Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djrobaa
aktív tag
A pedálokat rugók tartják ugye és ezek fekszenek fel a müanyag burkolathoz. Na most a fékpedálnál 2db rugó van és az egyik nem ér hozzá csak akkor ha benyomod egy picit, de ezt hallani is meg ha bele világítasz akkor látod is. Nos én tettem oda egy "gumibakot" ami megtámasztja és igy keményebb lett a fék.
[link] <-- ez alapján csináltam. Sokkal jobb lett.
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Warships
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest