Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
Trihorn
üzenetére
Grat. Vixen!
Hatalmas köszönet jár neked (és Motion-nak is), amiért megosztjátok velünk a hosszas munka, kísérletezés végeredményét. Mindenki nevében mély meghajlás
és vastaps
jár! 
Az én szemszögemből pl. különösen jó, hogy megteszitek ezt, mert nekem pl. nagyon kevés időm van, így nem tudok setupot hangolni. De ha lenne akkor is csak 100-szor annyi vagy mégtöbb idő kellene, hogy végül valami jó születhessen, tehát nagyon köszi!

Ja és büszkék vagyunk rátok, hogy veritek a világ összes jó pilótáját!

Új hozzászólás Aktív témák

- Gaming notebook topik
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- World of Tanks - OFF topic
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
és vastaps
jár!