Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkan
aktív tag
válasz M_AND_Ms #38000 üzenetére
Minden egyes programozási próbálkozásom elött csinálok egy gyári visszaállítást.
Érdekes, hogyha csatorna sorrendet akarok rendezni akkor látszanak a csatornák, meg is változtathatom a sorrendet csak ezután sem látszanak az epg-n illetve a távirányítóval lépkedek akkor átugrik rajta a tv.
Amikor be akarom állítani a kedvenceket akkor sem látszanak azok az csatornák amiket nem 'szeret' a tv-ém.
Érdekes, hogy kollégámnak szintén Sony tv-je van kicsit újabb mint az enyém és nála is előjön ez a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszi a választ! Novemberben voltak bekötni, de akkor nem volt STB, így az egyik tv-t, amiben van tuner, felkötötték koaxon, a másikat ugye nem. Aztán másfél hete kaptunk egy fülest, hogy a százhalombattai üfsz-on van STB, oda lehet menni érte. Ott kaptunk a szerződésünk alapján egy nejlonzacskóban 2 db STB, amiket felkötöttem, futtattam rajtuk egy autó keresést, és annyi. Az üfsz-on azt mondták, hogy a DigiFilm csak 24 óra múlva fog menni, de ugye az már eltelt.
Az AXN írja ki folyamatosan pl., hogy a csatorna nem sugároz műsort.
Holnap majd felhívom az üfsz-t, csak előtte szeretem körbejárni a problémát.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
rocket
nagyúr
Film+ HD-n az Arnyek Nelkul cimu filmben jobb oldalt zold csik van, ami folyamatosan villog, rohadt zavaro.
Tobbszor volt ilyen az RTL csoport csatornainal.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Flashget
félisten
válasz Ed McLeves #37997 üzenetére
Digi honlapján sincs jelezve csak Várpalotára.
Tisztelt Ügyfeleink!
Munkatársaink 2016.02.04.-én 00:15-06:00-ig a várpalotai hálózatunk karbantartási és fejlesztési munkálatait végzik, ezért kiesések lehetnek az internet, KTV és a telefon szolgáltatásainkban bizonyos szolgáltatási területek
Realme GT Master Edition
-
unravel
őstag
http://m.origo.hu/itthon/20160203-tuszejtes-telefon-nagykanizsa-szemelyisegzavar-szerelo-ugyeszseg.html
¯\_(ツ)_/¯
-
Flashget
félisten
Telekomnál nincs a kiosztásban Eurosport 2 emiatt kapnak is rendesen, így megindokolták.
Pár napja leült az egész család a tv elé (Telekom előfizetők vagyunk), hogy megnézzük az Eurosport2-n a kedvenc sportközvetítésünket. Azonban tapasztaltuk, hogy a nézőbarát szolgáltatónk levette a csomagunkból (CSAK 84 csatornát fizetek, ebbe nem fér bele!!!) az Eurosport2-t. Miután jó darabig szidalmaztuk azt, aki ezt kitalálta, kellemesen elbeszélgetett a család arról, hogy szolgáltatót kellene váltanunk.
"Nagyon sajnáljuk, hogy neked is hiányzik az Eurosport2 csatorna! Törekszünk arra, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, ami széles közönség számára kedvelt, de sajnos nem minden esetben tudunk mindenkinek kedvezni! Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C törvény 2011. november 1-én hatályba lépett módosításainak értelmében a hírközlési szolgáltatók egyoldalúan módosíthatják a csatornakiosztást, ha a kínált csatornák összetételében bekövetkezett változás ezt indokolja. A kikerülő Eurosport2 helyett a BBC Earth HD csatornát biztosítjuk, így a csatornaszám változatlan maradt. Bízunk abban, hogy a jövőben, ha módosul a kínálatunk, akkor az, számodra is kedvező lesz! ^Gabriella"
A Diginél mit is raktak be a kikerült csatorna helyére?
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
apszi
őstag
válasz Flashget #38006 üzenetére
Asszem itt az ideje, hogy megigényeljem a kötbéremet...
(#38002) Jorus: AXN-nek gond nélkül mennie kell, "amúgy hozzáférés" megtagadva, ha valamire nem vagy elofizetve... szóval hívd az üfsz-t. Amúgy mikor én beszereztem a cam modult a Digi Filmre, nekem is mondták, hogy 24 óra, viszont én a kártya átvételétől számítva kb. másfél hét múlva kapcsoltam be először, és toszták aktiválni, akkor hívtam őket, és azonnal még a telefon alatt megcsinálta az üfsz-os.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz M_AND_Ms #38009 üzenetére
Náluk is csak azért működhet, mert az országban nagyon sok helyen a vezetékes szolgáltatásban monopol helyzetben vannak, amit nem ők, hanem a Matáv épített ki/kezdett el anno a 90-es években kapott, vissza nem térítendő dollár milliókból.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
fess
őstag
válasz Ed McLeves #37997 üzenetére
Az Avason rendben vannak
-
bopeti98
őstag
Elérhető lett a Digi-nél is az HBO GO: [link]
-
Fürkésző
tag
válasz bopeti98 #38012 üzenetére
Milyen figyelmes vagy. Jó régóta vártam már az HBO GO szolgáltatást a DIGI-nél. De nem így.
"Mindezt extra díj nélkül, hiszen az HBO GO szolgáltatás része az Ön HBO csomagjának, amennyiben hűségszerződéses HBO Super Pak vagy Super MaxPak előfizetést köt 2016. február 4. után."
Lefordítva:
Régi (2015. november 1. előtt szerződött), hűséges előfizetőknek (HBO-hűség vállalása nélkül, mert "régen" HBO-ra nem lehetett hűséget vállalni):HBO Pak: 1700 Ft/hó ---> HBO Super Pak: 3000 Ft/hó
Havi + 1300 Ft (+76,5%)HBO Max Pak: 2000 Ft/hó ---> HBO Super MaxPak: 3600 Ft/hó
Havi + 1600 Ft (+80 %)A hülyének megéri.
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
bopeti98
őstag
válasz Fürkésző #38013 üzenetére
Szvsz, ha valaki hűséggel köt egy okos csomagot, szüksége van az HBO Go szolgáltatásra ( mert mondjuk a 30 napos próba alatt megtetszett neki ), és hajlandó is érte fizetni, akkor 1 év hűséggel az HBO Pak is lazán megéri azt a 2000 Ft-ot havonta.
Egyébként ha megnézed, akkor mindegyik szolgáltatónál hűségidős az HBO csomag. Ráadásul a Digi előfizetők még így is jobban járnak, mert például a T-nél 2 év hűséggel kerül annyiba az HBO, mint a Digi-nél 1 évvel.[ Szerkesztve ]
-
erik365
senior tag
Urak, ma bekapcsoltam a tv-t a Nat Geo Wild HD-n, kiírja, hogy kódolt csatorna.
Kép van hang nincs, minden más megy csak ez az egy csatorna nem, SD-ben megy ez is.Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
veterán
-
Fürkésző
tag
válasz bopeti98 #38014 üzenetére
1,5 éve UPC-nél - már vagy 10 éve hűség nélküli HBO előfizetőként - áremelés nélkül aktiválták nekem az HBO GO-t. Ott pontosan 1 éve 2540 Ft-ot fizettem az HBO Max Pak-ért hűség nélkül. (És Cinemax 2 is volt).
Ez persze nem azt jelenti, hogy visszasírnám a UPC egyéb árait, vagy box-mániáját, vagy bármi egyebet. De nem kértek plusz pénzt az HBO GO aktiválásáért más szolgáltatók sem.Ja, igen. Valóban. HBO OnDemand is volt ezért a pénzért.
[ Szerkesztve ]
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
Fürkésző
tag
válasz erik365 #38015 üzenetére
Nálam a Nat Geo HD produkálta/-ja ma ezt. Gyönyörű kép, középen Kódolt csatorna felirat, hang semmi.
Hogy ez mi? Az már lassan általános, hogy éjszaka a Viasat History kódolttá válik, de ott "legalább" se kép, se hang.Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
veterán
-
-
veterán
-
bopeti98
őstag
válasz szabogabor10 #38016 üzenetére
Igen, tudom. A Telekomnál van az HBO MaxPak előfizetésem.
De ha mondjuk megnézed az HBO Pak-ot, akkor az teljes mértékben megegyezik a Super Pak-al, szóval ha csak ezt a csomagot nézzük, akkor az megéri a Digi-nél is.
Azt viszont aláírom hogy a Super MaxPak-ra HBO HD, HBO OD meg Cinemax 2 nélkül nem igazán éri meg előfizetni.[ Szerkesztve ]
-
Azurooandrew
tag
válasz sarkan #38001 üzenetére
Az én Sony S3000-esem esetében dettó ugyan ez a probléma, volt már újrakeresés, próbálkoztam a kedvencek "trükkel" de ahol ki tudnám választani az adókat ott sem látszanak... persze ha beírom egy eltűnt csatorna számát oda ugrik... de a kedvencek listában vagy a EPG-ben nyomuk sincs, ha pedig az 1.-től simán léptetek egyenként akkor átugorja az "eltűnt" csatornákat.
[ Szerkesztve ]
-
sarkan
aktív tag
válasz Azurooandrew #38024 üzenetére
Sajnos úgy látszik tényleg sony 'betegség'. Én már eljutottam az egymásra mutogatáshoz.
A Sony üszf elküld a Digihez a digi üszf pedig a Sonyra mutogat. Hiába mondom mindkettőnek, hogy a Samsung tv-ém hiba nélkül megy, hiába mondom, hogy a telekom digi kábel tv előfizetésemnél a sony hiba nélkül ment, nem érdekli őket.[ Szerkesztve ]
-
-=Szabi=-
tag
én is pont a Net Geo HD-t néztem (najó, csak oda-oda pillantgattam ) tegnap este, amikor kiírta nálam is hogy hopp, ez már kódolt... a többi csatorna jónak tűnt
viszont se a Sony se a Samsung tv-m se szereti ha rajta állítgatom a csatornalistát, mindig csinálok egy keresést, kimentem pendrive-ra és pc-n állítgatom a csatornákat, aztán mehet vissza a tv-re a kész lista
HBO Go meg tetszett a karácsonyi próba időszakban, havi 1-2ezret még meg is érne, de hármat már nem, plusz nem kell nekem a tv csatorna is, ha ott a bármikor nézhető verzió..
[ Szerkesztve ]
-
fcc
aktív tag
Most az HBO max pak-ért 2000 ft-ot fizetek. Ha hűséget válalok rá akkor 2590 lesz?
-
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Elég régóta a DIGI szolgáltatónál van TV előfizetésünk (régen a Digi csomagra volt az előfizetés, ami a későbbiekben ugye átalakult a Digitv nevű csomaggá).
Mi alig nézünk tv-t ezért csak most tűnt fel, hogy számos csatorna nem található meg, amelyet a szolgáltató weboldalán a csatornakiosztásban feltüntetnek.
Ezek közül főleg a Sport1, Sport2 és Sport M csatornák hiánya probléma.Samsung F6100 tv-m van, az ország Magyarországra van állítva és automatikus hangolásnál sem a teljes, sem a hálózat opció nem hoz több csatornát.
Olvastam a topik elején ezt:
Nem jönnek be a közszolgálati adók/rádiók vagy egyes csatornákat nem hangol be a tv digitálisan, mit tegyek?
Digikábelen ezek az adók némileg eltérő paraméterekkel rendelkeznek.
Manuális keresésnél ezeket az adatokat kell megadni.
Frekvencia 114,5 Mhz, 121,5 Mhz, 128,5 Mhz, 135,5 MHz Symbol Rate 6000, QAM 256Ezeket a frekvenciákat megadva újabb csatornákat talált a tv (pl RaiUno, Pro7, néhány rádió).
A városban a digi weboldala szerint a számomra szükséges sportcsatornák kiosztása a 722 MHz-en van. Ezt próbáltam beállítani mind 6000, mind 6900 Symbol Rate értékkel, de nem talál semmit a készülék.
Tudjátok, hogy mi lehet a gond? Esetleg érdemes a szolgáltatónál érdeklődni? (Ezen kívül egyébként rengeteg csatorna nem található automatikus hangolással: Viva, Spektrum, AXN Black, White, AMC, Cool stb... ezeknek a kijelölt frekvenciája alapján való keresés sem eredményes).
-
legenda
válasz Qtya123 #38029 üzenetére
szia,
az f6100 hálózati módban megtalálja az összes csatornát, a 6000 és 6900 sr értékűeket is.
a kábelezéssel, kábellel vagy csatlakozással nincs probléma? mert az is okozhatja, hogy x MHz (egy adott tartomány) nem okés.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
-
Qtya123
őstag
Üdv!
Köszönöm a válaszokat! Úgy néz ki megvan a probléma forrása. A kábelezést átvizsgáltam, a tv-n csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, de semmi.
Ekkor miután újra hangolásra kerültek a csatornák, kinyomtattam a DIGI csatornakiosztás táblázatát és bejelöltem rajta minden csatornát, amit jelenleg fogni tud a készülék.Érdekes dolog derült ki: Miután végeztem, láthatóvá vált, hogy a Digi Mini csomag leosztásáig foghatóak a csatornák.... A DIGITV csomag a DIGI Mini csomagot követően az AXN, Pro4, NATGEO Wild Spektrum.... tb... kiosztással folytatódik. Namost az AXN és Pro4 még fogható tisztán, a NATGEO Wild már szemcsés és afelett már semmi nem jön be, gyakorlatilag a 700 Mhz tartománytól kezdődően.
Azt nehezen hiszem el, hogy ez kábel vagy elosztó probléma lenne. Mikor 2013-ban kötöttük a szerződést, akkor még Digi Mini, Digi és Digi+ csomagok voltak. Mi a Digi csomagot választottuk. A későbbiekben ugye megszűnt a Digi és Digi+ és lett belőle a teljes csatornalistát felölelő Digitv csomag. Ebbe szépen át is kerültünk a netes ügyfélkapu szerződésadatai szerint.
A hibát ott követtük el, hogy nem ellenőriztük le sosem, hogy az adott csomagnak megfelelő mennyiségű csatorna fogható-e. Bejött X darab és kész, mi nem nézünk TV adást, csak a szülők/rokonság miatt kötöttünk előfizetést, mikor alkalmanként eljönnek látogatóban pár napra, akkor tudjanak tv-t is nézni. Néha panaszkodott is egy-kettő, hogy nem találja az ilyen meg olyan csatornát. Gondoltam a Diginél a szóban forgó csatornák pont nincsenek (mint ahogy például a Discovery sem) és nem foglalkoztam ezzel, egészen idáig.
Arra tudok gondolni, hogy vagy valami műszaki hiba lehet, vagy valami szép tévedés és kezdetektől fogva a Digi Mini csomagra van kötve a kábelünk.... Hétfőn szólok a Diginek. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy akár műszaki hiba, akár téves csomagba kötés, visszafizetik-e 2013-ig visszamenőleg a különbözetet (kb 23.000 Ft)....
-
HofiZoli
senior tag
Amiko CHD 8270+ van, hibátlanul működik, epg teljesen rendben, gyors csatornaváltás. Kb 5-7 mp míg bekapcsol, de után már gyors.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
leslieke
Jómunkásember
Van valakinek tapasztalata abban, hogy a Digi telepítéskor oszlopot is állít, ha szükség van rá?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz leslieke #38043 üzenetére
Attól függ, hogy az oszlop hová kell, mert ha a saját telekre kell akkor azt neked kell szponzorálnod, ha meg az utcán kell az oszlop, akkor már összetettebb a dolog, az engedélyek miatt is.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz leslieke #38049 üzenetére
Akkor ott nagy gond nincs, nekünk is kellett annak idején a magánháznál oszlopot venni, mikor még a vonalas telefon időszak volt, mert nagyon messze volt az utolsó oszlop.
Vettünk egy oszlopot, és arra felszerelt mindent a szolgáltató.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest