Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz WaterWave #52998 üzenetére
Az egy kötelezettsége volt a diginek ez meg egy áremelés az előbbi nem okozott anyagi veszteséget a diginek.
Ezeket csak mint tények írom le.
Több mint 10 éve digi előfizető vagyok listaáron vettem mindig a szolgáltatást szóval nem a fillérba..."miért nem kapom meg újra az okoscsomag kedvezményt?" efi vagyok.
Százalékosan ez durva áremelés akárhogy is nézem,ezek a tények,csak erre akartam kitérni.(#52999) mpo
Nálam akkor már megvolt új számla.
-
Lall
veterán
Sziasztok,
Xbox topikba már írtam gondoltam ide is bemásolom, láttam itt is volt már szó a Microsoft XBOX One Digitális TV Tunerjéről. Majdnem visszaküldtem, de hála egy forumtársnak sikerült beállítanom és kiválóan működik Xbox-al.
Az első és egyben legfontosabb lépés, hogy át kell állítani a régió beállításokat UK-re. (Ezt később vissza lehet majd állítani.) A második lépés, hogy mikor post/zip code-t kér, akkor adjunk meg egy valós angliait (én manchesterit adtam pl. M1 1AD) Ezután elkezdünk kerestetni vele és kb 5-10 perc alatt megtalálja az összes csatornát. A One Guideből irányítható is a TV. Műsorinfót sajnos nem tudja lehúzni, de ez legyen a legnagyobb baj.
A kép kristálytiszta, szép, nem akadozik, nem szaggat. Ami még hasznos és jó dolog, hogy fél órát folyamatosan rögzít a box, így ha lemaradtunk valamiről vissza tudjuk nézni. Vagy ha le kell lépni pár percre megállítható az adás és aztán onnan folytatjuk, ahol azelőtt jártunk.
Azoknak javaslom, akiknek nincs DVB-C tuner a TV-ben, pl. nálam egy régebbi Panasonic plazma, de nagyon szeretem magát a tv-t, így kiváltottam vele a DIGI-s HD boxot vagy aki monitorral használja a boxot, esetleg projectorral és szeretne TV-t. Szuper multimédia szett lett a boxból. TV, VLC, YouTube, már csak egy HBO Go hiányzik, amit évek óta ígérnek. És mindez egész olcsón, kicsivel többért mint hatezer volt a tuner postával.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
temporello
tag
-
Márton
nagyúr
válasz temporello #53005 üzenetére
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
FFTH területen van analóg tv adás, vagy már csak a digitális van (ami kijön az ONT-ből koaxon)?
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
bolic
őstag
Végignéztem a youtube-n lévő DIGI SmartCAM videóit, a román verziót is, de kiderült hogy az egyik román videóban az a TV hátulján szerepelt: PCMCIA CARD SLOT. Ekkor felcsaptam a fejemet hogy a COMMON INTERFACE (CI+) korábbi megnevezésen szerepel! Hiszen kb. 2000-ben utoljára használtam a 10Mbit helyi hálózat lineáris topológiájú BNC átalakító PCMCIA modult asszem Pentium1-es laptopon!
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Ugyanaz a CI csatlakozó és PCMCIA, ezért hívják így. Régi laptopokkal lehetett is bizonyos CI modulok szoftverét frissíteni.
@Watt25: Köszi, de az összefoglalóból nem volt egyértelmű. Az oké, hogy a fizikai szempontból a koax kábelnek tök mindegy milyen jel megy. De attól még a digitális és analóg jel előállítása másképp megy.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
M_AND_Ms
veterán
A SmartCAM, az a Digi saját kitalált elnevezése, a UPC-nél ugyanezt Mediacard-nak hívják
Van egy chipkártya (ezt hívják még smartcard-nak) [link]. Ez tartalmazza a kikódoláshoz szükséges adatokat, kulcsokat
Van a CAM modul, amibe bedugod a kártyát - ez kettő általában össze van párosítva [link]
És van még a PCMCIA aljzat a tévében, amibe bedugod a CAM modult. A modul a készülékeddel a CI, vagy CI+ szabvánnyal kommunikál [link]Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
törölt tag
-
ph2012
senior tag
Sziasztok.
Samsung UE40J6200 TV-m van. A Digi TV kínálatában megjelent a Spiler 1 HD és a Spiler 2 HD csatorna. Hogy kell úgy rákeresni ezekre a csatornákra, hogy ne kelljen a teljes csatornalistát újrakeresni és sorba rendezni, ami nagy macerával jár.
Köszi a választ.
-
bbarni97
csendes tag
Sziasztok!
A korábbi "Digi mindenkinek" csomagot lehet még kötni egy év hűségre? A márciusi számlához csatolt tájékoztatóban február vége van megadva lejáratnak, viszont a honlapon már csak az új "Digi Full" csomag szerepel. -
veterán
válasz ph2012 #53013 üzenetére
Van egy 50-es Samsung plazma a családban, annál kézi kereséssel meg lehet oldani, ha tudod a frekvenciát és az egyéb szükséges adatokat (QAM). A frekvencia adatokat megkeresed a lakóhelyed szerint a digi aktuális ászf-jében, majd kézi hangolást csinálsz, megadod a megfelelő frekvencia adatokat, megtalálja a spílereket és elvileg ezzel nem veszik el és nem keveredik össze a csatorna sorrended.
De nem vagyok azért 100%-ban biztos, hogy megmaradnak a csatornáid és nem csak az adott frekvencián lévő csatornák lesznek meg. Tehát fenntartással kezelendő, amit leírtam. Nincs módomban most kipróbálni magamnál.[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Hadd kérdezzem meg, hogy a Splier TV 1-2 HD csatorna nem fog változni? Már véglegesen ezen a helyen lesz? Csak akkor szeretnék csatorna keresést végezni amikor már végleges helyén lesz a Spiler TV 1-2 HD.
-
törölt tag
válasz rothfb #53016 üzenetére
Amennyiben Kézi hangolásnál egy adott MUX-ot (frekvenciát) frissítesz le, az a többi MUX-nál már behangolt csatornán ill. azok csatorna sorrendjén nem változtat.
Sőt az adott MUX (frekvencia) már behangolt csatornáinak sorrendjén sem változtat. Az újonnan megtalált csatornákat meg a csatornalista végére teszi.Ez minden TV-nél így működik.... elvileg.
-
bksgbr
tag
válasz #29810560 #53023 üzenetére
Hát igen, sajnos minden egyes új csatorna bekerülése nekem 2 órát elvesz az életemből rendezés miatt. De ez már egyéni szoc. problem.
Viszont az LG ezzel szemben sokkal emberbarátibb, le tudom menteni pendrive-ra a csatornalistát, számítógépen 15 perc alatt megszerkesztem, visszatöltöm a tv-re és öröm és bódottá... -
törölt tag
válasz bksgbr #53024 üzenetére
Az új WebOS-es LG TV-kben már akár egyes akár csoportos csatorna átmozgatás/beszúrás (is) van. Kimenteni/visszatölteni sem kell a csatornákat, mert felesleges.
(Amúgy menüből menteni is lehet a csatornasorrendet USB-n keresztül, de minek?)to pjen:
Hááát aki az új 4K-s OLED LG-kel akar konkurálni annak fel kell kötni a gatyát.
Ráadásul szinte minden szakcikkben a WebOS Smart TV operációs rendszer lesz a favorit.[ Szerkesztve ]
-
lord_m
senior tag
-
mpo
veterán
-
veterán
válasz #29810560 #53020 üzenetére
Van két Pana oled is a családban, egy fz950 65 colos és egy fz800 55 colos, mindkettőnél van csatornafrissítés funkció, ahol csak rányomok, keres egyet és ha van új, azt beilleszti a többi közé. Illetve van új csatorna jelzése is, ami egyszer csak szól, hogy ha van új adó.
-
yogibear
addikt
válasz bksgbr #53036 üzenetére
Nem tudom, Philipsnél hogy van, de Pana esetén ha svédre állítom az országot, akkor a lekereséskor mindent az 1000-es sorszámmal kezdődően tesz be onnan meg csak le kell tennem őket 1-től kezdődően a saját sorrendemben... ha valami új csatorna kerül be régi vagy új frekire, akkor csak azt a frekit kerestetem le és az újak is 1000 sorszám fölé kerülnek...
Szlovák, észt meg hasonlók esetén a lekereséskor az 1-es sorszámtól kezdődően teszi be...
És akkor jön a keveredés...
Egy próbát megér, ha majd úgyis elölről kezded...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
veterán
válasz #29810560 #53026 üzenetére
Nekem volt dolgom LG webos 3.0-val 2 éve, lassú volt és körülményes. Jól nézett ki, bár ízlések és pofonok, de lassú volt a csatornaváltás, az egész gondolkodós volt. Ráadásul 1éven belül tönkre ment az új tv, ami oké, hogy nem oled volt, de azért 200000 ft volt. Szóval nem vagyok egy LG rajongó.
Nem véletlenül lettek Pana oledek véve család szinten. Ráadásul képminőségben verik az LG-et. Elektronikájuk elismerten jobb, hiába a panel LG.
De ez mind magánvélemény. Az LG-nek most már konkurenciája van, úgyhogy ha valakinek fel kell kötnie valamit is, az az LG. -
törölt tag
válasz bksgbr #53036 üzenetére
Előre látom már a jövő évi TV fejlesztést a Phiips-nél.
Magyarországra állítva az országot az első 8 csatornán közszolgálati műsor.
A többi 991-en meg egy rendőr áll, a gumibotjával csapkodja a tenyerét és azt mondja:
"Kapcsolgatunk? Kapcsolgatunk?"to mpo:
Ismerem a törvényt. Automata hangolásnál még OK, de hogy minden Kézi hangolásnál is visszarakja az elejére az enyhe túlzás.
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz #29810560 #53041 üzenetére
Előzőleg falba verted a fejed, megkerestem neked. A félkövér az én kiemelésem.
---------------------
2010. évi CLXXXV. törvény
a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról74. § (1) * A közszolgálati médiaszolgáltató összesen négy lineáris audiovizuális médiaszolgáltatását és három lineáris rádiós médiaszolgáltatását a műsorterjesztő - a műsorszórással megvalósított műsorterjesztés kivételével - díjmentesen köteles továbbítani. A műsorterjesztő e médiaszolgáltatásokhoz való hozzáférésért a hozzáférés biztosításához kapcsolódó, a hozzáférés költségeit meghaladó mértékű többletdíjat az előfizetőtől nem kérhet. A közszolgálati médiaszolgáltató nem követelhet e médiaszolgáltatásai terjesztéséért a műsorterjesztőtől ellenszolgáltatást.
(1a) * A 73. § (2) bekezdésében meghatározott, digitális átviteli rendszert üzemeltető műsorterjesztő az (1) bekezdésben meghatározott lineáris audiovizuális médiaszolgáltatásokon túl köteles a közszolgálati médiaszolgáltató további két lineáris audiovizuális médiaszolgáltatását is továbbítani, az (1) bekezdésben meghatározott feltételek szerint.
(1b) * A 73. § (2) bekezdésében meghatározott azon műsorterjesztő, amely egy adott átviteli rendszeren HD minőségben is továbbít audiovizuális médiaszolgáltatást, köteles azon az átviteli rendszeren a közszolgálati médiaszolgáltató (1) és az (1a) bekezdés szerinti audiovizuális médiaszolgáltatásait, az (1) bekezdésben meghatározott feltételekkel, HD minőségben továbbítani.
(1c) * A 73. § (2) bekezdésében meghatározott műsorterjesztő köteles a 74. § (1)-(1c) bekezdésben meghatározott audiovizuális médiaszolgáltatásokat alapbeállításként a csatornasorrend első helyeire tenni.
Ha érted, akkor már elavult.
-
lala666
senior tag
válasz rothfb #53040 üzenetére
Képminőségben észrevehetetlen a különbség szinte. Műszerrel mutatható ki valamennyivel jobban, kicsik a különbségek nagyon. Árban viszont drágább jóval a Pana. Ennyi pénzért viszont illene a rendszert is fejleszteni. A szervízükről meg ne is beszéljünk, pocsék!
[ Szerkesztve ]
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
Samott
addikt
Hat ez az, ha nem a keszulekrol szol a szabalyozas hanem a kabelteves szolgaltatokrol, akkor miert bohockodnak vele? (csak a szolgalaltato altal adott boxokon kellene fixalni a sorrendet, a sajat tv-den azt csinalsz amit akarsz)
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest