Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-04-23 20:12:23

LOGOUT.hu

Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12551) Pille69 válasza Tome08 (#12547) üzenetére


Pille69
tag

Bátran vállald be!
Azt írod, hogy " állítolag már olyan lesz, hogy analog-digital egyszerre fut rajta". Ez már évek óta így van, nem újdonság. Ez az SD és HD csatornákra is vonatkozik, magyarul a HD-ket is tudod majd beltéri nélkül fogni. Az analóghoz képest sokkal jobb minőségű a digitális, nem lehet szellemképes, esetleg helyenként, alkalmanként akadozni szokott, meg pixelesedni. Hangsúlyozom, hogy helyenként. Nálam Miskolcon egy-két alkalommal fordult ilyen elő a három, vagy négy év alatt.
Azt tudd, hogy ez akkor és csak akkor működik, ha a TV-dben van DVB-C tuner. Ha a HD-ket is akarod nézni, akkor a TV-ben levő digitális tunernak mpeg-4-esnek kell lenni.

"Sat TV-be nem nagyon bízom, mert ugye az ki van szolgáltatva az időjárásnak, kivéve ugye a MindigTV...."
Ez egy kis pontosításra szorul. A mindig tv nem SAT rendszerű, hanem DVB-T, és ennek a minőségét alkalmanként az időjárás is befolyásolhatja.

(#12552) Pille69


Pille69
tag

Addig irkáltam, amíg a többiek megelőztek. De van rá magyarázat.
Ahogy elkezdtem írni amit akartam, csengett a kaputelefon. Megjött a szerelő. Egyből az alagsorba ment én meg a másodikról lekiabáltam neki, hogy figyeljem-e a TV-t, vagy feljönne, esetleg lekiabáljak-e ha jó? Na így lett megoldva, fel sem jött a másodikra, csak fentről megköszöntem, intettem neki, :C és el is húzott. A 1/2 10 körül bejelentett hiba miatt fél egykor már itt volt, és kb. két perc alatt meg is oldotta a csávó. Ezt a hozzáállást én már többször leírtam itt, nem is tudom, hogy más településeken miért van panasz.

[ Szerkesztve ]

(#12553) sityupityu válasza Pille69 (#12548) üzenetére


sityupityu
veterán

Karóba húzatni nem akarod szerencsétlent? :DD

Pille69 (#12552): Ez nálunk is így van. Ha valami gond van a legtöbb esetben még az nap kijönnek. Volt olyan,hogy délután lett bejelentve a hiba és este fél 8-kór csörögtek,hogy alkalmas lenne-e az időpont. :Y

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#12554) Pille69 válasza sityupityu (#12553) üzenetére


Pille69
tag

Tartom magam ahhoz, amit írtam:
"... pont ez a problémám a nettel, hogy bármilyen megalapozatlan információt név nélkül közzé lehet tenni bárkinek úgy, hogy ezzel kapcsolatban semmiféle felelősséggel nem tartozik."
Akár. :))

(#12555) #65675776 válasza Pille69 (#12548) üzenetére


#65675776
törölt tag

Te viszont figyelj a hangnemre, mert így nem lesz hosszú jövőd itt!

(#12556) kene84 válasza Pille69 (#12554) üzenetére


kene84
senior tag

Nekem azon pár megjegyzésből amit itt olvastam a fórumbon jött le az hogy nem foglalkoznak vele,ezért írtam csak azt amit,de utána ha figyeltél volna egy itteni fórumtárs már kijavított hogy ezen következtetésem igencsak hibás. Ő tudott normális hangnemben véleményt formálni, te nem.

ez egy fórum,beszélgetünk dolgokról, mennek találgatások is,félinformációk,majd jön valaki aki kiegészíti,de ez a stílus amit megengedsz magadnak felháborító és bármikor állok elébe az emlegetett "karóbahúzásnak" ha nálad így dőlnek el a dolgok....

valóban hibáztam ezt elismerem,de több ilyen véleményt is olvastam mentségemre szólva, nem unalomból írtam azt amit, nem gyengén túldramatizálod...felelősség.... nem azt állítottam hogy valaki bombát helyezett el itt-ott-amott......

(#12557) Pille69 válasza kene84 (#12556) üzenetére


Pille69
tag

Nem hiszem, hogy én dramatizálnám túl, természetesen a karóba húzásba ez nem fér bele. Ha megnézed, az "Akár" mögött ott egy kis gurulgató micsoda. egy piros kis vacak, egy ilyen: :))
Ezt azért raktam oda, mert viccnek szántam, természetesen nem gondoltam komolyan.

Az előző hsz-omban a "Na ide figyelj! " kezdet, pedig azért volt, hogy felhívjam a figyelmed arra, hogy tájékozatlan vagy. Ha mégis megbántottalak volna, akkor mindkét hsz miatt szánom bánom vétkem :R

Amit a felelősségvállalásról írtam azt fenntartom. Többen minimális tájékozottság, illetve tudás nélkül, konkrét válasszal és megfelelő határozottsággal szólnak hozzá egy témához, például így. Erre az ugye még tőle is tájékozatlanabbak jóhiszeműen alapozhatnak. Vagy nem?
Ahogy látom valahol te is érzed az igazságot, amikor azt írod, hogy "ezen következtetésem igencsak hibás", illetve elismered az alaposság hiányát a "Nekem azon pár megjegyzésből amit itt olvastam a fórumbo" mondataiddal. Az egész konfliktus megelőzhető lett volna, ha kissé alaposabban olvasod a fórumot, nem csak pár hsz-ra alapozol, hanem még mondjuk egy-kettőt elolvasol hozzá. Nem kellene szvsz az így leszűrt elegendőnek nem minősíthető - ahogy nevezed - "pár" megjegyzésből leszűrt félinformációkat nem konkretizálni. ;) Sem neked, sem másnak. Esetleg kérdezel, például úgy, hogy ez még mindig így van? Mindez engem nem jogosított fel arra a stílusra amit megengedtem magamnak, valóban rendbe tehettelek volna szépen, úgy ahogy Kwisatzh kolléga tette.
A felelősséggel kapcsolatban végezetül az egyik saját példámat hagy osszam meg veled! A gépem állandóan leszakadt a net-ről és mivel én nem úgy értek a számítástechnikához, - mint a "hozzáértők" - megkérdeztem egy másik fórumon, hogy mi a megoldás. A hibát pontosan, megfelelő részletességgel írtam le. Talán hárman, vagy négyen licitáltak a megoldáson, hogy milyen routert vegyek. Tehát költsek! A munkahelyemen megkérdeztem a két számítástechnikust egyszerre, - mivel egymás mellett voltak - és szó szerint ugyanazt mondták, aminek ugye meg köze sem volt a fórumon a "jó szándékú, hozzáértők" javaslatához. A személyes ismerőseimé volt a helyes megoldás. :K És itt jön a felelősség. Ha én ráköltöm a "jó szándékú, hozzáértők" javaslata alapján a gépemre akkor azt a 10-20 ezer forintot, azzal nem javult volna meg a net. Más, ingyenes megoldás volt a helyes, és akkor szerinted kitől kérhettem volna vissza az ablakon kidobott pénzt? :F
Még egyszer :R , ha a lelkedbe gázoltam volna.

Szerk.: Ha ez az arcocska: :R nem a bocsánatkérést jelöli, akkor értsd úgy, hogy minden ilyen helyre a BOCSÁNATOT KÉREK! kifejezést szántam. :K

[ Szerkesztve ]

(#12558) Pille69


Pille69
tag

Helyesbítés, már nem tudtam szerkeszteni:
"Nem kellene szvsz az így leszűrt elegendőnek nem minősíthető - ahogy nevezed - "pár" megjegyzésből leszűrt félinformációkat nem konkretizálni. ;)"

(#12559) kene84 válasza Pille69 (#12557) üzenetére


kene84
senior tag

Megjegyzem sok mindenben egyetértek azzal amit mondasz,de a hasonlatod hibás,állítottam egy dolgot miszerint nem állnak szóba vele, de érdemes megnézni hogy neki ez kérdése sem volt. :) Tehát őt e téren nem is vezettem félre,más pedig habitusától függően ha tényleges hibája van biztosan bepróbálkozik a szolgáltatónál reklamálással attól függetlenül hogy ezt írtam,de senkit nem szólítottam fel arra hogy pénzt költsön. Szó nincs pénzről azaz a komolysága sem olyan szintű tévedésemnek mint amilyen a Te példádban megjelenik. Megjegyzem az adott infok tudatában próbáltak Neked segíteni az itteniek és ahogy Te sem adtál azonnal az ő szavukra így az enyémre sem fog senki feltétlen. Szerintem mindenki így működik hogy többeket meghallgat egy-egy témában.
A félinformációkra kicsit még rátérve,nem elegendőnek az nevezheti akinek volt ellenpéldája,én nem találkoztam olyan hozzászólással ami az ellenkezőjét állította volna ezért hagyatkoztam az addig tapasztaltakra. És tartom továbbra is hogy túlliheged ezt az egészet.

Nekem bőven elég hogy belátod a stílusoddal volt problémám bár kis cinizmust most is érzek a soraidban de ez már lehet csak az én érzékenységem.

Peace :))

[ Szerkesztve ]

(#12560) Kwisatzh válasza kene84 (#12559) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

Kissé túllihegett ez a történet már.

Egyetértek Pille69 kollégával NAGY BAROMSÁGOT ÍRTÁL, csak én éppen úri hangulatomban voltam, és ezért, de csak ezért nem ezt írtam.

[moderálva]

(#12561) Pille69 válasza Kwisatzh (#12560) üzenetére


Pille69
tag

És kaptál már te, amikor elvesztetted türelmed. :K

(#12562) Pille69 válasza kene84 (#12559) üzenetére


Pille69
tag

Írom priviben, mert szétoffoljuk az egész topicot. Végül is most elvekről beszélünk, meg szövegértésről. Itt befejeztem ezt a dolgot, priviben leírom.
Peace :))

(#12563) kene84 válasza Kwisatzh (#12560) üzenetére


kene84
senior tag

Micsoda szerencsém volt.... ennél nagyobb problémátok ne legyen az életben azt kívánom....nem csak én lihegtem ezt túl,de itt akkor pontot is tettünk a végére,mert tényleg felesleges erről több szó. :)

[ Szerkesztve ]

(#12564) Pille69


Pille69
tag

Nálam a Pana tv hat digitális rádióműsort jelez, de csak hármat lehet hallgattni. Miért lehet ez?

(#12565) zsolt501 válasza Pille69 (#12564) üzenetére


zsolt501
nagyúr

Ha jól emlékszem, akkor más hang formátumot használ, amit a panád nem kezel.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#12566) szuszinho válasza sityupityu (#12522) üzenetére


szuszinho
őstag

Ma felhívtam őket, tv nélkül 2k-val drágább...

(#12567) Lacass válasza szuszinho (#12566) üzenetére


Lacass
csendes tag

Szia !
Település szerint hova szeretnéd beköttetni,mert nekem is Juropnetem van és nincs hozzá tv előfizetésem !
Dorogon a legolcsóbb a net tőlük !

üdv:

...: Lacass

(#12568) killbull


killbull
aktív tag

Sziasztok!

Tudnátok segíteni abban hogy a Sony KDL-32V4500 as TV képtelen megtalálni normálisan az adókat? Próbálgattam az ország variálásával, most nincs ország beállítva így nincs korlát hanem végig nézi az összes frekvenciát. Ha gyors kereséssel keresek akkor talál 77 csatornát benne a HD közszolgálatikkal. Ha teljes keresést állítom be akkor talál 88 csatornát és nincs benne a HD közszolgálati. Szerintem nem nálam van a hiba hanem a diginél. Ha be is szólok nekik telefonon akkor tuti nem fogják egy ember miatt átvariálni az egész kiosztást. A fő probléma az hogy negyed évente ezzel kell szórakozni hogy állandóan állítgassam a tv t mert mindig pakolgatják a kiosztást. Most nem sikerült úgy hogy megtaláljak mindent. Olvasgattam az előző HSZ eket is az se segített. :(

(#12569) szuszinho válasza Lacass (#12567) üzenetére


szuszinho
őstag

Szia!

Én is Dorogon lakom. Ma hívtam őket, hogy csak netet szeretnék Tőlük, erre azt mondta a hölgy, hogy akkor nincs akciós ár, hanem lista ár, ami 2k-val drágább az akciós 4690-nél. A másik szolgáltatónál a 80/25 4700.

[ Szerkesztve ]

(#12570) Lacass válasza szuszinho (#12569) üzenetére


Lacass
csendes tag

Nem tudom,most hogy van,de a honlapot nézted ?
[link]
[link]

Az igaz,hogy én már 3 éve ott vagyok,de a honlap szerint ez az aktuális ha megnézed Dorogon !

...: Lacass

[ Szerkesztve ]

...: Lacass

(#12571) hb000 válasza killbull (#12568) üzenetére


hb000
aktív tag

Ha gyors kereséssel keresek akkor talál 77 csatornát benne a HD közszolgálatikkal. Ha teljes keresést állítom be akkor talál 88 csatornát és nincs benne a HD közszolgálati

Miért nem használsz kézi keresést? Lehet, hogy macerás, de a 88 megtalált csatorna mellett túl sok munkát nem igényel.
Indulj ki abból, ami 88 csatornát talál, a közszolg hd adók frekijét meg add hozzá kézi kereséssel. Frekvenciák lakhelyfüggőek, lásd ászf E melléklet.
Mivel közel száz csatorna van, ezért esélyes, hogy még így is kimaradt egy frekvencia, azt szintén kézi kereséssel kell megadni. Bár inkább az lehet, hogy egy frekin nem talált meg mindent, innen már egyéni ízlés kérdése, hogy a kimaradt csatornák megérnek-e további vacakolást :)

(#12572) szuszinho válasza Lacass (#12570) üzenetére


szuszinho
őstag

Persze, hogy néztem. De ez az ár akkor él, ha tv-t is előfizetek. Ott is van, hogy akciós díj.

[ Szerkesztve ]

(#12573) Lacass válasza szuszinho (#12572) üzenetére


Lacass
csendes tag

Háát :) miért nem hivatkozol a honlapjukon meghirdetett csomagra ? :) vagy válassz kisebbet,ha az is jó neked és akkor a +2000ft máris eloszlott !

...: Lacass

(#12574) killbull válasza hb000 (#12571) üzenetére


killbull
aktív tag

Kézi keresés csak a földi sugározásnál használható. Ha lenne ilyen opció nem írtam volna ide! Van keresés jellege ami gyors vagy teljes. Hálózati azonosító van de azt sztem nem kell használni mert nem adtak. Frekvencia, azt ha használom ugyan azt találja meg mint mikor automatikus.Típus van még hogy ingyenes vagy minden szolgáltatás. Úgyhogy ennek a következménye az hogy ha régen megtalálta kb 94 vagy mennyi adást és most hogy állítgatták és átrakták máshova akkor nem a készülék hibája mert tudja az MPEG4 et is meg az MPEG2 t is.

(#12575) szuszinho válasza Lacass (#12573) üzenetére


szuszinho
őstag

Mert nem kell tőlük tv. Viszont így digis net lesz...

(#12576) killbull válasza hb000 (#12571) üzenetére


killbull
aktív tag

Másik dolog meg a DIGI feladata lenne az hogy normálisan adja ki a kiosztást mert gyors keresés lényege pont az hogy ilyenkor a hálózatban található információk alapján gyorsabban megtalálja az adókat mert csak ki kell olvasnia az információkat. Teljes keresésénél meg nem használva ezeket az információkat, maga keresi meg az összeset ahol van.

(#12577) hb000 válasza killbull (#12574) üzenetére


hb000
aktív tag

Ha lenne ilyen opció nem írtam volna ide

Ez akkor lett volna egyértelmű, ha leírtad volna...

(#12578) hb000 válasza killbull (#12576) üzenetére


hb000
aktív tag

a DIGI feladata lenne az hogy normálisan adja ki a kiosztást mert gyors keresés lényege pont az hogy ilyenkor a hálózatban található információk alapján gyorsabban megtalálja az adókat mert csak ki kell olvasnia az információkat.

Így van és a diginél ez így is történik. Én is így hangoltam be már nem egy tévét.

(#12579) killbull válasza hb000 (#12578) üzenetére


killbull
aktív tag

Trollkodásnak tűnik de hidd el már kb 3 napja minden este ezzel szórakozok. Van kb 20-30 ország és szépen egyesével váltogatom majd teljes keresés és ugyan úgy 88 csatorna. Tanácstalan vagyok. Eddig maradt az ha lesz Forma1 akkor gyors kereséssel megkeresem, ha meg nincs és pl viasat 6 ot akarok nézni akkor meg a teljessel. Jel erősség is maximumon van. Nem tudok már másmilyen tényezőt keresni mi lehet a hiba.

(#12580) sityupityu válasza szuszinho (#12569) üzenetére


sityupityu
veterán

Az érdekes,mert velem ezt elfelejtették közölni. Én a 40/8-as netet céloztam be,és világosan megmondtam,hogy csak net kell. :((

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#12581) szuszinho válasza sityupityu (#12580) üzenetére


szuszinho
őstag

Én direkt rákérdeztem mindenre, így digi netem lesz.

(#12582) zichie válasza hb000 (#12578) üzenetére


zichie
senior tag

"Így van és a diginél ez így is történik. Én is így hangoltam be már nem egy tévét."

Leszámítva azt, hogy a NIT táblába a csatornaváltozások átvezetése hagy kivetnivalót maga után, ami miatt egyes készülékek az érintett csatornákat nem találják meg. Ezalatt arra gondolok, hogy a NIT szerint máshol van az adott csatorna, mint valójában, mert ott nem vezették át. A másik érdekes, hogy a Digi csomag csatornái nálam "Digi Budapest" hálózati név alatt vannak, míg a DIGI+ csatornák "Digi Debrecen" néven. Ez csak PC-n, dvb-c tunerrel látszik. A vicces az, hogy Budapesten a XIX. kerületben lakom. Mi közöm Debrecenhez? Én az összes csatornát a smart tévén hálózati kereséssel, majd kézi kereséssel (DIGI+ frekvenciája), ezután pedig csatornalista hexa editoros hekkelésével oldottam meg. Így minden meglett. Persze nem minden készülék háklis ezekre, de a Samsungok egy része igen. A Smart TV-m igen, de a Syncmaster monitor nem.
A Smart TV még arra is háklis, ha hálózati kereséssel mi az induló frekvencia. Ha ez a DIGI+ csomag frekvenciája, akkor csak azokat találja meg, a többit nem, ha valamelyik másik, akkor mindent megtalál, csak a DIGI+ csatornáit nem. Ez magyarázható a különböző hálózati névvel: "Digi Budapest" és "Digi Debrecen".

Az analóg is érdekes. Itt a Kispest tévének kellene jönnie, de helyette a szomszéd kerültet helyi tévéje, a TV18 jön, a Kispest TV pedig nem. Persze lehet, hogy idővel lesz debreceni helyi tévé is. ;)

Egyébként nagyon elégedett vagyok a Digivel, de a NIT-et rendbe kéne tenni, meg jó lenne ha a helyi tévé jönne és nem a szomszéd kerületé.

(#12583) hb000 válasza killbull (#12579) üzenetére


hb000
aktív tag

Egy tipp még, aztán én is kifogytam: szóval azt írod, hogy gyorskeresésnél 77 adót talál. Ez ]gy is összejöhet, hogy kb 2 frekiről egyetlen adót sem talál. A talált csatornák és a digis csatornalista alapján ki lehet deríteni, hogy melyik frekik maradtak ki.
Én megpróbálnám a gyorskeresést ezekután úgy, hogy ezt az "elveszett" frekit adnám meg kezdőfrekiként (meg a 6900-as symbol rate-et, de az gondolom egyértelmű).

(#12584) killbull válasza hb000 (#12583) üzenetére


killbull
aktív tag

Ami megvan adva 128.5 meg 121,5 (ezt most fejből írtam) meg 350 vagy mennyi meg 370 es frekvenciák. Van még pár de 370mhz felett nem talál semmit. Nem erőltetem jó ez így. Ez van ilyen kispályás a DIGI. Az is mellékes hogy hétvégente kb 2 hetente adás sincs csak analógon.

Köszönöm a sok tanácsot!!

(#12585) Kwisatzh válasza killbull (#12568) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

Várj meg egy sonys kollégát.....

Ez nem "hiba" Diginél, hanem csak arról van szó, hogy a HD közszolgálatiak feles frekiken vannak, és 6000 a symbol, míg a többin 6900. Gyorskeresésnél nem nézi a NIT táblát, ezért vannak meg a feles közszolgálatiak is, bár arról ötletem sincs, hogy a többi miért nincs meg akkor. A teljesnél pedig valszeg a hibás NIT tábla alapján nem találja meg a közszolgálatiakat, míg az összes többit igen. Jól írta alant Zichie kolléga, valszeg ez okozza a kavart, hogy a NIT tábla pontatlan.

Nem volt még Sonym, de valahol biztos van benne eldugva "kézi keresés opció".....

[ Szerkesztve ]

[moderálva]

(#12586) hb000 válasza zichie (#12582) üzenetére


hb000
aktív tag

Alighanem ez is régiófüggő. Nálam nemrég egy új samsung típussal tökéletesen ment a gyorskeresés. Leszámítva az egyetlen árva travel channelt, azt talán pont veled tárgyaltuk ki. Na, az sehogy sincs meg, de érdektelenség miatt nem is küzdök vele.

(#12587) nagyfejü


nagyfejü
őstag

Nálam aPana plazma még most sem hajlandó normális keresésre!!
Ország - Finnország
Város - Helsinki

és láss csodát mindent megtalál!! /Digitális csatornán

(#12588) Flashget


Flashget
félisten

nem tudom mit hőbörögtök a csatorna hangolás miatt..digi egy sufni tuning cég a szolgáltatás is olyan..fapados ;]

pedig zichie leírta a lényeget de átsiklotok felette.

Realme GT Master Edition

(#12589) Multibit válasza nagyfejü (#12587) üzenetére


Multibit
veterán

Mi a pontos típusa a tévédnek?

(#12590) M_AND_Ms válasza nagyfejü (#12587) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Akkor, ezek szerint Helsinkiben is szolgáltat a Digi. ;-)

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#12591) hb000 válasza Flashget (#12588) üzenetére


hb000
aktív tag

Azt is tedd hozzá, hogy ha a sonyban lennének normális keresési lehetőségek, akkor semmi probléma nem lenne. Efölött meg te siklottál át. Ha már ugye. :D

[ Szerkesztve ]

(#12592) Milka 78 válasza nagyfejü (#12587) üzenetére


Milka 78
nagyúr

Érdekes.Úgy látom elég hullámzó ez a dolog a szolgáltatónál.Nekem a Pana LCD-m a frissen kötött digitálissal simán bekereste automatán az összes csatornát.Ha meg is buherálják a csatorna kiosztást nálam akkor is megmarad az álltalam programozott sorrend.max ha tlál valamit akkor beszúrja a végére.

[ Szerkesztve ]

(#12593) Kwisatzh válasza hb000 (#12591) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

A Sony már csak árnyéka régi önmagának.... Pedig a királyság királysága volt régen egy Sony tv...

[moderálva]

(#12594) konrada válasza killbull (#12584) üzenetére


konrada
tag

Újra kezded alapbeállítással, a régiót Németországra állítod - a hang lehet magyar, majd ráengedsz egy kábeles teljes keresést.

....ha így sem lesz meg, akkor még érdemes átnézni a kábelezést, mert a közszolg-állati érzékeny a jelminőségre, így míg a többi gyengébb kábelezésnél is jön, annak kell minőségi csatlakozás.

(#12595) Morris válasza Kwisatzh (#12593) üzenetére


Morris
veterán

Már régen sem volt nagy szám! Persze anno én is azt hittem még. 2006-ban a frissen vásárolt Braviámon 2 nap után egy piros sub-pixel hiba azonnal megjelent. Azóta nálam a sony egy vicc, az árszabásával egyetemben

(#12596) konrada válasza Kwisatzh (#12593) üzenetére


konrada
tag

V4500.

...az még a királysága lcd-s idejéből való. :C

(#12597) Kwisatzh válasza konrada (#12596) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

Óóóó fijatalok... én még a CRT korszakra gondoltam.... Anno 15-20 éve....

[moderálva]

(#12598) Kwisatzh válasza Morris (#12595) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

2006 nem "régen" volt, hanem "tegnap".... Régen az 15-20 éve volt, az én nézetem szerint, lásd alant... :DD :DD :DD

[ Szerkesztve ]

[moderálva]

(#12599) Flashget válasza Kwisatzh (#12593) üzenetére


Flashget
félisten

nagyjából 2000-ben cseszték el sonyék mikor kínában meg taiwanon gyártották a cuccaikat..mínőség helyett a tömeggyártásra álltak át.

Realme GT Master Edition

(#12600) Morris válasza Kwisatzh (#12598) üzenetére


Morris
veterán

jóvammá :DDD :D

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.