Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Realme GT Master Edition
-
-
br.rak
őstag
Hétvégén lesznek ütközések. Sokan felvetették hogy legyen DS3. Szerintem ennek nem sok értelme lenne. A SportM is hasonlóan indult (volt rajta pár NB1-es foci meg talán jégkorong) ma meg kong a ürességtől...
-
-
Flashget
félisten
válasz br.rak #25005 üzenetére
vége a télnek és jól bedugul majd a csatorna hétvégén és rögtön aktuális lesz a DS3...vagy ahogy a közleményben van "hosszú távú együttműködés" azt jelenti, hogy átad sporteseményeket akkor nem kell.
Jut eszembe új tulaj, közös együttműködés..nem érkezet el akkor az ideje, hogy újra bekerüljön a digi csatornái közé?
Realme GT Master Edition
-
Bogyi007
veterán
válasz Flashget #25007 üzenetére
Akkor fakadna sírva a konkurencia ;-)
Az összes értelmes sportcsatorna egyben a Diginél lenne csak elérhető....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Flashget
félisten
Hálózat Karbantartás - Budapest XIX. ker.
reggel mondják meg mikor jön a tv szerelő :ppRealme GT Master Edition
-
NoOne1976
őstag
válasz Flashget #25007 üzenetére
Szerintem ez a legnagyobb baj. Lesz, amikor egyszerre kellene egy hétvégén ATP torna elődöntőt/döntőt, MOTO GP edzést/versenyt, kézi bl meccset adni, úgy hogy mellete a PL meccsek és az olasz meccsek is ott vannak. Félek, hogy visszajön az az időszak, amikor napi 1 angol meccs lesz élőben 1 meg felvételről, de az ütközések miatt simán lehet, hogy nem a jobbik meccs.
-
tony70
tag
válasz LaliPapi #25014 üzenetére
Akkor csak én szivok a samsung b6000-es modellel! Nekem sima CI, kiirja hogy nem kompatibilis. Azt nem tudom, hogy a nagra kártyát átlehet-e tenni sima CI modulba? Ha igen akkor milyen tipusba. Igaz hogy párositva van a modul és a kártya , de hátha lelehet boltolni ha szerzek egy sima modult és a béreltet megtartom csak a simát párositatom!?
-
zsoltyy
tag
Ez kész:
" HOGY ÁLLNAK A TÁRGYALÁSOK A DIGIVEL ÉS A UPC-VEL DE ŐSZINTÉN NEM MELLÉBESZÉLVE?
FOX - Magyarország: Kedves Szilárd Tóth! Megtettük ajánlatunkat a szolgáltatóknak, innentől rajtuk múlik, hogy mikor és hogy döntenek! Örülünk, hogy ennyien várjátok a csatornánkat, reméljük a szolgáltatók is látják, mekkora az érdeklődés! "
-
leslieke
Jómunkásember
Lejárt a 2 év hűségem, mehetek trükközni...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
zsoltyy
tag
válasz MasterMark #25022 üzenetére
Szabó Andrea
Nyugtasson meg valaki, hogy lehet fogni a DIGI-nél a FOX csatornát, csak mi nem találjuk, mert ha ma nem tudom 11-től nézni a Walking Dead-et, sikítok!!Én: Sikíthatsz. Nincs FOX a Digin
Zajlik az élet Bár inkább ezért sírjanak, mint az RTL2-ért.
-
g0dl
addikt
Szerintem lesz DS3, mert ha a jogokért fizetnek, de nem sugároznak, az nem túl ésszerű döntés. Műsor van, gondolom egy plusz csatorna így már nem nagy költség.
Viszont a másik két nagy szolgáltató nyaka körül szorul a hurok, ha nem hajlandók felvenni a digisportot a kínálatba.
Talán a bulvár, és a sport a leginkább húzó műsorok.
Kézi bajnokit mikortól láthatok??? -
rocket
nagyúr
válasz zsoltyy #25019 üzenetére
Nem ismerik a DIGI-t, az ajanlat mar reg a kukaban van
Meglesz a bojtje a nagy csatorna visszarakosgatasnak, vagy jelentos aremeles lesz, vagy igaz a pletyka, hogy a T-Home/UPC parossal sikerult megallapodni a DIGI Sport es a DIGI tobbi vacka terjesztesi jogairol.
Az biztos nem jofejsegbol rakosgatjak vissza a csatornakat a sajat profitjukat csokkentve.
AXN probalkozott mar ezzel, sikeres premier sorozatok az amerikai premier utan nem sokkal, aztan erdemes megnezni milyen melyre sullyedtek minosegben.
Lassan minden adon lesz 1 mashol nagy sikeru premier sorozat amivel megorjitik a sok kanapeszokevenyt, es minden adot kovetelni fognak
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
g0dl
addikt
válasz rocket #25025 üzenetére
"Meglesz a bojtje a nagy csatorna visszarakosgatasnak, vagy jelentos aremeles lesz, vagy igaz a pletyka, hogy a T-Home/UPC parossal sikerult megallapodni a DIGI Sport es a DIGI tobbi vacka terjesztesi jogairol."
Milyen böjt? Nekem attól nem lesz rossz, hogy a T és UPC ügyfelek is látják a digisportot.
Az áremelés érdekes lenne, nem tudom a hűség esetén ők emelhetnek-e.
-
Bogyi007
veterán
válasz rocket #25025 üzenetére
Felőlem lehet a konkurenciánál DigiSport és a többi Digi csatrna - mit tesznek vele? Olcsóbban adják így majd a csomagot mint a Digi és ők sem kérnek a Hd csatik vételéért külön boxot és/vagy díjat?
Mind kizárt teljességgel.....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Flashget
félisten
Digi nem fogja átengedni a digisportot a két másik nagynak, mert abban a pillanatban kijátssza az egyetlen aduját amivel előfizetőket tud megtartani vagy csábítani.
más
ez igaz? mert ez a mindigtv felbontása.
Miért butították le a közszolgálati HD csatornákat 1920x1080i-ről 1440x1080i-re és miért kellett a sávszélességet megfelezni 10MB-ről 5MB-re? Így sokkal silányabb lett. Kérem, hogy mire elkezdődik a Forma1 (márc) addigra tegyék vissza.
Realme GT Master Edition
-
dh66e
veterán
válasz Flashget #25029 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint mindig tv-n csak teszt jelleggel ment 1920x1080i felbontással a közszolgálati adás anno(talán olimpia vagy foci vb idején ha jól rémlik) utána szépen vissza álltak az 1440-es felbontásra.A sávszél vissza vételéről nem olvastam (hallottam)még.
Digin nem tudom hogy mi a felbontás jelenleg de valaki aki pc-n használja az megnézheti bár minden lapos tv-n van olyan képbeállítási opció ahol az eredeti képarányt be tudod állítani ott könnyen le lehet csekkolni hogy kitölti e egy full hd tv képernyőjét.Nálam kitölti szóval erős a gyanum hogy 1920 as a felbontás.[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Az egyik tévéből sem derül ki, hogy 1440, vagy 1920 a felbontás, nem szokták kiírni. És miért is ne töltené ki az 1440 a képet? Nem igazán értem a logikádat. 1440 esetén nem négyzet alakúak a pixelek.
Ezt csak valamilyen jobb box-szal, vagy számítógépre csatlakoztatott DVB-C tunerrel lehet biztosra megállapítani. (Esetleg sasszeműek ránézésre is megmondják.)Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
dh66e
veterán
válasz Watt25 #25033 üzenetére
Régen Mindig tévéztem és a legjobb emlékeim szerint natív módban(ugye hd adásnál van ilyen képopció minden lapos tv-n ami bírja az 1920-as felbontást)két oldalt nem töltötte ki a teljes képet mikor 1440 lett az adás.A tévedés jogát pedig fenntartom mert régen volt már ebben az is benne van hogy rosszul emlékszem tudományosan pedig nem tudom neked megmagyarázni.Azzal meg tisztában vagyok hogy a tv nem írja ki ezért írtam hogy pc-s eszközzel nézze meg valaki a digin.Egyébként semmi gond nincs az 1440-es felbontással ez csak anno volt nyűg a mindig tv fórumokon.
(#25034) Multibit
Akkor nincs miről beszélni.Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
legjobb emlékeim szerint natív módban(ugye hd adásnál van ilyen képopció minden tv-n )két oldalt nem töltötte ki a teljes képet mikor 1440 lett az adás
Nem jól emlékszel. 1440 esetén pont annyival szélesebbek a pixelek, hogy a teljes kép ugyanakkora legyen, mint 1920 esetén.
Az, hogy LG tévéknél a Levágás nélküli módban esetleg van egy fél centis fekete csík a kép oldalán, előfordul, de ennek a forrás az oka. Pl. MTVA híradóknál szépen látszik, hogy a stúdió-kamera kép tartalmazza ezt a fekete csíkot, de a ráhelyezett feliratok rálógnak. (Tehát a sugárzott/megjelenített kép kiér a képernyő széléig.)[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
nlacus
csendes tag
Valakinél már megjelent a EurosportHD és a Eurosport2HD?
A honlapjuk szerint március, de MTV és VIVA is korábban bejött nekem Budapesten. -
zsoltyy
tag
válasz nlacus #25038 üzenetére
Egy korábbi válaszuk szerint nem várható előbb az EuroSport 1-2 HD, hanem majd márciustól. Tudjuk azonban, hogy a Digi szava nem szentírás. Bekerülhet előbb, de ezt nem fogják neked úgysem lekommunikálni.
(#25025) rocket:
Azért bízom benne, hogy nem került a kukába Jó lenne egy FOX. Mekkora húzás lenne, ha megegyeznének a UPC előtt. Mert valahogy a nem sikerült velük dűlőre vinni a dolgot. Furcsa, hogy ott sincs még FOX.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz Flashget #25042 üzenetére
Nekem ez új ,sokáig nem voltam itthon a topicot is csak néha olvasgattam és nem is nézem az ászf-et mert itt minden infó kiderül lehet volt szó róla már de csak most olvasgatok visszafelé.Egy biztos kíváncsi lennék rá milyen tőke injekció történt a diginél hogy egyszer csak minden van.
-
törölt tag
No, megjelent az EPG az AXN-en is.
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
Másik fórumról másolva:
Az AYUDATE Holding Kft. egy budapesti székhelyű, 2011-ben alapított vállalkozás, melynek tevékenysége kockázatitőke-jellegű befektetések, felvásárlások megvalósítására..
Mivel az IKO a Diginek sosem adta volna el a SK-ot, így kerülő úton jutottak hozzá... majd jön pár hónap múlva a hír, hogy a Digi megvette tőlük a 3 kanálist (SK, F&H, DoQ) és az SK lesz a DS3, a másik kettő meg megy a levesbe, mert már van direkt a kiváltásukra létrehozott saját Digis kanális: Pvtv és Digi World...
A holding is keres a bizniszen, a Digi is eléri végül, amit évek óta akar...
Realme GT Master Edition
-
allfinanz
senior tag
SK-val a MindigTV platformon is megjelenhetnek...
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Flashget
félisten
CI+ kompatibilis lista szépen kopizva az UPC-től :p
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest