- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
-
-
munky
őstag
Pont nemrég volt Steam leértékelés a játékra. (~3K volt)
Egyébként Steamen is meglehet venni ajándékként, ami belekerül a tárgytárolódba és onnantól bárkinek elajándékozhatod, Ehhez a célszemélynek is egy Steam fiókra van szüksége.
Heteken, de akár napokon belül indulhat az idei Steam Summer Sale, akkor talán még van esély egy nagyobb akciózásra.
-
speedydb23
senior tag
DVD változat, nem csak Steam kód magában
Én ezt tudom legolcsóbbnak, ehhez kapsz kódot amit Steam-en kell aktiválni.
-
sith7
félisten
e-penis + mert ,csak ....
FPS játékban, aki auto célzást használ meg ilyenek, annak mi az élvezet ?
TV - t is tud közbe nézni, még céloznia sem kell, csak a bal egeret nyomniMúltkor elszállt a profilom és kezdhettem 1-es rankről újra
olvastam ... a beállítások, pálya profilok is, minden ? -
Fang
aktív tag
Anno ez a Grid-ben is rendszeres volt... itt azért sokkal kevesebbszer találkozik ilyennel az ember, de az is lehet hogy én játszom kevesebbet... minden esetre tényleg bosszantó.
Más, van valami jó setupotok silverstone TT-re? 1:30 alá kéne bemenni
akkor talán a vasárnapi futamon is tudok valamit fakítani
-
mikrosuttii
aktív tag
Az a pálya nekem se ment eddig.Én úgy oldom meg,hogy kihasználom az egész pályát.Tehát jobban ki húzódok egyenesben,hogy jobb szögben be tudjam venni a kanyart.Egy dologért kell imádkozni:esőért.Esőben lehet rajta menni.Legalább is számomra esőben sokkal könnyebb ezen a pályán menni.
-
makkai
aktív tag
Én is 1 kiállással terveztem, a keményebbik keveréken 23 kört mentem
Csak nálunk interre majd esőre kellett váltani.
-
MC HOBO
aktív tag
Teljesen jogos, de akkora volt a sebességkülönbség, hogy muszáj volt meglépni...
Ahogy kiértünk a visszafordítóból, már én is bántam... De aztán mákom volt.
Amúgy, az előző körökben már kitapasztaltam, hogy a sikánt majdnem mindig elfékezte...
Ezért is tarogattam a KERS-t. De az tény, hogy nagy szerencsém volt...
-
MC HOBO
aktív tag
Szia,
szerintem a teljes (hosszú) versenyhétvége a legjobb, mert ott tudsz variálni (setuppal, üzemanyaggal, gumikkal) ha kell, és az AI-t könnyebb kerülgetni, mint egy online versenyen a játékosokat. Aztán el tudsz kezdeni egy 50%-ost, ahol tele tankkal is kipróbálhatod az autó viselkedését. Én általában egy TT-s "etappal" kezdek és csak azután váltok Quick race-re, miután megszoktam a pályát. Persze teljesen máshogy viselkedik az autó, de a pálya már úgy-ahogy berögzül addigra.
-
tkesy
addikt
hát lehet, de szerintem az esetek nagy többségében szellemautó válna belőled, aztán már csak a palánkot éreznéd...
mondjuk ez a szellemautós dolog, elég érdekes helyzeteket is tud szülni... Tegnap is kergetek egy autók Bahrain-ben, nem sokkal az első szektor mérési pontja után az autó eltünt, majd rá 3 kanyarral a gép közli, hogy szabálytalan előzés, adjam vissza a pozicióm 10 mp belül... ehhez kb satuféket kellett nyomnom, és a sráccal együt még 2 gyerek is elment, akiket egyszer már megelőztem...
-
tkesy
addikt
* most nézem, hogy lemaradt a sprintfutamnál az hogy a végén rakod fel a lasabb (keményebb) keveréket...
Üzemanyag:
ez még inkább beállítás és személyfüggő, de ha sprintfutamot mész akkor kellenek a plusz lóerők, amihez több üzemanyag kell.
ha maratoni futamot szeretnél, mint pl Button Kinában idén, akkor a legkevesebb üzemanyagmennyiséget kell magaddal vinned, és konstans köröket futni.
ha meg a másolós taktika mellett döntesz akkor közepes üzemanyagmennyiséggel érdemes operálni, ami még nem olyan nagy plusz súly, de ha kell pár kör elejéig meg tudod nyomni...Vátozni változhat,- az időjárás is bezavarhat,- de azért az időmérő alapján már nagyából tudja az ember, hogy kikkel tudja felvenni a versenyt...
De megint kérdés, hogy gép ellen mész vagy emberek ellen, mert az AI nem sokat taktikázik, ott ha megvan a megfelelő tempód simán meg lehet húzni egy inverz taktikát, közepes üzemanyagterhelés mellett...
(pl egy körön nem vagy gyors, de hosszú távon igen, ezért Q3-ban keménnyel mész, majd mix1-ben utazol velük, és mikor kiálltak cserélni, mix3-ban tartod a távolságot, a csere után meg te leszel előnyben a friss opciós gumik miatt, még ha mix2-ben is mész, akkor is...) -
tkesy
addikt
Ezt szerintem tényleg nem lehet így távolról megmondani, mert sok mindentől függ...
pl, hogy milyen hosszú versenyt mész, milyen beállítást sikerült összeraknod, meg hogy mennyire érzed a pályát, és mennyi gumit sikerült sporólni (karrier)...
De 3 alapeset van: (szerintem)
- sprintfutam: - sokkal gyorsabb vagy, de gumigyilkos a setup, +1 kiállást kell összeszedned, csak a végén rakod fel az
- maraton: - 1 kiállással kevesebbre játszol, ált kemény keveréken rajtolsz,
- másolás: - 1 kör eltéréssel másolod azt az ellenfeled, akivel csatázol...de rövidebb futamok esetén, mivel csak 1 kiállás van sokat nem tudsz variálni, ott inkább az a kérdés, hogy tudsz-e elönyt kiautózni inverz taktikával, vagy sem...
-
Rolly Dy07
senior tag
Jim74: Én single módban a Mc-vel szoktam a setupokat tapogatni. Multiban sem egyformák az autók, de ahhoz nagyon sokat kell velük menni, hogy észre vedd. Vagyis a határuk közelében. Nekem mostanság a Torro jön be, mondom ezt úgy, hogy én a Ferrarit szeretem. Bár abban is ugyanaz a "motor" van, de a viselkedését kicsit közelebb érzem a stílusomhoz ugyanazzal a setuppal.
Ne kérdezd miért! Ez egy érzés az autó és pilóta között. Mintha jobban bíznál az autóban. -
-
hermanyi
addikt
Az a baj ,hogy irreális a tapadás TT ben szóval ott hiába vagy jó ha GP ben vagy online teljesen más a gép
Tanács GP elindít AI-t profi vagy legend szint azt lehet velük menni . a legjobb gyakorlás . TT csak pályatanulásnak jó ,hogy melyik kanyar után melyik jön. Mert online vagy GP ben máshol lesznek a féktávjaid Nehezebb autóval más tapadás miatt . -
-
MC HOBO
aktív tag
Sajnos nem tudom pontosan az időt, de eleve kicsit késve indultunk, ugye lement az időmérő, az kb. 20 perc, aztán a boxban kb. 2 perc, plusz a futamon a 6,5 kör az áthajtásossal olyan 15 körül, az összesen 40 perc, tehát olyan 20:45 és 20:50 között lehetett...
De tőlünk a futam elejétől folyamatosan dobálta le az emberkéket...
tkesy: Igen, vasárnap sokan estünk áldozatul mind a Steam, mind a játék hibáinak...
-
mikrosuttii
aktív tag
Én teli benyával szoktam indulni mindig.Kiválasztok 2 (van hogy ez 3 is szokott lenni) szakaszt,ahol 3-as mixbe teszem az autót.A verseny többi részében pedig 2-es mixel megyek.Amúgy,lehet spórolni a gumikkal billentyűzettel is.Egy kicsit a fék táv elején vissza veszel,és utána fékezel.Nálam ez be vállt.
-
tkesy
addikt
Ahogy MC HOBO is írta: Sony Vegas...
vagy Corel // Ulead VideoStudio.... [Ultimate X6] // [v11.x]
ám egy komplet futamot én nem töltenék fel, mindenképpen megvágnám...akkor csak ha vitás kérdés van, akkor azt vágnám ki és tölteném fel...
persze ez függ a feltöltési sávszéltől is, nálam 1 Mbit van csak felfelé, lehet ez az oka a spórolásomnak... -
tkesy
addikt
Az msi progit nem használtam, a fraps meg elég egyszerű: kiválaszthatod (30/50/60) vagy megadhatod a kívánt fps számot, aztán, hogy a használt felbontás egészét (nálad akkor ez 1680x1050) vagy csak a felét rögzítse, hang meg lehet stereo / multichannel, + még konfigurálhatód a hotkey-t...
ami szerintem fontos, hogy külön hdd-re érdemes rögzíteni, amin sok szabad hely van, a géped többi része nem befolyásolja a rögzítést, majd csak a konvertálást...
most csináltam próbaként egy videót Monaco-ban, 10 perc 38 mp lett 24GB nyersen a fraps-al...
( fHD / 30 fps / 5.1 hang - konfig az adatlapon - és felvétel alatt is végig megvolt a stabil 60 fps... lehet még több is, de vsync be van kapcsolva) -
willike71
tag
Én is így látom, az A, B, C és D ligákban is nagy harcok lesznek, bár sehol nem az utolsó és az első helyeken bejutók közt, de az egyes helyekért élvezetes csaták várhatók, főleg, ha a fairplay szellemében mennek a srácok.
Nálunk a PRO ligában is azt jósolom, hogy a bejutók sorrendjében első kb. négy ember fog elöl loholni (valszeg legtöbbször Vixen mesterrelaz élen), aztán a következő négyes alkot majd egy követő bojt, majd a maradék (mi) fogunk nagyokat harcolni az utolsó pontszerző helyekért. Leginkább itt lesznek szerintem nagy és élvezetes csaták, remélem nem csak Melbourne-ben kerültem ide, hanem minden verseny hasonló lesz.
-
MC HOBO
aktív tag
Én mindig túltöltött autóval indulok és inkább az elején felteszem MIX3-ba, hogy gyorsabban fogyjon a benya.
Ezzel elérem, hogy viszonylag gyors(abb) körök mellett, viszonylag gyorsan ürül a tank, gyorsabban könnyül az autó.
Teli tankkal biztosan jobban kopnak a gumik is, talán tényleg jobb a keményebb keverékkel indulni, de erre vonatkozólag nincs konkrét megfigyelésem...
-
mikrosuttii
aktív tag
Aerodinamika:
7(Száraz),9(Esős)
5(Száraz),8(Esős)Fékek:
47%-53%(Száraz),46%-54%(Esős)
High(Száraz),Low(Esős)
Small(Száraz),Large(Esős)Balansz:
11(Száraz),2(Esős)
11(Száraz),8(Esős)Felfüggesztés:
1(Száraz),1(Esős)
1(Száraz),1(Esős)
9(Száraz),7(Esős)
8(Száraz),7(Esős)Váltó:
127(Száraz),120(Esős)
157(Száraz),148(Esős)
186(Száraz),172(Esős)
217(Száraz),200(Esős)
248(Száraz),232(Esős)
286(Száraz),268(Esős)
326(Száraz),310(Esős)-3.0(Száraz),-3.0(Esős)
-1.5(Száraz),-0.8(Esős)
0.12(Száraz),0.15(Esős)
0.35(Száraz),0.26(Esős)Száraz pályán Caterhammal kvalifikáción 6. lettem lágy gumikkal,versenyen 5.-dik (Billentyűzettel!).
Sok szerencsét!
-
hermanyi
addikt
-
willike71
tag
giigz kolléga jól írta: www.gocompete.hu
A sok-sok nyafogásom eredményeképp most úgy néz ki indul egy teljesen assist off liga is (PRO liga lesz valszeg a neve
), az eddigi jelentkezők száma alapján 1 ligára jut elég ember. Ha 16 fölött lesz a jelentkezők száma, akkor biztosan kell majd bekerülő selejtezőt indítani és akik kilógnak, azok legfeljebb kipróbálhatják magukat az assist on ligák valamelyikében.
Ugyanis a többség ott fog autózni és ott biztosan selejtezőkön dől majd el, ki melyik ligába fér be, mert jelenleg van 5 db. ligánk, ha abból levesszük az assist off-os embereket, még mindig lesz 4x16 ember legalább...
-
giigz
veterán
Nem tudok sok infót, nem nagyon voltam akítv manapság F1-ben, de annyit tervezek én is, hogy indulni majd az új ligában. Itt lesz minden infó: www.gocompete.hu
-
PiE137
senior tag
-
makkai
aktív tag
Szia!
Én is ilyen vezeték nélküli infrás jeltovábbitásút használok és nincs késés.
Én valamikor vagy 4-5 éve vettem, a típusa THOMSON WHP265 és nincs gond vele.
Egyedül annyi, hogy nagyon jó ráltásnak kell lennie a fülesnek a jeltovábbítóra.
a mikorofonom meg egy 400Ft-os csiptetős Kolink KM01A.
Minden frankó velük. -
PiE137
senior tag
A bluetooth jellegéből adódóan sztem mindig késleltetni fogja a hangot, ez teljesen normális.
Próbálj meg a LED-ek és ne a hang alapján váltani! (periférikus látómező része, gyakorlás kérdése)
Olyan megoldás nincs is sztem, ami jackről működne, mivel az "adó" félnek is kell áramforrás, amit a jackről nem tud beszerezni, ezért USB-s mind.@nistvan26
Mindenkinek más a jó, illetve a kezed úgyis rááll akár az alapra is.
A profiler-t csak a végletek emberei állítgatják, a játékban meg érzésre, amit a kezed jónak érez! -
PiE137
senior tag
Furcsa módon valószínűleg csak azokat a gépeket érinti, amiken 13.1 van, és a cpu/apu is amd.
ALONSO, szépen beidéztél a privimből! Nagyon hízelgő!
Egyébként nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy játsza vki win8-on ezt a förtelmet, akinek esetleg komolyabb kormánya is van
Kacérkodom az új op rendszer felrakásával, mert ugyan sok jó véleményt nem hallottam róla, de állítólag az én újabb lapom + apu-m már jobban muzsikál azon, bár a 7-el sincs nagy bajom, csak érdekelne, hogy a logitech megoldotta-e már a driver kérdést? Mert a honlapjukon már bőszen hirdetik, hogy az 5.10-es gaming softwer jó win8 alá. Hogy mikor lett jó az 5 évvel ezelőtti szoftver, azt nem vágom! -
Steady74
addikt
3 hete a mozilla, ha indítom simán a tálcáról, vagy az asztalról, vagy akárhonnan, lefagy. bármit írok a keresőbe, lefagy. gondoltam frissítek, vga driver+flash meg összes adobe szarság. nem lett jó. ha viszont rendszergazdaként indítom, minden ok. mint megtudtam elbszták a 64 bites mozillát...
na ennek meg olyan eredménye lett az F1-re, hogy a menük villognak, leesik az fps kb 5re a menüben való lépkedéskor... sztem teszem vissza a 12.6-ot hamarosan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest