- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végigtoltam egy 100%-os versenytávot, hát van baj mit mondjak..
A versenymérnök sokat dumál, de minek? Jön mögöttem Hamilton, vagy másodperceket ver rám körönként, erre miután megelőz, egy körrel később rámszól a mérnök, hogy nyomjam, gyorsabb vagyok(hát marhára nem voltam). A lekörözéseknél is össze-vissza beszél, és rámondja az élesen előttem állóra, hogy nem versenyzek vele(vagy csak tudja, hogy béna vagyok
). A végén Alonso ~25sec-el ment előttem, igaz hoztam rajta körönként 1-2sec-et éppen, de hat körrel a vége előtt rászólni a fülemre, hogy ezaz, meglesz, erős optimizmusra vall úgy érzem
Pár körrel később meg közli, hogy az előttem haladó defektet kapott. Meg is lett az eredmény, az addigra 20 másodperc közelébe ledolgozott hátrányom 30 lett..
Ezt meg nem is értem, ezután penalty-t kaptam, csak azt nem tudom, miért..
Bezzeg a következő kanyarnál az egyik McLaren megpörgött, majd keresztbe tolatott végig az orrom előtt, lazán a korlát mellett a pályától jó messze sikerült csak megelőznöm, de neki semmi.. Már vártam, hogy azért is én kapjak, mert neki mentem..
Mit mondjak, a tavalyi se volt egy leányálom, de ez..
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- VR topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Óra topik
- Kerékpársportok
- Mobilinternet
- További aktív témák...
Hirdetés
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest