Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-04-23 20:12:23

LOGOUT.hu

Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12251) Kwisatzh válasza poli27 (#12250) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

Hány MHZ-re került a Travel Bp-n??

Kieg. Meglett közben.

[ Szerkesztve ]

[moderálva]

(#12252) hb000 válasza Jim74 (#12249) üzenetére


hb000
aktív tag

De, csak megfelelő csatorna kell hozzá. Vannak erre a célra kialakított íves elemek, amik nem engedik törni a kábelt. Esélyes, hogy a kábel beszerzés helyén ilyen csatorna is kapható.

(#12253) M_AND_Ms válasza Jim74 (#12249) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Ezért amint beérnek a lakásba váltanak koaxra, utp-re. Amúgy, a koax sem szereti az éles kanyarokat, mégis néhányan betörik 90 fokba aztán nem értik, miért gyenge az adás.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#12254) Jim74 válasza M_AND_Ms (#12253) üzenetére


Jim74
nagyúr

De nálam a padláson jönne be a kábel, viszont ott nem szeretnék semmilyen elektronikai berendezést, úgyhogy az optikai kábelt végig kellene hozni a lakáson.
Kezd egyre bonyolultabbá válni a dolog. Még a végén maradok a UPC-nél... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12255) M_AND_Ms válasza Jim74 (#12254) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

A padlásom én sem. Bár manapság, amikor van úgy, hogy komplett naperőmű van a tetőn....

De a padlásról lejövet már egyből telepíthető a szükséges elektronika. Szerintem konzultálj a szerelővel, amikor jön. Ha nagyon nem jutsz dűlőre, akkor még mindig lemondhatod a Digit, hisz ott nem kötelező a hűség. (addig meg ne mondd le az eddigi Upc-t).
Én is így csináltam, másfél hónapig mindkettő volt és így össze tudtam hasonlítani a két szolgáltatót

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#12256) Jim74 válasza M_AND_Ms (#12255) üzenetére


Jim74
nagyúr

Valóban telepíthető, de akkor meg az UTP kábelt kellene levinni a nappaliba. Szóval így, vagy úgy de valamilyen kábelt le kell vinni a nappaliba, és akkor már inkább legyen lent minden "kütyü".

(#12257) Kwisatzh válasza Jim74 (#12256) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

Csak úgy elméletileg nem értem ezt az ódzkodást, márminthogy "semmi elektronikát a padlásra". Tegyük fel hogy valóban "meggyulladhat", bár ennek az esélye gyakorlatilag nulla.
Anyámék padlásán anno két évtizedig működött egy kábelszolgáltató tömberősítője, semmi baj sem volt vele soha, pedig az még "kőkorszaki" technika volt a maiakhoz képest. A mostani lakásunk esetén is ami egy öreg hatemeletes épületben van, a padláson van fenn a DIGI összes "cucca", optika, erősítők stb, a fene se tudja micsodák, de több tucat lakást látnak el.... Gondolom amikor telepítik ügyelnek az esetleges tűzvédelemre is.

Ha ügyeltek arra hogy ne legyen éghető anyag mondjuk az egy méteres közelében, + esetleg még eleve bekasztlizzátok egy fémdobozba, akkor még ha egy pár dekás doboz "el is ég" akkor attól biztos nem ég le a ház....

Csak úgy elmélkedtem, mert néha az ember alapigazságoknak tételez fel dolgokat, amik tulajdonképpen nem is azok....

[ Szerkesztve ]

[moderálva]

(#12258) Kwisatzh


Kwisatzh
senior tag

Ez a fajta ódzkodás számomra annál is érthetetlenebb hiszen, köztudomású tény, hogy pl a családi házak elsöprő többsége semmiféle villámvédelemmel nem rendelkezik, pedig ez azért nagyságrendekkel gyakoribb, minthogy a kábel-eletronika okozzon tüzet, amiről én még soha nem hallottam, villámcsapástűzről viszont már igen....

[moderálva]

(#12259) Tutti-amigo


Tutti-amigo
tag

Hali!

Nekem is lenne egy kis problémám a "közszolgálati adásokkal"

A kábelkialakítás a következő:

Bejön a lakásba és két sarokkal elmegy a nappali első tv-jébe (Samu UE-40EH5300) egy splitteren keresztül. Itt minden rendben van jön minden és bár még nem találtam meg, hogy eme masina képes-e jelerősséget/jelminőséget mutatni de nincs kockásodás és semmi. A splitter másik vonala halad tovább át a falon és összesen 3 sarokkal következik a 2. splitter (könig 5-2250mhz) - nem tudom ez mennyire minőségi cucc de splitterhez képest nem adták valami olcsón. Ebből a splitterből az egyik ág egy sarok után bemegy egy LG26LD350-be. Na itt már nincsen meg az összes digitális csati. A közszolgák se simán se HD-ben illetve a viasat nature hiányzik. A splitter másik ága továbbmegy a 3. szobába 3 sarokkal eljut egy régi képcsövesbe ami annyira nem izgat mert ott nem igazán nézünk TV-t.

Tehát a bajom az LG. Érdekes hogy a többi csatorna nagyon szépen bejön ahhoz képest hogy hány sarkon/splitteren megy keresztül. A kábel végig a digi-é kivétel ami a 2. splittertől ehhez az LG tv-hez megy, do oda egy three shield-es kábelt tettem. Krimpelőm nincs így mindenhol csavaros megoldások vannak.

Jelenlegi megoldásban 79 dtv adást talál nyilván a megosztott csatik miatt ez több.

Amiket eddig megnéztem:

Lg át a 3. szobába hogy ott milyen. Ugyanannyi DTV adást talál ott is. Aztán kihagytam a 2. splittert és úgy kötöttem be az LG-t megnézni. Ott is 79 adás jön stabilan. Egy keresés alkalmával 80-at talált de ezt nem gondolom mérvadónak a splitter szempontjából mivel splitteren keresztül is volt már olyan hogy megtalálta a közszolgákat de nézhetetlen volt a 38% jelerősség és 10%-os jelminőség miatt. Ha jött is valami akkor is teljesen szétesett kép vagy eleve csak feketeség - "Nincs jel" felirattal. Wifi router nem messze van az LG-től de nem zavarhat be mert ha kikapcsolt wifi-nél keresem az adásokat akkor sem talál többet és a jelszint nem változik bekapcsolt állapotában sem. A legtöbb egyéb csati 80% jelerősség és 70-100% jelminőség között jön.

Megpróbálhatom megnézni hogy a Samu helyén mint produkál az LG de az a gyanum, hogy ott rendben jönnének a közszolgák.

Olvasgatva itt a forumot látom hogy nem épp az ideális a kábelezésem kialakítása de máshogy nem nagyon tudnám megoldani. Mégiscsak az az érdekes, hogy a többi digitális adás az LG-n nagyon jól jön.

Amit még észrevettem hogyha a kábelt megfogom akkor a jelminőség erősödik a legtöbb csatinál a közszolgáknál viszont még az a minimális is lenullázódik. Hátha ez ad valami támpontot.

Amit szintén észrevettem hogy azért az analóg csatik közül van pár elég zavaros. A nóta tv pl bazira kásás na nem mintha nézném . Más analógok viszont szépek.

Szóval nem igazán tudom, hogy hol lehet a gond pontosan. Hátha a leírt jelenségek alapján lesz valakinek valami ötlete.

(#12260) Kwisatzh válasza Tutti-amigo (#12259) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

A korrekt és "teljes" "diagnosztika" alapja, hogy beteszed az LG-t a samu helyére, és ott is megnézed mi a pálya.

Ha ott minden ok, akkor egyértelműen az LG felé menő kábel a ludas.

Az LG-n a "saját helyén" a kábelvarázslás előtt még mindenképpen meg kell próbálni szerintem KÉZI kereséssel rákeresni a hiányzó adók frekvenciáin a jelre, de ha ilyen gyatrák a jelszintek, akkor szinte bizonyos a kábelprobléma.

Valószinüleg vagy a kábel, vagy a csatik rosszak, vagy rosszul(lazán) vannak rögzytve, ezért veszik el a jel azon az ágon. Én csavargatással, rángatással kezdeném a kábelvarázslást, aztán ha nem laza, akkor először jó minőségű kábel, és csatlakozók szerelése, utána ha még mindig nem jó, akkor még a splitter/ek cseréje.
Valószinű, hogy csak egyszerű érintkezési/árnyékolási probléma lesz.

[ Szerkesztve ]

[moderálva]

(#12261) forrest85 válasza Tutti-amigo (#12259) üzenetére


forrest85
senior tag

Az a 2. splitter kicsit sok lesz oda. 2250MHz az már a műholdas tartomány ha jól tudom. Tegyél oda egy kábeltv-s splittert, amit kábelmánia lehet hogy javasolni fog Neked, perceken belül.

Vagy néz át jobban a kábelezést és a csatlakozókat, hogy jó -e a bekötés.

A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!

(#12262) Tutti-amigo válasza Kwisatzh (#12260) üzenetére


Tutti-amigo
tag

Hali!

Végülis meg lehet tenni. Aztán ha ott megtalál mindent akkor majd meglátjuk hogy milyen piszkálás hat majd a jelerősségre/jelszintre visszatéve. Ja igen kézibe néztem de nuku ahogy mondtad ilyen ratyi jelerősségnél nem lesz.

forrest85: És az baj ha túl sok a splitter oda, az is okozhat gondot ha több? Csakmert a splittert kihagyva se javul a helyzet.

Ja azt még elfelejtettem írni hogy a kábelcsatiban amiben a kábel fut az LG-hez lakik még két utp kábel is mert az asztali gépek kábellel vannak kötve a routerba csak a notik mennek wifi-ről. Ez mennyire okozhat gondot?

[ Szerkesztve ]

(#12263) forrest85 válasza Tutti-amigo (#12262) üzenetére


forrest85
senior tag

Elvileg lehet, hogy sok a splitter, de ha sok a splitter akkor azt a szolgáltatónak is jelezni kell, mert lehet erősíteni kell a jelen.
Megkéne próbálni mindenféle splitter nélkül úgy mit produkál.
Ezek után meg 1 splitterrel és megnézni így is. Majd jöhet a 2. splitter is.

A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!

(#12264) Tutti-amigo válasza forrest85 (#12263) üzenetére


Tutti-amigo
tag

Úgy értettem hogy sok hogy frekvencia tartományra.

A 2. splitter nélkül tesztre kötöttem már be az LG-t de nem volt jobb a dolog. Minden splitter nélkül meg tuti jó mert az első splitter után is rendben van minden.

(#12265) forrest85 válasza Tutti-amigo (#12264) üzenetére


forrest85
senior tag

"Úgy értettem hogy sok hogy frekvencia tartományra."

Igen ez is okozhatja a gondot, szerintem. Próbálj rendes kábeltv-s splittert használni. Hátha bejön.

A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!

(#12266) Tutti-amigo válasza forrest85 (#12265) üzenetére


Tutti-amigo
tag

Okés értem, akkor ezt az eshetőséget is számba veszem

Bár nem értem hogy miért csak a nyavalyás közszolgálatok nem jönnek normálisan amikor a többi igen. :((

[ Szerkesztve ]

(#12267) forrest85 válasza Tutti-amigo (#12266) üzenetére


forrest85
senior tag

Várjuk a fejleményeket. :DD

A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!

(#12268) Flashget válasza zichie (#12248) üzenetére


Flashget
félisten

samu d6500 ugyanez a helyzet..csak 99 csatornát hozz be akárhogy állítom az automata keresést a másik régebbi analog panasonicról is eltűnt a travel..
"ezek a diegos digis srácok megint nagyot alkottak! :DDD

Realme GT Master Edition

(#12269) Jim74 válasza Kwisatzh (#12258) üzenetére


Jim74
nagyúr

Nem csak a tűzvédelem miatt ódzkodok.
Hiába kerül az ONT a padlásra, az UTP kábelt akkor is le kell hozni valahogyan, mert csak a koax van behúzva a falakba. Tehát mindenféleképpen fúrni kell, akkor meg már inkább legyen szem előtt az ONT.

(#12270) Tutti-amigo válasza forrest85 (#12267) üzenetére


Tutti-amigo
tag

No beraktam az LG-t a samu helyére.

Itt megvannak a közszolgák igaz csak kézi kereséssel. A jelerősség 88% a jelminőség meg 100%, tehát az első splitternél még jó a helyzet. Mivel a második splitter kivételével sem jobb a helyzet mintha bent van, ezért azt hiszem hogy a két osztó közötti kábelcsatiknál lehet a gond tekintve, hogy a kábel a digié csak a csatiknál lehet a hiba vagy túl sok a sarok :DDD

Egyik sem nagy öröm mert a teszteléshez fel kell majd forgatnom mindent.

Mit gondoltok?

(#12271) forrest85 válasza Tutti-amigo (#12270) üzenetére


forrest85
senior tag

Forgass fel mindent. Mivel csavaros csatit használtál, előfordulhat hogy rossz a bekötés. Tedd fel újra a csatikat.

A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!

(#12272) SirKero válasza Jim74 (#12269) üzenetére


SirKero
őstag

Nálam a szerelő kifejezetten ellenezte a padlásra tevést a meleg tönkreteszi + nehéz hozzáférhetőség miatt.

Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....

(#12273) hb000 válasza forrest85 (#12265) üzenetére


hb000
aktív tag

Az miért baj, hogy nagyobb a frekitartománya a második splitternek?

(#12274) forrest85 válasza hb000 (#12273) üzenetére


forrest85
senior tag

Jó kérdés, de tuti a kábel lesz a hunyó.

A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!

(#12275) Tutti-amigo válasza forrest85 (#12271) üzenetére


Tutti-amigo
tag

Igen sajnos az lesz. Bonthatom ki az egész szekrénysort :(( :W Nagy a gyanum hogy az első splitterbe való becsatlakozással lesz a gond. A hátsó tv 10m-re van az első splittertől az LG meg kb 12-13m között. Mekkora lehet ilyen hosszon a jelveszteség? Mertha ez a távolság is túl sok már neki akkor lehet az egész útvonalat át kell már gondolni mielőtt mindent felforgatok :DDD

Ui: A 2. splitterhez csak akkor nyúlok ha már valóban nincs más megoldás de mivel nélküle sem volt javulás minimális az esélye hogy ő a ludas. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12276) Kwisatzh válasza Tutti-amigo (#12275) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

Ne bonyolítsd az életed.

Nem a hossz miatt van.... Nálam 20-30 méterek vannak, gyak nulla veszteséggel.

Vagy maga a kábel "törött" vagy a csatlakozók nem értintkeznek megfelelően.

[ Szerkesztve ]

[moderálva]

(#12277) Jim74 válasza SirKero (#12272) üzenetére


Jim74
nagyúr

Szerintem nyáron van 60-70 fok is a padláson. Nem hiszem, hogy jót tesz az ONT-nek az a környezeti hőmérséklet....

(#12278) Tutti-amigo válasza forrest85 (#12274) üzenetére


Tutti-amigo
tag

No érdekes dolog történt. Elkezdtem volna felforgatni a dolgokat de előbb még visszatettem a TV-t a helyére és elkezdtem nézegetni a jelszinteket. először az M1hd szinte 0-0% volt. Aztán a kábel legvégét más pozícióba tettem és és ráraktam a mellette lévő asztali lámpa fémtestére. No most ebben a pozícióban 70% körül van a közszolgák jelerőssége és 57-62% között a jelminőség. A többi csatin meg 90-100% mindkét érték. Az Lg-be egy pipadugóval megy be. Valahol itt a kábel uccsó 1-2m-n lehet esetleg a gond vagy a csatlakozónál mert ugye a végének a pakolgatásával elég nagy különbségek adódnak. Nem tudom jó-e de ahogy kijön a szegőből a kábel vagy 1 m-rel többet hagytam rá mert lehet később egy asztalcserével lehet magasabbra vagy a falra kerül a TV és gondoltam ne kelljen akkor újra toldani. No most ez a +1m azért leír egy karikát és ha a kábel nincs valamire - jelen esetben a lámpastest - felfüggesztve hanem csak a saját kábele súlya húzza lefelé akkor szar a jel. Így meg függesztve jó. No most akkor mi a szitu? Vagy azért lett jobb mert le lett testelve a lámpával?A pipa dugót direkt nagyon figyelve kötöttem annak jónak kell lennie. A kábel meg nem lehetne törve mert vaci új volt csak kitekertem és beraktam a szegő alá.

Na erre valaki tud gombod varrni hogy akkor most ez miért van? Ez a helyzet lassan Bundy féle Fox TV néző pozíció így a kábellel, ami azért annyira nem néz ki így jól.

(#12279) Kwisatzh válasza Tutti-amigo (#12278) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

Túlspilázod... Cseréld ki a csatlakozót a végén, vagy rakd fel újra szakszerűen. Szinte biztosan összeér a csatinál az árnyékolással a kábel, vagy az árnyékolás nincs rendesn bekötve, ezért jó a fémlámpán stb. Ha mozgatod/rárakod fémre, akkor "szétválik" vagy letestel és akkor ezért "jó" . Ennyi....

[ Szerkesztve ]

[moderálva]

(#12280) Kwisatzh válasza Kwisatzh (#12279) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

Amennyi időt rászánsz, hogy leírod ide a történéseket, ennek töredéke alatt megcsinálhatnád, hiszen teljesen világos, hogy kábel/csati problémád van....

[moderálva]

(#12281) sly54 válasza Jim74 (#12254) üzenetére


sly54
tag

Jobban járnál

(#12282) forrest85


forrest85
senior tag

Van egy frankó javaslatom:
Hagyd ott azt a szar kábelt és húzz be egy újat. :DDD

A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!

(#12283) Tutti-amigo válasza forrest85 (#12282) üzenetére


Tutti-amigo
tag

Majdnem ez lett :DDD

A végéből levágtam azt a maradék fél métert újraraktam a csatiját és jó. Nem mondom, hogy tökéletes a jelszint, de nézhető és nem kockázik.

Mission accomplished. :C Nem gondoltam volna hogy a kb. x csatipont és y sarokmennyiség után az utolsó fél méteren van a gond.

Na mindegy, megoldva.

Köszi a segítségeket.

(#12284) Viper26


Viper26
nagyúr

ID hová lett?
Szolgáltatás nem elérhető... :(((

iPhone 14 | FR955

(#12285) Misi 007 válasza Viper26 (#12284) üzenetére


Misi 007
Közösségépítő

(#12286) Viper26 válasza Misi 007 (#12285) üzenetére


Viper26
nagyúr

Akkor sz@rjanak sünt... :C

iPhone 14 | FR955

(#12287) Misi 007 válasza Viper26 (#12286) üzenetére


Misi 007
Közösségépítő

Én a Serie A miatt vagyok kiakadva... :W
Kajak megint keresgélhetem majd a netes linkeket mint akkor amikor még nem volt Digisportom.

(#12288) Viper26 válasza Misi 007 (#12287) üzenetére


Viper26
nagyúr

Nem lesz ez így jó... :((

iPhone 14 | FR955

(#12289) Kwisatzh


Kwisatzh
senior tag

Nagyon nem sírok utánuk, a TLC-t gyak sohasem néztem a DI-t pedig talán egyszer-kétszer....

[ Szerkesztve ]

[moderálva]

(#12290) sityupityu válasza Kwisatzh (#12289) üzenetére


sityupityu
veterán

Szintén. Csak aztán nehogy olyan csatornák is sorra kerüljenek amit én is nézek. :D

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#12291) X@b3e


X@b3e
addikt

Nekem meg mind a kettö hiányzik, amit kivettek, plusz még a serie a-t is elbukták, szal tegyék velem azt, amit gondolok, akkor amikor gondolom... :((( :(((

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#12292) zibo73 válasza X@b3e (#12291) üzenetére


zibo73
aktív tag

+1

(#12293) rocket


rocket
nagyúr

"Kedves DIGI Előfizetők!

2012. augusztus 5-én a TLC és az ID Investigation Discovery csatornák kikerültek a DIGI kínálatából. Cégünk a díjcsomagok kialakításánál minden lehetséges célcsoportnak szeretne megfelelni. Az a célunk, hogy a különböző tematikus programok egyensúlyban legyenek és a tényleges előfizetői igényeknek megfelelő programkínálatot alakítsuk ki, ezért üzletpolitikai és nézettségi
szempontokat is figyelembe véve született döntés a TLC és az ID Investigation Discovery csatornák kivételéről.

A két csatorna helyén jelenleg az újonnan bekerült Viasat Nature természetcsatorna, és a Travel Channel érhető el. A DIGI kínálatában továbbá négy Discovery Networks csatorna is megtalálható, így a Discovery Science, Discovery Channel, Discovery World és Animal Planet műsorai közül válogathatnak előfizetőink. A női nézőket több tematikus csatorna is várja, mint például a FEM3, Film Café, Reflektor TV, Story 4 és Story 5 csatornák.

Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:
DIGI"

Facebookon kapnak a TLC miatt rendesen, mekkora kamu dumat nyomtak le indokkent :)
Erdekelne pl. mivel merik a nezetseget?
Mibol gondoljak, hogy a TLC-nel sikeresebb lesz a Viasat Nature? (foleg, hogy van jopar termeszetfilm csatorna) raadasul Viasat 99% ismetles havi 2 premier musor csatornaival tele a padlas.

Discovery ID-hez nem tudtak oda irni alternativat mert nincs, ezert a tobbi Discovery channel nevet irtak :DDD
Vicc amit muvelnek, dehat megtehetik mert ez mar legalabb a 7-8. alkalom, hogy siman kivesznek csatornakat, es sz@rnak az elofizetok velemenyere.

Megint az van a hatterben ami eddig is, emelni kellett volna az elofizetesi dijat, hogy megmaradhasson ez a ket ado, de erre keptelenek, inkabb minden fele hazugsaggal kivettek, es beraktak filleres alternativakat helyettuk, amiket aztan majd legkozelebb ha no az elofizetesi dijuk kivesznek.

FAPAD™ powered by DIGI™ :)

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#12294) GuruZone


GuruZone
őstag

számomra beleférne még egy plusz csomag, mondjuk TLC-vel és MTV Networks csatornákkal (MTV HU, MTV Europe, Comedy Central).

max. visszavennénk a 80megás netből

Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21

(#12295) rocket válasza GuruZone (#12294) üzenetére


rocket
nagyúr

Nem foglalkoznak az elofizetoi igenyekkel, ez az indok amit kitalaltak TLC es a Discovery ID kivetele miatt, mar elso ranezesre latszik, hogy egy hazugsag.

Erdemes a Facebook kommenteket olvasgatni, a szokasosnal jobban kiborult az elofizetoknel a bili a ket csatorna kivetele miatt.
Biztos kiszamoljak hany elofizeto elvesztese fer bele az ilyen elofizeto "barat" akciokba, es kevesebb joval a tenylegesen emiatt szolgaltatot valto elofizetok szama, tehat nulla esely van visszakeruljenek, es biztos nem ez volt az utolso ilyen akcioja a FAPAD™-nak.

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#12296) Misi 007 válasza rocket (#12295) üzenetére


Misi 007
Közösségépítő

Most őszintén aki üzemelteti a Digi fuckbook részlegét (gondolom valami ügyfélszolgálatos) hol letojja hogy az ügyfelek szitkozódnak.
Pár kattintással törli a komolyabb hangvételű kommenteket oszt csövi.
Egy prémium csomagról már többször volt itt szó de az max akkor lesz ha tömegek pártolnak át más szolgáltatókhoz.
Egyik szomszédom pl akkor váltott amikor kiszedték az akkori filmmúzeumot.
Az olcsóságnak ára van...

(#12297) rocket válasza Misi 007 (#12296) üzenetére


rocket
nagyúr

Van premium csomag +4 adoval (Travel Channel is itt volt, de atkerult a kisebbik csomagba), erdekes az RTL, Sport1-2, Mezzo eseteben kepesek voltak kulon csomagot kitalani, es mai napig fenttartani.
Magyarul meg uj csomagot se kene kitalalni, atrakni oda az adokat es arat emelni, csak egyszeruen sz@rnak az elofizetokre.
Ehelyett szerintek a Discovery ID helyett ott a masik 4 Discovery csatorna (valaha neztek mivel foglalkozik ez az ado?, mert ha valamelyik adohoz van nemi koze az a Zone Reality.)
TLC-t meg a FEM3, meg Story 4-5 Magyar hulladek csatornakhoz hasonlitani vicc kategoria.
Joban rosszban 28x, meg mondjuk a Megasz@r 28x ismetlese a FEM3-on szerintuk feler, mondjuk a Tortakiraly cimu musor premier reszevel a TLC-n.

Most neztem a DIGISport1-en reklamozzak, hogy megkaptak a CL jogokat ujabb 3 evre a 2015-os szezon vegeig.
Mivel nincs meg az ehez megfelelo lefedetsseguk a T-Home es az UPC halozata nelkul, igy csak egy logikus magyarazat van miert kaphattak meg, mas nem indult a jogokert.
Megint sok tizezer ember jart rosszul.

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#12298) Kwisatzh válasza rocket (#12297) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

Épp most szembesültem vele, hogy hogy "prémium" csomagban 3 sportadó és a Mezzo maradt, egyiket sem néztem egy percig sem soha, ezért azt hiszem lemondom, bár csak 300 Ft. de akkor is, "elvi kérdés" hogy nem pazarlunk...

[moderálva]

(#12299) M_AND_Ms válasza Kwisatzh (#12298) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Az miért van, hogy én a +300 Ft-ért kevesebbet kapok Pécsen, mint pl. Budapesten? Nekünk nincs benne a Mezzo

Vajon, milyen üzleti, vagy technikai magyarázata van ennek? :F

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#12300) Kwisatzh válasza M_AND_Ms (#12299) üzenetére


Kwisatzh
senior tag

Méé?? hiányzik???? :DD

[ Szerkesztve ]

[moderálva]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.