- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
don dante
aktív tag
Nálam is volt már ilyen...Ahogy profilnál entert nyomtam bedobta, hogy profil sérűlt... Megoldás annyi, hogy kilépsz azonnal a játékból alt+f4 segítségével, és újra indítod a Steamet... Ha már rányomtál az ok-ra amikor kiírta, hogy a profil sérült. Akkor kezdheti előröl az öcséd....
Remélem tudtam segíteni.Üdv Don
-
hermanyi
addikt
+1
Elolvastam mind 2 cikket .
Codi béka segge ha jó a motor ,bár a leírtakbol csak az derül ki világosan,hogy nem zabálja a VRM-ot .
De alapjában nem is a kinézettel van baj meg a rendszerigénnyel ,hanem Fizika ,Bugg STB. És lényegtelen hogy motorhiba programozói hiba de az tény ,hogy nem fejlődnek előre ezzel a játékkal .2013 ban majd az lesz szép ha a clasic F1 es autókat gördülékenyebben lehet majd vezetni mint a mostaniakat ( fele annyi gépészkedés a kormánnyal )
szerk:
giigz
A videó jó de remélem a játék is jó lesz . -
giigz
veterán
Igazad van, alapnak kellene lennie, csak 2010-ben úgy voltunk vele, hogy szegény Codemasters-ék most először csinálnak F1-es játékot, majd a következő játékban kijavítják ezeket a hibákat, gyengeségeket, aztán már minden egyes hajszálnyi fejlődésnek örülünk azóta, de az egyértelmű, hogy ennél sokkal jobb játékot lehetne csinálni...
Csak kérdés, hogy ki és mikor fogja megcsinálni...
-
Motion_Blur
félisten
-
Meg kellett néznem kétszer, hogy rájöjjek mi a bibi... Ez elég nagy k*cs*gség, hogy ilyet meg lehet csinálni...
Megy a 12. helyen 35 mp hátránnyal aztán egyszer csak hopp, őt intik le elsőnek
Eddig nem voltam idegen lobbyban, mindig csak ismerősökkel játszottam online. de azt hiszem ezt a videót látva, meg is maradok ennél a jó szokásomnál... -
hermanyi
addikt
Igen ha ö is kap akkor lehet,hogy fer a dolog . De amint írtad ép az volt a gáz ,hogy a lecsuszásod miatt nem az ideális íven voltál ,és próbáltál minél hamarabb visszatérni rá,ö pedig mivel az ideális íven volt nagyobb tempóban így te bevágtál elé ,ezért lökött meg ,és ebből született az egész .
Amúgy ha határon autózol kanyarban ,legyen az bill vagy kormány akkor anélkül ,hogy elvedd a gázt nincs az az autó amit el tudsz rántani még befelé ,ha valaki berántja eléd külső ívről. És miért ne autóznál határon , főleg ilyen szituációban 2 tizedre a másik mögött az utolsó körben a DRS zónánál ? -
hermanyi
addikt
Megnéztem a verseny végét (utolsó 3 kör) .
Én is neked adtam volna a büntetést ,még úgy is ,hogy ö lökött meg kicsit. Lecsúsztál az ívről ami egy dolog a nyíl jól mutatta ,hogy már belül melletted van és te nem hagytál neki helyet hanem befelé fordultál miközben simán elfértél volna kigyorsításon a palánk mellett . És nem is ezért kaptad a büntit hanem mert megforogtál és utána menetiránnyal szemben nekimentél . -
giigz
veterán
A 20. körig első voltam, aztán úgy gondoltam, hogy Csaba/70 feljött 3 mp.-re, és felraktam rich-re, hogy na mostantól elkezdek gyorsabb köröket futni, hogy biztos legyen a győzelem.
Na ekkor az első kanyarban kipördültem, és elmentek mellettem ketten, így a 3. helyen álltam, TommyS-t visszaelőztem, de Csaba-t már nem sikerült, így maradt végül a 2. hely.
Jó verseny volt, élveztem végig
-
giigz
veterán
Videó nincs, így is alig volt FPS-em, 2 GB ram van most ideiglenesen a gépemben
A futam pedig tragédia volt számomra, 2-3 kör után elment a lágy gumijaim tapadása, szenvedtem vele a 8. körig, mentek el mellettem (pedig az első helyért lettem volna csatában), majd kipördültem, aztán bementem keményért, a 14. helyről megkezdtem a felzárkózást, talán sikerült is volna pontot szerezni, de a 15. kör körül LOST CONNECTION.
Tehát 0 pont, és természetesen az történt, amit sejtettem is, hogy tuti le fog dobni, hát megtörtént. A tavalyi ligát is az ilyenekért hagytam abba, ott talán 3-4 futamig bírtam ezt idegekkel, remélem több ilyen nem lesz, viszont azt a gumikopást meg nem értem...
-
mikrosuttii
aktív tag
Húú,az időre nem emlékszem,már elég rég volt.A nehézségi szint:
Braking assist: off
ABS: on
Traction control: medium
Dynamic racing line: corners only
Racing line type: 3D
Gearbox: automatic
Pit assist: off
Rules and flags: realistic
Car damage simulation: full
AI difficult level: legend
Flashbacks: 0Szerk.:E-mailek között megnéztem az időt (1:27.944)
-
Kétesek..
Most fejeztem be egy szezont prof szinten. Force Indiával kezdtem, de az elején így is küszködtem. Aztán átültem Lotus-ba, itt meg a végén már 2 másodpercekkel vertem őket időmérőn.
Egyébként tényleg olyan, hogy rajtad versenyen érződik a gumikopás, és az üzemanyag súly, ők meg sokszor időmérős köröket mennek már az elején. De ugyan ilyen kiszámíthatatlan az eső is. Valahol szakadó esőbe ronggyá verem a mezőnyt, valahol meg ha megfeszülök is adnak nekem másodperceket is akár, ott ahol mondjuk szárazon én húznám be.Most Ferrarival folytatom a második szezont, már legend ai ellen. Ausztráliában időmérő második hely, futam 3. Malay P3-at nyertem, időmérőn esett, Q2-be alig bírtam bejutni, és maradtam is 17. Versenyen 4. lettem. De mindkét futamon végig küzdeni kellett, meg ne előzzenek.
Ok, így jó, mert izgalmas a futam, de eléggé kiszámíthatatlan néha a játék..
Prof-ról visszavenni a nehézséget meg tényleg röhej. 3 fokozat beférne még közéjük, akkor a difi..
-
ratam23
aktív tag
Próbálgasd a setupokat is, racedepartment-en és youtubeon is találsz segítségeket. Egy jó setuppal akár egy mpet is hozhatsz! Más kérdés h szerintem a TT nem annyira fontos. Inkább versenyre kell belőni a gépet hiszen mint tudjuk a nagy igazságot ott osztják a pontokat
Persze azért jó érzés a TT lista első felében tanyázni. Ezt nem vitatom..
De inkább a versenyhétvégéket nyomjátok!
-
MC HOBO
aktív tag
Szerintem is megpróbálhatnád, biztosan lenne kivel versenyezni, elég széles a "skála"...
Az sem mindegy, hogy karrierben milyen autóval mész, mert ha nem McLaren-nel, akkor nem is szabad olyan időeredményekre számítani, mint Multiban. Multiban ugyanis egyenlőek az autók, a Caterham is (majdnem) olyan jó, mint a McLaren, vagy a Red Bull... Talán próbáld meg GP-módban (Quick Race) a Mekit és szerintem jobb időkre is képes leszel...
-
werszomjas
addikt
Jelenlegi ligákban minden segítség engedélyezve van, mindenki úgy megy, ahogy akar.
Sajnos igen, van aki billentyűzettel, segítségeket bekapcsolva gyorsabb, mint aki minden assist off + g27-el megy
Ez persze nem azok hibája, akik billel és segítséggel mennek, hanem a codemasters írta meg ilyen jól az irányítást.
Kikapcsolt ABS-el nem tudsz olyan féktávot venni soha, mint bekapcsolt ABS-el, féktávon tolnak le, kigyorsításkor a TC miatt szintén.
De szerencsére most indul nemsoká egy assist off liga
-
willike71
tag
Tulajdonképp egyet értek veled, csupán arra akartam kilyukadni, hogy mivel monopol helyzetben van a Codi az F1-el, összetehetjük a kezünket, mert viszonylag élvezhető a játék. Persze lehetne sokkal jobb is, lehetne komolyabb munka a háttérben, de valamiért nem így van.
Valószínüleg nem kevés munka és pénz árán jutott a jogokhoz, és 2010-ben végre betapasztottak egy hatalmas űrt amit a sony zsebében porosodó jog hozott össze. Ha így nézzük még mindig jobb egy ilyen játékkal játszani, mint a semmivel. Én optimista vagyok, és remélem, hogy a háttérben csak dolgoznak valami igen ütős új engine-en, ami talán megelégedést hoz nekünk, mert lássuk be a Codemasters már alkotott jó dolgokat anno (Colin 2 vagy TOCA 2).
Apropó... A GRID 2-höz fejlesztettek új motort, vagy a már agyon módosított EGO ennek is az alapja? Tudja ezt valaki?
Azért azt nekem, mint optimista embernek is be kell látnom, hogy picit ráültek erre az F1 The Game sikerre és mintha csak a pénzt akarnák bekaszálni belőle, de nem törődnek a hosszú távú dolgokkal. Ugyanis ha 2009-2010-ben ráállnak erre a fejős-malacra és komoly engine-t kezdenek fejleszteni alá, megfelelő emberek összehozásával (ami ugye sok pénzbe került volna), akkor kb. mostanra, a 2012-nél vagy legfeljebb a 2013-nál már egy nagyon profi dolgot lehetett volna összedobni.
Tegnap véletlenül belefutottam a GTA 5 egyik-másik gameplay (GTA 5 gameplay) videójába és el is keseredtem. Ott hogy tudnak ilyen profi grafika mellett ennyire jó autó fizikát fejleszteni, ráadásul egy olyan játékba, ami alapból ugye nem is autós szimuláció... Nem értem a Codi miért nem képes legalább hasonlóra...
-
willike71
tag
Olvasgattam a véleményeteket. Többnyire egyet értek, sok olyan dolog van, amit megcsinálhatnának a fejlesztők még, hogy igazán jó legyen az F1 sorozat.
Első körben mindjárt az engine-t kell kihajítani az ablakon, mert a GRID-hez lehet, hogy jó volt, de az F1-hez már csak nem sikerül igazán jóra összehozni, hiába fejlesztgetik tovább az alapokat. Tehát kellene csinálniuk egy teljesen új engine-t arra kihegyezve, hogy ne csak árkád irányban lehessen jó, hanem némi szimuláció is kerülhessen bele. Persze nehéz megtalálni az ideális egyensúlyt, ez biztos.
A GP4-hez hasonlítással nem értek egyet. Szerintem egy ilyen játéknak nem csak fizikában, de grafikában és aktualitásban is helyt kell állnia. A Geoff Crammond nevével fémjelzett fizika nagyon szerethető és jó volt, viszont grafikailag nem volt épp toppon, illetve a jogok hiánya miatt 3 évvel el volt maradva aktualitásban. Jó, tudom, utóbbin segítenek a mod-ok, de most maradjunk a moddolatlan játéknál.
Tehát az Codi F1 sorozata elvileg többet nyújt, de ez minket vérbeli szimulációt szerető játékosokat nem vigasztal. Megoldás az lenne, ha Geoff srácot felvenné a Codi és elkezdenék a melót gőzerővel. Ez esetben az F1 2016 talán már jó lehetne, addig meg körözgetnénk a GRID klón F1-ekkel.
Mindezek ellenére jó ez a játék, jókat lehet versenyezni benne, és ami a fő, hogy a sokunk által szeretett és aktuális Forma 1 világába ültetve, sőt mindezt nagyon jól megvalósított grafikán. Azt a tézist én nem tudom elfogadni, miszerint a jó grafika nem számít, mert igenis számít. Ha nem így lenne, valszeg GP2-vel autóznánk még mindig, Doom-al fps-eznénk és Dune 2-vel vagy Warcraft 1-el stratégiáznánk és még sorolhatnám.
-
PiE137
senior tag
Teljesen igazad van, abszolút nem túlzás a kifakadásod sajnos!
Mi haverral nyomjuk a coop-ot, mert multis állatokhoz képest nem vagyunk túl jók, de a gép egyszerűen kritikán aluli.
Mindig elhatározzuk, hogy megyük egy tiszta szezont, ahol egy szakaszt se indítunk újra.
Aztán kezdődik a practise, a bot-ok gurulnak a pályán 100-al, bumm, belehajtok, mert mire odaérek még kacsázik is, már jön is a penality +10 place.
Vagy nagy nehezen túléljük a gyakorlást, a qualifying minden szakaszának utolsó 5 percében szintén gurulnak a pályán, előfordul, hogy egymás mellett, így legalább teljes széltében elzárják az utat, mikor még gyors kört akarsz menni. Szintén nem nehéz büntetést összehozni!
Vagy spontán akkor jön ki a boxból, hogy elállja az első kanyart, mikor gyors kört mennél.
Ha bezzeg te csúszol ki, és beléd hajt a gép, szintén te vagy a hülye.
A lényeg, hogy minket szinte minden futam előtt megbüntet, a gépet meg soha!
A kedvencem viszont, mikor menet közben leszakad az eső, előtte még száraz pályán kicsit csúszkálva megy az ember egy közepes kört, amit a gép a végén szakadó esőbe megjavít, amikor te már képtelen vagy úton tartani a kocsit az aquaplaning-től!
A versenyen a box a csodálatos, mikor bent ragadsz 10mp-ig, mert az összes utánad jövő gépet visszaengedi eléd. Az meg teljesen mind1, hogy kint maradsz-e lágyon több kört, előnyt abból se lehet kovácsolni nagyon.
A gép nem tud hibázni, time trial szerűen megy, nem csúszik meg soha a kocsija szárazban, és amikor nálad már szart se tapad a kocsi, az övé akkor kezd igazán.
És ahogy mondtad, tényleg letolják a torkodon, mert nincs jobb, övüké a licensz, olyan fost kreálnak hozzá, amilyet akarnak. Ha f1-ezni akarsz, megveszed.
Hamarosan megint csepegtetik az infó morzsákat, hogy tudják mit b..ztak el az előzőben, és most majd javítva lesz mind egy szálig, októberre meg majd megkapod a pár helyen javított, az összes többi helyen rontott játékot!
Már várom a májust az új Grid-del, és akkor én is felpakolom a polcra az F1-et. Azt nem tudják elcseszni, mert ott csak vezetési érzék számított mindig is, nem a szerencse faktor! -
giigz
veterán
Nem vettem fel videóra...
Ma már egy 1:44.9 is sikerült volna, de az utolsó előtti kanyarban DRS-sel elb@sztam, és kicsúsztam... Ma idáig egy bő 2 órát szenvedtem vele, hogy megdöntsem a tegnapi 10 perc alatt összejött időt, de abszolút nem tudok semmit sem kezdeni, 1 óra alatt talán 1x érnék körbe, de akkor is elb@szom...
Máskor ilyenkor törölni szoktam a játékot, de szerencsére most csak egy jó erős ALT+F4-et adtam neki, így majd ha lenyugszom még megpróbálom...
-
sith7
félisten
Köszi, meg fogom nézni
szerk:
Hockenheimring, első kanyar, mutatja a kollégát, amint leszorítja verszomjast a fenébe, lökdösi folyamatosan, de rá is b@szik a kis köcsög, mert kisodródik ő is ... ja, és amikor megelőztem, és ő volt az utolsó, nem én, akkor érdekes módon lost connection lett ... nagyon érdekes, de a következő futamon, 3 perc múlva, már ott feszített ... hirtelen visszajött a net , ugye ?Verszomjas ugyanezen a futamon, követett egy srácot fél körön keresztül , többször fékeznie kellett miatta, de nem lökte ki, hanem megvárta, amíg a következő körben, az első kanyarban ki tudta fékezni ... nahát ... így is lehet játszani
Én megértem, hogy ha valaki ügyesebb, - tisztában vagyok a képességeimmel, nem kergetek illúziókat - nem is ezzel van a gond, előzzön meg, de ne taposson el, alázzon szét, utána meg röhögjön a pofámba ... elegánsan is meg lehet oldani a dolgot ... és meg kellene tanulni veszíteni is, de ugye ide már azért egy kicsit komolyabb intelligencia kellene.
-
aelod
veterán
-
-
mikrosuttii
aktív tag
Egyszerűen..a futam jobban megy,mint a kvalifikáció.Ez nálam mindig is így volt.Nem tudom,hogy a Q miért nem megy..talán nem motivál arra,hogy jól menjek.Viszont futamon motiváltabb vagyok.De amúgy,nem tudom.Vagy miattam van ez,vagy a játék ilyen.Az AI szerintem nem lassul vissza,mert elég gyorsan loholtak a nyakamba a versenyzők.Lehet hogy csak én megyek jól?
De ezt most úgy mondod,mint ha nem láttál volna még olyat,hogy valaki 13. helyről meg nyeri a futamot!
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest