Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
adika4444
addikt
Hali!
Akkor lesz optikád, ha a most FTTB-s rendszert teljesen cserélik az adott épületben FTTH-ra.
Most csak azt mérik fel, hogy az UTP tudja-e az 500-at, bár feltehetőleg tudja, ha már egyszer ment.Az isminél valszeg pont akkor álltak át, és ha már felmerült a neve, talán előre vették.
-
-
TeeJay
félisten
-
Vakegérke
félisten
Talán nem pontosan értem amit mondasz, nálam gigát mond a rendszer.
-
Flashget
félisten
-
KDSH
tag
Igazán köszönöm, de biztos, hogy én is megkapom majd ugyanazokat a sebességeket az 50-es netemmel, mint te az 500-assal?
Ezek a szerverek talán már elegek lennének:
NY - Optimum Online
Chicago - Comcast
LA - Atlantic MetroNekem azt hiszem ezek voltam eddig a legjobbak.
Úgy érted, hogy az USA-val bonyolított forgalom először Romániába megy ki

-
zsolt501
nagyúr
-
Flitter
tag
Nekem kb 2 hete ennyit mér.
oké mi ez a 10%.., de ha belegondolsz ez az elveszett ~32Mbit mondjuk egy falun lakó T-s emberkének maga lenne a kánaán!
Igen

(#20106) Dot válasza Flitter (#20105) üzenetére
Dot
(senior tag)Akkor csak az 500Mbitet nem bírja

Még nincs 500 am se 1000rem
-
kisbalazs83
aktív tag
Szia! Nem okoskodni akarok, de próbáld meg router nélkül, utorrent 2.2.1-el és ezekkel a beállításokkal:kép, kép, kép, kép
Ha nem tudod SSD-vel tesztelni csak HDD-vel, akkor csinálj a HDD elejére egy mondjuk 50GB-os partíciót hogy a max sebességével tudjon dolgozni (ezzel a progival: MiniTool® Partition Wizard) kép és arra töltsd a teszt torrentet. -
TeeJay
félisten
kliens nem árt ha a legújabb van nálad mert abban már javították a "lemez túlterhelt" hibákat
szóval ott több az esély gyorsan tölteni
megnézném amúgy most 1-2 DIGI-s arcát akinek semmi se elég alapon kapásból megrendelte az 1000-es csomagot és most be van sz@rva hogy lehet majd lassítani fogják mert sokat fog töltögetni

200/50 nem elég semmire végül is manapság már
ott legalább nincs semmi féle adatforgalmi korlát szerűség 
-
TeeJay
félisten
20-30-50GB-os BD meg fullHD filmekkel próbálkozz ahol van legalább 50-100seeder vagy ha feltöltést szeretnél nézni akkor percenként frissítsd az oldalt és amikor kitesznek egy hasonló nagy méretű cuccot elsők között legyél aki tölti hogy te is maximális sebességgel tudj adni más nagysebességű esetleg seedszerveres userek felé...
kliensbe pipáld be hogy előre foglalja le az állományokat
titkosítás engedélyezve
én az uTP-t ki szoktam nyomni tehát hogy a "sávszélesség szabályzó engedélyezése (uTP)" ez legyen kinyomva. globális szálak száma 500 letöltésre mondjuk 100 feltöltésre meg 20 torrentenként
aztán hadd szóljonengem már az érdekelne főleg akinek 100+ megabites csomagja van hogy mit tud a net ha egyidejű le és feltöltés is van csutkán. vajon mennyire lehet úgy kihajtani a letöltést ha közben maxon megy a feltöltés elég sokat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Konfiguráld be rendesen uTorrentet. A topicjában elmondják hogyan kell beállítani, hogy RAM-ba dolgozzon, ha HDD nem bírja.
-
Watercolour
aktív tag
Azt javaslom, próbáld meg egy modern uTorrent-tel is, iszonyatosan elavult verziót használsz.
Nemrég újraírták a kliens disk I/O rendszerét, és a fejlesztők állítása szerint kevésbé erőforrásigényes.Egyébként sem feltétlenül okos dolog elavult verziót haszálni semmilyen szoftverből.
-
törölt tag
Árnyékolt (STP) kábelt szerintem csak akkor használj, ha árnyékolt csatlakozóba dugod és a pl. a switch is földelve van különben a galvanikusan nem csatlakoztatott árnyékolás antennaként viselkedik és csak gyűjti az elektromágneses hullámokat.
Egy lakáson belül sem olyan távolságok (max. 20-30m szegmenshosszak), sem olyan zavarás (pl. erős mágneses terű elektromos motorok) nincs, ami indokolná a plusz árnyékolást.
... de, ha sok a pénzed kiépíthetsz egy full STP otthoni hálózatot csak ügyelj mindenhol a galvanikus árnyékolás kontaktra és valahol földeld is le.

-
sethyx
csendes tag
-
TeeJay
félisten
hullámzik mert nem mindig van meg a 100megabit nálad
nálam mondjuk azért hullámzik mert közben 100+ torrentet tolok felfelé több száz szálon és 6,2-6,6 megabájttal megy fel miközben lefelé nem bírja maxon ugyanis a 100-as LAN port is beakaszt
meg a router sem tud annyit NAT-olni.
router nélkül az egyidejű le és feltöltés nálam összeadva 15megabájt volt összesen
értelem szerűen ha a 93-94 megabites le és az 53-54megabites feltöltést összeadnám akkor meg 146-148 megabitnek kellene kijönni ami 18,2-18,3 megabájt szóval valamiért 3megabájtom elszáll
de ez van. van megvásárolt Cfosspeed-em de nem akarom felrakni minden gépre
meg nem is tudom érne-e bármit itt már
egyelőre majd ki kell várni hogy switch csere legyen és a gigabites porton már jobban fog menni szerintem minden ugyanis nem lesz port limites és ha a routert is cserélem akkor főlegmondjuk akkor sem fog csutkán menni a le és feltöltés egyidőben de ez majd úgyis kiderül
annyi van még hogy nálam a legújabb utorrent kliens van az uTP-t én kikapcsolom illetve a kimenő titkosítás Engedélyezve módon van nem Erőltetett módon -
Flashget
félisten
-
petir
senior tag
-
Dictator^
veterán
Igen, de a srácnak MegaByte/secundum van a képén nem? Akkor az érték korrekt.
Az enyém csak 97%ánál jobb, az Ővé 99%ánál, tehát az Ővé MegaByte/sec-ben van, az enyém meg Megabit/sec-be nem?
Az én tesztem annó:
Ez egy régi mérés volt, azóta volt, hogy összevissza mér, illetve, hogy a letöltés 80~ körüli értéket kap, a feltöltés van, hogy 40-50 közöttit (Mbps)A srácé:

-
radi8tor
MODERÁTOR
Ma kipróbáltam milyen a játék a backup netem használatával (T-kábel).
Egyszer sem lagolt, nem dobott ki. Előtte rendszeresen volt lag. Olyan is volt, hogy lagolt és abban a pillanatban hallom, hogy párom hallózik a telefonban, mert nem hallja a másik félt (VOIP telefon, DIGI-től független megoldás).
Egyértelműen DIGI-vel van valami itt a III. kerületben pár hete/1-2 hónapja.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Apple Watch
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

4500 az 500-as, ugyhogy sztem akkor már inkább az 1000-es.

) szerintem ne váltogass le fel össze vissza, maradj az olcsóbbnál!
nekem teljesen mindegy,de jöjjön meg mihamarabb.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ott legalább nincs semmi féle adatforgalmi korlát szerűség
4300-at vettem.