- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedydb23
senior tag
válasz
willike71 #5124 üzenetére
Az a gond, hogy a Codemasters-nek nem indokolt, hogy egy teljesen szimulátort tegyen le az asztalra, mert akkor a sok tizenéves akinek lövése sincs a vezetésről nem játszana vele ha ragaszkodna a valósághoz egy az egyben a játék.
Ott van a Gran Turismo sorozat, na az tényleg hasonlít a valósághoz, régen csak azzal toltam Play Station-on és ott tényleg számított sokminden.
Ott a beállításnak is volt szerepe az autó mozgásában, míg itt az F1-ben a setup elég gyengére sikerült.
Szóval aki szimulátort vár az rossz helyen kopogtat...
-
messi6502
tag
válasz
willike71 #5052 üzenetére
Előszóban:
Bevallom őszintén, eléggé újonc vagyok a mostani kocsis játékoknál.
Utoljára talán az f1 2002-2003 valamelyikével toltam talán még ps2-n.
1-2 hete már, hogy elkezdtem játszani a 12-essel (joystickkal PC-n), lejátszottam 1 év karrier módot, mostanában viszont csak a "régi" kedvenc Interlagosi pályámon megyek TT-t.
Viszont ez a Suzukai pálya szemet szúrt nekem is, nagyon technikás, gyors kanyarokkal operál a pálya első fele, utána meg pár hosszabb egyenes az egyik végén egy sikánnal, szóval eléggé összetett egy pálya.
Videóhoz hozzászólva, nagyon szépen helyezkedtél a rajtnál, nagyon sajnálom, hogy kicsúsztál az egyik kanyarban, utána, viszont hamar felmentél a 8. helyre.
Viszont a vágás után, mikor Blankot hajszoltad a kiállások után, ott direkt bohóckodtad el 2-3 kör hajszolás után?
Nekem úgy tünt, hogy igen, pedig megnéztem volna, meddig húzza Blank.Mindenesetre gratulálok, nagyon szép futam volt így is!
-
hermanyi
addikt
válasz
willike71 #4909 üzenetére
rFactor grafikája a rFactor F1 RFT 2012 mod ban szerintem nem rossz a Codiéhoz képest . A játékélmény meg azért eléggé übereli a Codi féle F1 2012-öt , na nem próbáltad ki tedd meg és meg fog változni a véleményed.
Codi-nak örülünk mert nagyon rég volt F1 előtte szóval elég nagy űrt próbáltak betölteni részben sikeresen. De azért vicc ,hogy a 2010 óta csak ennyit fejlődött ha egyáltalán fejlődött és nem visszalépés a 2012 . Szerintem visszafelé lépdelnek , ugyanarra az engine re ráhúzzák az uj kinézetet próbálnak belepiszkálni ,hogy másképp viselkedjenek az autók az előző évihez képest és csak rontanak rajta . Javukra legyen mondva a 2012-höz legalább adtak ki 30 pach-et amivel megpróbálták betömni a lyukakat de így is rengeteg maradt . -
devilinsid3
addikt
válasz
willike71 #4872 üzenetére
nem azt mondom, hogy nem éri meg, bár én most vettem 3000 forintért, de 4fölött nem is adtam volna ki pénzt érte
azt akartam mondani, hogy azért nem kell lenézni aki nem veszi meg a játékokat.. szerintem nem minden ember teheti meg, hogy akinek kedve van online játszani vele az megvegyen minden játékot -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
willike71 #4575 üzenetére
Rajtam nem fog az anyagi múlni, csak most nagy szervezésben van az esküvőm szeptember elejére. Vagyis azzal minden rendben van már, csak a nászút a kérdéses. Hogy otthonról repüljünk el vagy Németből. Az előbbi esetnél lenne 3-4 napom otthon a repülés előtt. A másiknál nem. Sajnos ez egy picit később fog letisztulni, de annál hamarabb nem leszek otthon. A lényeg: Amint augusztus elején látom tisztán a dolgokat kérek mindent leszervezni, majd én finanszírozom.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
willike71 #4573 üzenetére
Azta de dúrva! Én is imádok gokartozni, és kár hogy nem lehettem ott. De ha meghívtok se tudok most sajnos ott lenni, pedig szívesen megszorongatnám Vixet
!
Gratulálok fiúk
Ha véletlen ráérek és otthon leszek, lehet hogy finanszírozok egy ilyet a kis csapatnak velem együtt!
-
barcalaci84
őstag
válasz
willike71 #4420 üzenetére
amit én próbáltam frapsot az így nézett ki (verziószámot nem tudnék mondani , de nem régi volt) mint a linkelt képen és nem volt bepipálva a lock framerate... mégis bekorlátozott 30-ra , ezért nem értem ha egyszer nincs bekapcsolva , akkor miért "lockol"
Will , te egyébként mit használsz (milyen beállítás)? -
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
willike71 #4176 üzenetére
Ez részben igaz. Én a 2. évadomban kaptam év közben lehetőséget, hogy átmenjek a Caterham-től a Toro Rosso-hoz, amit elfogadtam, aztán pedig a 3. évadomban szintén év közben jött ajánlat a Sauber-hez. Ott szintén rögtön át is ültem, majd 4-5 Sauber-es verseny után, mivel jobban álltam Massa ellen a rivális harcban, kaptam egy Ferrari-s ajánlatot is. Az már valóban arra szólt, hogy maradtam a Sauber-nél és csak a 4. évad kezdetén ülhettem át a Ferrari-ba.
-
tkesy
addikt
válasz
willike71 #3924 üzenetére
Köszi a bíztatást
még meggondolom.... azt persze beleszámítottam, hogy gyengébb autóval mentem karriermódban, de még úgy is soknak tűnik a lemaradásom...
Netes multiról meg tudom tudom, hogy mekkora adrealinbomba, mert annó a BF2-ben (az egyik magyar klán tagjaként) részt vettem 32 fős CQ-ben az európai CB-en...
-
giigz
veterán
válasz
willike71 #3884 üzenetére
Én ezt tapasztaltam. Aki ABS nélkül fékez pedállal, az hamarabb áll meg, a TC-ben nem vagyok biztos, de amikor nekem medium-on van, akkor gyorsabb köröket tudok menni, mint full-on... Na mind1.
Az pedig, hogy DFGT-vel rosszabb köröket lehet menni, mint billel, nem igaz. Aki billel profi, az nem tud megverni egy profi DFGT-st. Se időmérőn, se versenyen. Igaz, itt a 2012-re már sokat javítottak, tehát billel közelebb lehet kerülni a kormányosokhoz, de még mindig vannak tizedek körönként, amit csak a kormányos tud kihozni, akár egy DFGT-vel...
Az, hogy DFGT-d van, még nem jelenti azt, hogy egy billentyűzetes nem verhet el, de ha a DFGT-ből kihozod a maximumot, akkor gyorsabb leszel, mint aki billből hozza ki a maximumot.
-
válasz
willike71 #3836 üzenetére
Ez engem annyira nem zavar, mert F1-ben TV nézetben tolom, GRID-ben meg motorháztető. De ettől még nem szép dolog tőlük, hogy kivették. Remélem, hogy ezt a hiányosságot pótolják rengeteg autóval és pályával, izgalmas kihívásokkal (titkon bízom benne, hogy Drift-re nem lesz nagy hangsúly fektetve
)
-
tkesy
addikt
válasz
willike71 #3776 üzenetére
Szerintem meg pont a GP sorozathoz lehet csak hasonlítani, mivel a GP Legends illetve később az rfactor már más célközönségnek készült...
Attól, hogy nem MS ellen az aktuális évadbeli autókkal versenyzek, nekem kevésbé sérül a játékélményem, mint attól, ha olyan szinten nyirbálják meg a játékot, mind a CM sorozata esetében... pl pénteki edzésnap, vagy a telemetria teljes hiánya...
Amúgy meg van képük a jogdíjakra annyit elkérni, hogy tényleg csak a legnagyobbak engedhetik meg maguknak, amit aztán természetesen vissza is akarnak szerezni, így futószalagon kell gyártani az aktuális verziót, a minőség majdnemhogy mindegy, mert csak ők vannak a piacon...
Grafika: a CM tényleg szépet alkotott, de a GP sorozat sem volt csúnya... azzal egyetértek, hogy kell a jó grafika, de nem csak az a lényeg, és kell mindent beáldozni a látvány oltárán... És személy szerint szívesebben veszem, ha a készítő csapat tudja is mit csinál (és szereti is azt a témát amit éppen készít, vagy ne adj isten valaki még real life-ban is ott van a boxoknál, úgy mint Geoff Crammond tette anno) még ha nem is annyira látványos, azzal szemben, ha az arcomba tolnak egy Crysis / BF3 kaliberű grafikával rendelkező cuccot, amiről süt, hogy csak a kötelező házifeladatot (vagy annak egy részét) csinálták meg...a megoldás az lenne, ha Geoff Crammond kapna egy valag pénz, meg embereket és időt, mert akkor tudna megint olyan átütőt alkotni, mint a GP2-vel...
ui: azon a bizonyos MS elleni futamon Vettel kapott pár mp-t...
-
sith7
félisten
válasz
willike71 #3777 üzenetére
Az igen ...
Látod erről beszéltem, itt jön ki a skill különbésg, nekem csak Raikönnen volt 2 hét, neked az egész 2 óra, grat
Most a másik érmes cuccal küzdök, a Suzuka arany sehogy nem akar összejönni
... valahogy nem fekszik az a pálya.
ezt mondom én is ... olyan szépen folyamatosan én nem tudok kanyarodni, mint Ti a linkelt videókon ... azt hittem pedig elég lesz, ha analóg lesz a 2 "ravasz" is, gáz - fék adagolás, de az analóg karral tényleg nem lehet olyan finom mozdulatokat tenni, és nem tudom konfigolni se. -
sith7
félisten
válasz
willike71 #3736 üzenetére
Ezt is meg fogom nézni, köszönöm
Más
Múltkor valaki beinvitált egy Szingapúri futamra, ahol az időmérőn szó szerint 1 kanyart sem tudtam bevenni ... hogy a csudába tudtok ti minden segítséget kikapcsolva menni ?Vagy a kerekek blokkoltak fékezéskor, vagy kipörögtek, egyszerűen nem tudtam a pályán maradni
Nekem medium trans. van bekapcsolva, de ez ....
.... először azt hittem a kontroller ment tönkre, hogy nem tudok bekanyarodni, aztán láttam a menübe, hogy all assist off.
-
sith7
félisten
válasz
willike71 #3618 üzenetére
mégis kikívánkozik belőlem
Semmi probléma, ez egy fórum, mindenkit meghallgatunk, mindenki véleményére kiváncsiak vagyunkNézd, ez nem csak ez én véleményem volt, csak lehet én adtam elő egy kicsit vehemensebben, mint kellett volna, akkor ezért elnézést kérek
a w2w nem érintett tagjaitól, természetesen ha egy oroszlán embert öl, akkor nem lesz az összes emberevő.
Több futam volt egymás után, és a stílus nem változott, sőt az egyik futam előtt szavazást kezdeményezett valaki - nem én -, az egyik w2w - s srác kirakására a futamból, amiből nem lett semmi, de az illető, még akkor sem kapcsolt ... a hab a tortán az volt, hogy én ezzel az illetővel még beszélgettem is az első 2 futam alatt ... hát ... mit mondjak ... alattomos támadás volt az agysejtek ellen
... de még ezzel sem lenne baj, csak ez a rólad lepattanva kanyarodom, meg mindenkit kilökök stílus ez nem nagyon feküdt ott senkinek ... tudod Te is , ez nem dirt, hogy egy kormánymozdulattal lehet esetleg korrigálni, itt ha kilöknek , megpördülsz, mire visszatalálsz a pályára, arra már esélyed sincs, hogy utolérd a többieket. /5 körös futamok voltak/
Ami még nekem személy szerint nem tetszett az az volt, hogy az egyiküket, valami csoda folytán sikerült megelőznöm, és nem tudott visszaelőzni, erre kilépett ....... ha valaki, akkor én tudom milyen érzés szinte minden futamot az utolsó helyen befejezni, de ha én is így tennék / tettem volna, akkor sok futamot nem fejeztem volna be az elmúlt hónapokban.
Nemtom mi a steam nicked
Sith7de szívesen versenyzek veled online
Nagy küzdelemre ne számíts, sok pályát nem ismerek még, de szorgalmasan tanulgatom őket.
vegyél fel barátnak (willike71 vagyok ott is ) és én is a gocompete csapatot erősítem, sőt mi több HOBO csapattársa és talán írhatom ezt is: barátja is vagyok.
Részemről a megtiszteltetésHobo - val tegnap estére terveztünk pár futamot, ami elvileg ma 21:00 után lesz lebonyolítva, ha gondolod gyere Te is
... és persze más is jöhet, ha van kedve
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SONY LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest