Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RevolutioN2
tag
Nem akarjátok nekem összedobni egy eredeti verzára?

Őőő, idáig picit el voltam csúszva magammal , és azt hittem legend AIkkel tolom. Csodálkoztam is, hogy milyen kis faszás vagyok az első helyekkel
Gondoltam azér má csak rásandítok, hát nem pro-n voltam? Pedig az első kérdésnél amikor felteszi, hogy mi a célod ott jobbra a legszélsőt választottam, tavaly ez automatice legendet jelentett. Most ujra kezdtem és hát 18. hely még malaysiában is amit szeretek! Akkármit állítok, nem tudok 38,alá bemenni ezek meg 37-et futnak 

Futamon egy 5. és egy 6. van de szétkrepál az ideg. Ugy mennének el mellettem egyenesben mint a golyó. Hogy gyorsulnak ezek? ki sem pörög a kerék, szóval nincs hiba a gyorsításban erre ugy elmennek mint a huzat. 1/1 a szárnyállás.
minnnyááá sírok

Új hozzászólás Aktív témák

- HP EliteBook / ZBook topik
- Hardcore café
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Gondoltam azér má csak rásandítok, hát nem pro-n voltam? Pedig az első kérdésnél amikor felteszi, hogy mi a célod ott jobbra a legszélsőt választottam, tavaly ez automatice legendet jelentett. Most ujra kezdtem és hát 18. hely még malaysiában is amit szeretek! Akkármit állítok, nem tudok 38,alá bemenni ezek meg 37-et futnak