- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
MC HOBO #5190 üzenetére
Nekem is valami 36 közepe időm van TT-ben és ugyanazzal a setuppal (talán ezért lehetne még jobb is a TT) a ligameccsen 37.8 sikerült, ami minden várakozásomon felül kerekedett.
Annyit azért érdemes hozzáfűzni, ahogy nálad kedves exmate, nálam is a kemény keverékű gumival sikerült ez online időmérőn. Ezzel a PRO ligában a 7. rajthely lett meg és a verseny végén az 5. helyen értem be. Számomra élvezetes volt, mert ugyan az első kanyarban kiterelt a versenytársam, de ezért sokat kellett előznöm az előrejutáshoz: -
devilinsid3
addikt
válasz
MC HOBO #5200 üzenetére
szerintem próbáld meg időmérőn keményebben nyomni, mert azzal a TT idővel a 37 közepe simán hozható Austinban
amúgy az is lehet, hogy te TT-ben azért mész annyival jobb időt (ami nem teljesen ennek tudható be, de kicsit javíthat az idődön), hogy nagyobb végáttétellel mész, míg időmérőn ugye a versenyhez is próbálod alakítani a végsebességed -
speedydb23
senior tag
-
willike71
tag
válasz
MC HOBO #4716 üzenetére
Gratula neked ex-mate!
Íme az én vasárnapi teljesítményem, ami végül nagyon jó helyezést hozott. Bár nagyon nem szeretem ezt a pályát és nem is megyek jól rajt, viszont most elég érdekes időjárást kaptunk a 100%-os eső előrejelzés után, főleg ennek köszönhetem és a szerencsének a jó helyezést:
GoC Pro liga Valencia a szemszögemből
Következik Silverstone, amit azért komálok főleg Valenciához képest, de hasonlóképp lassú vagyok...
Aztán már csak a német nagydíjat kell teljesíteni ahhoz, hogy odaérjünk végre a kedvenc pályáim sorozatához... (Hungaroring, Spa, Monza, Singapore, (Korea nem tartozik ide), Suzuka és India) -
intelMMX
senior tag
válasz
MC HOBO #4551 üzenetére
Nálunk 6 évig jól ment egy gagyi kormány is. Valami Speedlink volt.
Mondjuk nem nagyon szerette a megterhelést már a végére. Potméternek jobbra már kezdett behalni, de annyit kibírt. Aztán szét lett szedve és azt hiszem a panel megsérült. Azóta nem jó. sajnos. :/
Mondjuk azt is kibírta mikor tőből kitört a kormánykerékPillanatragasztóval helyrehoztam
-
speedydb23
senior tag
válasz
MC HOBO #4545 üzenetére
Nekem már jött be karrierbe a SC, amikor első helyen haladtam esőben és keresztbe álltam az úton, aztán Grojean szépen telibe vágott oldalról, neki totálkár lett nekem meg semmi bajom, és egyből jöt a SC, utána szépen kimentem eső gumiért és a SC mögött elautókáztam 120-as tempóban.
-
tkesy
addikt
válasz
MC HOBO #4463 üzenetére
hát ez elég gáz, hogy ennyire instabil tud lenni a steam...
meg az áthajtásos büntetéseket is elég lazán dobálja...
tegnap mentem egy picit online, ott 4 db-ot kaptam az első néhány körben, holott szerintem csak 2 lett volna jogos...giigz: neked hogy sikerült a futam? láttam MC HOBO videójában, hogy az elején megfutottad párszor a leggyorsabb kört...
-
válasz
MC HOBO #4406 üzenetére
Igazából mindenkinek szólt a kérdés, aki ilyennel foglalkozik.
Vegasból melyik verzió, milyen beállításokkal?
(#4407) tkesy: GoCompete futamokat gondoltam rögzíteni a vitás kérdések eldöntésére. De lehet, hogy érdemes csak lementeni és, ha kell belőle valami, akkor azt a részt kivágni és feltölteni.
-
giigz
veterán
válasz
MC HOBO #4232 üzenetére
És sajnos ez mindennapos, nyílt szerveren tényleg nem volt még olyan nap, amikor ne találkoztam volna idiótával. Ha nem veletek játszom, már 100% biztos vagyok benne, hogy vert pozícióból is ki fognak lökni az első kanyarban, és ez meg is történik rendszeresen... Ennél már csak az a jobb, amikor még én kapok érte büntetést...
-
werszomjas
addikt
válasz
MC HOBO #4225 üzenetére
Ha nem tudok részt venni a selejtezőn nem indulhatok a ligában?
Április 5-től április 12-ig nem leszek kormány közelben, megyek "nyaralni", pont amikor a selejtező lesz.
14-én gondolom már első verseny, tehát akkor már nem nagyon fogok tudni selejtező időt menni, mivel már le lesznek osztva a kocsik, a csapattársak és csak kavarodás lenne.
Ma este/holnap este le lehet futni korábban a selejtezőt?
Bár ha látom majd a névsort kb be tudom tenni magam selejtező nélkül is, hogy melyik liga a nekem való max utoljára választok autót
Írtam Ferinek is privátot de nem válaszolt még.
-
-
válasz
MC HOBO #4198 üzenetére
Olyat lehetne kérni, hogy ide is posztoljátok ki a linket, ami a Gocompete azon oldalára hivatkozik, ahol a részletek lesznek. Azért lenne ilyen jellegű kérésem, mert ezt az oldalt sűrűbben látogatom, mint a GoCompete-t és nem szeretnék lemaradni a fontos információkról.
Előre is köszönöm
-
werszomjas
addikt
válasz
MC HOBO #4092 üzenetére
Ja akkor az a fórum beírás alapján ment, bár lehet, jönne még más is, csak fórumot nem olvassa és csak a jelentkezést nézi, nincs plusz jelentkező?
Ott lesz selejtező?
Nem tudom ki a konkrét illetékes, de egy ilyen 107% szerű szabály* lehet jó lenne, mert ha valaki folyamatosan a mezőny végén kullog majd és kétszer lekörözik 1 verseny alatt, úgyis az lesz belőle hogy megunja, és kilép
Igaz a mezőny nagy részét ismerem, de van 1-2 új arc számomra.
*Természetesen nem Vixen idejéhez mérten, hanem mondjuk a második helyezetthez képest
-
válasz
MC HOBO #3939 üzenetére
Igazából a legfontosabb, ami érdekelne, hogy milyen napokon lennének a futamok és mennyi időt vesz igénybe egy futam. Kétgyermekes családapaként kicsit korlátozottak a szabadidős tevékenységi lehetőségeim
(de ha előre tudok tervezni, akkor talán a család is toleránsabb
)
-
tkesy
addikt
válasz
MC HOBO #3917 üzenetére
Őszintém megvallom, elgondolkoztam a napokban, hogy benevezek a következő ligafutamos évadra, de aztán végignéztem pár versenyző youtube csatornáját, a "B" és a "D" ligából és összehasonlítottam a karriermódban futott köreimmel és hát konstatáltam, hogy én valahova a "ZS" kategóriába férnék be...
-
willike71
tag
válasz
MC HOBO #3844 üzenetére
Cooler körében az a furcsa szerintem, hogy nagyon jól (túl jól) gyorsul az autója és még a féktávok is túl rövidek. Nem tudom milyen assistokkal megy, de ha nekem sikerült a múlt héten egy hasonlóan tiszta kört futnom kvalin, akkor kemény gumival kb. 1,5 - 2 mp.-el mentem rosszabbat.
Azt is tudom miért: azért mert nem gyorsul úgy az autóm és sokkal hamarabb kell fékeznem. Előbbi esetben a beállítások lehetnek kérdésesek, de az látszik, hogy elég hosszúak a fokozatai, mert 344-re gyorsul az egyenesben, ergo nekem, akinek kisebbre van lőve hamarabb kellene felgyorsulni. Egyéb beállítás is kérdéses lehet, de a szárnyam 1-1-en állt a többi meg kb. így (mint Cooler) tudjan bevenni a kanyarokat.
A fékezés megint talány, mert ha azon a ponton fékezek, mint ő, elszállok, mint a réti sas, de minimum blokkolnak a kerekek.Szóval oda akarok kilyukadni nem tudom milyen assist-ot, meg kormányt használ, de valami itt nem stimmel, mert nálam ez így kivitelezhetetlen.
-
willike71
tag
válasz
MC HOBO #3735 üzenetére
Köszi Mate!
Akkor ki is próbálom:
Ligafutamom Suzukában -
Danecay
addikt
válasz
MC HOBO #3632 üzenetére
Ezt még annak tudatában, hogy mikor kellene hallani, még akkor sem hallom, pedig fel is hangosítottam a rendszert és süket sem vagyok. Megkértem a páromat is, hogy hallgassa meg, de akkor ezek szerint ő is legalább annyira süket mint én
Egy halk pittyenést lehet hallani, de az a megjelenő időeredmény hangja. mindegy, ha még így hallanám is, hogy külön fel lett hívva rá a figyelmem, ez versenyen nem lenne támpont.
-
tkesy
addikt
válasz
MC HOBO #3567 üzenetére
na most hogy már ismét béke és nyugalom honol a topicban, akkor sipirc vissza a pályára....
de kivételesen most egy real-life videó következik... -
sith7
félisten
válasz
MC HOBO #3565 üzenetére
Egy szó, mint száz: szerintem ne általánosítsunk egy ember minősíthetetlen viselkedése alapján...
Igazad van, komolyan mondom, éjjel 1 óra volt, mire el tudtam aludni ... ekkorát nem szoktam tévedni
Nem tudtam az előtörténetet, nem mintha bármin is változtatna, kicsit feszültebb is vagyok mostanában, de ez sem mentség persze ... nem tudok mit mondani ... nagyon sajnálom, ez most nagyon mellé ment
Ui.: Én biztosan nem foglak levenni a "barát-listámról" emiatt, sőt, részemről a dolog el van felejtve... Gyermekednek őszinte szívből jobbulást kívánok!!!
Köszönöm szépen ! -
sith7
félisten
válasz
MC HOBO #3363 üzenetére
sith7, kicsit jobban figyelhetnél, ha körhátrányban vagy... úgy toltál le a pályáról, mintha pozició-harcban lettél volna...
... nem rémlik ... de ha így volt, akkor bocs, kicsit felment bennem a pumpa tegnap
szerk.:
Megnéztem a videót, emlékszem, de azért a kilökést tőled is megkaptam csak, hogy érezzem, hol a helyem ... azt hiszem visszamegyek az SC2 világába, ott egyértelműbb minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest