Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steven088
csendes tag
Nem tudja valaki mikor jöhet Európába ez a teló?
Köszönöm a választ -
+1 Ezert orulnek egy nem kinai telefonnak. Off2: Egyszer az infra segitett egy rosszul levo ismerosomnek nyaralason, mert a szallasadot nem erdekelte a rossz taviranyito javitasa. A xiaomi telefonommal be tudtam kapcsolni a klimat Gorogorszagban, igy velhetoleg egy mentos kihivbasat is megusztuk vele.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Polarstar
üzenetére
Infra?
Egy Oneplus nem épp olcsó például. Nem gondolom hogy degradálni kéne az infra használók taborát ezzel a kijelentéssel.
Azért mert Te nem használod elég sokan igen. Nekem például elég hasznos, hogy a munkahelyemen nem kell rohangálnom a projektorok, klímák vagy egyéb eszközök távirányítói után. És ezek sem olcsó indiai kínai eszközök....
Csúcs Xiaomikban, Oppokban, Vivokban is van infra és ezek sem olcsócskak.A Psion emlegetését értem, hogy szeretnéd olyan kontextusba tenni, hogy mennyire elavult dolog. ...
Ez nem divat kérdése amúgy sem. No mindegy. Te valószínűleg az infraportot ezen funkciójában nem használtad sosem.
Nekem eléggé megkönnyíti a dolgom, hogy egy appból tudom minden eszközömet kapcsolni. Vagy épp ha megyünk valahova nyaralni és épp nincs meg az adott eszköz kapcsolója, akkor a telefonnal ezt meg tudom oldani. Stbstb. Nekem alaposan megkönnyíti az dolgom.
Volt már, hogy vendéglátóhelyen üvöltött a tv mellettünk... Megoldottam. Psion ... Persze

Nekem szimpatikus volt ez a telefon. De az nem, ha ilyen megnyilvánulások vannak.
Kíváncsi lennék ki tudnál-e emelni Indiai mobilt,😃 amin van infra?
Mondj már egy errefelé ismert indiai mobilt.
-
Draun01
tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Azért attól függ hogy az ékezetkezelést hogy oldják meg. Volt nekem anno QWERTYs telefonom több is, nem volt vészes a magyar bötűket írni.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
Joe_Black7
üzenetére
Elnézést a hibáért, és köszönöm, kijavítottam!
-
Nagyon de nagyon szeretnek egy ilyet. Vegre visszaterhetnek a billentyuzethez. Nem kell eros HW, csak legyen optamlizalva, es legyen support sok-sok evig. Meg jack dugo (jo DAC-kal) es infra port, es akkor alom bodotta
-
válasz
Joe_Black7
üzenetére
Ahogy pletykálták 100ezres nagyságrendű a rendelés.
-
Joe_Black7
tag
A legtöbb vásárlójuk Észak-Amerikából van, így egyelőre a Communicator kapcsán nem terveznek a QWERTY billentyűzet mellett más kiosztással
Pont az MWC-n jelentették be, hogy jön a QWERTY mellé AZERTY, QWERTZ, koreai és arab billentyűzet is (gyanítom, hogy szintén a vártnál nagyobb előrendelésnek köszönhetően) - ez van a hivatalos weboldalon is. -
Draun01
tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Egy nyugger nem tud mit kezdeni ennyi gombbal. Inkább annak szól aki nem youtubozik, TikTokozik folyton. Pl munkatelonak
-
A gyártó úgy nyilatkozik, hogy álló módban erre a méretre-képarányra az Android standardok szerint kb minden alkalmazás fel van készülve, és normálisan skálázódik - főleg azok, amiket egy ilyen 'kommunikátor' telefonon az ember használna (üzenetküldő, levelező appok).
Teljes félreértés ezt a terméket egy bármilyen 5-7" touch screen-es telefonhoz hasonlítani - amire ez optimalizálva van, az az összes olyan eset, amikor a gombok nélküli telefonon ott van a kijelző alsó 30-40%-án egy virtuális gombsor. Olyankor kb hasonló képaránnyal látod az összes appot, csak ahogy befejezted a gépelést, eltűnik a gombsor és ismét nagyobban látod az alkalmazást.
Mivel nem tartalom fogyasztásra és gyártásra készül a készülék, hanem szövegbevitelre, így a media contenttel kapcsolatos aggályaid a célközönség számára teljesen irrelevánsak: ha nagyon muszáj lehet rajta Tiktokozni, meg YT videót nézni, de teljesen nyilvánvaló hogy ebben szándékosan kompromisszumos
Cserében: zsebrevágható, túlbonyolított mechanika nélküli céleszköz.
-
Bareszotron
aktív tag
Nyuggerfón
-
Fancy-boy
addikt
Ezt kellene párosítani a Jolla rendszerével. Akkor lehetne BlackBerry szintű adatbiztonság és máris érdekesebb / érdemesebb lenne megvásárolni.
Így csak egy gombos Androidos teló. -
ledgeri
nagyúr
"összes media content 9:16" ... Már a számok sorrendjénél kezd megcsúszni.
-
etohun
aktív tag
Én értem, hogy nagyon nagyon jó lesz a hardver meg a Software-be is bele fogják rakni az effortot, de ezek az androidos eszközök egyszer sem ezen buktak el valójában. Minden androidos app, meg főleg az összes media content 9:16 és afeletti képarányokra készült. Rosszul néznek ki a videók, az újságcikkek, minden, amit fogyasztanál rajta. Vannak sokkal praktikusabb form factor-ok ennél, pl. amilyen a Sony Ericsson p900 és p910 volt, vagy ott a blackberry priv. Ezek elférnek egy zsbben, meg kézben is normálisan tarthatók. Akármilyen pofás ez a cucc, de nagyon nem praktikus.
-
Nagyon-nagyon várjuk már!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondj már egy errefelé ismert indiai mobilt.