durcásan irogatják, hogy SSD kell, meg routercsere, 4 érpár, sok vele a meló, úgysem lesz stabil és egyébként is megy csődbe a digi.¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
40/20
router restart:Bélabácsi: Nekem eddig mindig pontosan 40/20-t mért a speedtest.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
80/25 csomagosok olvasgassák a garantált sebességeket a szerződésükben. Mert azt nem értik, hogy a TOPNet upgradehez helyszíni felmérés is kell. Hihetetlen hogy nem bírják ki azt a pár napot míg kiderül mi lesz. lol
szerk: vagy most valamit gyorsan tölteni kell megabittel?[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
(#17413) belabacsi698: "diginek soha nem volt jó a kommunikációja, de amit ezzel az emeléssel művelnek az vicces kategória
facebookon szépen szivárogtatnak, de weboldalon hivatalos info meg 0..."Beírta, hogy digi.hu és nem csapta arcon DIGI1000 reklám, rajta minden infóval? lol
na mindegy,khm: (* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük!)¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Jó lenne ha valaki posztolna egy mérős képet!
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz betyarr #18380 üzenetére
"mi lesz itt újabb 10 év múlva?"
a játékszerverek a hipergyors interneten fogják elküldeni az adatot amit az én gépemnek kéne számolnia. így a gyengébb gépeken is futtathatók lesznek a nagy gépigényű játékok.
régen még a netrádiót is ki kellett kapcsolni ha online játszani akartál a 16 kbps feltöltéssel.¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Nem találok kivetnivalót abban ha a nem tetszene a Diginek, hogy van aki seedszervert üzemeltetne a sebességnövelés miatt. És akkor jönnek itt az álszent szövegek, hogy munkára használná az IT szakember.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Nekem eddig nem volt korlát DIGI-n.
Nem tudok senkit akit korlátoztak volna eddig.
Meggyőződésem, hogy a jövőben sem fogok forgalmi korlátot kapni.
Ez a véget nem érő korlátos diskurzus már tegnap lezajlott (de lehet hogy már tegnapelőt is).
Most jön az a rész, hogy legális tartalommal is elérhető a 350 GB.
Pattogtassatok kukoricát!¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz leslieke #19684 üzenetére
(#19684) leslieke: "A 350 GB limit csak a torrenthuszárok elriasztására van. Itt is ők paráznak, rinyálnak folyamatosan. ."
Rohadtul megmosolyogtató, hogy egyesek világvégét kiáltanak és armegeddonként fogják fel a kialakult szituációt.
(#19688) zsolt501: "Ezeket a torrenthuszáros megnyilvánulásokat el kellene felejteni, mert mindennapi melóval is össze lehet lazán hozni a 350GB-ot, pl aki szoftver fejlesztéssel foglalkozik, vagy rendszergazda, és távfelügyeletet lát el, vagy marketinges"
NÓ PÁNIK! Nem fog lehalni a rendszer mikor valaki szoftverfejlesztéssel foglalkozik, vagy rendszergazda és távfelügyeletet lát el, vagy marketinges. Szép lenne ha ezek együtt kiakasztanák a rendszert.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz trec12 #19766 üzenetére
De. Lehet, hogy aránytalan.
De ez mellékes, mert nem lesz szükség korlátozásra. Amíg bírja a rendszer a megemelt sebességeket nincs szükség rá. Attól, hogy gyorsabb a netünk nem töltjük le azt ami korábban sem érdekelt. Aki meg igen, az meg is érdemli a korlátot.¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz Tournament #19825 üzenetére
Mindegyikőtök korlátolt aki elkezdte számolgatni, hogy most akkor hány youtube videó fér bele és hányszor nézheti meg a fészbúkját.
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- GTA V
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szólánc.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ukrajnai háború
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 7